Keress pénzt filmes cikkek írásával
×

Film ajánlása a listára

Kezdje el begépelni a beküldeni kívánt film-sorozat-színész nevét és válasszon a listából.

Top 50 cápás film

A legjobb cápás filmeket összegyűjtöttem, a listában a 2022-es cápás filmektől egészen az 1900-as évekig mindent beletettem ami tényleg izgalmas és vérfagyasztó. Igyekeztem kihagyni azokat a cápás filmeket amelyek kritikán aluliak, ahol látszik, hogy a költségvetés elég alacsony volt, de döntsétek el ti, hogy szerintetek melyik a listán a legjobb vagy legrosszabb cápás film, az értékeléseiteket egy like vagy dislike gombbal kifejezhetitek, így a lista sorrendjét is megváltoztathatjátok. Már nem csak top 50, a lista címe marad a régi, de mivel nagy volt az érdeklődés és többen ajánlottatok cápás filmeket ezért a listát bővítettük, ha sok negatív szavazatot adtok egy filmre akkor azt töröljük a listáról, így még visszatérhetünk a top 50 címhez is.

Hozz létre te is egy hasonló listát, a listák létrehozásához nem kell mást tenned mint regisztrálni az oldalunkon, és máris létrehozhatsz film, sorozat vagy színész listákat, amit megmutathatsz ismerőseidnek és persze az oldal látogatóinak.

Hiányzik egy film a listáról? Ezt a listát te magad is alakíthatod, mert a lista létrehozója engedélyezte a listára való ajánlást. Regisztráció után bárki küldhet be a listára elemeket amiről értesítést kap a lista létrehozója, és ha jónak találja az ajánlatot elfogadhatja.


avatarWakanda DC

61 elem a listán
4.11 átlagos értékelés
88 óra 22 perc összes futási idő
$1.80B összes bevétel
Top 50 cápás film
Top 50 cápás film

Top 50 cápás film lista elemei

1

A cápa
(1975.06.20) 86 / 3

Horror / Thriller / Kaland /

Az Atlanti Óceán egy idilli turistaparadicsomán, Amity szigetén a tinédzser Chrissie úgy dönt, úszik egyet a gyönyörű, nyugodt éjszakai tengerben. Barátai inkább a parton folytatják a bulizást. Nem látják, hogy a lányt egy titokzatos, pokoli erő váratlanul a mélybe rántja... Másnap emberi testrészekre bukkannak a parton. Brody rendőrfőnök azonnal tudja, hogy a szerencsétlen áldozattal cápa végzett. Rosszat sejt. Azt javasolja a polgármesternek, hogy hirdessék ki a szigeten a fokozott cápaveszélyt és vezessék be a fürdési tilalmat. Közeledik azonban a Függetlenség napja, és a polgármesternek esze ágában sincs egy - szerinte - vaklármával elriasztani az érkező turistákat. A cápa azonban új áldozatokat szed. A halászok a fenevad nyomába erednek és horgukra is akad egy kisebb cápa. A kedélyek megnyugszanak, a strandokat újra megnyitják - csak Brody és egy tengerbiológus nem nyugodt. Azt feltételezik, hogy egy sokkal nagyobb ellenféllel van dolguk: egy fehér cápával...

Tovább

2

A zátony
(2016.06.24) 82 / 1

Horror / Dráma / Thriller /

Csak az óceán és egy szörfdeszka… Nancy imád magányosan siklani a hullámokon. Ám ezúttal hamar rá kell jönnie, hogy nincs teljesen egyedül: egy cápa eredt a nyomába. Magára marad egy bóján. A part alig húsz méternyire van, mégis elérhetetlen: a cápa ott köröz a bója körül, és támadni akar. Ha életben akar maradni, a lánynak le kell győznie a félelmét… és használnia kell az eszét.

Tovább

3

Háborgó mélység
(1999.07.28) 79 / 4

Akció / Horror / Sci-Fi /

Az Aquatica tengeri kutatólaboratórium fedélzetén veszélyes kísérletek folynak. A tudóscsoport vezetője, Dr. Susan McAlester cápákon végez genetikai vizsgálatokat, mert azt reméli, hogy kutatásai révén megtalálja az Alzheimer-kór ellenszerét. Mivel édesapja is ebben a betegségben szenved, ezért maximális odaadással próbálja befejezni a kutatást. Türelmetlenségében azonban végzetes hibát követ el: megszegi a génmanipuláció törvényeit és kitenyészt egy cápafajt, mely okosabb a delfineknél. Amikor a stáb a kísérletek sikerét ünnepli, egy hirtelen jött vihar megrongálja a kutatóbázist és a veszedelmes cápák elszabadulnak.

Tovább

4

Cápa 2.
(1978.06.16) 75 / 1

Horror / Thriller /

Amity város lakói már-már kiheverték az egykori tragikus cápatámadásokat. Hamarosan azonban újabb döbbenetes halálesetek történnek, s amikor a partra vetõdik egy gyilkos bálna teteme, melyen hatalmas harapásnyomok láthatók, Martin Brody rendõrfõnök biztosra veszi, hogy egy újabb emberevõ cápa van a közelben. Brody téves riasztása miatt azonban elmélete hitelét veszti, s a város vezetõsége nem hajlandó lezárni a turisztikailag jövedelmezõ tengerpartot. Amikor újabb vérfagyasztó esetek történnek, maga a rendõrfõnök száll szembe a vérengzõ bestiával.

Tovább

5

A zátony
(2010.05.15) 73 / 6

Dráma / Horror / Thriller /

Kate és testvére Matt, valamint barátnője Suzie együtt utaznak az ausztráliai Nagy-korallzátonyhoz, ahol Kate expasija Luke és üzleti partnere Warren várja őket, hogy együtt vitorlázzanak el Indonéziába, ahova a vitorlást kell leszállítaniuk. Az egyhetes hajóút romantikusan indul, Kate és Luke érzelmei kezdenek újra felszínre törni, azonban egy nem várt baleset következtében a hajó felborul. Nincs esélyük a hajó visszafordítására, ezért úgy döntenek, hogy úszva próbálják megmenteni az életüket.

Tovább

6

47 méter mélyen 2.
(2019.08.15) 70 / 1

Horror / Dráma / Kaland /

Négy tinilány egy elsüllyedt, romos víz alatti városban búvárkodik, de hamarosan rájönnek, hogy a legveszélyesebb cápafajok vadászterületére kerültek. A víz alatti barlangok klausztrofóbikus labirintusában a túlélésük lesz a tét.

Tovább

7

Csalétek
(2012.09.05) 70 / 7

Akció / Horror / Thriller /

Egy álmos kisváros szupermarketébe egy csapat fegyveres tör be, ám a rablást nem sikerült befejezniük, mivel éppen akkor egy hatalmas cunami söpör végig a városon, ami csapdába ejti az összes bent tartózkodót. A túlélők egyre kétségbeesettebben keresik kiutat, ráadásul észreveszik, hogy a szökőár további kéretlen látogatókat hozott az áruházba: borotvaéles fogakkal felszerelkezett, éhes cápákat…

Tovább

8

Meg - Az őscápa
(2018.08.09) 68 / 3

Akció / Sci-Fi / Horror /

A valóság minden képzeletet felülír. Amikor az Amerikai Haditengerészet különleges búvárja, Jonas Taylor egy balul sikerült bevetés után azt állítja, hogy a társai azért haltak meg mind, mert a tenger mélyén egy réges-rég kihalt őscápa támadt rájuk, senki nem hisz neki, és leszerelik. Ő viszont nem tud szabadulni az esettől, arra készül, hogy egyszer visszatér a mélybe, és szembenéz a társai gyilkosával.

Tovább

9

Sötét hullám
(2012.03.28) 68 / 6

Thriller / Kaland / Dráma /

Sara (Berry) igazi modern kalandornő, aki nap mint lemerül a mélybe, hogy minél közelebbről találkozzon a Guadalupe sziget csúcsragadozójával, a nagy fehér cápával. Az egyik merülés során azonban a másodperc tört része alatt megtörténik a baj, Sara-t megtámadja a cápa és csak súlyos sebesülések árán sikerül megmenekülnie előle. Egy évvel később, ugyanott a sziget lakói sorozatos cápatámadásokról számolnak be, és úgy tűnik, az emberevő ugyanaz, mint akit Sara hosszú ideig tanulmányozott, és amely majdnem halálát okozta. Minden bátorságát összeszedve Sara elindul, hogy újból szembenézzen a fenyegetéssel, a víz alatti világ ellenfél nélküli ragadozójával.

Tovább

10

47 méter mélyen
(2017.05.25) 65 / 1

Horror / Dráma / Thriller / Kaland /

Két lánytestvér Mexikóban nyaral, ahol a tengerpart és az éjszakai élet segítik a könnyed kikapcsolódásukat. A lányok egy nap extrém cápanézésre indulnak, s a kirándulás során egy rácsos ketrecben merülnek le az óceán mélyére, hogy közvetlen közelről is láthassák a gyilkos ragadozókat. A biztonsági ketrecet tartó kábel azonban váratlanul elszakad, s 47 méter mélybe süllyed. A lányoknak alig egy órányi oxigénje marad a palackjukban, s ha mindez nem lenne elég, hemzsegnek körülöttük a vérszomjas cápák is. Halálos versenyfutás kezdődik az idővel az életükért.

Tovább

11

Nyílt tengeren: Cápák között
(2017.08.11) 61 / 0

Horror / Dráma / Thriller / Rejtély /

Három Kaliforniából származó barát egy filmfelvételt készít, amit egy extrém valóságshow-nak szeretnének elküldeni. A három cimbora gondosan dokumentálja ausztráliai utazásuk minden érdekes momentumát, amiben ez a túra nem szenved hiányt... a tervek szerint ugyanis cápákkal fognak úszni egy ketrecben. Azonban egy katasztrofális baleset következtében ott találják magukat egy seregnyi feldühödött fehércápa társaságában a vérrel és hússal beetetett tenger kellős közepén. Történetük egy csapásra vérfagyasztóvá válik, a felvétel pedig a túlélés és a halál dokumentációjává.

Tovább

12

Cápák éjszakája
(2011.09.02) 60 / 3

Thriller / Horror /

Egy forró, szexi hétvégi kirándulás véres rémálommá válik egy csapat fiatal számára, akiknek a természet által alkotott legtökéletesebb gyilkológépekkel kell szembenézniük. Sara (Sara Paxton) és barátai hajóval érkeznek a Louisiana tó kis szigetén álló családi nyaralójukba, és rögtön kezdetét is veszi az önfeledt fürdőzéssel és napozással kecsegtető hétvége. Amikor azonban a vízből egy letépett karú focista srác kerül elő, gyorsan elillan az idill. Bár kezdetben azt hiszik, a sérülés csupán egy szörnyű wake-board baleset következménye, amikor kórházba akarják juttatni a srácot, hamar rádöbbennek, a tóban hatalmas cápák hemzsegek. A civilizációtól elszigetelten, többszáz ragadozó gyűrűjében, lassan eluralkodik rajtuk a pánik?

Tovább

13

Nyílt tengeren
(2003.10.26) 58 / 11

Dráma / Thriller / Horror /

Susan és Daniel fiatal házasok. Régi álmukat valósítják meg, amikor befizetnek egy búvárkodással egybekötött nyaralásra. A vakáció azonban hamarosan rémálommá válik: a túravezető figyelmetlensége miatt leszakadnak a húszfős búvárcsoporttól és magukra maradnak az óceán kellős közepén. A kezdeti bizakodást, hogy hamarosan megtalálják és felveszik őket, egy idő után növekvő kétségbeesés váltja fel. Mikor megjelennek körülöttük az első cápák, eluralkodik rajtuk a pánik. A film megtörtént eseten alapszik.

Tovább

14

A Rettegés 12 napja
(2004.05.01) 57 / 5

Dráma / Horror / TV film /

1916, miközben Európa az első világháború harmadik évét éli, az amerikai New Yersey partvidékét egy óriási gyilkos cápa fenyegeti. A valós eseményekből merítő film 12 nap, 1916. július 1-12. története, amely idején a gyilkos cápa többeket súlyosan megsebesít és áldozatul esik négy ember.

Tovább

15

A nagy fehér
(2021.05.13) 55 / 4

Horror / Thriller /

A turistaút gyorsan életveszélyes kalanddá változik, mikor a hidroplán balesetet szenved mérföldekre a parttól. Ami ezután következik, az egy kétségbeesett túlélési kísérlet, ahogy a csoport megpróbál a partra jutni, mielőtt kifogynának az élelemből és a vízből, vagy elkapnák őket a felszín alatt megbúvó emberevő cápák.

Tovább

16

The Requin
(2022.01.28) 54 / 5

Thriller / Horror /

Egy házaspár a tengeren ragad, miután egy trópusi vihar elsodorja a villájukat. A nyílt tengeren a túlélés lesz a tét, ám nem csak a zord természeti körülményekkel, hanem a ragadozó cápákkal is kénytelenek megküzdeni.

Tovább

17

Háborgó mélység 2
(2018.04.17) 50 / 5

Akció / Horror / Sci-Fi /

A brilliáns milliárdos Carl Durant bikacápákkal kísérletezik, amely hamar ellenkezést vált ki egy csapat tudósból.

Tovább

18

Cápa 4. - A cápa bosszúja
(1987.07.17) 49 / 6

Kaland / Thriller / Horror /

A Brody család a sok megpróbáltatás után azt hiszi, megszabadult a rémisztõ múlttól, a családot kísértõ gyilkos cápától. A fiúk már felnõttek, Michaelnek családja van, Sean pedig fiatalsága legszebb éveit éli. Nem is sejtik, hogy új lakóhelyük közelében felbukkant egy minden eddiginél nagyobb, vérszomjas cápa. Az egyik hétvégén, amikor összegyűlik a család, szörnyű tragédia történik: Seant felfalja a hatalmas bestia. Michael azonnal megszervezi a cápa elleni irtóhadjáratot, ám hamarosan rá kell döbbennie, hogy a gyilkos állat rácáfol a tudományra, és mindenáron bosszút akar állni a Brody családon.

Tovább

19

Cápa 3.
(1983.07.22) 48 / 3

Thriller / Horror /

Mike Brody, az egykori rendõrfõnök fia egy víziparadicsom biztonsági vezetõje, aki személyesen felel a fantasztikus turistalátványosságnak számító lagúna biztonságáért, melyben a delfineken kívül ritka állatfajok élnek. Egy alkalommal fehér cápa téved a lagúnába, amit befognak, ám elszabadul a pokol, amikor a rossz tartás miatt az állat elpusztul. Egy brutális támadás során kiderül, hogy a befogott bestia valójában a lagúnában született, és egy sokkal hatalmasabb, megfékezhetetlen gyilkos cápa támadt a víz alatti épületben rekedt turistákra.

Tovább

20

Lavinacápák
(2014.01.01) 45 / 1

Akció / Horror / Sci-Fi /

A homokcápa (Sand sharks), a mocsári cápa (Swamp shark) és a tornádócápa (Sharknado) után már meg sem lepődünk, hogy az alapvetően vízi közegben felbukkanó ragadozó egy újabb szokatlan helyszínen szedi áldozatait: az óriási prehisztorikus korból származó cápa ugyanis ugyanis egy apró hegyi településen évente megrendezett bikinis ( a kötelező kellékek természetesen most sem maradhatnak el ) sífesztiválon terrorizálja a fagypont alatti hőmérséklet ellenére meglehetősen alul öltözött fiatalokat. ...

Tovább

21

Megalodon - A megacápa
(2018.08.10) 44 / 1

Akció / Sci-Fi / Horror / TV film /

Egy katonai hajó egy azonosítatlan tengeralattjáró után kutatva szembe találja magát egy óriási cápával.

Tovább

22

Az emberevő cápa
(1995.05.05) 44 / 1

Akció / Kaland / Vígjáték / Horror / Thriller /

Dag Snerensen (Richard Dew) két betanított delfinjével vízi bemutatókat tart Hampton Bay üdülővárosában. A település strandján három rettenetesen megcsonkított holttestet találnak. A rendőrség szerint a gyilkos egy tigriscápa. Közben Samuel Lewis (George Barnes Jr.) gazdag ingatlantulajdonos vitorlásversenyt rendez, ám a tigriscápa újra megjelenik, s a verseny tragédiába fullad. Lewis hajtóvadászatot indít a cápa ellen.

Tovább

23

A bátrak háborúja
(2016.09.22) 44 / 2

Akció / Háborús /

A USS Indianapolis tragédiája minden idők egyik legnagyobb háborús katasztrófájaként van számon tartva: 1945-ben a hadihajót elsüllyesztette egy japán tengeralattjáró a Csendes-Óceánon, a Guamtól nem messze.A találatot követően a férfiak öt napon át próbáltak életben maradni élelem és ivóvíz nélkül a cápáktól hemzsegő óceánban.

Tovább

24

Szupercápa
(2011.12.08) 41 / 2

Sci-Fi / Akció / Vígjáték / Kaland /

Különösen rossz nap vár az irodában a tengerbiológus Kat Carmichael-re (Sarah Lieving), amikor szembekerül egy óriási őscápával ebben a különös sci-fi thrillerben. A "szupercápa", amely egy tengeri olajkitermelő baleset kapcsán szabadul ki, hamarosan olyan szörnnyé fejlődik, hogy a szárazföldön is tud járni, sőt még repülni is. Meg lehet vajon valahogy állítani?

Tovább

25

Polipcápa
(2010.09.25) 41 / 4

Horror / Vígjáték / Sci-Fi / Thriller / TV film / Akció /

Az amerikai haditengerészet "Blue Water" speciális csoportja egy fél cápa fél polipot épít a harcokhoz. De a polipcápa megszökik és terrorizálja Puerto Vallarta strandjait.

Tovább

26

Gyilkos cápák 3 Őslények tengere
(2002.11.26) 40 / 1

Horror / Akció / Kaland /

Megdöbbentő méretű cápafogra bukkannak az egyik tengerparti város közelében a víz alatti kábelfektetők, amikor egy hatalmas cápa átharapja a vezetéket. Cat Stone antropológus azonnal a helyszínre utazik, ahol beigazolódik gyanúja: egy megalone, amely túlélte a dinoszauruszokat és a jégkorszakot, bukkant fel a part közelében és szedi áldozatait. Cat fantasztikus felfedezésnek tartja a gigantikus méretű cápát, míg a partiőrség vezetője, Ben Carpenter azonnal le akar számolni a vérszomjas bestiával.

Tovább

27

Szellemcápa
(2013.08.22) 36 / 2

Horror / Sci-Fi /

Két helybelinek fel kell fednie az igazságot városuk sötét múltjáról, vagy áldozatul esnek egy szellemcápának, mely képes földön és vizen is vadászni.

Tovább

28

Toxikcápa
(2017.08.03) 36 / 3

Horror / Sci-Fi /

Trópusi pihenésre vágyó szinglik élete szörnyű fordulatot vesz mikor rájönnek, hogy az őket körülvevő vizet egy mérgező cápa fertőzi meg. Nem elég, hogy szétmarcangolja az áldozatokat vadászat közben még savat is köp.

Tovább

29

Őslénycápa
(2012.09.21) 34 / 2

Akció / Kaland / Vígjáték / Horror / Sci-Fi / Thriller /

Amikor egy olajtársaság önkéntelenül szabadon enged egy őskori cápát jeges börtönéből az gyilkos útjára indul, hogy egy elhagyott szigeten diákok és tolvajok csoportjára vadásszon.

Tovább

30

Szörnycápa
(1984.09.07) 34 / 4

Akció / Horror / Thriller /

Néhány megtépázott hajót és hullákat mos partra a víz. Valami szörnyűséges van odalenn a Karib-tenger mélyén. A félelmetes "tengeri gyilkost" eddig még senki sem látta, hacsak nem a halálát megelőző, utolsó pillanatban. Ráadásul a holttesteken lévő fognyomok nem utalnak egyetlen eddig ismert élőlényre sem. Dr. Stella Dickens gyanúja szerint ez csakis egy nagyon távoli, eleddig ismeretlen élő forma, egy őslény lehet, ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy élve fogják el. Azonban még ő sem sejti, hogy ezt a sátáni teremtményt elvakult tudósok hozták létre, amely egy cápa vadságával, egy polip erejével és egy delfin intelligenciájával rendelkezik. Még a gyilkosságtól sem riadnak vissza, hogy elrejtsék ezt a vérengző fenevadat, amely felett elvesztették az irányítást és már csak egyetlen mód maradt a megsemmisítésére...

Tovább

31

A cápa visszavág
(2003.08.17) 33 / 4

Horror / Akció /

John Sanderst és Kelli Raymondot válásuk után néhány évvel újra összehozza a sors egy közös munkára: a Louisiana folyónál természetes gázlelőhely után kutatnak mindketten. A terveik kudarcba fulladnak, amikor csónakjukat elrabolja két bűnöző, akik lopott pénzt keresnek a folyóban. A pénzkeresést és a munka folytatását is megnehezíti egy húsevő cápa, amely megtámad mindent és mindenkit, ami vagy, aki a vízbe kerül.

Tovább

32

Homokcápák
(2011.12.20) 31 / 2

Vígjáték / Horror / Sci-Fi /

Mire azt hitted a parton biztonságos, úgy tűnik az óriási hal-barátaink utat találtak hozzád mikor a homokban fekszel.

Tovább

33

Gyilkos cápák - Veszedelmes vizeken
(2005.03.20) 31 / 2

Akció / Dráma / Horror / Thriller /

Danielle a kiegyensúlyozott tinilány Floridába utazik, hogy csatlakozzon barátaihoz, Karenhez és Alica-hoz. A lány beleszeret egy rendes helyi srácba, Shane-be, aki édesanyjával Mary-vel hajók bérbeadásával foglalkozik. Danielle és tengerbiológus bátyja egy olyan zátonyt kezdenek el vizsgálni, ahol nemrég néhány úszó eltűnt. Kiderítik, hogy tigriscápák raja foglalta el azt a területet. Charlie megpróbálja felhívni a figyelmet az esetre, mielőtt a cápák Florida partjainál elkezdenének lakmározni.

Tovább

34

Megalodon
(2004.02.01) 30 / 1

Akció /

Tovább

35

Gyilkos cápák 2
(2001.02.13) 30 / 2

Horror / Akció / Thriller /

Két nővér indul búvárkodni a dél-afrikai Cape Town tengerpartján. A kaland tragédiával végződik, Samantha alig tud elmenekülni, Amy pedig egy nagy fehér cápa áldozata lesz. Alig telik el egy hét és a helyi akvárium kapzsi tulajdonosának pompás gondolata támad: az ünnepélyes megnyitón szeretne felvonultatni egy élő fehér cápát és a kiszemelt példány épp az a cápa, amelyiknek az egyik szemét Samantha megsebesítette... Mindeközben Dr. Nick Harris (Thorsten Kaye) tengerbiológus felfedezi, hogy egy különösen veszélyes, mutáns fehér cápafaj készül megtámadni a strandokat...

Tovább

36

Sharkenstein
(2016.08.01) 30 / 3

Horror / Thriller /

Tovább

37

Cápatámadás Malibun
(2009.07.25) 28 / 2

Horror / Akció / TV film /

Pusztító szökőárt okoz egy víz alatti földrengés, a cunami elpusztítja Malibu partvidékét, és felszínre hoz néhány, az ősidőket idéző, félelmetes külsejű koboldcápát. Bár a strandról mindenkit kimenekítettek mielőtt a hatalmas hullám lecsapott, életmentők és szerelőmunkások egy csoportja mégis ott ragadt a parti őrség őrtornyában. Sikerül-e megküzdeniük a lesben álló óriás méretű, iszonytató külsejű, és vérszomjas cápákkal?

Tovább

38

Shark Week
(2012.08.04) 27 / 1

Horror /

Tovább

39

Gyilkos cápák 4. Az új faj
(2003.10.14) 25 / 3

Akció / Kaland / Horror / Thriller /

Jimmy egy legenda után kutatva szemtanúja lesz apja halálának, akit egy hatalmas fehér cápa ölt meg. Tíz évvel később a város strandján hihetetlen mészárlást végez egy cápa raj, ám mindezek ellenére Jimmynek nem sikerül elérnie a polgármesternél, hogy járőröket küldjön a vízre. Ráadásul egy orosz milliomos minden eszközt bevet annak érdekében, hogy az egykori búvár visszatérjen a Santa Cruiz roncsaihoz, és felhozza az elsüllyedt gyémántokat. Csakhogy a víz hemzseg a kiéhezett mutáns cápáktól...

Tovább

40

Cáparajzás
(2008.01.01) 24 / 1

Dráma / Horror / Thriller / Akció /

Telihold Öböl egy igazán nyugodt, és kiegyensúlyozott kis halászváros, ahol látszólag semmi nem érheti az embert. Legalábbis egészen addig volt ez így, míg Hamilton Lux, a kegyetlen üzletember meg nem jelent azzal az elképzelésével, hogy turista paradicsomot farag ebből a valóságos béke szigetéből. Ehhez természetesen a Wilder házaspárnak is lenne néhány keresetlen szava, akiknek a halász üzletét is érinti a multimilliomos ámokfutása. Mikor már az egész település lázongani kezd, visszatér Daniel Wilder rég nem látott természettudós fivére Philippe, hogy segítsen az ügyek elrendezésében. Azonban röviddel az érkezése után egy sokkal aggasztóbb jelenség vonzza magára az emberek figyelmét. Gyanús körülmények között tu00FBnnek el a városka lakói, és hamar kiderül, hogy a tettest az öböl vizében kell keresni...

Tovább

41

Raiders of the Lost Shark
(2015.05.19) 24 / 1

Horror / Vígjáték / Sci-Fi / Kaland /

Tovább

42

Sharknado 5. - Globális rajzás
(2017.08.06) 24 / 1

Akció / Vígjáték / Sci-Fi / TV film / Kaland /

Csaknem az egész Egyesült Államok romokban hever. Most a világ többi részének lakói sem lehetnek biztonságban. Fin és családja felkerekedik, hogy megelőzzék a katasztrófát.

Tovább

43

Snow Shark: Ancient Snow Beast
(2011.10.12) 22 / 0

Sci-Fi / Horror /

Tovább

44

Halálos vizeken
(2008.10.06) 22 / 1

Horror /

Egy csapat ereklyevadász a Medici család elveszett kincsei után kutat Velence csatornáiban, amikor gyilkos cápák támadják meg a kincsvadászokat.

Tovább

45

Sharknado 6. - Az utolsó cápavihar: Ideje volna már
(2018.08.19) 22 / 1

Sci-Fi / Akció / Kaland / Vígjáték / TV film /

Finnek fel kell használnia a Sharknado időutazó erejét, hogy képes legyen megmenteni a világot.

Tovább

46

Sharknado 2. - A második harapás
(2014.07.30) 20 / 1

Thriller / Sci-Fi /

Amikor a szeszélyes szél halálos ragadozókat repít hord New York város felé, veszélybe kerülnek a lakók; csak April és Fin mentheti meg a helyzetet.

Tovább

47

A cápák visszatérnek
(2005.02.01) 20 / 2

Horror / Sci-Fi /

Különös dolgokra figyel fel a mélytengeri kutatóközpont, az Oshona legénysége. Az óceán mélyén élő cápák megvadulnak, és emberekre vadászni. Az okát senki sem tudja, de a kutatók furcsa kristályokat találnak az óceán fenekén egy ismeretlen eredetű tárgy mellett. Hadi tengeralattjáró indul a bajba jutott legénység megmentésére. Túlélési esélyük csekély, ugyanis egy idegen mindent elkövet, hogy meghiúsítsa a mentőakciót.

Tovább

48

Sharknado 3. - A végső harapás
(2015.07.22) 20 / 3

Akció / TV film / Sci-Fi / Vígjáték / Kaland /

A Cápavihar újra tömegpusztítást végez, ezúttal Washingtonban, majd tovább dörög a keleti parton Floridába.

Tovább

49

Jaws in Japan
(2009.08.21) 19 / 1

Dráma / Horror / Rejtély /

Tovább

50

Kék démon
(2004.10.15) 17 / 1

Akció / Horror / Thriller /

Egy szupertitkos katonai kísérlet során, melynek fedőneve Blue Demon, szuperintelligens cápákat idomítanak be, hogy a kijelölt célpontot támadóalakzatban megtámadják, vagy akár pokolgépet helyezzenek el. A kizárólag hadműveletekre betanított cápákat azonban gonosz célra akarják felhasználni, ám a Golden Gate felrobbantása nem jön össze, mert közbelép két tudós. A tudomány látszólag győzelmeskedik a rossz felett, de csak ideig-óráig.

Tovább

51

Sharknado - Cápavihar
(2013.07.11) 17 / 1

Fantasy / Horror / Akció / Vígjáték / TV film / Sci-Fi /

A napfényes Los Angeles felé soha nem látott tornádók közelednek. A Csendes-óceán vízét felkavaró széltölcsérek cápák ezreit repítik magukkal. A szélsőséges időjárás özönvízet zúdít a városra és a tenger csúcsragadozói ellepik az utcákat. Egy csapat szörfös Baz (Jaason Simmons - Baywatch) vezetésével sikeresen menekül a várost ellepő cápák elől a biztonságot nyújtó Beverly Hills dombjai közé, azonban az újra és újra kialakuló tornádók elől sem a földön, sem a levegőben nincsenek biztonságban. Feleségével (Tara Reid - Amerikai pite) és gyerekeivel karöltve hajmeresztő taktikákat bevetve harcolnak a mindenhonnan lecsapó cápákra.

Tovább

52

Gyilkos cápa vs. óriáspolip
(2009.05.19) 14 / 0

Horror / Sci-Fi /

Emma (Deborah Gibson), a neves tengerbiológus egy expedíció során jégbe fagyott hatalmas cápára és polipra bukkan. Úgy tűnik, évmilliókkal ezelőtt egymás mellett, harc közben fagytak meg. A közelben tevékenykedő illegális militarista szervezet titkos akciójának következtében kiszabadulnak az állatok. Az óriás polip Japán felé veszi az irányt, a gyilkos cápa pedig San Francisco partjaihoz tart. Három kutató, köztük Emma, mindent elkövetnek, hogy elkerüljék a katasztrófát és a nyílt vízre kicsalva a szörnyetegeket egymás ellen fordítsák.

Tovább

53

Cápa tó
(2015.10.02) 14 / 2

Thriller /

Miután úgy tűnik, nem lehet véget vetni a vérengzésnek, Meredithen, Peteren és Clinten a sor, hogy minden veszéllyel szembenézve megállítsák a megállíthatatlant: egy gyermekét védelmező anyát. Nem élheti mindenki túl, de aki mégis életben marad, sosem fogja elfelejteni a Shark Lake-en töltött nyarat.

Tovább

54

Dinocápa
(2010.03.13) 13 / 0

Horror / Sci-Fi / TV film /

Az északi sarkvidék jegéből leváló darabban konzerválódott ősi cápa kiszabadul és dél felé veszi az irányt, egyenesen egy üdülőövezetbe.

Tovább

55

Megacápa a mechacápa ellen
(2014.01.28) 13 / 1

Akció / Sci-Fi / Thriller /

A kormány szigorúan titkos projekt keretében létrehoz egy hatalmas mechanikus cápát, hogy felvegye a harcot azzal a szörnyeteggel, mely a bolygó minden élőlénye ellen indított háborút.

Tovább

56

Megacápa a Kolosszus ellen
(2015.06.18) 13 / 1

Thriller / Akció / Horror / Sci-Fi / Rejtély /

Pusztulás fenyegeti az emberiséget, amikor egy hatalmas ítéletnapi készülék véletlenül felébred ugyanakkor, amikor egy másik gigacápa támad.

Tovább

57

Gyilkos cápa az óriáskrokodil ellen
(2010.12.21) 13 / 2

Akció / Horror / Sci-Fi /

Afrikában felfedeznek egy 457 méteres krokodilt. Hogy elejét vegyék a pániknak, az angol vadászt, Nigel Putnamet küldik a lény sértetlen elfogására. Azonban a krokodilszörnyet szállító hajót megtámadja a félelmetes megalodon, mindkét szörnyeteg kiszabadul az óceánba, és titáni csatát vívnak a Panama-csatornában.

Tovább

58

Harapás
(2022.05.13) 11 / 0

Horror / Thriller / Akció / Kaland /

Csupán a hecc kedvéért egy baráti társaság megfúj néhány jetskit a hétvégi kiruccanásuk során. Az események azonban szörnyű tragédiába torkollanak.

Tovább

59

Mocsárcápa
(2011.06.25) 11 / 0

Horror / Thriller / Akció / Kaland / Vígjáték /

Amerika egyik mocsaras vidékének kisvárosában a helybeli szenzációra, az aligátorokra épül a turizmus. Egy ritka és védett állatokkal üzletelő csoport egy egészen különleges fajta cápát szerez be. Amikor a gyilkos cápa elszabadul a mocsárvilágban, senki sincs biztonságban a vidéken. A mutáns szörnnyel Rachel (Kristy Swanson) és társai veszik fel a harcot, ám úgy tűnik, hogy a cápával szemben a különleges fegyverek is csődöt mondanak.

Tovább

60

Életem a szörf
(2011.04.08) 0 / 1

Családi / Dráma /

Bethany Hamilton (AnnaSophia Robb), egy fiatal lány, aki roppant tehetséges szörfös. Mindenki úgy véli szép jövő előtt áll, és hatalmas bajnok válhat belőle. Azonban a sors közbeszól, és egy alkalommal a lányt szörnyű cápatámadás éri. Szülei (Helen Hunt és Dennis Quaid) azonnal kórházba szállítják, de sajnos a lány így is elveszti egész bal karját. A tragédia őt és egész családját lesújtja, azonban Bethany nem adja fel, és elhatározza, hogy még fél karral is visszaszáll a deszkára, és elindul a világbajnokságon. A film Bethany Hamilton igaz történetén alapul.

Tovább

61

Sharkula
(2022.06.30) -1 / 1

Horror / Thriller /

Tovább