Keress pénzt filmes cikkek írásával
×

Színész ajánlása a listára

Kezdje el begépelni a beküldeni kívánt film-sorozat-színész nevét és válasszon a listából.

Top 5 Legdögösebb színésznők (szerintem)

Ez csak az én véleményem, ha valakinek más, elfogadom. Láttam hasonló tartalmakat ezen az oldalon, szóval gondoltam megosztom azokkal akik nézni szoktak ehhez hasonló listákat, hogy én mit gondolok. Mégegyszer leírom, nekem nem baj ha valakinek más a véleménye mimt nekem. Akkor hát íme a top 5 legdögösebb színésznő

Hozz létre te is egy hasonló listát, a listák létrehozásához nem kell mást tenned mint regisztrálni az oldalunkon, és máris létrehozhatsz film, sorozat vagy színész listákat, amit megmutathatsz ismerőseidnek és persze az oldal látogatóinak.

Hiányzik egy színész a listáról? Ezt a listát te magad is alakíthatod, mert a lista létrehozója engedélyezte a listára való ajánlást. Regisztráció után bárki küldhet be a listára elemeket amiről értesítést kap a lista létrehozója, és ha jónak találja az ajánlatot elfogadhatja.


Horvát Mátyás

5 elem a listán

Top 5 Legdögösebb színésznők (szerintem) lista elemei

2

Emma Watson
16 / 2

Emma Charlotte Duerre Watson angol színésznő. Első jelentős szerepét a Harry Potter és a bölcsek köve című filmben kapta, melyben Hermione Grangert alakította. Ezután még hétszer bújt Hermione bőrébe, mellyel számos díjat is elnyert. A Harry Potter filmek után olyan filmekben játszott mint az Egy hét Marylinnel, Egy különc srác feljegyzései, Lopom a sztárom, Noé és a Kolónia. 2017-ben a Beauty and the Beast / Szépség és a szörnyetegben Belle-t alakítja.

Emma Watson adatlapja Emma Watson összes filmje

3

Kaley Cuoco
16 / 3

Kaley Christine Cuoco 1985. november 30-án született Camarillóban, Kaliforniában. Apja, Gary Carmine Cuoco, anyja, Layne Ann Wingate, egy húga van, Briana. A karrierje miatt magántanuló volt, 16 éves korában fejezte be a középiskolát. Hat éves kora óta modellkedik és színészkedik, első jelentős szerepét a Nincs menekvés (1992) című tévéfilmben kapta. Karrierjre kezdetén olyan sorozatokban tűnt fel, mint a Miért éppen Alaszka?, a Bűbájos boszorkák és a My So-called Life. Filmes szerepei mellett (Growing Up Brady – 2000, Lucky 13 – 2005, Wasted – 2006, The Penthouse – 2010), Kaley a világhírnevet a The Big Bang Theory című sorozatnak köszönheti, melyben ő alakítja a női főszereplőt, Pennyt. A CBS csatorna sitcomja 2007 óta fut. A színésznő az idén hosszabbította meg szerződését, jelenleg epizódonként egy millió dollárt keres. Az utóbbi években olyan filmekben is szerepet kapott, mint az Anonim alkotók klubja (2014) és a Killer Movie (2008). A filmes karrier mellett Kaley rendszeresen játszik színpadi előadásokban (Annie, Hegedűs a háztetőn), valamint aktívan teniszezik is. Kaley Cuoco egy darabig sorozatbeli partnerével, Johnny Galeczkivel alkotott egy párt, de kapcsolatuk szakítással végződött. 2013-ban ment hozzá Ryan Sweetinghez.

Kaley Cuoco adatlapja Kaley Cuoco összes filmje