×

Sorozat ajánlása a listára

Kezdje el begépelni a beküldeni kívánt film-sorozat-színész nevét és válasszon a listából.

TOP 100 Netflix dokumentum sorozat

A legjobb 100 dokumentum sorozatot láthatjátok a Netflix streaming szolgáltatótól, ezeket a sorozatokat nézik a legtöbben és ezt a listát naponta frissítjük, vagyis itt mindig a legújabb és legjobb dokumentum sorozatokat találhatod és természetesen ezeket megtudod nézni a Netflixen. Itt találhatsz olyat amelyek kizárólag a Netflix oldalán nézhetőek meg vagyis a Netflix saját készítésű dokumentum sorozata és találhatsz olyat is amely nem a Netflix készítette, de a Netflixen is megnézhető, vagyis minden olyan Dokumentum sorozat amit itt megtalálsz az megtalálható a Netflixen.

Hozz létre te is egy hasonló listát, a listák létrehozásához nem kell mást tenned mint regisztrálni az oldalunkon, és máris létrehozhatsz film, sorozat vagy színész listákat, amit megmutathatsz ismerőseidnek és persze az oldal látogatóinak.

Hiányzik egy sorozat a listáról? Ezt a listát te magad is alakíthatod, mert a lista létrehozója engedélyezte a listára való ajánlást. Regisztráció után bárki küldhet be a listára elemeket amiről értesítést kap a lista létrehozója, és ha jónak találja az ajánlatot elfogadhatja.


avatarWakanda DC

81 elem a listán
6.86 átlagos értékelés
TOP 100 Netflix dokumentum sorozat
TOP 100 Netflix dokumentum sorozat

TOP 100 Netflix dokumentum sorozat lista elemei

1

A nagy pénzrablás: Tokiótól Berlinig

Dokumentum /

A nagy pénzrablás készítői és szereplői, például a Tokiót és a Professzort megtestesítő színészek, mesélnek a sorozat forgatásának érzelmi és művészi folyamatáról.

Tovább

2

Beszélgetések egy sorozatgyilkossal: A John Wayne Gacy-szalagok

Dokumentum /

John Wayne Gacy az egyik legismertebb sorozatgyilkos, aki szadista arcát egy mosolygós álarc mögé rejtette. A sötét lélek rejtve maradt, amíg befolyásos emberekkel vacsorázott, de előjött, amikor a gyengékre vadászott.

Tovább

3

Beszélgetések egy sorozatgyilkossal: A Jeffrey Dahmer-szalagok

Dokumentum / Krimi /

A sorozatgyilkos Jeffrey Dahmer hátborzongató interjúkban vall borzalmas bűntetteiről, ami felkavaró bepillantást nyújt egy zavart elmébe.

Tovább

4

A FIFA titkai

Dokumentum / Krimi /

A FIFA-t bemutató dokumentumsorozat felfedi a szervezet hatalmi harcokkal és globális politikával teli zűrös múltját, és hogy mivel jár egy világbajnokság rendezése.

Tovább

5

Formula 1: Hajsza a túlélésért

Dokumentum /

A Senna készítőinek szériája a Forma-1 színfalai mögé invitál be minket. Az első évadban 10 részen át nem csak azt mutatják be, hogy mi minden kell ahhoz, hogy az ember a leggyorsabb legyen a pályán, de még pár pilóta családját is megismertetik majd velünk.

Tovább

6

Neymar: A tökéletes káosz

Dokumentum /

A világszerte kedvelt és ismert Neymar, aki egyben a kritikusok céltáblája, megosztja tapasztalatait élete legmagasabb és legmélyebb pontjairól, magánéletéről és karrierjéről.

Tovább

7

Pepsi, hol van a vadászgépem?

Dokumentum /

Amikor egy 20 éves fiatalember megpróbál egy vadászgépet nyerni egy Pepsi-nyereményjátékban, egy Dávid és Góliát csatájára hasonlító perbe kezd, ami egy emlékezetes bírósági tárgyalást eredményez.

Tovább

8

A szamurájok kora: Harc Japánért

Dokumentum / Háborús - Politics /

A sorozat mozgalmas jelenetekkel és szakértői kommentárokkal kelti életre a XVI. századi háborúskodó, feudális Japán viharos történelmét és hatalmi harcait.

Tovább

9

Michael Jordan - Az utolsó bajnokságig

Dokumentum /

A dokumentumsorozat átfogó betekintést nyújt Michael Jordan pályájába és a Chicago Bulls életébe a 90-es években sose látott felvételekkel az 1997-98-as szezonból.

Tovább

10

Van rá magyarázat: A szex

Dokumentum /

Ismerd meg a szexet kívülről-belülről, a vonzalom biológiai magyarázatától a fogamzásgátlás történetéig ennek a szórakoztató és felvilágosító sorozatnak a segítségével!

Tovább

13

Éjszakai vadász: Hajsza egy sorozatgyilkos után

Dokumentum / Krimi / Rejtély /

A 80-as évek napfényes Los Angeles-i utcáin sorozatgyilkos szedi áldozatait. A megtörtént eseményeken alapuló dokumentumsorozatban két nyomozó vadászik a tettesre.

Tovább

15

Zac Efronnal a Föld körül

Dokumentum /

Zac Efron színész és Darin Olien wellnessguru világ körüli utazásra indul az egészséges és fenntartható életmód titkát keresve.

Tovább

16

Tetthely: A Cecil Hotel

Dokumentum / Krimi / Rejtély /

A közismert Cecil Hotel még hírhedtebbé válik, amikor egy vendég, Elisa Lam eltűnik. A Ted Bundy-szalagok alkotójának sorozata alászáll a bűn legsötétebb bugyraiba.

Tovább

17

Séf show

Dokumentum /

Jon Favreau, író, rendező és az ételek szerelmese Roy Choi séffel, valamint más elismert szakácsokkal és híres vendégekkel karöltve járja körbe a konyha világát.

Tovább

18

Az Oszmán Birodalom felemelkedése

Dokumentum / Háborús - Politics / Akció - Kaland /

II. Mehmed oszmán szultán nagyívű hódító hadjáratra indul a bizánci főváros, Konstantinápoly bevételére, és ezzel évszázadokra meghatározza a történelem alakulását.

Tovább

19

Mocskos pénz

Krimi / Dokumentum /

Uzsorakamatra adott kis összegű hitelektől az autós károsanyag-kibocsájtási tesztek meghamisításáig: a sorozat a nagyvállalati kapzsiságot és korrupciót leplezi le.

Tovább

20

A tizennegyedik módosítás: Amerika harca a szabadságért

Dokumentum / News / Háborús - Politics /

Will Smith kalauzol végig Amerika egyenjogúságért vívott, sokszor halálos küzdelmén az Egyesült Államok alkotmányának 14. módosításának tükrében.

Tovább

22

Our Planet – Bolygónk csodái

Dokumentum /

A Netflix nagyszabású, nyolc részes természetfilmjén 50 országban 600 munkatárs dolgozott éveken keresztül, hogy bemutassák a klímaváltozás bolygónkra gyakorolt hatását. Narrátornak az élő legendát, a természetfilmek egyik legismertebb alakját, Sir David Attenborough-t sikerült megnyerniük. A lélegzetelállító látványért a legmodernebb technikai eszközöket vetették be.

Tovább

23

Van rá magyarázat

Dokumentum /

A Vox izgalmas sorozata olyan változatos témákkal foglalkozik, mint a kriptovaluták, a fogyókúrák sikertelenségének oka vagy éppen a K-pop őrült világa.

Tovább

24

Meghatározó filmek a múltból

Dokumentum /

Ezek a kasszasikerek összehoztak minket, és felemelő érzést hagytak bennünk. Íme a színészek, rendezők és az iparág belső emberei, akiknek mindezt köszönhetjük.

Tovább

25

Billy Milligan 24 személyisége

Dokumentum / Krimi /

1977-ben az Ohio Állami Egyetemen nemi erőszakkal kapcsolatos esetek sorozata játszódott le. A bizonyítékok gyorsan elvezettek Billy Milliganhez, egy csendes fiatal férfihoz, akinek gyermekkora traumatikus volt, és priusszal rendelkezett. Viszont a letartóztatása után kiderült, nincs emléke…

Tovább

26

Szigorúan titkos: UFO-projektek

Dokumentum /

Bár a földönkívüli találkozásokról szóló állításokat régóta elutasítják, sokan úgy vélik, hogy az UFO-k létezése nem csak valószínű, hanem bizonyos is.

Tovább

27

A húsevő

Dokumentum /

Steven Rinella, vadász, író, szakács és természetvédő a világ legtávolabbi és legszebb régióit járja be, és megmutatja, hogyan kerül a vad az erdőkből az asztalra.

Tovább

29

Ne szórakozz a macskákkal: Vadászat az internetes gyilkosra

Dokumentum / Krimi /

A bomlott elméjű bűnöző hátborzongató videói láttán az amatőr online nyomozócsoport kockázatos hajtóvadászatot indít, ami lehúzza őket a sötét alvilágba.

Tovább

30

Challenger: Az utolsó repülés

Dokumentum /

Mérnökök, tisztviselők és a legénység családtagjai osztják meg emlékeiket az 1986-os Challenger űrrepülőgép-katasztrófáról és utóhatásairól.

Tovább

31

Headspace – Útmutató a meditációhoz

Dokumentum / Animációs /

A Headspace kedves animációs útmutatója bevezet a meditáció világába, miközben a különböző technikákkal és irányított meditációkkal fejest ugorhatunk a gyakorlásba.

Tovább

32

Gyilkosfaragás

Dokumentum / Krimi /

A Making a Murderer című dokumentumfilm sorozat egy tíz éves periódust ölel fel. A történet középpontjában Steven Avery és példátlan élete áll, aki miközben egy korrupciós ügyet próbál felderíteni, maga is egy zűrös bűncselekmény elsőszámú gyanúsítottjává válik.

Tovább

33

Hatalom és perverzió: A Jeffrey Epstein-sztori

Krimi / Dokumentum /

A túlélők történeteire épülő dokumentumsorozat feltárja, hogyan használta fel Jeffrey Epstein, az elítélt szexragadozó vagyonát és hatalmát a zaklatások során.

Tovább

34

Éjszaka a Földön

Dokumentum /

A természetfilm-sorozat új technológiája fellebbenti a fátylat a világ élőlényeinek rejtett éjszakai életéről az oroszlánok vadászatától a denevérek szárnyalásáig.

Tovább

35

Absztrakt: A dizájn művészete

Dokumentum /

Egy sor különféle terület legújítóbb szellemű tervezőinek gondolatvilágába leshetünk bele, és arról is képet kapunk, miként hat ki a dizájn életünk minden területére.

Tovább

36

Beszélgetések egy sorozatgyilkossal: A Ted Bundy-szalagok

Dokumentum / Krimi /

Amerika legismertebb és legkarizmatikusabb sorozatgyilkosáról, Ted Bundy-ról készített dokumentum sorozatot a Netflix, amit most, kivégzésének 30. évfordulóján mutatott be, benne eddig nem látott interjúkkal és felvételekkel. Joe Berlinger rendezése Stephen G. Michaud és Hugh Aynesworth azonos című könyvén alapul, a két újságíró 100 órányi interjún rágta át magát, amikből fény derül Bundy nézőpontjára, és persze beszél életéről és motivációiról is.

Tovább

38

Élet a világ legkeményebb börtöneiben

Krimi / Dokumentum /

Oknyomozó újságírók önként vonulnak be a világ legkeményebb börtöneibe, ahol a megfélemlítés és a brutalitás uralkodik.

Tovább

39

Van rá magyarázat: Az agy

Dokumentum /

Gondolkoztál már azon, hogy mi történik a fejedben, amikor álmodsz vagy szorongasz? Fedezd fel az agyad működését ebben az elgondolkodtató sorozatban.

Tovább

41

A konyhafőnök asztaláról

Dokumentum /

Az Emmy-díjra jelölt sorozatban olyan gasztro-sztárokkal találkozunk, akik újszerű ételekkel és ízletes desszertekkel alakítják át az ínyenc konyhát.

Tovább

42

Sam fiai: Út a sötétségbe

Dokumentum / Krimi /

A Sam fia ügy egy életen át foglalkoztatta Maury Terry újságírót, aki meg volt győződve arról, hogy a gyilkosságok hátterében egy sátánista szekta tevékenysége áll.

Tovább

43

Carmel: Ki ölte meg María Martát?

Dokumentum / Krimi /

Egy nőt holtan találnak a fürdőkádjában, a közelben pedig vértócsát fedeznek fel. A férje elmélete szerint balesetet szenvedett. A boncolás azonban másról árulkodik.

Tovább

44

Last Chance U - Az Utolsó Esély Egyetem

Dokumentum /

Bonyolult múlttal rendelkező kiváló sportolók főiskolai focicsapathoz szegődnek utolsó mentsvárként, hogy megváltoztassák életüket és megvalósítsák álmaikat.

Tovább

45

A Család

Dokumentum /

A Család néven ismert rejtélyes és konzervatív keresztény csoport hatalmas befolyással bír Washingtonban, a céljuk pedig a világ sorsának befolyásolása.

Tovább

47

A latin-amerikai rock története

Dokumentum /

Többek között a Soda Stereo, a Café Tacvba és az Aterciopelados is fontos a latin-amerikai rock diktátorokkal, katasztrófákkal és ellenállással teli 50 éves történetében.

Tovább

49

The Witcher: A kulisszák mögött

Dokumentum /

Pillants be a Vaják készítésének különleges világába, és ismerd meg a szereplőválogatás, vagy éppen Kökörcsin fülbemászó dalának kulisszatitkait.

Tovább

50

Pandémia

Dokumentum /

Ebben a sorozatban megismerheted az influenza elleni háború frontvonalában küzdő hősöket és erőfeszítéseiket, amelyeket a következő világjárvány kitörése ellen tesznek.

Tovább

51

Rekord

Dokumentum /

Ez a dokumentumfilm-sorozat a klasszikus videójátékok történetét mutatja be, megszólaltatva a fejlesztőket, akik életre keltették ezeket a világokat és karaktereket.

Tovább

52

Idegenek világa

Dokumentum /

A sorozat a földi élet törvényeit az egész galaxisra alkalmazva ötvözi a tudományos tényeket és fikciókat, hogy más bolygók idegen világaiba kalauzoljon minket.

Tovább

53

A kalózok elveszett királysága

Dokumentum /

Dokumentumsorozat, melyben a Karib-tenger valódi kalózai erőszakosan fosztogatják a világ gazdagjait, miközben létrehoznak egy meglepően egyenlőségpárti köztársaságot.

Tovább

55

Aprónépek

Dokumentum /

Az aprócska állatok kalandos életét bemutató természetfilm-sorozatból megtudhatjuk, milyen hősies harc folyik a túlélésért az Egyesült Államok rejtett szegleteiben.

Tovább

58

Van rá magyarázat: A koronavírus

Dokumentum /

2020-ban megváltozott a világ. Nagyon aktuális sorozat a koronavírus-járványról, a legyőzésére tett erőfeszítésekről és a mentálhigiénés hatások kezeléséről.

Tovább

60

GYILKOS VAGYOK

Dokumentum / Krimi /

Ebben a dokumentumsorozaban szándékos emberölés miatt halálra ítélt fegyencek számolnak be bűneikről.

Tovább

62

Történelmi gyorstalpaló

Dokumentum /

Nyúlfarknyi történelemleckék infografikák és archív felvételek bemutatásával tudományos áttörésekről, társadalmi mozgalmakról és világrengető felfedezésekről.

Tovább

65

A Gabriel Fernandez-akta

Dokumentum / Krimi /

A fiú brutális meggyilkolása, majd a gondviselők és szociális munkások pere felveti a kérdést, hogy vajon a rendszer képes-e megvédeni a kiszolgáltatott gyerekeket.

Tovább

66

Hogyan váljunk zsarnokká

Dokumentum / Háborús - Politics /

Vasököllel uralkodni egy nép felett nem egyszerű. Egy diktátornak tudnia kell a szabályok szerint játszani, és minden lépését előre meggondolni az abszolút hatalom íratlan nagykönyve alapján. A dokumentumfilm-sorozat bemutatja, hogy az elmúlt idők legnagyobb türannoszai hogyan érték el céljaikat, és milyen lépéseket tettek hatalmuk megszilárdítása érdekében.

Tovább

68

Sorozatgyilkosok nyomában

Dokumentum / Krimi /

A sorozatban olyan bűnügyekkel ismerkedhetünk meg, melyeket sorozatgyilkosok követtek el, és betekintést nyerhetünk a nyomozók fáradságos és helyenként hátborzongató munkájába, miközben fáradhatatlanul üldözik az elkövetőt.

Tovább

69

Egy gyilkos elméje: Aaron Hernandez

Dokumentum / Krimi /

A dokumentumsorozat barátokkal, játékosokkal és bennfentesekkel készült interjúkkal próbálja kideríteni, hogyan vált Aaron Hernandez NFL-sztárból elítélt gyilkossá.

Tovább

70

Kisokos az élethez: Az élet aranyszabályai egy edző szerint

Dokumentum /

A sorozat legendás edzőket mutat be, akik elárulják, milyen szabályok szerint alakítják az életüket, hogy a sportban és magánéletükben egyaránt sikeresek legyenek.

Tovább

72

Valaki etesse meg Philt!

Dokumentum /

A Szeretünk Raymond megalkotója, Phil Rosenthal körbeutazza a világot és belekóstol Bangkok, Lisszabon, Mexikóváros és megannyi más város konyhájába és kultúrájába.

Tovább

73

Utcai ételek: Latin-Amerika

Dokumentum /

A hagyomány és az újítás jól megfér egymással egy tányéron. Latin-amerikai szakácsaink saját történeteiken keresztül bizonyítják ezt be a pörgős dokusorozatban.

Tovább

74

A félelem városa: New York a maffia ellen

Dokumentum / Krimi /

Az 1970-es és 80-as években New Yorkot öt maffiacsalád uralta, amíg szövetségi ügynökök egy csoportja belevágott az elképzelhetetlenbe, és lekapcsolta őket.

Tovább

75

Mi volt az indíték?

Dokumentum / Krimi /

1986-ban, egy téli pénteki napon a 14 éves "A" az otthonában ébredt Jeruzsálemben. Magához vette apja fegyverét, és közvetlen közelről fejbe lőtte szüleit és két lánytestvérét. Átöltözött és átment a szomszédaihoz. Amikor a rendőrség megérkezett, megkérdezték, miért tette. A fiú szerint egy zöld lény parancsolta neki. Több száz pszichiáter próbálta kideríteni, mi volt az indíték, de senki sem tudott rájönni, mi járhatott a fiú fejében. Yossi Arnon, a gyermek védőügyvédje beismerte, hogy a zöld lény csak egy kitalált történet volt. A dokumentumfilmben hozzáértők, rendőrök, jogászok, újságírók szólnak a témához, és próbálnak rájönni a rejtélyre. Hogy lehet, hogy egy kedves, okos fiú ilyen szörnyű tettet vitt véghez?

Tovább

76

Mindent a tacóról

Dokumentum /

A legnépszerűbb tacóféléknek régmúltra visszamenő, érdekes és kevéssé ismert történetük van. Ismerj meg közülük néhányat ebben az étvágygerjesztő kulináris kalandban.

Tovább

77

La Línea – A törvény határán

Dokumentum / Krimi /

La Línea, a spanyol tengerparti kisváros Európa kábítószer-kereskedelmi központjává nőtte ki magát, de a hatóságok elszánták magukat a változtatásra.

Tovább

78

A szitokszavak története

Dokumentum / Vígjáték /

Nicolas Cage a házigazdája ennek a vállaltan profán sorozatnak, amely néhány hírhedten csúnya angol szó történetét és hatásait mutatja be.

Tovább

79

Bizarr teremtmények

Dokumentum /

Az Anyatermészet és a Föld leghóbortosabb teremtményei mesélnek ebben a vicces tudományos sorozatban, ami világunk leghihetetlenebb állatainak életébe enged bepillantást.

Tovább

80

Deaf U: A siketek egyeteme

Reality / Dokumentum /

Ebben a valóságshow-ban a Gallaudet Egyetem siket és nagyothalló diákjai mesélik el saját történetüket, miközben felfedezik az életet.

Tovább