Keress pénzt filmes cikkek írásával
×

Sorozat ajánlása a listára

Kezdje el begépelni a beküldeni kívánt film-sorozat-színész nevét és válasszon a listából.

Sport témájú sorozatok

Ezek a legnépszerűbb online sport témájú sorozatok, ha szereted a sportot és szeretnél egy jó sportos sorozatot nézni akkor itt válogathatsz a legjobbak közűl, találhatsz itt mindenféle sporttal kapcsolatos sorozatot, mint a legnépszerűbb sportok egyike a foci, rögbi, jégkorcsolya, forma1... Ezeket a sorozatok megtalálod a legtöbb online filmes oldalon magyar szinkronnal vagy magyar felirattal.

Hozz létre te is egy hasonló listát, a listák létrehozásához nem kell mást tenned mint regisztrálni az oldalunkon, és máris létrehozhatsz film, sorozat vagy színész listákat, amit megmutathatsz ismerőseidnek és persze az oldal látogatóinak.

Hiányzik egy sorozat a listáról? Ezt a listát te magad is alakíthatod, mert a lista létrehozója engedélyezte a listára való ajánlást. Regisztráció után bárki küldhet be a listára elemeket amiről értesítést kap a lista létrehozója, és ha jónak találja az ajánlatot elfogadhatja.


avatarWakanda DC

41 elem a listán
6.37 átlagos értékelés
Sport témájú sorozatok
Sport témájú sorozatok

Sport témájú sorozatok lista elemei

1

A jeges élet

Miután egy szörnyű esés veszélybe sodorja versenykarrierjét, Kat Baker megragad egy lehetőséget, amivel olimpiai álmai nyomába eredhet. Ezzel viszont azt kockáztatja, hogy mindent elveszít. A jeges élet nyomon követi, amint Kat szembe néz belső démonjaival, valamint a pályán és az azon túl felmerülő drámákkal.

Tovább

2

Befutó

A lóversenyzés és a szerencsejátékok világába kalauzolja a nézőt az HBO sorozata. Központi figurája Chester „Ace” Bernstein, aki bár most szabadult a börtönből, máris újabb nagyszabású üzleten töri a fejét. A szériát a Deadwood sorozat alkotója, David Milch, illetve Michael Mann rendező jegyzi. A főszerepre igazi nagyágyút, a kétszeres Oscar-díjas Dustin Hoffmant sikerült megnyerni, akinek ez az első igazi tévés főszerepe – eddig csak vendégsztárként bukkant fel néhány sorozatban. Mellette érdemes még kiemelni Dennis Farinát és Nick Noltét.

Tovább

4

Sunderland, amíg csak élek

Vígjáték /

A dokumentumsorozat az angol futballcsapat, a Sunderland 2017-18-as szezonját követi, amikor is a csapat próbál talpra állni a Premier Ligából való kiesés után.

Tovább

5

Sportversenyek a világban

A dokumentumsorozat különleges és veszélyes sportokat, valamint hozzájuk kötődő közösségeket és kultúrákat mutat be a világ minden tájáról.

Tovább

6

Swagger

Ez a sorozat egy rendkívül tehetséges kosarasról szól, akinek álma megvalósításához meg kell birkóznia a ránehezedő nyomással és az ellene dolgozó külső körülményekkel is.

Tovább

7

Playmakers

Horror / Thriller /

Tovább

8

Friday night lights - Tiszta szívvel foci

Odessa texasi kisváros, amelynek egyetlen "nevezetessége" a helyi középiskola amerikaifoci csapata, a Párducok. Az új szezon nem a legjobban indul számukra, az első meccsen lesérül a csapat legjobb játékosa, a sztár irányító. Emiatt veszélybe kerül a remélt bajnoki cím is. Az edző, Eric Taylor bízik abban, hogy talpra állnak. Ám ahhoz, hogy ezt sikerüljön, minden mást háttérbe kell szorítani. Ebből pedig számos konfliktus, nehézség adódik, úgy a játékosok, mint azok családtagjai, illetve a szurkolók körében.

Tovább

9

Formula 1: Hajsza a túlélésért

Akció / Háborús /

A Senna készítőinek szériája a Forma-1 színfalai mögé invitál be minket. Az első évadban 10 részen át nem csak azt mutatják be, hogy mi minden kell ahhoz, hogy az ember a leggyorsabb legyen a pályán, de még pár pilóta családját is megismertetik majd velünk.

Tovább

10

Focifenoménok

Az epizód öt fiatal, a szakma és a szurkolók által őstehetségnek tartott csatár útját mutatja be a 2018-as oroszországi futball-világbajnokság rivaldafénye felé.

Tovább

11

A foci mindenkié

Vígjáték / Családi / Fantasy /

Igaz történet: egy állatkert-tulajdonos egyre mélyebbre süllyed a nagymacskatenyésztés fura figurák lakta alvilágába, míg végül úgy dönt, bérgyilkost fogad.

Tovább

15

Kingdom

A Kingdom egy igazán nyers, családi drámába bugyolált MMA háttérvilágot lefesteni igyekvő alkotássorozat. A főszereplő Alvey Kulina (Frank Grillo), a Navy St. MMA klub tulaja, aki meredek dolgokon megy át, hogy a védenceit minden körülmények között támogatni tudja, ezért pedig olykor kemény árat kell fizetnie. Két fiával nem éppen felhőtlen a viszonya, akik saját problémáik mellett a klub környezetéből fakadó kihívásokkal is meg kell küzdeniük.

Tovább

16

Neymar: A tökéletes káosz

A világszerte kedvelt és ismert Neymar, aki egyben a kritikusok céltáblája, megosztja tapasztalatait élete legmagasabb és legmélyebb pontjairól, magánéletéről és karrierjéről.

Tovább

17

Nagypályások

A sorozat középpontjában a sport áll: befutott focistákról, támogatóikról, edzőikről, csapattársaikról, családi és baráti kapcsolataikról fest képet. Hogyan befolyásolja a hivatás a magánszférát? Lehet-e tökéletes összhangot teremteni a hivatásos sportolói élet és a teljesítményt döntően befolyásoló családi háttér között?

Tovább

18

Kerge Kacsák: Így kell tarolni!

A Kerge Kacsák néhai botladozó csapata mára Minnesota állam egyik legerősebb gyerekhoki-klubjává fejlődött. Amikor a 12 éves Evant meneszti az edző, ő és az anyukája úgy döntenek, új hokicsapatot alapítanak.

Tovább

19

A nagy dobás

Dráma / Romantikus /

Egy temperamentumos középiskolai kosárlabda-edzőt kirúgnak munkahelyéről, ezért arra kényszerül, hogy egy csak lányokat foglalkoztató magánsuliban tanítson.

Tovább

20

A legnagyobb dobás

A sorozat az MLB, azaz az amerikai profi baseball liga első női játékosának pályájáról szól. A főhős Ginny Baker első profi meccsével felkelti a média figyelmét, így hirtelen a tömegérdeklődés előterébe kerül. Amellett, hogy a jelenben ünnepelt sztár életének vagyunk tanúi, bepillantást nyerhetünk Ginny gyermekkorába, sportkarrierjének kezdeti szakaszába.

Tovább

21

Egy gyilkos elméje: Aaron Hernandez

A dokumentumsorozat barátokkal, játékosokkal és bennfentesekkel készült interjúkkal próbálja kideríteni, hogyan vált Aaron Hernandez NFL-sztárból elítélt gyilkossá.

Tovább

22

Több, mint kosárlabda

Az arizonai Navahó Nemzet középiskolájának kosárcsapata versenybe száll az állami bajnoki címért, hogy dicsőséget szerezzen elszigetelt közösségüknek.

Tovább

24

Spencer

Spencer Paysinger, amerikai focista élete alapján egy menő, középiskolás amerikai foci játékosról, aki egy Los Angeles-i gettóból egy Beverly Hills-i középiskolába igazol utóbbi focicsapatának edzője, akinél a srác lakni is fog – szerencsére az edző lányában barátra lel, az iskolában pedig szerelemre, illetve féltékenységre is. A sorozat két, nagyon különböző világból származó család sikereit és kudarcait, valamint megpróbáltatásait mutatja be.

Tovább

25

Győzelmi sorozat: A Lakers dinasztia felemelkedése

Dokumentum /

A Los Angeles Lakers a 80-as években a sport történelmének egyik legelismertebb és legdominánsabb dinasztiája volt, amely egy egész korszakot meghatározott – a pályán és azon túl is. A sorozat a csapat tagjainak szakmai és magánéletét mutatja be.

Tovább

26

A Liga

Zenei /

A sorozat középpontjában a fantasy futball található. A trófeáért küzdők életében van minden, ami egy nagyszerű vígjáték alapját adja: versenyszellem, bajtársi érzelmek, trükközés és a mindent legyőző nyerni akarás, ami kihat a baráti viszonyokra, a munkára, és a házasságokra. Pete (Mark Duplass) az örökös liganyertes, aki tökéletesen érzi magát a játék-őrületben. Felesége, Meegan (Leslie Bibb) ki nem állhatja férje foci imádatát, inkább gyereket szülne már. Kevin (Stephen Rannazzisi) sikeres a munkájában, boldog családapa; a ligában elért valamennyi sikerét feleségének, Jenny-nek köszönheti. Az okos asszonyt a Hivatalból is ismert Katie Aselton alakítja. Ruxin (Nick Kroll) a csapat legokosabb tagja, mégsem nyer soha. A Liga nem csak a sportrajongókat ülteti a képernyő elé, hiszen barátságok, házasságok, munkahelyi viszonyok kerülnek a középpontba, természetesen poénokkal megtűzdelve.

Tovább

28

Ted Lasso

Ted Lasso egy idealista és fogalmatlan amerikai fociedző,aki leszerződik egy angol focicsapat mellé - annak ellenére, hogy nincs semmilyen európai focis tapasztalata...

Tovább

29

Ziccerdobás

Thriller / Dráma / Horror /

A szabad szájú gimis kosárlabdaedző biztos benne, hogy bekerül a nagy bajnokságokba, ha sikerül gatyába rázni rémes csapatát. Sok szerencsét hozzá!

Tovább

30

Tuti gimi

Dráma / Bűnügyi /

Egy észak-karolinai kisvárosban él két féltestvér: Lucas és Nathan. Mindketten nagyszerű kosarasokként versenyeznek a helyi csapatban. Ám nem csupán a sportban, hanem Nathan barátnője, Peyton miatt a magánéletben is összeütközésbe kerülnek egymással.

Tovább

31

A FIFA titkai

A FIFA-t bemutató dokumentumsorozat felfedi a szervezet hatalmi harcokkal és globális politikával teli zűrös múltját, és hogy mivel jár egy világbajnokság rendezése.

Tovább

32

Tsubasa kapitány - Kezdörúgás

Dráma / Thriller /

A történet középpontjában egy japán ifjúsági labdarúgó csapat áll, amely csapat kapitánya a tehetséges Tsubasa.

Tovább

33

Last Chance U

Bonyolult múlttal rendelkező kiváló sportolók főiskolai focicsapathoz szegődnek utolsó mentsvárként, hogy megváltoztassák életüket és megvalósítsák álmaikat.

Tovább

34

A pompomcsapat

Vígjáték / Dráma / Dokumentum /

Tovább

36

Egyszer fent,...inkább lent

Adott a tizenkilenc éves Kenny Powers... a srác, aki megkapta a "mennyország kulcsát", amikor baseballcsapatát egy remekbe szabott dobással hozzásegítette a győzelemhez az amerikai baseballbajnokságban. Ezt követően fürdött a hírnévben, reklámszerződések és jövedelmező ajánlatok várták, és a megszállott rajongók, akik kedvenc szavajárását - "Kiestél, baszki!" - kiabálják kórusban. Kennynek tehát tényleg mindene megvolt. Ám néhány évvel később, miután az önpusztító életmód és az önelégültség nyomot hagyott gyorslabdáján és a túlzott szókimondás lerombolta szurkolótáborát, Kennyt kirakják baseballcsapatából: végső soron az a játék vetette ki magából, amivel addig olyan ügyesen élt (vissza).

Tovább

37

GLOW

Vígjáték /

1980 körül Los Angelesben egy csapat fura fazon „A birkózás gyönyörű hölgyei” néven mutatkozik be. Vígjáték a Narancs az új fekete (Orange Is The New Black) csapatától.

Tovább

38

Blue Mountain State

Háborús / Bűnügyi / Akció /

Tovább

39

Mike

A sorozat Mike Tysont a fókuszba helyezve veszi górcső alá Amerika társadalmi osztályait, a faji hovatartozás kérdését, a hírnév jelenségét és a média hatalmát, a nőgyűlöletet, a vagyoni különbségeket, az amerikai álom ígéretét, és végül a saját szerepünket Mike történetének formálásában.

Tovább

40

Spencer: Hazatérés

Megismerhetjük egy ígéretes, fiatal teniszjátékos és egy elit kosárlabdás történetét, akik a főiskolás sportolók világába kalauzolnak el minket.

Tovább

41

Colin Kaepernick: Feketén-fehéren

Colin Kaepernick felidézi jellemformáló éveit, amikor faji, társadalmi és kulturális kihívások közepette kereste a sikerhez vezető utat.

Tovább