×

Sorozat ajánlása a listára

Kezdje el begépelni a beküldeni kívánt film-sorozat-színész nevét és válasszon a listából.

Sorozatok magyarul 2022

A legnézettebb 2022-es sorozatok Magyarországon, ezek a sorozatok jelenleg a legnépszerűbbek az online filmes oldalakon, naponta frissülnek a sorozatok így tényleg mindig a legjobbakat találod a listán. Ezeket a sorozatokat mind megnézheted a net mozi online sorozatos oldalon, a legújabb epizódokkal. Ezen az oldalon csak tájékozódni tudsz a sorozatok évadjairól, epizódjaik megjelenéseinek dátumáról és még sok hasznos sorozat információt találsz a kedvenc sorozatodról.

Hozz létre te is egy hasonló listát, a listák létrehozásához nem kell mást tenned mint regisztrálni az oldalunkon, és máris létrehozhatsz film, sorozat vagy színész listákat, amit megmutathatsz ismerőseidnek és persze az oldal látogatóinak.

Hiányzik egy sorozat a listáról? Ezt a listát te magad is alakíthatod, mert a lista létrehozója engedélyezte a listára való ajánlást. Regisztráció után bárki küldhet be a listára elemeket amiről értesítést kap a lista létrehozója, és ha jónak találja az ajánlatot elfogadhatja.


avatarWakanda DC

33 elem a listán
6.67 átlagos értékelés
Sorozatok magyarul 2022
Sorozatok magyarul 2022

Sorozatok magyarul 2022 lista elemei

1

Obi-Wan Kenobi

A sorozat tíz évvel a Sithek bosszúja után játszódik, a Tatuinon, és bemutatja, hogy Obi-Wan hogyan él és védi a kis Luke Skywalkert, miközben egy rejtélyes sötét alak bukkan fel a Tatuin világában.

Tovább

3

WeCrashed

Megtörtént eseménysor - és a középpontjában álló szerelmi történet - alapján. A WeWork egyetlen közös munkatérből 47 milliárd dollárt érő globális branddé nőtte ki magát kevesebb, mint egy évtized alatt. Aztán kevesebb, mint egy év alatt az értéke 40 milliárdot esett. Mi történt?

Tovább

4

Sandman: Az álmok fejedelme

Akció / Thriller /

Létezik egy másik világ,- az Álom -, amely akkor vár ránk, ha lehunyjuk a szemünket és elalszunk. Itt a Sandman, az álmok mestere segít alakot önteni titkos félelmeinknek és fantáziánknak. De amikor a Mestert váratlanul elfogják és egy évszázadra börtönbe zárják, hiánya olyan események sorát indítja el, amelyek örökre megváltoztatják mind a valós, mind pedig az álomvilágot. A rend helyreállításához az Álomnak különböző világokon és időzónákon kell átutaznia, hogy helyrehozza hosszú létezése alatt elkövetett hibáit, miközben felkeres régi barátokat és ellenségeket, és új lényekkel – kozmikus és emberi – találkozik.

Tovább

5

Az ördög Ohióban

Családi / Romantikus / Dráma /

Egy pszichiáter elhatározza, hogy megvéd egy titokzatos kultusz elől megszökött fiatal pácienst, ezért magához veszi, veszélybe sodorva ezzel családja és a saját életét.

Tovább

6

Valaki valahol

Hatalmas síksága és végtelen prérije ellenére Kansas korlátozó lehet egy olyan személyiség számára, mint Sam Miller. A komika és énekesnő, Bridget Everett élete által inspirált sorozatban Everett saját magát alakítja Sam karakterében, aki a felszínen egy igazi kansasi, aki minden gondjával együtt végső soron azért küzd, hogy megfeleljen a szülővárosa normáinak. Miközben a veszteséggel és saját maga elfogadtatásával birkózik, az éneklésben talál vigaszra. Közben egy olyan úton indul el, amelyen lépésről lépésre felfedezi önmagát és más hasonszőrű kívülállókat, akik szintén küzdenek a beilleszkedéssel, mégsem adják fel, hanem megmutatják, hogy igenis lehetséges megtalálni az embernek saját magát és igazi hangját.

Tovább

7

Minx

Romantikus /

Az 1970-es évek Los Angelesében egy komoly fiatal feminista összefog egy olcsó kiadóval, hogy létrehozzák az első női erotikus magazint.

Tovább

8

A legszebb nemzeti parkok

A korábbi amerikai elnök, Barack Obama mutatja be a világ öt leglenyűgözőbb nemzeti parkját.

Tovább

10

A takarítónő

Egy talpraesett kambodzsai orvos az Egyesült Államokba érkezik, hogy megmentse a fiát egy kezeléssel, ami csak ott elérhető. Viszont amikor a rendszer összedől, arra kényszerül, hogy rejtőzzön és kihasználja intelligenciáját a harcban - és mindeközben megszegje a törvényt a lehető legjobb indokokkal.

Tovább

11

Gudetama zseniális kalandja

Miután beletörődött abba, hogy valaki tányérján fogja végezni, Gudetama mindig csak lustálkodni akar. Ám egy rátermett, belevaló csibe ráveszi, hogy elhagyja a hűtőszekrényt, és elinduljon a nagyvilágba. Ez a furcsa pár nagy kalandra indul, hogy megtalálják édesanyjukat!

Tovább

12

Szexi svédek

Anette egy kormányzati tanulmány részeként a 40-es éveik közepén járó és annál idősebb nőket kérdez szexuális életükről, és olyan kérdésekről humorizál, amelyek ismerősen csengenek mindenkinek, aki már maga mögött hagyta a fiatalkori hormonok által vezérelt eufóriát.

Tovább

13

Miért nem szóltak Evansnek?

A volt tengerészgyalogos Bobby Jones egy nap egy kiáltásra lesz figyelmes a helyi golfpályán. Nem sokkal később észreveszi, hogy egy férfi mozdulatlanul hever a földön. A férfi mielőtt meghal csak ennyit kérdez: "Miért nem szóltatok Evansnek?". Bobby-t nem hagyja nyugodni a dolog és nyomozásba kezd...

Tovább

15

Én, Georgina

Akció / Dráma /

Georgina Rodriguez anya, influencer, üzletasszony és Christiano Ronaldo párja. Ebben a sorozatban megismerhetjük életének mindennapjait.

Tovább

16

Narkószentek

Egy civil üzletember története, akinek nincs más választása, mint együttműködni a Nemzeti Hírszerző Szolgálat titkos műveletében, amelynek célja a dél-amerikai Szurinamot uraló koreai drogbáró letartóztatása.

Tovább

17

Az igazság ára

A Michael Connelly regényei alapján készült sorozatban egy rendhagyó, idealista ügyvéd az autója hátsó ülésén rendezte be az irodáját.

Tovább

18

Gamestop kontra Wall Street

Egy pillantás az intrikák rétegeire, amelyek behálózzák a digitális közösségeket és a kereskedelmet, amelyben a videójátékok egyre nagyobb szerephez jutnak.

Tovább

19

Kísérleti alanyok

Dráma / Romantikus /

Miután egy kísérleti génterápia szörnyeteggé változtatja őket, három huszonéves fiatal összefog, hogy levadásszák a felelős tudóst és rákényszerítsék, hogy újra emberré változtassa őket.

Tovább

20

A törvénytelen fiú és az ördög

A tizenhat éves Nathan a világ legrettegettebb varázslójának törvénytelen fia. Egész életét azzal töltötte, hogy figyelték, nem találnak-e olyan jeleket, amelyek arra utalnak, hogy ő is ugyanazt a pusztító utat követheti, mint az apja. Ám ahogy a feszültségek fokozódnak, a "jó" és a "rossz" közötti régi határok elmosódnak, és Nathan rájön, milyen ember is ő valójában.

Tovább

21

Star Wars: Andor

A Zsivány Egyes történetében bemutatott Cassian Andor előtörténetével ismerkedhetünk meg, amint a lázadás kialakulásának kezdeti éveiben tevékenykedik.

Tovább

22

Egy botrány anatómiája

Sophie kiváltságos élete a befolyásos politikus, James feleségeként szétesik, amikor fény derül egy botrányos titokra, és férjét megdöbbentő bűncselekménnyel vádolják.

Tovább

23

A próba

Egy építőbrigád, egy sereg színész és látszólag korlátlan erőforrások segítségével Fielder az általa tervezett szimulációkon keresztül segít a hétköznapi embereknek felkészülni az élet legnagyobb pillanataira. Egyetlen hibás lépés az egész világunkat tönkreteheti, ezért ez a sorozat felteszi a kérdést: miért bízzuk az életet a véletlenre?

Tovább

25

Vér és szex - A brit uralkodók történelme

Megismerhetjük a brit uralkodók és királyi családok legpikánsabb, legbotrányosabb és legikonikusabb pillanatait.

Tovább

27

A Séf meg a többiek

A Monet nevű étterem az egyik legjobb fine dining hely Budapesten. De Győző, az alkoholista és sportfogadás-függő Séf szerint biztos, hogy messze földön ez a legjobb étterem. A konyhában csupa különleges szerzet dolgozik a keze alá: alvilági múltú halszakács, a konyhából lopkodó késvirtuóz, dadogó séfhelyettes, francia származású meleg cukrász és egy orosz mindenes...

Tovább

29

Marriage

Dokumentum /

Tovább

30

Resident Evil

Dráma /

A T-vírus felfedezése után közel három évtizeddel egy kitörés felfedi az Umbrella Corporation sötét titkait.

Tovább

31

Isten kedvenc idiótája

Romantikus / Dráma / Rejtély /

Tovább

32

Esküvői szezon

Dráma /

A reménytelenül romantikus Stefan találkozik a karizmatikus Katie-vel, és annak ellenére, hogy Katie-t egy gazdag ingatlanmágnás fia jegyezte el, viharos kapcsolat veszi kezdetét az esküvők nyarán. Rövidesen már a törvény elől bújkálnak, mivel Katie egy megdöbbentő bűncselekmény fő gyanúsítottja lesz. Sikerül megbirkózniuk a rendőrökkel, a szervezett bűnözéssel és egymás iránti bonyolult érzelmeikkel, miközben megpróbálják tisztázni a nevüket?

Tovább

33

Zaklató vagyok

Horror / Rejtély /

Dokumentumsorozat elítélt zaklatók és áldozataik szívszaggató beszámolóival zaklatásokról, bántalmazásokról és egyéb bűncselekményekről.

Tovább