×

Sorozat ajánlása a listára

Kezdje el begépelni a beküldeni kívánt film-sorozat-színész nevét és válasszon a listából.

Sorozatok magyarul 2022

A legnézettebb 2022-es sorozatok Magyarországon, ezek a sorozatok jelenleg a legnépszerűbbek az online filmes oldalakon, naponta frissülnek a sorozatok így tényleg mindig a legjobbakat találod a listán. Ezeket a sorozatokat mind megnézheted a net mozi online sorozatos oldalon, a legújabb epizódokkal. Ezen az oldalon csak tájékozódni tudsz a sorozatok évadjairól, epizódjaik megjelenéseinek dátumáról és még sok hasznos sorozat információt találsz a kedvenc sorozatodról.

Hozz létre te is egy hasonló listát, a listák létrehozásához nem kell mást tenned mint regisztrálni az oldalunkon, és máris létrehozhatsz film, sorozat vagy színész listákat, amit megmutathatsz ismerőseidnek és persze az oldal látogatóinak.

Hiányzik egy sorozat a listáról? Ezt a listát te magad is alakíthatod, mert a lista létrehozója engedélyezte a listára való ajánlást. Regisztráció után bárki küldhet be a listára elemeket amiről értesítést kap a lista létrehozója, és ha jónak találja az ajánlatot elfogadhatja.


avatarWakanda DC

30 elem a listán
6.83 átlagos értékelés
Sorozatok magyarul 2022
Sorozatok magyarul 2022

Sorozatok magyarul 2022 lista elemei

1

Zsákutca

Vígjáték / Dráma /

Egy közös autóban utazó csoport véletlenül elcseréli az autóját egy bankrablóéval - az utóbbi pedig ámokfutásba kezd, hogy visszaszerezze a csomagtartóban hagyott pénzt.

Tovább

2

Zöld bolygó

Dokumentum /

Utazzon el Sir David Attenborough-val egy varázslatos, rejtőzködő világba, amely tele van érdekes viselkedésmódokkal, érzelmes történetekkel és meglepő hősökkel. A növények titkos, rejtett életet élnek. A különleges kameráknak köszönhetően ez a látványos sorozat bepillantást enged ebbe a világba, és több mint két évtized felfedezéseit mutatja be. A sivatagoktól a trópusi dzsungelekig, a víz alatti világoktól a szezonálisan lakható területeken át saját városi környezetünkig, minden epizódban különleges növényeket ismerhet meg, bemutatja, milyen küzdelmet vívnak és mi a túlélésük titka.

Tovább

3

Zootropolis+

Animációs / Családi / Akció - Kaland /

A „Zootopia+” visszatér Zootopia rohamos tempójú emlősvárosába egy rövid sorozatban, amely mélyebbre merül az Oscar®-díjas játékfilm legérdekesebb lakóinak életében, köztük Fru Fru, a divattörő sarkvidéki cickány életébe; Karmanagy, a diszpécser, az édesszájú gepárd; és Villám, a mosolygós lajhár, aki tele van meglepetésekkel.

Tovább

4

Yakamoz S-245

Sci-Fi - Fantasy /

A Földet katasztrófa éri, egy tengeralattjárón kutatómissziót végző tengerbiológus és a legénység pedig kénytelen a túlélésért küzdeni, miközben kiderül egy összeesküvés.

Tovább

5

Willow

Sci-Fi - Fantasy / Akció - Kaland / Dráma /

A Willow sorozat az eredeti film után veszi fel a szálat, ahol újra találkozhatunk a varázslónövendékkel, Willow-val, aki most új kalandokba keveredik. Ezúttal egy klasszikus fantasy történet – a hercegnő megmentése – az alap, de sok fordulatra és érdekfeszítő karakterekre is számíthatunk.

Tovább

6

Wednesday

Sci-Fi - Fantasy / Rejtély / Vígjáték /

Az okos, szarkasztikus és belül kicsit halott Wednesday Addams egy gyilkosságsorozat ügyében nyomoz, míg új barátokat és ellenségeket szerez a Nevermore Akadémián.

Tovább

7

WeCrashed

Dráma /

Megtörtént eseménysor - és a középpontjában álló szerelmi történet - alapján. A WeWork egyetlen közös munkatérből 47 milliárd dollárt érő globális branddé nőtte ki magát kevesebb, mint egy évtized alatt. Aztán kevesebb, mint egy év alatt az értéke 40 milliárdot esett. Mi történt?

Tovább

9

Visszhangok

Dráma / Rejtély /

Az egypetéjű ikrek, Leni és Gina titokban már évek óta életet cserélgetnek. Ám amikor egyikük eltűnik, mindkettejük élete elkezd darabokra hullani.

Tovább

10

Vikingek: Valhalla

Akció - Kaland / Dráma / Háborús - Politics /

A több mint ezer évvel ezelőtt, a korai XI. században játszódó VIKINGEK: VALHALLA a valaha volt leghíresebb vikingek, például a legendás felfedező, Leif Eriksson (Sam Corlett), tüzes és makacs testvére, Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) és az ambiciózus északi herceg, Harald Sigurdsson (Leo Suter) hősies kalandjait meséli el. Miközben a vikingek és az angol királyság közötti feszültség véres tetőpontjára hág, és a vikingek összecsapnak egymással ellentétes keresztény és pogány hitük miatt, ez a három viking útra kel, hogy óceánokat szeljenek át és csatatereket járjanak be Kattegattól Angliáig a túlélés és a dicsőség reményében.

Tovább

11

Verdák az utakon

Animációs / Vígjáték / Családi / Kids /

Villám McQueen és legjobb barátja, Matuka a Kipufogó Fürdőtől kelet felé tartanak, hogy találkozzanak Matuka testvérével. Útközben minden megálló egy külön kaland, fantasztikus útszéli látnivalókkal és színes új karakterekkel.

Tovább

12

Vér és szex - A brit uralkodók történelme

Dokumentum / Dráma /

Az érzéki sorozat a brit királydrámák modern változata, amely a történelem leghalálosabb, legszexibb és legikonikusabb uralkodóinak életébe enged bepillantást.

Tovább

13

Valaki valahol

Vígjáték / Dráma /

Hatalmas síksága és végtelen prérije ellenére Kansas korlátozó lehet egy olyan személyiség számára, mint Sam Miller. A komika és énekesnő, Bridget Everett élete által inspirált sorozatban Everett saját magát alakítja Sam karakterében, aki a felszínen egy igazi kansasi, aki minden gondjával együtt végső soron azért küzd, hogy megfeleljen a szülővárosa normáinak. Miközben a veszteséggel és saját maga elfogadtatásával birkózik, az éneklésben talál vigaszra. Közben egy olyan úton indul el, amelyen lépésről lépésre felfedezi önmagát és más hasonszőrű kívülállókat, akik szintén küzdenek a beilleszkedéssel, mégsem adják fel, hanem megmutatják, hogy igenis lehetséges megtalálni az embernek saját magát és igazi hangját.

Tovább

14

Vaják: A vér eredete

Akció - Kaland / Sci-Fi - Fantasy /

Minden történetnek van egy kezdete. Légy tanúja a Kontinens eddig el nem mesélt történetének a Vaják: A vér eredete című új eredettörténetben. A sorozat a tündék világában, 1200 évvel a Vaják történései előtt játszódik. A rég homályba veszett történetben megismerjük az első vaják megalkotását, valamint az események sorozatát, amely a kulcsfontosságú Szférák találkozásához vezetett, amikor az emberek, szörnyek és tündék világa egybeolvadt.

Tovább

15

Üdvözöl az Éden!

Akció - Kaland / Sci-Fi - Fantasy / Dráma /

Boldog vagy? Ezzel a kérdéssel Zoa és négy másik vonzó, a közösségi oldalakon nagyon aktív fiatal meghívást kap a történelem legexkluzívabb partijára egy titkos szigetre, amelyet egy új ital márkája szervez. Ami izgalmas utazásnak indul, hamarosan egy életre szóló utazássá válik. Ám a paradicsom valójában nem az, aminek látszik - Üdvözöljük az Édenben.

Tovább

16

Utolsó befutók

Dráma / Krimi /

A fekete humorú kémdráma középpontjában egy csapat szedett-vetett MI5-ös ügynök áll, valamint elviselhetetlen főnökük, a hírhedt Jackson Lamb. A csapat együtt próbál boldogulni a hírszerzés trükkös világában, hogy megvédjék Angliát a bűnözőktől.

Tovább

18

Trump: Példátlanul

Dokumentum /

Exkluzív betekintést kapunk a 2020-as újraválasztási kampányra készülő Donald Trump és az elnöki család életének eseményeibe, nyers, kulisszák mögötti felvételek, köztük Trump elnökként adott utolsó interjúja révén.

Tovább

19

Under the Banner of Heaven

Krimi / Dráma / Rejtély /

Egy jámbor nyomozó hitét próbára teszik, amikor egy brutális gyilkosság ügyében nyomoz, amely látszólag összefügg egy tekintélyes utahi családnak a mormon fundamentalizmusba való belesodródásával és a kormánnyal szembeni bizalmatlanságával.

Tovább

20

Sárkányok háza

Sci-Fi - Fantasy / Dráma / Akció - Kaland /

A 200 évvel a Trónok harca eseményei előtt játszódó sorozat a Targaryen-ház történetét meséli el.

Tovább

21

Transformers: FöldSzikra

Animációs / Kids / Sci-Fi - Fantasy /

A két testvér, Robby és Mo Malto véletlen szikrával életre kelt pár földi születésű alakváltót, a terraiakat. A család esküt tesz, hogy megvédi az új botokat, míg a terraiak kibertroni gyökereiket kutatva megtanulnak transzformerekké válni.

Tovább

22

Teljes káosz: Woodstock '99

Dokumentum /

1969-ben Woodstock békét és zenét ígért, ám újjáélesztése 1999-ben napokig tartó haragot, zavargásokat és jelentős károkat hozott. Vajon miért siklott ennyire félre?

Tovább

23

Tokyo Vice

Krimi / Dráma /

Egy tokiói cégnek dolgozó nyugati újságíró a város egyik legbefolyásosabb gengszterével kerül szembe.

Tovább

24

Tiszta bolond

Vígjáték /

A 30 éves Julio Lopez még mindig otthon lakik, középsuli óta se veled, se nélküled kapcsolatban van a barátnőjével, és minden ürügyet felhasznál, hogy ne kelljen szembenéznie a saját problémáival. Julio a Hugs Not Thugs nevű, bandatagok rehabilitációjával foglalkozó nonprofit szervezetnél dolgozik, ahol összetűzésbe kerül nála idősebb unokatestvérével, Luisszal, az egykori bandataggal, aki nemrég szabadult a börtönből, és beköltözött Julióhoz és a családjához.

Tovább

25

Tierra Incógnita

Rejtély / Sci-Fi - Fantasy / Családi /

Eric visszatér szülővárosába, hogy megfejtse szülei eltűnésének rejtélyét. Visszatérve a városba találkozik barátaival és ellenségeivel, és fel kell tárnia a város horror témájú vidámparkjának titkait.

Tovább

26

Three Pines

Rejtély / Krimi /

Egy férfi gyilkosságok után nyomoz Three Pinesban. Olyan dolgokat lát, amiket mások nem: a fényt a repedések között, a mítoszok világát a hétköznapokban, rég eltemetett titkokra bukkan és szembenéz a saját démonaival.

Tovább

27

A Valley View gonosztevői

Vígjáték / Családi /

A sorozatban megismerkedhetünk egy szupergonosz családdal, akik keresztbe tettek a Gonoszok Ligájának, ezért most meg kell próbálniuk normális életet élni egy álmos texasi kisvárosban.

Tovább

28

Az Ipcress-ügyirat

Akció - Kaland / Dráma / Háborús - Politics /

A hidegháború közepette az egykori csempészből kémnek álló, Harry Palmer egy veszélyes titkos küldetés középpontjában találja magát, amelynek során kapcsolatait kell felhasználnia egy eltűnt brit atomtudós megtalálásához.

Tovább

29

Kísérleti alanyok

Akció - Kaland / Dráma / Sci-Fi - Fantasy /

Miután egy kísérleti génterápia szörnyeteggé változtatja őket, három huszonéves fiatal összefog, hogy levadásszák a felelős tudóst és rákényszerítsék, hogy újra emberré változtassa őket.

Tovább

30

The First Lady

Dráma /

A Fehér Ház keleti szárnyában a történelem számos nagy hatású és világot megváltoztató döntése rejtve maradt a szemünk elől, amelyeket Amerika karizmatikus, összetett és dinamikus first ladyjei hoztak.

Tovább