×

Sorozat ajánlása a listára

Kezdje el begépelni a beküldeni kívánt film-sorozat-színész nevét és válasszon a listából.

Reality sorozatok

Valóságos, belevaló műsorra vágy? A reality csodálatos módja annak, hogy figyelmen kívül hagyjuk a világot, és csak egy fontos dologra összpontosítsunk: mások drámájára. A műfaj a '70-es évek óta létezik, de csak a '90-es években vált népszerűvé, amikor az MTV megajándékozott minket a Való Világ élményével, amely azóta sem állt meg. Ezt követően a reality TV-s tartalmak fellendülését láttuk. A playmatektől kezdve, hogy elárulják, milyen is valójában a Playboy Mansionban élni, egészen a Hollywoodba szóló aranyjegyért, a csatornák nem álltak le a tartalmakkal. És bár a realitys műsorok nagyszerűek, meg minden, mégis rengeteg van belőlük. A Bachelortól kezdve a Top Chefig számos műsor található ezen a listán, szinte minden ember számára a világon. Minden további nélkül ezek minden idők legjobb valóságshow-i – nem időrendi sorrendben, így ez nem egy rangsor! Némelyikük elveszett a YouTube szakadékában, mások pedig a streaming platformok és a televíziós műsorok kínálatában érhetők el. Akármelyik média csatornáját választod, órákon át szórakoztatnak majd. Ki tudja, talán megtalálod a következő új kedvenc műsorod.

Hozz létre te is egy hasonló listát, a listák létrehozásához nem kell mást tenned mint regisztrálni az oldalunkon, és máris létrehozhatsz film, sorozat vagy színész listákat, amit megmutathatsz ismerőseidnek és persze az oldal látogatóinak.

Hiányzik egy sorozat a listáról? Ezt a listát te magad is alakíthatod, mert a lista létrehozója engedélyezte a listára való ajánlást. Regisztráció után bárki küldhet be a listára elemeket amiről értesítést kap a lista létrehozója, és ha jónak találja az ajánlatot elfogadhatja.


avatarPankó Evelin

36 elem a listán
5.67 átlagos értékelés
Reality sorozatok
Reality sorozatok

Reality sorozatok lista elemei

1
2

The Hills
32 / 0

Dráma /

Tovább

3

Keeping Up with the Kardashians
31 / 0

Horror / Rejtély / Thriller /

Tovább

4

Survivor
30 / 0

16 túlélő egy távoli egzotikus szigeten, egyenként távolítja el egymást a helyszínről. Az utolsó túlélő 1 millió dollárral távozhat a szigetről. Nézze meg mind a 13 epizódot és tapasztalja meg milyen az élet egy elhagyatott szigeten az egyre fogyatkozó túlélők küzdelmein keresztül.

Tovább

5

Jersey Shore
29 / 0

Vígjáték / Akció /

Tovább

6

Meleg szemmel
28 / 0

Sci-Fi / Kaland /

Zsebkendőket elő! A vadonatúj Csodaötös érzelemdús átváltoztatásai láttán és szívből jövő szavai hallatán szem nem marad szárazon!

Tovább

9

Beverly Hills-i feleségek
25 / 0

Vígjáték /

A sikeres reality ezúttal Beverly Hillsbe költözik, ahol a jómódú feleségek a harcban ellenségek, de egy ital mellett barátok. Dráma a maximumon – tip-topra kirittyentve.

Tovább

11
12

The Girls Next Door
22 / 0

Vígjáték / Horror / Romantikus /

Tovább

13

My Super Sweet 16
21 / 0

Dráma / Romantikus /

Tovább

14

American Idol
20 / 0

Itt az American Idol, Amerika elsőszámú tehetségkutató reality-je! A több ezer énekesjelölt közül kiválogatott tehetségek versenyében a legjobb egy lemezszerződéssel a markában léphet be a hírnév és csillogás világába. A világsikerű vetélkedő sok énekes karrierjét indította útjára olyan világsztár bírákkal, mint Mariah Carey, Nicki Minaj, Keith Urban, Randy Jackson, Ryan Searcrest, Simon Cowell, Paula Abdul, Kara DioGuardi, Ellen DeGeneres, Jennifer Lopez és Steven Tyler.

Tovább

15
16

Million Dollar Listing New York
18 / 0

Háborús / Dráma / Romantikus /

Tovább

17

America's Next Top Model
17 / 0

Kaland / Akció / Thriller / Sci-Fi /

Tovább

18

Love Island
16 / 0

Animációs /

Tovább

19

Project Runway
15 / 0

Kaland / Sci-Fi / Rejtély /

Tovább

20

Are You The One?
14 / 0

Vígjáték / Romantikus / TV film /

Tovább

21

Flavor of Love
13 / 0

Dokumentum /

Tovább

22

Top Chef
12 / 0

Dráma /

Tovább

24

Shark Tank
10 / 0

Animációs / Fantasy / Családi / TV film /

Tovább

27

Love & Hip Hop Atlanta
7 / 0

Dokumentum /

Tovább

28

A fedélzet alatt
6 / 0

Vígjáték / Dráma /

Munkahelyi szerelmek, fárasztó vendégek és drámai fordulatok nehezítik egy luxusjacht fiatalokból álló legénységének tengeri életét.

Tovább

29

Vanderpump Rules
5 / 0

Western /

Tovább

31

Kamureg
3 / 0

Akció / Háborús /

A reality-sorozat a modern világ internetes ismerkedési szokásaival foglalkozik, fókuszálva a problémára: mi van abban az esetben, ha valaki másnak adja ki magát egy társkereső oldalon, mint akit rejt a nick név valójában?

Tovább

32

The Circle
2 / 0

Státusz és stratégia találkozik ebben a kísérletben, ahol a játékosok online flörtölnek, barátkoznak és kamu profilt alkotnak a 100 000 dollár elnyerése érdekében.

Tovább

33

Exatlon Hungary
2 / 0

Két csapat küzdelme a fődíjért és a dicsőségért az Exatlon Hungary pályáin, ahol a fizikai teljesítmény számít. Az Exatlon Hungary egy csapatverseny, de a végjátékban már egyénileg harcolnak a versenyzők, a végén csak egy győztes maradhat!

Tovább

34

Hollywoodi ingatlanosok
1 / 0

Vígjáték / Akció /

Az Oppenheim Csoport elit ingatlanügynökei mindent eladnak, ami luxus a vagyonos Los Angeles-ieknek. Az új kolléga megjelenésével a dráma fokozódik.

Tovább

35

Való Világ 10 Powered by Big Brother
1 / 0

A Való Világ 10 Powered by Big Brother (gyakran használt rövidítéssel VV10) a Való Világ realityműsor jubileumi tizedik szériája, amelyet az előző négy évadhoz hasonlóan ismét az RTL II-n sugároznak. A műsor 2020. november 14-én vette kezdetét[1], mely ezúttal is a jól megszokott Való Világ és a Big Brother realitysorozat keveréke. A show műsorvezetői az egykori villalakó, és az előző évad műsorvezetője, Nádai Anikó, és társa, az X-Faktor egyik mentora, Puskás Péter lesznek. Előbbi harmadik, utóbbi pedig második alkalommal látja el a műsorvezetői feldatokat. A kapcsolódó kísérőműsort pedig Gáspár Győző vezeti.

Tovább

36

Éjjel-Nappal Budapest
1 / 0

Az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat egy trendi apartmanban játszódik, a vibráló főváros szívében. Ez ad otthont 8 fiatalnak, akik lakótársakként élnek együtt. A fiatalok különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják a fővárost ahol élnek, amely nem más, mint Budapest!

Tovább