×

Film ajánlása a listára

Kezdje el begépelni a beküldeni kívánt film-sorozat-színész nevét és válasszon a listából.

Netflix filmek 2022

Ebben a listában igyekszem összeszedni a 2022-es Netflix filmeket, persze többféleképpen lehet ezt értelmezni, de ebben a listában azokat a filmeket találhatjátok amelyek premierje csak a netflix-en jelenik meg, a listán nem lehet szavazni, mert a lista időrendi sorrendben van rendezve, igaz sajnos sok helyen hiányos a filmek megjelenésének a dátuma, de ahogyan derülnek ki az információk, úgy frissítjük. A Netflix idén már hozott 1-2 olyan filmet amely igazán nagy siker lett, és pont a napokban fog megjelenni az Adam projekt ami biztosan nagy siker lesz ismét, az biztos, hogy egyre igényesebb, egyre komolyabb szereplőkkel ellátott filmeket nézhetünk meg a Netflix-en, így lássuk mit hoz nekünk a 2022-es év. Szereplők terén is egyre nagyobb hírességek szerepelnek a Netflix filmekben, pár példa: Ryan Reynolds, Adam Sandler, Jamie foxx, Ryan Gossling, Ana de Armas, Jason Momoa, Charlize Theron, Laurence Fisburne, Ludacris, Kevin Hart, Mark Wahlberg...

Hozz létre te is egy hasonló listát, a listák létrehozásához nem kell mást tenned mint regisztrálni az oldalunkon, és máris létrehozhatsz film, sorozat vagy színész listákat, amit megmutathatsz ismerőseidnek és persze az oldal látogatóinak.

Hiányzik egy film a listáról? Ezt a listát te magad is alakíthatod, mert a lista létrehozója engedélyezte a listára való ajánlást. Regisztráció után bárki küldhet be a listára elemeket amiről értesítést kap a lista létrehozója, és ha jónak találja az ajánlatot elfogadhatja.


avatarWakanda DC

68 elem a listán
6.04 átlagos értékelés
122 óra 03 perc összes futási idő
Netflix filmek 2022
Netflix filmek 2022

Netflix filmek 2022 lista elemei

1

Karácsonyi románc
(2022.11.10)

Romantikus / Vígjáték / Családi /

Egy elkényeztetett örökösnő elveszti az emlékeit egy síbalesetben, majd egy balszerencsés özvegy férfi – és annak lányának – szerető gondoskodásában tölti a karácsonyt.

Tovább

2

Enola Holmes 2.
(2022.11.04)

Rejtély / Kaland / Vígjáték / Bűnügyi /

A híres bátyjához hasonlóan magánnyomozó, Enola Holmes első hivatalos ügyébe kezd, de ahhoz, hogy megfejtse az eltűnt lány rejtélyét, barátok – és maga Sherlock – segítségére van szüksége.

Tovább

3

Wendell és Wild
(2022.10.21)

Animációs / Vígjáték / Fantasy / Kaland /

Két furfangos démon alkut köt egy punk-rocker tinédzserrel, hogy kijuthassanak az alvilágból, és valóra válthassák álmaikat az élők földjén.

Tovább

4

A másik nővér
(2022.10.19)

Dráma / Bűnügyi / Rejtély /

Egy hírhedt ápolót több száz kórházi beteg halálával gyanúsítanak, miután kolléganője a saját testi épségét figyelmen kivül hagyva igyekezte bizonyítani, hogy a titokzatos elhalálozások az ápoló keze műve.

Tovább

5

A Bridge Hollow-i átok
(2022.10.14)

Kaland / Vígjáték / Horror / Családi /

Egy halloweengyűlölő apuka vonakodva bár, de összefog kamasz lányával, amikor egy gonosz szellem ámokfutásba kezd, és életre kelti városuk ünnepi dekorációit.

Tovább

6

Emlékezetkiesés
(2022.10.12)

Akció / Kaland / Thriller /

Egy férfi emlékezetkieséssel ébred egy kórházban, és hamarosan egy lezárt épületben találja magát, ahol a kartell a nyomában van. A legelvetemültebb módon igyekszik megtalálni valódi személyazonosságát.

Tovább

7

Nyugaton a helyzet változatlan
(2022.10.07)

Háborús / Dráma / Akció /

A Nyugaton a helyzet változatlan egy fiatal német katona lebilincselő történetét meséli el az I. világháború nyugati frontján. Paul és társai a saját bőrükön tapasztalják meg, hogyan változik a háború kezdeti eufóriája kétségbeeséssé és félelemmé, miközben a saját és társaik életéért küzdenek a lövészárkokban. Edward Berger rendező filmje Erich Maria Remarque azonos című, világhírű bestsellerén alapul.

Tovább

8

Idegenek egymás között
(2022.10.06)

Bűnügyi / Dráma / Rejtély / Thriller /

Két férfi története, akik egy repülőn találkoznak, és beszélgetésbe elegyednek, amely barátsággá alakul. Henry Teague számára, akit az egy életen át tartó fizikai munka és bűnözés kimerített, ez egy valóra vált álom.

Tovább

9

Szerencse lánya
(2022.09.30)

Dráma / Thriller / Rejtély /

Egy írónő tökéletesen megkomponált New York-i élete teljesen felborul, amikor egy bűnügyi dokumentumfilm késztetésére szembenéz viszontagságos gimnáziumi múltjával.

Tovább

10

Entergalactic
(2022.09.28)

Animációs / Vígjáték / Romantikus / Zenei /

Jabari, egy jóképű utcai művész, aki az igazi siker küszöbén áll. Miután véletlenül összefut új, menő fotós szomszédjával, Meadow-val, Jabarinak ki kell találnia, hogy tud-e helyet biztosítani a szerelemnek az életében.

Tovább

11

The Munsters
(2022.09.27)

Vígjáték / Fantasy /

Ez a család szó szerint a legszörnyűbb a világon. Herman, a családfő úgy néz ki, mint a Frankenstein teremtménye. Lily és nagyapa vámpírok. Eddie, a fiú pedig vérfarkas! De ezektől a apróságoktól eltekintve ők is olyan emberek, mint bárki más.

Tovább

12

Lou
(2022.09.23)

Akció / Thriller / Dráma /

Vihar tombol. Egy fiatal lányt elrabolnak. Az anyja összefog a titokzatos szomszédasszonnyal, hogy üldözőbe vegyék az emberrablót. Ez az utazás próbára teszi határaikat, és sokkoló titkokat tár fel a múltjukból.

Tovább

13

Szöszi
(2022.09.16)

Dráma /

Marilyn Monroe életét még most, halálának 60. évfordulóján is csupa rejtély és kérdőjel övezi. Férfi ügyei, gyógyszerfüggősége, hányatott gyermekkora és elvesztett gyermekei. Csak négy kulcseleme, annak ami formálta, - olykor kölcsönösen is - sorsát és személyiségét. A 50-es, 60-as évek szexszimbóluma leginkább a filmjeivel (és modell szerepeivel) tudott képet adni magáról a nézőközönség felé. Amivel a butácska, magányos, szeretetreméltó, szexi szőke nő alakját sugározta, és vált annak sztereotípiájává. A kérdés, ami már ezelőtt több filmkészítőt is megihletett, hogy ki is volt ő valójában Marilyn karaktere mögött, milyen személy is a valódi hús-vér megtestesítője, Norma Jeane Mortenson? Erre a kérdésre keresi a választ Andrew Dominik legújabb filmje.

Tovább

14

Bosszúra készen
(2022.09.14)

Vígjáték /

Egy elit magángimi trónról letaszított méhkirálynője titkos alkut köt egy visszahúzódó új diákkal, hogy egymás ellenségein álljanak bosszút.

Tovább

15

Athéné
(2022.09.09)

Dráma / Akció / Thriller /

Órákkal azután, hogy legfiatalabb testvérük tragikus körülmények között megmagyarázhatatlanul elhunyt, három testvér élete káoszba borul.

Tovább

16

A krétavonal
(2022.09.09)

Horror / Thriller / Rejtély /

Egy pár rátalál egy sokkos állapotban lévő idegen gyerekre, aki meg van róla győződve, hogy ha átlép a krétával rajzolt négyzeten, akkor elkapja egy szörnyeteg. A feleségnek dekódolnia kell a kislány különös viselkedését, hogy megfejtsék kilétének és sötét múltjának titkát.

Tovább

17

Egykor híres voltam
(2022.09.09)

Vígjáték / Dráma / Zenei /

Vince, egy kétségbeesett, egykori popsztár története, aki a visszatérésről álmodik. Egy rögtönzött jam session az autista fiatal dobossal, Stevie-vel váratlan barátságot indít el a két meg nem értett zenész között.

Tovább

18

Szeretem a férjemet
(2022.08.26)

Thriller /

Egy házaspárt követhetünk nyomon, akik látszólag tökéletes életet élnek, miután fiukat egy hosszú betegség után egészségesnek nyilvánítják.

Tovább

19

Énidő
(2022.08.26)

Vígjáték /

A háztartásbeli apuka hosszú évek után végre először talál magának egy kis "énidőt", amikor a felesége és a gyerekek elutaznak. Felveszi a kapcsolatot egykori legjobb barátjával, de az együtt töltött vad hétvége majdnem a feje tetejére állítja addigi életét.

Tovább

20

Beugrottam
(2022.08.19)

Thriller /

Egy fiatal graffitiművész egy megdöbbentő titokra bukkan, amely veszélybe sodorja őt és a hozzá legközelebb állókat.

Tovább

21

Nézz mindkét irányba
(2022.08.17)

Romantikus / Dráma / Vígjáték /

A főiskola elvégzésének előestéjén Natalie élete párhuzamos valóságokká válik: az egyikben teherbe esik, és szülővárosában marad, hogy felnevelje gyermekét, a másikban pedig Los Angelesbe költözik, hogy álmai karrierjét folytassa.

Tovább

22

Nappali műszak
(2022.08.12)

Akció / Fantasy / Horror / Vígjáték /

Bud Jablonski (Jamie Foxx) keményen dolgozik, hogy jó életet biztosíthasson talpraesett lányának, de a San Fernando Valley-i medencetakarítói munkája csak álca. Valódi bevételi forrása az, hogy vámpírokra vadászik és elteszi őket láb alól egy nemzetközi vámpírvadász-szövetség tagjaként.

Tovább

23

A tini nindzsa teknőcök felemelkedése: A film
(2022.08.05)

Animációs / Akció / Vígjáték / Családi / Sci-Fi /

Amikor egy titokzatos idegen érkezik a jövőből egy szörnyű figyelmeztetéssel, Leo kénytelen kézbe venni a dolgokat, és testvéreit vezetni a harcba. Raph, Donnie és Mikey oldalán küzd, hogy megmentsék a világot egy félelmetes idegen fajtól.

Tovább

24

Esküvők ideje
(2022.08.04)

Romantikus / Vígjáték /

A szüleik nyomására Asha és Ravi úgy tesznek, mintha randiznának egymással, ám végül valóban egymásba szeretnek....

Tovább

25

Varázslat
(2022.07.15)

Vígjáték / Dráma / Romantikus /

Magic Meenu, egy kisstílű bűvész Neemuchban. Nem nagyon érdekli a foci, de meg kell nyernie egy helyi futballbajnokságot, hogy feleségül vehesse a lányt, akit szeret. (Hupka Adrián)

Tovább

26

A szürke ember
(2022.07.13)

Akció / Thriller /

A SZÜRKE EMBER egy CIA-ügynök, Court Gentry (Ryan Gosling), más néven Sierra Hatos. Gentry, akit Donald Fitzroy (Billy Bob Thornton) egy szövetségi büntetés-végrehajtási intézetből menekített ki, egykoron az ügynökség magasan képzett halálosztója volt. Azonban fordult a kocka, és immár Hatos a célpont. Lloyd Hansent (Chris Evans), a korábbi CIA-ügynököt pedig semmi nem állíthatja meg, hogy levadássza és kiiktassa Gentryt, akinek Dani Miranda ügynök (Ana de Armas) segít egy lépéssel előrébb járni..

Tovább

27

A tengeri fenevad
(2022.06.24)

Animációs / Kaland / Családi / Fantasy /

Egy olyan korszakban, amikor a tengerek rémisztő vadállatoktól hemzsegtek, a szörnyvadászokat hősökként ünnepelték – és a legnagyobb becsben Jacob Hollandot tartották. Ám amikor az ifjú Maisie Brumble elrejtőzik legendás hajóján, Jacob váratlan szövetségesre talál. Együtt indulnak neki a nagyszabású utazásnak ismeretlen vizeken, hogy történelmet írjanak.

Tovább

28

A torontói ember
(2022.06.24)

Akció / Vígjáték /

Még a legnagyobb profik is követnek el hibákat, főként akkor, ha egy balfékkel sodorja össze őket a sors. Az alvilág egyik leghírhedtebb bérgyilkosa élete egyik legnehezebb küldetésére vállalkozik, a dolgokat pedig az sem könnyíti meg, hogy a sors összehozza egy totál lúzerrel.

Tovább

29

Love & Gelato - Firenzei nyár
(2022.06.22)

Romantikus / Vígjáték / Dráma /

Hogy teljesítse anyja végső kívánságát, Lina az egyetem előtti nyarat Rómában tölti, ahol felfedezi a romantikát, a kalandot – és a fagyi iránti szenvedélyt.

Tovább

30

A pók feje
(2022.06.17)

Sci-Fi / Thriller /

Különleges kapcsolat alakul ki két fogvatartott (Miles Teller és Jurnee Smollett) között, miközben a múltjukkal küszködik egy modern büntetés-végrehajtási intézetben, amelyet a zseniális látnok (Chris Hemsworth) vezet, aki tudatmódosító szerekkel kísérletezik alanyain.

Tovább

31

Isten haragja
(2022.06.15)

Thriller / Dráma /

Luciana belemerül a rokonai rejtélyes halálesetének vizsgálatába. Egyre erősödik a gyanúja, hogy a felelős egy rejtélyes író, az egykori főnöke.

Tovább

32

Mindent egy lapra
(2022.06.03)

Dráma / Vígjáték /

Egy lecsúszott kosárlabdaedző (Adam Sandler) felfedez egy rendkívüli tehetséges, ám hányatott sorsú játékost, és mindent elkövet, hogy elhozza az Államokba csapata engedélye nélkül. Egyetlen, utolsó esélyük van, hogy bebizonyítsák, megvan bennük az, ami ahhoz kell, hogy bekerüljenek a legjobbak közé...

Tovább

33

Az elfogás
(2022.05.26)

Akció / Thriller / Kaland /

A hadsereg egyik tisztjének sokéves taktikai kiképzését és katonai szakértelmét kell bevetnie, amikor egy összehangolt támadás fenyegeti a távoli rakétaelhárító állomást, amelynek ő a parancsnoka.

Tovább

34

Chip és Dale: A Csipet Csapat
(2022.05.20)

Animációs / Családi / Vígjáték / Kaland / Rejtély /

Újra visszatértek mindenki kis kedvenc nyomozói, a Csipet Csapat. Chip és Dale újra hatalmas kihívásokkal és kalandokkal néznek szembe. A Disney élőszereplős változatában John Mulaney és Andy Samberg kölcsönözték hangjukat hőseinknek.

Tovább

35

Toszkána
(2022.05.18)

Vígjáték / Romantikus / Dráma /

Egy dán séf érkezik Toszkánába, hogy eladja apja vállalkozását. Viszont utazása alatt megismerkedik egy nővel, aki gyökeresen megváltoztatja életszemléletét és a szerelemről alkotott véleményét.

Tovább

36

A végzős év
(2022.05.11)

Vígjáték /

Egy félresikerült mutatvány miatt a pomponlány 20 évig kómában volt. Mikor 37 évesen felébred, készen áll rá, hogy megvalósítsa középiskolai álmát, és bálkirálynő legyen.

Tovább

37

Thar
(2022.05.06)

Western / Akció / Thriller / Dráma / Bűnügyi /

Tovább

38

A leszámolás
(2022.05.06)

Vígjáték / Akció /

Egy évtized után újból össze kell állnia két, egymástól nagyon különböző zsarunak, hogy egy gyilkossági ügyben nyomozzanak egy megosztott francia városban.

Tovább

39

Álom két keréken
(2022.05.04)

Romantikus / Dráma /

Az egyetem előtti nyáron a szorgalmas Auden találkozik a titokzatos Elijal, aki segít a lánynak megtapasztalni azt a gondtalan tiniéletet, amelyből addig kimaradt.

Tovább

40

Nászúton az anyámmal
(2022.04.29)

Vígjáték /

Miután José Luist faképnél hagyják az oltárnál, magával viszi anyját, Mari Carment az utazásra, amely eredetileg a nászútja lett volna. Ugyan mi baj történhet?

Tovább

41

Marmaduke
(2022.04.28)

Animációs / Családi / Vígjáték /

A rendetlen és pajkos Marmaduke-nak hatalmas szíve van, mégis mindig bajba kerül. De vajon mit sikerül kihoznia magából, amikor benevezik egy flancos kutyakiállításra?

Tovább

42

365 nap: Ma
(2022.04.27)

Romantikus / Dráma /

Laura és Massimo újra együtt, és tüzesebbek mint eddig bármikor. De az újraegyesült pár életét megbonyolítják Massimo családi kötelékei és egy rejtélyes férfi, aki belép Laura életébe, hogy bármi áron elnyerje szívét és bizamát.

Tovább

43

A silvertoni ostrom
(2022.04.27)

Akció / Bűnügyi / Dráma /

A film három fiatal szabadságharcost követ nyomon, akik egy dél-afrikai bankban keresnek menedéket Silvertonban, és túszul ejtik az alkalmazottakat és annak ügyfeleit, és csak Nelson Mandela szabadon bocsátásáért cserébe engednék el őket.

Tovább

44

Metal Lords
(2022.04.08)

Vígjáték / Dráma / Zenei /

Két srác metálbandát alapít egy olyan suliban, ahol pontosan két embert érdekel a metál. Nem találnak basszusgitárost, csak egy lányt, aki csellón játszik. Össze kell dolgozniuk, ha valaha is meg akarják nyerni a Bandák Csatáját.

Tovább

45

A buborék
(2022.03.25)

Vígjáték /

Egy sokoldalú színészekből álló csapat a pandémia következtében egy patinás hotelben reked. Ebben a buborékban próbálják meg befejezni a repülő dínókról szóló akciófilmjük (Cliff Beast) következő részét...

Tovább

46

Jó kezekben
(2022.03.21)

Dráma /

A halálos betegséggel diagnosztizált egyedülálló anya találkozik egy sármos agglegénnyel, miközben önfejű hatéves gyermeke jövőjét próbálja felépíteni.

Tovább

47

A Fekete Rák hadművelet
(2022.03.18)

Akció / Thriller /

Egy katona elszánt küldetésre indul, hogy szigorúan titkos rakományával átkeljen egy befagyott tengeren, véget vessen az apokaliptikus háborúnak, és megmentse a lányát.

Tovább

48

Ruby segítségével
(2022.03.17)

Családi / Dráma /

Egy állami rendőr, aki álmát kergeti, hogy csatlakozhasson egy elit K-9-es egységhez, társul egy alulmaradt társával: az okos, de csintalan menhelyi kölyökkutyával, Rubyval.

Tovább

49

Az Adam-projekt
(2022.03.11)

Kaland / Sci-Fi /

Miután az időutazó vadászpilóta, Adam Reed kénytelen kényszerleszállást végezni 2022-ben, összeáll 12 éves önmagával, hogy együtt megmentsék a jövőt.

Tovább

50

Váratlan szerencse
(2022.03.11)

Bűnügyi / Thriller / Dráma /

Egy férfi betör egy milliárdos üres nyaralójába, azonban rosszra fordulnak a dolgok, amikor megérkezik az arrogáns techmogul és felesége.

Tovább

51

Hétvégi kirándulás
(2022.03.03)

Thriller / Rejtély /

Amikor legjobb barátja eltűnik egy horvátországi kirándulás során, Beth megpróbálja kideríteni, hogy mi történt. De minden nyom újabb nyugtalanító csalásra derít fényt.

Tovább

52

Családi találkozó Madeával
(2022.02.25)

Vígjáték /

Madea visszatért, és ezúttal sem tűri a hülyeségeket, amikor családi dráma tör ki dédunokája érettségi ünnepségén.

Tovább

53

Megállás nélkül
(2022.02.25)

Akció / Thriller / Bűnügyi /

Egy korrupt zsaru elveszíti az élete feletti irányítást, amikor eltussol egy balesetet, és titokzatos tanú kezdi el fenyegetni.

Tovább

54

Egy ökölnyi bosszú
(2022.02.17)

Akció / Fantasy /

Egy bosszúálló küldetés a világ megmentéséért folyó harcba csap át, amikor Kai, a szupererejű bérgyilkos Bangkokig követ egy gyilkost.

Tovább

55

Bigbug
(2022.02.11)

Sci-Fi / Vígjáték /

2050-ben az emberiség szinte mindent a mesterséges intelligenciára bíz, ez alól Alice háztartása sem kivétel. Amikor a robotok városszerte fellázadnak, saját androidjai védelmezően bezárják az ajtókat. Ahogy terjed a káosz, az összezárt szomszédok vádaskodva egymásnak esnek, amit a robotok meglepve figyelnek...

Tovább

56

Szerelmi taktikák
(2022.02.11)

Romantikus / Vígjáték /

Egy reklámszakember és egy divattervező-blogger, akik nem hisznek a szerelemben, fogadást kötnek, hogy a másik szerelmes lesz – amit furcsa módszerekkel próbálnak elérni.

Tovább

57

Szerelem pórázon
(2022.02.11)

Romantikus / Vígjáték /

Egy nő munkatársával egyfajta versengős, romantikus kapcsolatot alakít ki, viszont véletlenül rájön a férfi titkára.

Tovább

58

A magas lány 2.
(2022.02.11)

Vígjáték / Romantikus /

Jodi álma valóra válik, amikor főszerepet kap az iskolai musicalben, de a növekvő nyomás nemcsak az önbizalmát tépázza meg, hanem a párkapcsolatát is veszélybe sodorja.

Tovább

59

Két világ között
(2022.02.11)

Romantikus / Sci-Fi / Dráma /

Egy fiatal lány túlél egy autóbalesetet, amiben meghal a barátja. Ezután úgy gondolja, hogy a fiú megpróbál kapcsolatba lépni vele a túlvilágról.

Tovább

60

A jég ellen
(2022.02.10)

Dráma / Kaland / Történelmi /

1909-ben az Ejnar Mikkelsen kapitány által vezetett dán expedíció megkísérelte megcáfolni az Egyesült Államok északkelet-Grönlandra vonatkozó igényét, mely arra alapult, hogy Grönland szigete valójában két részből áll. A legénységüket hátrahagyva Ejnar és a jeget jól ismerő Iver Iversen mélyre merészkedett a hófedte sziget belsejébe.

Tovább

61

Az ablakomon át
(2022.02.04)

Dráma / Romantikus /

Egy lány fülig szerelmes a titokzatos szomszédjába, akit csak távolról figyel. Arra a végső következtetésre jut, hogy mindent el kell követnie azért, hogy a fiú szerelmes legyen belé

Tovább

62

Mókuskerék
(2022.02.04)

Akció / Vígjáték / Bűnügyi /

Mikor a pasija elveszíti a maffia pénzét, Savi az idővel versenyt futva próbálja menteni, ami menthető. Próbálná, ha sikerülne kitörnie az események furcsa körforgásából.

Tovább

63

A hazai csapat
(2022.01.28)

Családi / Vígjáték /

Három évvel azután, hogy a New Orleans Saints megnyerte a Super Bowl XLIV-et, Sean Payton vezetőedzőt egy évre felfüggesztik az NFL-ből a Bountygate-botrányban való részvétele miatt. Visszatér szülővárosába, és a Pop Warner focicsapat edzőjeként újra kapcsolatba kerül 12 éves fiával.

Tovább

64

Apám hegedűje
(2022.01.21)

Dráma / Zenei /

Közös gyászuk és a zenéhez fűződő kapcsolatuk révén egy árva lány kötődik érzelmileg zárkózott, sikeres hegedűs nagybátyjához.

Tovább

65

Királyi bánásmód
(2022.01.20)

Romantikus / Vígjáték /

A New York-i fodrász, Izzy megragadja a lehetőséget, hogy egy elbűvölő herceg esküvőjén dolgozhasson, de vajon a szerelem vagy a kötelességtudat győzedelmeskedik végül?

Tovább

66

Egy ház, három család
(2022.01.14)

Animációs / Dráma / Vígjáték / Horror / Fantasy /

Egy misztikus ház és három sors fonódik össze ebben a sötét hangulatú animációs vígjátékban. Egy szegény család, egy szorongó vállalkozó és egy savanyú házinéni találkoznak egy fedél alatt.

Tovább

67

Széttört élet
(2022.01.14)

Thriller /

A gazdag, elvált Chris egy high-tech berendezésű házban él Montanában. Az élete megváltozik, amikor találkozik egy titokzatos nővel, akibe rögtön bele is szeret. A nő látszólag jó hatással van rá és be is költözik hozzá, amikor Chris megsérül.

Tovább

68

Vacsora négy főre
(2022.01.05)

Vígjáték / Romantikus /

Ez a lelki társak létezését boncolgató romantikus vígjáték négy szingli jó barát párhuzamos történeteit követi nyomon, akik különböző párosításban jönnek össze egymással.

Tovább