×

Film ajánlása a listára

Kezdje el begépelni a beküldeni kívánt film-sorozat-színész nevét és válasszon a listából.

Netflix filmek 2022

Ebben a listában igyekszem összeszedni a 2022-es Netflix filmeket, persze többféleképpen lehet ezt értelmezni, de ebben a listában azokat a filmeket találhatjátok amelyek premierje csak a netflix-en jelenik meg, a listán nem lehet szavazni, mert a lista időrendi sorrendben van rendezve, igaz sajnos sok helyen hiányos a filmek megjelenésének a dátuma, de ahogyan derülnek ki az információk, úgy frissítjük. A Netflix idén már hozott 1-2 olyan filmet amely igazán nagy siker lett, és pont a napokban fog megjelenni az Adam projekt ami biztosan nagy siker lesz ismét, az biztos, hogy egyre igényesebb, egyre komolyabb szereplőkkel ellátott filmeket nézhetünk meg a Netflix-en, így lássuk mit hoz nekünk a 2022-es év. Szereplők terén is egyre nagyobb hírességek szerepelnek a Netflix filmekben, pár példa: Ryan Reynolds, Adam Sandler, Jamie foxx, Ryan Gossling, Ana de Armas, Jason Momoa, Charlize Theron, Laurence Fisburne, Ludacris, Kevin Hart, Mark Wahlberg...

Hozz létre te is egy hasonló listát, a listák létrehozásához nem kell mást tenned mint regisztrálni az oldalunkon, és máris létrehozhatsz film, sorozat vagy színész listákat, amit megmutathatsz ismerőseidnek és persze az oldal látogatóinak.

Hiányzik egy film a listáról? Ezt a listát te magad is alakíthatod, mert a lista létrehozója engedélyezte a listára való ajánlást. Regisztráció után bárki küldhet be a listára elemeket amiről értesítést kap a lista létrehozója, és ha jónak találja az ajánlatot elfogadhatja.


avatarWakanda DC

31 elem a listán
0.61 átlagos értékelés
10 óra 07 perc összes futási idő

Netflix filmek 2022 lista elemei

2

Knives Out 2
(2022.10.15)

Vígjáték / Bűnügyi / Rejtély /

Tovább

5

Carter
(2022.08.05)

Akció / Thriller /

Egy férfi arra ébred, hogy minden emléke elveszett, majd a fülében lévő készülékből jövő titokzatos hang parancsára veszélyekben bővelkedő, túszmentő küldetésre indul.

Tovább

6

Ne a karmát okold!
(2022.08.03)

Romantikus / Vígjáték /

Miután a húga és a középiskolai szerelme eljegyzik egymást, Sarának muszáj rájönnie, hogy tényleg állítólagos balszerencséje-e az oka a pechszériájának.

Tovább

7

A szürke ember
(2022.07.13)

Akció / Thriller /

Amikor egy kétes múltú CIA-ügynök elmarasztaló ügynökségi titkokat tár fel, egy szociopata szélhámos ügynök - aki vérdíjat tűz ki a fejére - vadászik rá szerte a világon.

Tovább

8

A tengeri fenevad
(2022.06.24)

Animációs / Kaland / Családi / Fantasy /

Egy olyan korszakban, amikor a tengerek rémisztő vadállatoktól hemzsegtek, a szörnyvadászokat hősökként ünnepelték – és a legnagyobb becsben Jacob Hollandot tartották. Ám amikor az ifjú Maisie Brumble elrejtőzik legendás hajóján, Jacob váratlan szövetségesre talál. Együtt indulnak neki a nagyszabású utazásnak ismeretlen vizeken, hogy történelmet írjanak.

Tovább

9

A pók feje
(2022.06.15)

Sci-Fi / Thriller /

Különleges kapcsolat alakul ki két fogvatartott (Miles Teller és Jurnee Smollett) között, miközben a múltjukkal küszködik egy modern büntetés-végrehajtási intézetben, amelyet a zseniális látnok (Chris Hemsworth) vezet, aki tudatmódosító szerekkel kísérletezik alanyain.

Tovább

10

Mindent egy lapra
(2022.06.03)

Dráma / Vígjáték /

Egy lecsúszott kosárlabdaedző (Adam Sandler) felfedez egy rendkívüli tehetséges, ám hányatott sorsú játékost, és mindent elkövet, hogy elhozza az Államokba csapata engedélye nélkül. Egyetlen, utolsó esélyük van, hogy bebizonyítsák, megvan bennük az, ami ahhoz kell, hogy bekerüljenek a legjobbak közé...

Tovább

11

A leszámolás
(2022.05.06)

Vígjáték / Akció /

Egy évtized után újból össze kell állnia két, egymástól nagyon különböző zsarunak, hogy egy gyilkossági ügyben nyomozzanak egy megosztott francia városban.

Tovább

12

Álom két keréken
(2022.05.04)

Romantikus / Dráma /

Az egyetem előtti nyáron a szorgalmas Auden találkozik a titokzatos Elijal, aki segít a lánynak megtapasztalni azt a gondtalan tiniéletet, amelyből addig kimaradt.

Tovább

13

Az Adam-projekt
(2022.03.11)

Akció / Kaland / Vígjáték / Sci-Fi /

Miután az időutazó vadászpilóta, Adam Reed kénytelen kényszerleszállást végezni 2022-ben, összeáll 12 éves önmagával, hogy együtt megmentsék a jövőt.

Tovább

14

Családi találkozó Madeával
(2022.02.25)

Vígjáték /

Madea visszatért, és ezúttal sem tűri a hülyeségeket, amikor családi dráma tör ki dédunokája érettségi ünnepségén.

Tovább

15

A magas lány 2.
(2022.02.11)

Vígjáték / Romantikus /

Jodi álma valóra válik, amikor főszerepet kap az iskolai musicalben, de a növekvő nyomás nemcsak az önbizalmát tépázza meg, hanem a párkapcsolatát is veszélybe sodorja.

Tovább

16

A jég ellen
(2022.02.10)

Dráma / Kaland / Történelmi /

1909-ben az Ejnar Mikkelsen kapitány által vezetett dán expedíció megkísérelte megcáfolni az Egyesült Államok északkelet-Grönlandra vonatkozó igényét, mely arra alapult, hogy Grönland szigete valójában két részből áll. A legénységüket hátrahagyva Ejnar és a jeget jól ismerő Iver Iversen mélyre merészkedett a hófedte sziget belsejébe.

Tovább

17

Boo!
(2019.02.28)

Horror / Thriller / Dráma / Rejtély /

Tovább

18

Im Westen nichts Neues

Akció / Dráma / Háborús / Történelmi /

Tovább

19

Slumberland

Kaland / Fantasy / Családi /

Tovább

20

Falling for Christmas

Romantikus / Vígjáték /

Tovább

21

They Cloned Tyrone

Sci-Fi / Vígjáték / Rejtély /

Tovább

22

Guillermo Del Toro: Pinokkió

Animációs / Fantasy / Dráma / Családi /

Az Oscar-díjas rendező, Guillermo del Toro újragondolta a gyászoló fafaragó összetört szívének meggyógyítására varázslatos módon életre kelt fabábu, Pinokkió történetét.

Tovább

23

Enola Holmes 2.

Rejtély / Kaland / Dráma /

Tovább

25

We Have a Ghost

Kaland / Fantasy / Családi / Vígjáték /

Tovább

26

The Mother

Akció / Thriller /

Tovább

27

The Good Nurse

Dráma / Bűnügyi / Rejtély / Thriller /

Tovább

28

Wendell & Wild

Animációs / Vígjáték / Fantasy / Horror /

Tovább

29

Luckiest Girl Alive

Rejtély / Thriller /

Tovább

31

The Mothership

Sci-Fi / Kaland /

Tovább