×

Film ajánlása a listára

Kezdje el begépelni a beküldeni kívánt film-sorozat-színész nevét és válasszon a listából.

Legújabb filmek 2022 napi frissítés

Ebben a listában a legújabb DVD minőségben megjelenő filmek listáját találhatjátok, a lista napi szinten frissül minden este, a DVD minőségbe beletartoznak azok a filmek amelyek DVD-n jelennek meg és azok is amelyek a streaming szolgáltatók oldalain jelennek meg. Ezen a listán nem lehet szavazni, mert a sorrend mindig a legújabb filmek alapján történik, és mindig az újonnan megjelenő filmek kerülnek a lista elejére.

Hozz létre te is egy hasonló listát, a listák létrehozásához nem kell mást tenned mint regisztrálni az oldalunkon, és máris létrehozhatsz film, sorozat vagy színész listákat, amit megmutathatsz ismerőseidnek és persze az oldal látogatóinak.

Hiányzik egy film a listáról? Ezt a listát te magad is alakíthatod, mert a lista létrehozója engedélyezte a listára való ajánlást. Regisztráció után bárki küldhet be a listára elemeket amiről értesítést kap a lista létrehozója, és ha jónak találja az ajánlatot elfogadhatja.


avatarWakanda DC

44 elem a listán
5.68 átlagos értékelés
65 óra 04 perc összes futási idő
Legújabb filmek 2022 napi frissítés
Legújabb filmek 2022 napi frissítés

Legújabb filmek 2022 napi frissítés lista elemei

1

Elveszett kincsek
(2022.06.04)

TV film / Vígjáték / Romantikus /

Addie, miközben nővére esküvőjére készül, elveszíti nagyanyja gyűrűjét a Hawaii vizeken. Azért, hogy az értékes családi ékszert megtalálja, felbérli Jack-et a matrózt, hogy merüljön le vele, a kutatás közben újra felfedezi a tenger iránti szerelmét.

Tovább

2

A galaxis őrzői: Ünnepi különkiadás
(2022.11.25)

Vígjáték / Sci-Fi / Kaland /

Az őrzők szeretnék felejthetetlenné tenni Quill karácsonyát, ezért elhatározzák, hogy ellátogatnak a Földre, hogy megtalálják a tökéletes ajándékot.

Tovább

3

A Mardini nővérek
(2022.11.24)

Dráma / Történelmi /

Két nővér kockázatos utazásra indul a háború sújtotta Szíriából, és úszótehetségük mellett szívvel és lélekkel is hősiesen küzdenek, hogy részt vehessenek a 2016-os riói olimpián.

Tovább

5

Love Under the Lemon Tree
(2022.05.29)

TV film / Vígjáték / Romantikus / Családi /

Tovább

6

Álomország
(2022.11.09)

Családi / Fantasy / Kaland / Dráma /

Egy fiatal lány felfedez egy titkos térképet az Álomországhoz, és egy különc törvényenkívüli segítségével bejárja az álmokat és rémálmokat abban a reményben, hogy újra láthatja néhai apját.

Tovább

7

Egy új karácsonyi történet
(2022.12.08)

Családi / Vígjáték / Dráma /

Ebben az új karácsonyi történetben már a felnőtt Ralphie-val találkozunk, akinek ezúttal apaként kell helytállnia a karácsonyi forgatagban és az azzal kapcsolatos teendőkben.

Tovább

8

Karácsony veled
(2022.11.17)

Romantikus / Vígjáték /

Hogy ihletet merítsen karácsonyi slágeréhez, egy popsztár teljesíti egy rajongója karácsonyi kívánságát - és miközben meglátogatja őt, az igaz szerelmet is megtalálja.

Tovább

9

A csoda
(2022.11.02)

Rejtély / Thriller /

Egy, a múltja által kísértett nővér 1862-ben Angliából egy távoli ír faluba utazik, hogy kivizsgálja, milyen csoda folytán képes egy kislány evés nélkül életben maradni. Történet két idegenről, akik átformálják egymás életét. Pszichológiai thriller, és egy - a gonosszal szembeszálló szerelem története.

Tovább

10

10 Truths About Love
(2022.02.11)

TV film / Vígjáték / Romantikus / Családi /

Tovább

11

The Engagement Back-Up

TV film / Vígjáték / Romantikus / Családi /

Tovább

12

Apám sárkánya
(2022.11.04)

Animációs / Kaland / Családi / Fantasy / Vígjáték /

A Newbery-nyertes gyerekkönyv alapján készült animációs film egy kisfiút követ, aki egy szigetre menekül, hogy megmentsen egy fiatal sárkányt, és összebarátkozzon vele.

Tovább

13

Az eltévedt golyó 2
(2022.11.10)

Akció / Dráma / Thriller /

Charras halála után Lino és Julia átvették a helyét, és megalakították az új kábítószer-ellenes egységet. Lino eltökélten keresi a bátyja és a mentora gyilkosait, folytatja a vadászatot, és nem hagyja, hogy bárki az útjába álljon.

Tovább

14

Karácsonyi románc
(2022.11.10)

Romantikus / Vígjáték /

Egy elkényeztetett örökösnő elveszti az emlékeit egy síbalesetben, majd egy balszerencsés özvegy férfi – és annak lányának – szerető gondoskodásában tölti a karácsonyt.

Tovább

15

A focis film
(2022.11.09)

Animációs / Vígjáték / Családi /

Négy fiatal focidrukker megpróbál segíteni példaképeiknek, hogy visszanyerhessék képességeiket, miután egy gonosz tudós ellopja a tehetségüket.

Tovább

16

Harmony From The Heart
(2022.02.12)

TV film / Vígjáték / Romantikus /

Tovább

17

Styled with Love
(2022.09.11)

Romantikus / Vígjáték /

Tovább

18

Lease on Love

TV film / Vígjáték / Romantikus / Családi /

Tovább

19

Bűbáj 2: Kiábrándulva
(2022.11.16)

Vígjáték / Családi / Fantasy /

Tizenöt évvel a boldogan, míg meg nem hal után, Giselle megkérdőjelezi boldogságát, és közben akaratlanul is felforgatja a való világban és Andalgóciában élők életét.

Tovább

20

Az etikus hacker
(2022.11.01)

Akció / Bűnügyi / Thriller /

Az önjelölt etikus hacker, Mel Bandison élete a feje tetejére áll, amikor megakadályozza egy high-tech önvezető busz adatainak feltörését, ami történetesen egy nemzetközi bűnszövetkezet leállítását is jelenti. Ezután célponttá válik, és egy deepfake videó segítségével bemártják, amely "megmutatja", hogy ő gyilkol meg valakit. Egy ismerősével bujkál, akivel egyszer egy vakrandin találkozott, majd mindent megtesz, hogy a következmények ellenére bebizonyítsa ártatlanságát.

Tovább

21

Barbie Epic Road Trip
(2022.10.25)

Vígjáték / Családi / Animációs /

Tovább

22

A téli palota
(2022.01.08)

TV film / Vígjáték / Romantikus /

Egy regényíró beköltözik és gondnokként dolgozik egy üres, téli kastélyba, hogy közben inspirációt gyűjtsön könyve befejezéséhez. A tulajdonos, egy herceg, hirtelen megjelenik királyi kíséretével, így az írónőnek gondoskodnia kell a királyi csoportról.

Tovább

23

Llenos de gracia
(2022.06.24)

Vígjáték /

Tovább

24

Az univerzumon túl
(2022.10.27)

Romantikus / Dráma / Vígjáték /

Nina, a tehetséges zongorista lupuszban szenved. Váratlan, de erős kapcsolatot alakít ki Gabriellel, a róla gondoskodó orvoscsapat egyik tagjával. Gabriel önbizalmat ad neki, hogy egy hatalmas zenekarral játszhasson São Paulóban.

Tovább

25

Mussolini kincse
(2022.10.26)

Akció / Kaland / Vígjáték / Bűnügyi / Háborús /

A második világháború végén egy szedett-vedett ellenálló csapat kitervel egy képtelen rablást: el akarják lopni Mussolini kincseit a fasiszták milánói főhadiszállásról. Renato De Maria olasz Golden Globe-jelölt filmje a II. világháború végének alternatív változatát mutatja be.

Tovább

26

A pokol bugyra
(2022.10.26)

Horror /

Egy világtól elzárt kolostorban a szerzetesek klinikát működtetnek a megszállottak számára. Egy nap egy fiatal rendőr, Marek érkezik a kolostorba. Lelkésznek adva ki magát behatol a kolostori életbe, és megpróbál magyarázatot találni több meggyötört rab közelmúltbeli, rejtélyes eltűnésére. Kiderül azonban, hogy a kolostorból nincs kiút .

Tovább

27

A krétavonal
(2022.09.09)

Horror / Thriller / Rejtély /

Egy pár rátalál egy sokkos állapotban lévő idegen gyerekre, aki meg van róla győződve, hogy ha átlép a krétával rajzolt négyzeten, akkor elkapja egy szörnyeteg. A feleségnek dekódolnia kell a kislány különös viselkedését, hogy megfejtsék kilétének és sötét múltjának titkát.

Tovább

28

Az a szerelmes vidéki élet
(2022.03.13)

TV film / Romantikus / Családi /

Joss Angliába utazik, hogy meglátogassa a farmot, ahol néhai anyja felnőtt, ahol hamar szoros kapcsolatot épít Daniellel, az egyedülálló édesapával, aki a farm jelenlegi vezetője.

Tovább

29

Love, Fashion, Repeat
(2022.05.20)

TV film / Vígjáték / Romantikus / Családi /

Tovább

30

Rozalin
(2022.10.11)

Vígjáték / Romantikus /

Shakespeare klasszikus szerelmi története ez a film, egy friss és komikus csavarral: Júlia kuzinja, Róza szemszögéből ismerjük meg az eseményeket, aki történetesen Rómeó szíve hölgye. Míg a fiú meg nem ismeri Júliát. És akkor a vérző szívű Róza ravasz tervet sző, hogy szétszakítsa a híres szerelmespárt, és visszanyerje a lovagját.

Tovább

31

A Simpson család – Üdvözlet a klubban
(2022.09.08)

Animációs / Vígjáték /

Disney+ nap van, és Lisa Simpson eltökélte, hogy hercegnővé változik. Ám a Disney néhány megátalkodott gonosztevője meggyőzi őt arról, hogy rosszalkodni bizony szórakoztatóbb.

Tovább

32

Jók és Rosszak Iskolája
(2022.10.19)

Fantasy / Akció / Dráma /

A két jó barátnő, Sophie és Agatha kapcsolata próbatétel elé kerül, mikor átrepítik őket egy jövendő mesehősöket és gonoszokat képző mágikus iskolába.

Tovább

33

Az utolsó rabszolgahajó
(2022.10.21)

Dokumentum /

Az 1860-ban egy illegális hajón Alabamába érkező, rabszolgasorba taszított afrikaiak leszármazottai igazságot és gyógyulást remélnek, amikor felfedezik a hajó roncsait.

Tovább

34

A másik nővér
(2022.10.19)

Dráma / Bűnügyi / Rejtély /

Egy hírhedt ápolót több száz kórházi beteg halálával gyanúsítanak, miután kolléganője a saját testi épségét figyelmen kivül hagyva igyekezte bizonyítani, hogy a titokzatos elhalálozások az ápoló keze műve.

Tovább

35

Wendell és Wild
(2022.10.21)

Animációs / Vígjáték / Fantasy / Kaland /

Két furfangos démon alkut köt egy punk-rocker tinédzserrel, hogy kijuthassanak az alvilágból, és valóra válthassák álmaikat az élők földjén.

Tovább

36

XX. századi lány
(2022.10.06)

Romantikus / Dráma /

Egy kedves, jószívű lány megígéri barátnőjének, hogy szemmel tartja egyik osztálytársukat, akibe a a lány titkon szerelmes. De aztán végül a saját románca ragadja magával...

Tovább

37

A Bridge Hollow-i átok
(2022.10.14)

Kaland / Vígjáték / Horror / Családi /

Egy halloweengyűlölő apuka vonakodva bár, de összefog kamasz lányával, amikor egy gonosz szellem ámokfutásba kezd, és életre kelti városuk ünnepi dekorációit.

Tovább

38

Szerelem terítéken
(2022.01.27)

TV film / Vígjáték / Romantikus / Családi /

Hogy megmentse apja tóparti éttermét, Olivia Alder belsőépítész segítségül hívja Dax Hutton sztárszakácsot. Az apa erről mit sem tud.

Tovább

39

Explorer: A legmelyebb barlang
(2022.05.30)

Dokumentum / TV film /

Egy professzionális barlangászokból álló csoport ambiciózus célt tűz ki maga elé: lejutni a mexikói Oaxaca államban található Chevé-barlang legmélyebb pontjára, és bebizonyítani, hogy ez a legmélyebbre nyúló járatrendszer a világon. A feladat nem ígérkezik könnyűnek, mert az expedíciót szűkületek, labirintusszerű útvesztők és zsákutcás mellékjáratok sokasága várja odalent…

Tovább

40

A kosárcsapat visszavág
(2022.10.07)

Dokumentum /

Nyomon követhetjük a 2008-as amerikai olimpiai férfi kosárlabdacsapat történetét, és azt, hogy az ún. "Megváltócsapat" hogyan állított fel új mércét az amerikai kosárlabdában.

Tovább

41

Éjjeli Vérfarkas
(2022.09.25)

Akció / Fantasy / Horror / TV film /

Egy sötét és komor éjszakán szörnyvadászok egy titkos csoportja előbújik az árnyak közül, hogy összegyűljenek a baljós hangulatú Vérkőtemplomnál vezetőjük halála után. A vezetőjük életéről tartott furcsa és lidérces megemlékezést követően a résztvevők titokzatos és halálos versenybe keverednek, miközben egy nagy hatalmú ereklye után kutatnak, és a vadászat közben szembe kerülnek egy veszedelmes szörnyeteggel...

Tovább

42

Szerencse lánya
(2022.09.30)

Dráma / Thriller / Rejtély /

Egy írónő tökéletesen megkomponált New York-i élete teljesen felborul, amikor egy bűnügyi dokumentumfilm késztetésére szembenéz viszontagságos gimnáziumi múltjával.

Tovább

43

Harrigan úr telefonja
(2022.10.05)

Dráma / Thriller / Horror /

Mr. Harrigan legjobb barátja egy magányos kamaszfiú. Mikor az idős Mr.Harrigan meghal, fiatal barátja megtartja az okostelefonját, és időnként üzeneket küld Mr. Harrigannek. Megdöbbenve tapasztalja, hogy üzeneteire válasz érkezik.

Tovább

44

Vesd magad a mélybe
(2022.10.05)

Vígjáték / Dráma / Romantikus /

Egy fiatal nő különleges kalandra indul legjobb barátja utolsó kívánságának következtében - le kell győznie szorongását és félelmeit, illetve még a szerelmet is megtalálhatja.

Tovább