×

Film ajánlása a listára

Kezdje el begépelni a beküldeni kívánt film-sorozat-színész nevét és válasszon a listából.

Legújabb filmek 2022 napi frissítés

Ebben a listában a legújabb DVD minőségben megjelenő filmek listáját találhatjátok, a lista napi szinten frissül minden este, a DVD minőségbe beletartoznak azok a filmek amelyek DVD-n jelennek meg és azok is amelyek a streaming szolgáltatók oldalain jelennek meg. Ezen a listán nem lehet szavazni, mert a sorrend mindig a legújabb filmek alapján történik, és mindig az újonnan megjelenő filmek kerülnek a lista elejére.

Hozz létre te is egy hasonló listát, a listák létrehozásához nem kell mást tenned mint regisztrálni az oldalunkon, és máris létrehozhatsz film, sorozat vagy színész listákat, amit megmutathatsz ismerőseidnek és persze az oldal látogatóinak.

Hiányzik egy film a listáról? Ezt a listát te magad is alakíthatod, mert a lista létrehozója engedélyezte a listára való ajánlást. Regisztráció után bárki küldhet be a listára elemeket amiről értesítést kap a lista létrehozója, és ha jónak találja az ajánlatot elfogadhatja.


avatarWakanda DC

56 elem a listán
4.77 átlagos értékelés
78 óra 30 perc összes futási idő
$3.96M összes bevétel
Legújabb filmek 2022 napi frissítés
Legújabb filmek 2022 napi frissítés

Legújabb filmek 2022 napi frissítés lista elemei

1

Nürnberg: Az elveszett vallomások
(2022.12.05)

Háborús / Dokumentum / Történelmi / TV film /

Korábban nem hallott bírósági vallomások fednek fel új, sokkoló részleteket a II. világháborúról és a náci háborús gépezet belső működéséről. A felvételeken Hitler csatlósainak – köztük Hermann Göringnek, Wilhelm Keitelnek, Albert Speernek és Rudolf Hessnek –, valamint az ellenük bátran tanúskodó áldozatoknak és szemtanúknak a hangja hallható.

Tovább

2

Johnny
(2022.09.23)

Dráma / Történelmi /

A világ és a többi ember iránti szeretet, és az a tény, hogy mindenki megérdemel egy második esélyt. Amikor ezt megkapja egy paptól, Patryk még nem is sejti, hogy ez mennyire meg fogja változtatni az életét.

Tovább

5

Még van idő
(2023.03.16)

Romantikus / Vígjáték / Dráma /

Megismerhetünk egy munkamániást, aki mindig rohan, most viszont azt szeretné, ha az élete lelassulna, mert azzal szembesül, hogy néhány óránként egy évet ugrik előre.

Tovább

6

Curious Caterer: Dying for Chocolate
(2022.04.10)

TV film / Rejtély /

Tovább

7

Szerelem olasz módra
(2022.10.08)

TV film / Vígjáték / Romantikus /

Ariel Moss megpillantja álmai férfiját egy helyi étteremben. Miközben mindent elkövet, hogy újra láthassa a férfit, találkozik a jóképű étteremtulajdonossal, Daniellel, aki segít neki rájönni, hogy talán a szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út.

Tovább

8

Nightmare Neighborhood Moms
(2022.04.08)

Thriller / TV film /

Tovább

9

Just One Kiss
(2022.04.02)

TV film / Vígjáték / Romantikus /

Két katasztrofális szerelmi életű, teljesen ellentétes párt hoznak össze tudtukon kívül a házasságközvetítők, amiket anyukáik vezetnek.

Tovább

10

Mágikus állatok iskolája 2.
(2022.09.29)

Kaland / Családi /

Tovább

11

A stand up királynője
(2022.02.11)

Dráma /

A 13 éves Sasha úgy dönt, ő lesz a stand up műfaj királynője. Elsősorban azért tűzi ki maga elé ezt a cseppet sem egyszerű célt, hogy végre újra nevetni lássa apját. Sasha édesanyjának halála óta az apja nem önmaga és bár neki is rettenetesen hiányzik, elhatározza, hogy ő nem fog sírni, helyette ír egy listát a túléléshez. A listán olyan, sokak számára talán jelentéktelen dolgok szerepelnek, minthogy tövig nyírja a haját, visszautasítja a világ legcukibb kiskutyáját, vagy éppen örökre felhagy a könyvek olvasásával, a legfontosabb pont azonban az, hogy ő legyen a stand up királynője.

Tovább

12

Menekülés a mezőről
(2022.05.06)

Thriller / Horror /

Hat idegen egy végtelen kukoricás csapdájában ébred fel, majd felfedezik, hogy valami rejtélyes dolog vadászik rájuk.

Tovább

13

Icare
(2022.03.30)

Animációs / Fantasy / Kaland /

Tovább

14

A szinglik kézikönyve
(2022.10.15)

TV film / Vígjáték / Romantikus /

Molly, a tehetséges és lelkiismeretes tartalomfejlesztő meglepetésszerű megbízást kap, hogy elkészítse újdonsült szingliségének krónikáját. Ám amikor Jacksonnal _ önmaga szöges ellentéteivel _ alkot egy párt, vajon megtanul megállni a saját lábán, vagy a szerelem útjába áll?

Tovább

15

Honk for Jesus. Save Your Soul.
(2022.09.02)

Vígjáték /

Egy hatalmas botrányt követően Trinitie Childs, egy neves déli baptista egyház asszonya megpróbál segíteni lelkész-férjének, Lee-Curtis Childsnak, hogy újjáépítse a gyülekezetüket.

Tovább

16

A Wagner-csoport: Putyin titkos hadserege
(2022.02.16)

Dokumentum /

Marat szovjet katona volt, később bérgyilkos, majd börtönbüntetésének letöltése után szerződéssel belépett a Wagner hadseregbe, Putyin magánhadseregébe, melynek létezését is tagadják. Ő az első az árnyékhadsereg tagjai közül, aki beszél arról, hogyan kezdtek el harcolni először a Donbaszban, majd az elmúlt évek során Ukrajna más részein, Madagaszkáron, Mozambikban, Szudánban, a Közép-afrikai Köztársaságban, Szíriában és Líbiában. A csoport alapítója Dimitrij Utkin, az orosz különleges erők volt tisztje, a csoport pénzügyi támogatója pedig Jevgenyij Prigozsin orosz oligarcha, „Putyin séfje”. Valójában azonban a csoport a kormánytól kap felszerelést, és sok embert toboroz a hadsereg tartalékosai közül is. A film bemutatja a Wagner-zsoldosok erőszakos, törvénytelen tetteit a Közép-afrikai Köztársaságban, hogyan tartják tulajdonképpen megszállás alatt az országot, illetve milyen erőszakos tetteket követnek el Szíriában.

Tovább

17

Romantic Rewrite
(2022.06.15)

TV film / Romantikus /

Tovább

18

Fekete Szeptember
(2022.09.05)

Dokumentum /

1972. szeptember 5-én egy arab terrorista csoport a müncheni olimpia izraeli sportolóira támadt. A Fekete Szeptember nevű terrorista szervezet nyolc tagja a laza biztonsági intézkedéseket kijátszva hajnali háromnegyed 5-kor átmászott az olimpiai falu kerítésén. Az őrség hazatérő sportolóknak vélte őket. A támadók behatoltak az izraeli csapat szálláshelyére, a Conolly utca 31. számú házba, majd lelőtték Móse Weinberg edzőt és Joseph Romano súlyemelőt, akik megpróbálták útjukat állni. Ezt követően dulakodás kezdődött illetve folytatódott a lövöldözés. A ház lakói a földszinti ablakokon át menekültek, azonban közülük kilencet túszul ejtettek a terroristák.

Tovább

19

Mozgalmas karibi nyár
(2022.06.11)

TV film / Romantikus / Vígjáték /

Egy élő adás során történt kínos esemény után Jade kénytelen szabadságra menni. Útja azonban nehezen indul, mert az általa bérelt házzal kapcsolatosan bonyodalmak jelentkeznek, átverés áldozatává válik. Szerencsére összebarátkozik az ingatlan igazi tulajdonosával, Forddal, és mellette felfedezi az önfeledt szórakozást és a románc is rátalál.

Tovább

21

Édes elszigeteltség
(2022.07.07)

Dráma /

Anna és Hannah túlélt egy katasztrófát, amiről nem sokat tudni. Egy elhagyatott szigeten találnak egy üres házat, ahol Anna ápolni tudja Hannah-t. Hannah törékeny állapota arra emlékezteti a szerelmeseket, hogy a napjaik meg vannak számlálva.

Tovább

22

The Silent Twins
(2022.09.16)

Dráma /

A film története June és Jennifer Gibbons, a Walesben felnőtt egypetéjű ikrek életén alapul, akik "néma ikrek" néven váltak ismertté a történelem során.

Tovább

23

Meine Chaosfee & Ich
(2022.10.13)

Kaland / Animációs / Vígjáték / Családi / Fantasy /

Tovább

24

Az első kapcsolatfelvétel - Földön kívüli élet
(2022.11.02)

Dokumentum / Dráma /

A dráma és a dokumentumfilm kombinálásával elképzeljük, mi történne, ha az emberek egy földönkívüli civilizáció létezésének vitathatatlan bizonyítékaira találnának.

Tovább

25

Utolsó esély

Az 50 éves Dodi úgy dönt, hogy itt az ideje megtanulni longboardozni. Összebarátkozik egy tinédzserrel, aki hajlandó megtanítani őt. A közös gyakorlás során megtanulják egymástól, mit jelent küzdeni azért, ami igazán fontos.

Tovább

26

Menekülj!
(2022.10.28)

Horror / Thriller /

Egy fiatal amerikai egyetemista titokban Norvégiába utazik, hogy megpróbáljon rátalálni családi gyökereire. A lányra csecsemőként egy temetőben találtak rá, nyakában egy fordított kereszttel. A tinédzser ebből a nyomból indul ki, s a sátánista jelkép segítségével egyre közelebb kerül az igazsághoz. Ám kutatását rémálmok és víziók is hátráltatják, amelyek folyamatosan arra szólítják fel a lányt, hogy meneküljön, amíg még nem késő.

Tovább

27

Béke - A nemzetek felett
(2022.11.10)

Dokumentum / Dráma / Történelmi /

Az első világháborút követően Magyarország komoly válsággal nézett szembe: már nem volt vezető nemzet az Osztrák-Magyar Monarchián belül, és lakosságát, területét, gazdaságát, illetve vezetését is súlyosan érintette a Nagy Háború. A nemzet fennmaradása úgy tűnt, hogy az Apponyi gróf vezette Békedelegáció sikerétől függ. A Film bemutatja a magyar békedelegáció küzdelmét egy arányos és tisztességes szerződés megkötéséért, miközben magyar és francia történészek segítségével feltárja azokat az akkori belpolitikai és külpolitikai okokat és körülményeket, amelyek Magyarország ezeréves történelmének legkatasztrofálisabb veszteségéhez vezettek.

Tovább

28

A szerelem jelei
(2022.10.07)

Romantikus / Thriller /

Egy fiatal srác minden nap a jobb életért küzd. Rövidesen megismerkedik egy siket lánnyal, aki örökre megváltoztatja az életét.

Tovább

29

Deadly Ex Next Door
(2022.03.30)

TV film / Thriller / Dráma /

Tovább

30

Vad trópus
(2022.03.23)

Dráma / Bűnügyi / Thriller /

Mosest csecsemőként hozták illegálisan a Franciaországhoz tartozó Mayotte szigetre, ahol egy francia ápoló nevelte fel. Amikor a fiú tizenhárom éves korában az anyja váratlanul meghal, attól félve, hogy kiutasítják az országból, Moses csatlakozik a nyomornegyedben egyedül élő gyerekekhez.

Tovább

31

A Martha Mitchell effektus
(2022.01.20)

Dokumentum /

Egyszer olyan híres volt, mint Jackie O. Aztán megpróbált megbuktatni egy elnököt. A Martha Mitchell effektus egy archív dokumentumfilm, amely a legvalószínűtlenebb feljelentő portréja: Martha Mitchell, a republikánus kabinet főügyészének felesége, akit a Nixon-kormány elhallgattatott. A film a Watergate-et női szemmel, női hangon keresztül mutatja be.

Tovább

32

Cut, Color, Murder
(2022.02.06)

TV film / Rejtély /

Tovább

33

Túl közel a naphoz
(2022.09.28)

Dráma / Romantikus /

A kórházból kikerülve a harmincas Basile a húgához, egyszersmind bizalmasához, Sarah-hoz költözik. A mentális zavarral élő Basile minden tőle telhetőt megtesz, hogy visszaállítsa a stabilitást a munkájában és a szerelmi életében is.

Tovább

34

Darby és a holtak
(2022.12.02)

Vígjáték / Fantasy /

Miután fiatal lányként halálközeli élményt szenvedett, Darby Harper (Riele Downs) képessé válik arra, hogy lásson halottakat. Ennek eredményeként magába zárkózik és elzárkózik középiskolai társaitól, és inkább azon magányos szellemek tanácsadásával tölti az idejét, akiknek befejezetlen dolguk van a földön. De mindez megváltozik, amikor Capri (Auli'i Cravalho), az iskola legexkluzívabb klikkjének méhkirálynője váratlanul meghal egy furcsa hajkiegyenesítő balesetben. Capri azonban a másik oldalról könyörög Darbynek, hogy lépjen közbe, és győzze meg Capri barátait, hogy folytassák a bulit a tervek szerint. Az élőhalott díva haragjának lecsillapítása érdekében Darbynek ki kell szabadulnia önként vállalt száműzetéséből, és újra fel kell találnia magát – ami útközben lehetővé teszi számára, hogy új örömet találjon az élők országában.

Tovább

35

Kalózok a szomszédból 2 - Nindzsák az utcából
(2022.04.20)

Családi / Akció / Kaland /

A Blunderbuss kalózcsalád otthonra lelt a Sandsborough nevű tengerparti városkában. Ám az egész közösség felbolydul, amikor a szomszédba nindzsák költöznek. Hiszen a kalózok és a nindzsák ősellenségek!

Tovább

36

Magasságok és mélységek
(2022.09.22)

Dráma /

2013 májusának végén egy ország figyeli aggódva a híreket, amikor a Mount Everest első magyar meghódítója, Erőss Zsolt (Trill Zsolt) a társával együtt eltűnik a Himalájában. Bár mindenki más még reménykedik, felesége, Sterczer Hilda (Pál Emőke) élő adásában jelenti be, hogy felesleges az újabb mentőexpedíciók szervezése. A következő hetekben a média szisztematikusan próbálja megtörni a nő keménységét. Első egész estés filmjében Csoma Sándor, számos nemzetközi hírű kisfilm rendezője, a megtörtént eseményeket Erőss Zsolt felesége szemszögéből ábrázolja.

Tovább

37

Natale a tutti i costi
(2022.12.19)

Vígjáték /

Tovább

38

Narvik
(2022.12.25)

Háborús / Dráma / Történelmi / Akció /

1940. április. A világ szeme Narvikra, egy észak-norvégiai kisvárosra szegeződik, amely Hitler hadigépezetéhez szükséges vasérc forrása. A két hónapig tartó ádáz téli háborúban a német vezér elszenvedi első vereségét.

Tovább

39

Our Take on Love

TV film / Vígjáték / Romantikus /

Tovább

40

Silverstar
(2021.12.16)

Családi / Dráma /

A 16 éves Esmee megőrül a lovakért. A nagyanyja azonban, akivel él, vehemensen ellenzi a lovaglást. Amikor a Silverstar nevű fiatal ló megmenekül egy istállótűzből, találkoznak Esmee-vel, és szoros kapcsolat szövődik közöttük.

Tovább

41

Sakir király és az újrahasznosítás hősei
(2022.07.14)

Animációs / Kaland / Családi / Akció / Vígjáték / Sci-Fi /

A környezetszennyezés okozta probléma megoldására törekvő tudósok kidolgozzák a módját, hogy az összegyűjtött szemetet az űrbe küldjék. Amikor ez a szemét elkezd földönkívüli bolygókon landolni, a felháborodott idegenek a Földre indulnak bosszút állni. Shakir királynak és családjának mindent meg kell tennie, hogy megvédje a világot az idegenek pusztításától.

Tovább

42

A randiteszt
(2022.08.07)

TV film / Vígjáték / Romantikus / Családi /

Dr. Brooke Carver elismert egyetemi tanár a "szerelem tudományának" forradalmi kutatásairól ismert. Legújabb tanulmánya, "A randi teszt" címet viseli, és úgy néz ki, hogy kasszasiker lesz. A teszt egy sor kérdést és bizalomépítő randevút tartalmaz, amelyek teljesen idegenek között szerelmet ébresztenek. A kutatás közelgő bemutója biztos, hogy megerősíti Dr. Ámor hírnevét, ami kissé ironikus, tekintve, hogy megfogadta, hogy soha többé nem lesz szerelmes.

Tovább

43
44

Oltár elől a Paradicsomba
(2022.06.25)

TV film / Romantikus / Vígjáték /

Hannah és Josh egyaránt életük legszebb napjára készülnek a párjukkal, akik azonban otthagyják őket az oltár előtt, a két csalódott fiatal pedig pont ezután találkozik egymással, és megbeszélik, hogy mindketten elutaznak egyedül is nászútra. Egy sor véletlennek _ vagy talán a sorsnak _ köszönhetően Hannah és Josh is ugyanarra a repülőgépre, majd ugyanabba a szállodába kerülnek egy csodálatos Hawaii-i szigeten, ahol egymást segítve próbálnak túllépni a velük történteken és együtt belevágni új kalandokba. Az élet azonban még jó néhány meglepetést tartogat számukra.

Tovább

45

A szívek hullámhossza
(2022.10.19)

TV film / Vígjáték / Romantikus / Családi /

Savannah, egyedülálló szülő, napközben arculati tanácsadó, éjjel életmód tanácsadó. Évekkel ezelőtt indította el hírlevelét, hogy kapcsolatot teremtsen más egyedülálló szülőkkel. Brooklynban élő, egyedülálló anyukákkal osztotta meg tapasztalatait. Ami Savannah hobbijaként indult, azóta egy közösséggé nőtte ki magát, akik Savannah tanácsaiban hisznek. Amellett, hogy különböző termékeket tesztel, kedves sztorikat oszt meg lányáról, a 10 éves Ellie-ről az oldalán.

Tovább

46

Mindenki az időjárásról beszélget
(2022.09.16)

Dráma /

Clara (39) befutott: a vidéki Kelet-Németországból felküzdötte magát a berlini akadémiai világba. Ám amikor anyja születésnapjára hazautazik, egész családja idegen számára, és kezdi sejteni, milyen árat kell fizetnie a választásaiért.

Tovább

47

Mandula és csikóhal
(2022.12.16)

Dráma /

Mi történik, ha rajtad ütött az idő? Egy régész és egy építész küzd azért, hogy újra elképzelhessék a jövőt, miután egy traumás agysérülés miatt elszakadnak azoktól, akiket szeretnek....

Tovább

48

Tut's Toxic Tomb
(2022.11.03)

Dokumentum / TV film /

Tovább

49

Főzőtanfolyam (újra)kezdőknek
(2022.03.04)

Dráma /

Karin és a férje, Stan a 40. házassági évfordulójuk alkalmából egy hatalmas ünnepséget szerveztek. Miközben a barátaik a boldogságukra koccintanak, Karin rájön, hogy Sten korábban hűtlen volt hozzá. A nő egész életében a férjéről és a lányukról gondoskodott, most pedig az egész élete egyszeriben széthullott. Egy régi barátnője rábeszéli Karint, hogy terápiás célból csatlakozzon egy főzőtanfolyamhoz, amelyet nem más, mint a híres szakács, Henrik vezet. A konyhában, a fűszeres és az ínycsiklandozó ételek között Karinnak nem csupán az életkedve tér vissza barátnői társaságában, de a főzés, rég elfeledett szenvedélyét is újra felfedezi, és talán még a szerelem is megint rátalál.

Tovább

50

Teddybjørnens jul
(2022.11.05)

Családi / Kaland /

Tovább

51

Több mint hercegnő
(2023.01.14)

Romantikus / TV film /

Lexi New Yorkban élő, szabad szellemű keramikus művész. Nagyon boldog a életet él, virágzó társasági élete van, és egyre többen értékelik gyönyörű kerámiáit. De nem sokan tudják, hogy Lexinek van egy titka. Sentovia hercegnőként született egy kis egy kis európai szigeten, szülei Alfred király és amerikai felesége, Charlotte királynő. Lexi édesanyja azt akarja, hogy lánya minél normálisabb életet éljen, ezért megegyeztek, hogy Lexi maradjon távol a rivaldafénytől... a 35. születésnapjáig. Egyedüli gyermekként és örökösként mostantól elvárják tőle, hogy kötelezettségeket vállaljon, és végül feleségül menjen egy alkalmas agglegényhez.

Tovább

52

Paradicsomi karácsony
(2022.11.11)

Vígjáték / Dráma /

Joanna nyaralása megszakad, mikor nővéreitől megtudja, hogy apjuk kaocsolata véget ért, nem válaszol egyetlen hívásra sem, és eltűnt egy karibi szigeten. A nővérek úgy döntenek, hogy megmentik apjukat, és hazahozzák karácsonyra.

Tovább

53

Ha a karácsonyi üzlet beindul
(2022.10.29)

TV film / Vígjáték / Romantikus /

Molly Frost, egy új vendéglátó üzlet tulajdonosa kipróbálhatja tehetségét egy előkelő New Hampshire-i eseményén.

Tovább

54

Egy éjszaka az óvodában
(2022.12.28)

Vígjáték /

Az óvodában egy karácsonyi kosztümpróba egy 5 éves kisfiú fölötti ítélkezésbe torkollik, akit a fiú édesanyjának élettársa véd meg. A kezdetben önző indítékoktól vezérelt férfi a tárgyalás során kezd megérni az apaszerepre.

Tovább

55

Haza, Alaszkába
(2022.01.09)

TV film / Dráma / Családi /

Suzanne McBride és három örökbefogadott lánya találkoznak egy különleges alkalomból adódóan. Azonban a lányok magánéleti problémái fenyegetik a kivételes alkalom hangulatát.

Tovább

56

Nyuszi suli - A húsvét mentőakció
(2022.03.17)

Animációs / Kaland / Vígjáték /

A nyuszi suliban a húsvétvárás és a varázslatos aranytojás általi új "mesternyúl" kinevezése zajlik. A mesternyulak védik a húsvéti nyuszikat, nekik köszönhetik a gyerekek a húsvéti tojást. A jelöltek között van Max is, a vagány, nagyvárosi nyuszi, aki nem igazán érzi, mekkora felelősséggel is jár ez a kitüntetett szerep. Amikor a ravaszdi rókák megint a bele akarnak rondítani a húsvéti ünneplésbe, Max bizonyíthatja, hogy felnőtt a feladathoz.

Tovább