×

Film ajánlása a listára

Kezdje el begépelni a beküldeni kívánt film-sorozat-színész nevét és válasszon a listából.

Legújabb DVD megjelenések (napi frissítés)

Ebben a listában a legújabb DVD megjelenéseket láthatjátok, a listát egy angol oldalról töltjük le minden este, így sajnos valószínűleg a legújabbakhoz még nem lesz Magyar szinkron, de ez 1-2 napot szokott igénybevenni, hogy megjelenjen hozzá a Magyar szinkron ha már volt moziban vagyis elkészült hozzá a Magyar hang csak még a DVD-kre nem került rá.

Hozz létre te is egy hasonló listát, a listák létrehozásához nem kell mást tenned mint regisztrálni az oldalunkon, és máris létrehozhatsz film, sorozat vagy színész listákat, amit megmutathatsz ismerőseidnek és persze az oldal látogatóinak.

Hiányzik egy film a listáról? Ezt a listát te magad is alakíthatod, mert a lista létrehozója engedélyezte a listára való ajánlást. Regisztráció után bárki küldhet be a listára elemeket amiről értesítést kap a lista létrehozója, és ha jónak találja az ajánlatot elfogadhatja.


avatarWakanda DC

32 elem a listán
4.91 átlagos értékelés
49 óra 24 perc összes futási idő
$802.46M összes bevétel
Legújabb DVD megjelenések (napi frissítés)
Legújabb DVD megjelenések (napi frissítés)

Legújabb DVD megjelenések (napi frissítés) lista elemei

1

Amszterdam
(2022.09.27)

Bűnügyi / Vígjáték / Történelmi / Rejtély / Thriller /

Az 1930-as években három barát – egy orvos, egy nővér és egy ügyvéd – gyilkosság szemtanúja lesz, maguk is gyanúsítottakká válnak, és feltárják Észak-Amerika történelmének egyik legfelháborítóbb összeesküvését.

Tovább

4

Ashgrove
(2022.03.03)

Tovább

5

Inside The Final Season Of Better Call Saul
(2022.08.29)

Dráma / Vígjáték / Bűnügyi /

Tovább

6

Mad God
(2022.06.16)

Animációs / Fantasy / Horror / Sci-Fi /

Egy rozsdás búvárharang ereszkedik alá egy romos város közepén, és a Bérgyilkos előbújik belőle, hogy felfedezze a bizarr tájak labirintusát, amelyben furcsa élőlények lakoznak.

Tovább

7

Old Man
(2022.10.14)

Thriller / Horror /

Tovább

8

Operation Seawolf
(2022.10.07)

Háborús / Thriller / Akció / Kaland / Rejtély / Dráma /

Tovább

9

The Accursed
(2022.12.01)

Horror /

Tovább

10

Mosolyogj
(2022.09.23)

Horror / Rejtély / Thriller /

Miután tanúja lesz az egyik páciensével kapcsolatos bizarr, traumatikus incidensnek, Dr. Rose Cotter (Sosie Bacon) olyan rémisztő jelenségeket tapasztal, melyeket nem tud megmagyarázni. Ahogy az életén kezd elhatalmasodni a rettegés, a túléléshez Rose-nak szembe kell néznie felkavaró múltjával, hogy ki tudjon szabadulni ebből a borzalmas, új valóságból.

Tovább

11

The Woman King - A harcos
(2022.09.15)

Akció / Dráma / Történelmi /

Afrika hatalmas, és ők voltak benne a legerősebbek: Dahomey királyság a 19. században nemcsak a kontinens, hanem az egész világ egyik legjelentősebb hatalma volt, és uralkodóját egy csupa nőből álló, különleges katonai egység védte. A harcos nők elszántak, kemények és különleges kiképzést kaptak. Ha az ország bajba kerül, ők az elsők, akik harcba indulnak, és nincs, aki ellenálljon nekik. Félelmetesek, gyorsak, kíméletlenek. Nanisca tábornok (az Oscar-díjas Viola Davis) képezi ki a csapatot. És amikor óriási hajóikkal európai katonák szállnak partra, hogy elfoglalják a királyságot és rabláncra fűzzék lakóit, akkor tudja: élete legfontosabb és legveszélyesebb bevetése áll előtte. Mert a következő csatán múlik az országa és egész Afrika sorsa…

Tovább

12

Beugró a Paradicsomba
(2022.09.08)

Romantikus / Vígjáték /

Egy elvált párnak szövetkeznie kell, ha közösen meg akarják akadályozni, hogy a fülig szerelmes lányuk elkövesse ugyanazt a hibát, amit ők is annak idején.

Tovább

13

Krokodili
(2022.10.07)

Vígjáték / Családi / Zenei /

Amikor a Primm család New Yorkba költözik, kisfiuk, Josh nehezen tud alkalmazkodni új iskolájához és új barátaihoz. Mindez megváltozik, amikor felfedezi, hogy Lyle – egy éneklő krokodil, aki szereti a fürdőt, a kaviárt és a nagyszerű zenét – új otthona padlásán él. Ám amikor Lyle létét a gonosz szomszéd, Mr. Grumps fenyegeti, a Primméknek össze kell fogniuk, hogy megmutassák a világnak, hogy a család a legváratlanabb helyekről is érkezhet.

Tovább

14

Lifemark
(2022.09.09)

Dráma /

David kényelmes világa a feje tetejére áll, amikor szülőanyja váratlanul felkeresi őt, és találkozni szeretne 18 éves fiával, akit eddig csak egyszer tartott a kezében.

Tovább

15

Call Jane
(2022.10.27)

Dráma / Történelmi /

Tovább

16

American Murderer
(2022.10.21)

Thriller / Bűnügyi / Dráma /

Az Amerikai gyilkos Jason Derek Brown igaz története alapján készült - a karizmatikus szélhámosból lett partikirály, aki egy sor csalással finanszírozza fényűző életmódját.

Tovább

17

Bandit
(2022.09.23)

Bűnügyi / Dráma / Thriller /

Miután megszökik egy michigani börtönből, egy sármos hivatásos bűnöző új személyazonosságot vesz fel Kanadában, 59 bankot és ékszerüzletet rabol ki, miközben egy rendőrségi különítmény üldözi.

Tovább

18

Resurrection
(2022.07.29)

Dráma / Horror / Thriller /

Margaret életében minden teljesen rendben van - egészen addig, amíg David vissza nem tér, és magával nem hozza Margaret múltjának borzalmait.

Tovább

19

Slash/Back
(2022.06.24)

Sci-Fi / Akció / Thriller / Horror /

Egy földönkívüli invázió kellős közepén az emberiség csak Maikára és szedett-vedett baráti társaságára számíthat, hiszen ezen csapaton múlik a teljes bolygó jövője.

Tovább

20

Strong Fathers, Strong Daughters
(2022.08.01)

Vígjáték / Dráma / Családi /

Tovább

21

The Minute You Wake Up Dead
(2022.11.04)

Thriller / Bűnügyi /

Tovább

22

범죄도시 2
(2022.05.18)

Akció / Bűnügyi /

Tovább

23

A sziget szellemei
(2022.10.21)

Drama / Comedy /

Two lifelong friends find themselves at an impasse when one abruptly ends their relationship, with alarming consequences for both of them.

Tovább

24

Paradise City
(2022.11.11)

Bűnügyi / Akció / Thriller /

Ryan Swannak be kell épülnie a hawaii alvilágba, hogy bosszút álljon az apját meggyilkoló bűnözőn.

Tovább

25

Titkos főhadiszállás
(2022.12.20)

Sci-Fi / Családi / Akció / Kaland /

Charlie Kincaid egy nap rábukkan egy titkos főhadiszállásra a saját otthona alatt, amely úgy tűnik, hogy egy szuperhősé lehetett egykor. Charlie megosztja ezt a titkát barátaival, akik meg vannak győződve róla, hogy Charlie elhidegült apjának valószínűleg van egy másik élete is.

Tovább

27
28

A Halloween véget ér
(2022.10.12)

Horror / Thriller /

Négy évvel a Gyilkos Halloween eseményei után Laurie most az unokájával, Allysonnal él, és épp befejezni készül a memoárját. Michael Myers mostanában nem volt a környéken. Miután évtizedekig hagyta, hogy Michael árnyéka ott lebegjen az élete fölött, Laurie végre úgy döntött, hogy elengedi a félelmet és a haragot, és az élet felé fordul. De amikor egy fiatalembert, Corey Cunninghamet megvádolnak egy fiú meggyilkolásával, akire vigyáznia kellett volna, Laurie-nak még egyszer utoljára szembe kell szállnia a gonosz erőkkel, amelyeket nem tud irányítani, az erőszak és a terror pedig rövidesen újra elszabadul. Mégy egyszer. Utoljára.

Tovább

29

Terrifier 2
(2022.10.06)

Horror / Thriller /

Miután feltámadt halottaiból, Art bohóc egy kisvárost vesz célba, hogy egy fiatal lány életére törjön.

Tovább

30

Örömapa
(2022.07.21)

Romantikus / Vígjáték /

A régóta házasságban élő Billy és Ingrid meglepődnek, amikor legidősebb lányuk, Sofia látogatóba érkezik Miamiba. A meglepetések azonban fokozódnak, amikor bejelenti, hogy új barátja van, és Adannal közös életüket Mexikóban tervezik.

Tovább

31

Lamborghini: The Man Behind the Legend
(2022.11.18)

Dráma /

Az életrajzi film Ferruccio Lamborghini pályafutását követi nyomon.

Tovább

32

The Lair
(2022.10.28)

Akció / Horror /

Amikor a Királyi Légierő pilótáját, Kate Sinclair hadnagyot lelőtték Afganisztán felett, egy elhagyatott földalatti bunkerben talál menedéket, ahol halálos, ember alkotta biológiai fegyvereket talál, amelyek félig emberek, félig idegen lények.

Tovább