Keress pénzt filmes cikkek írásával
×

Sorozat ajánlása a listára

Kezdje el begépelni a beküldeni kívánt film-sorozat-színész nevét és válasszon a listából.

Legjobb sorozatok 2022

Ezeket a 2022-es sorozatokat nézik a legtöbben Magyarországon az online sorozatos oldalakon, ha szeretnél sorozatokat nézni magyarul akkor ezek közül válogathatsz és ezeket biztosan megtalálod a legjobb streaming szolgáltatók oldalán és a sorozat barát oldalán is. Az oldalt naponta frissítjük, így ezen az oldalon mindig a legújabb 2022-es sorozatokat találod és csak azokat amelyek nagyon népszerűek.

Hozz létre te is egy hasonló listát, a listák létrehozásához nem kell mást tenned mint regisztrálni az oldalunkon, és máris létrehozhatsz film, sorozat vagy színész listákat, amit megmutathatsz ismerőseidnek és persze az oldal látogatóinak.

Hiányzik egy sorozat a listáról? Ezt a listát te magad is alakíthatod, mert a lista létrehozója engedélyezte a listára való ajánlást. Regisztráció után bárki küldhet be a listára elemeket amiről értesítést kap a lista létrehozója, és ha jónak találja az ajánlatot elfogadhatja.


avatarWakanda DC

48 elem a listán
6.94 átlagos értékelés
Legjobb sorozatok 2022
Legjobb sorozatok 2022

Legjobb sorozatok 2022 lista elemei

1

Szingli és piás

Samantha Fink egy nyilvános idegösszeroppanást követően arra kényszerül, hogy hazaköltözzön túlzottan törődő anyjához, hogy kijózanodjon és elkerülje a börtönbüntetést.

Tovább

2

Halo

A 26. században járunk. Az emberiség háborúban áll a több fajból álló Covenant nevű csillagközi birodalommal, aminek a formája leginkább a teokráciához áll közel. Vallási okokból annyira erőszakosak, amennyire, ám ezen vallási tűzzel táplált tevékenységük célja szinte ismeretlen. Velük szemben áll a Föld haderejét képviselő UNSC. Az UNSC genetikailag és kicsit mechanikailag is felturbózott szuperkatonáival, kiborgjaival, a Spártaiakkal nem csak a Covenant egyik legveszélyesebb fajával, a Sangheili elitjeivel veszik fel a versenyt, de rettegésben tartják azokat az űrtelepes embereket is, akik nem hódolnak be annak a politikai rendszernek, amit az UNSC is kiszolgál.

Tovább

5

Baymax!

"Baymax!" a Walt Disney Animation Studios-tól visszatér a fantasztikus városba, San Fransokyóba, ahol a barátságos, felfújható, utánozhatatlan egészségügyi társrobot, Baymax arra vállalkozik, hogy azt tegye, amihez a legjobban ért: segítsen másokon. Az egészségügyi szösszenetek hat epizódból álló sorozata olyan rendkívüli karaktereket mutat be, akiknek nagyobb szükségük van Baymax jellegzetes megközelítésére a gyógyításban, mint gondolják.

Tovább

6

Gyönyörű Amerika

Ez az a föld, amelyet szeretünk, és az a föld, amelyről azt hisszük, hogy ismerjük. Amerika lélegzetelállító tájait és vadvilágát időtállónak látjuk, de az igazság egészen más. Egyedülálló földrajzi adottságai szélsőségekbe sodorják a természet erőit, formálják és átformálják a földet, és új kihívások elé állítják az életet.

Tovább

7

Vaják: A vér eredete

Dráma / Thriller /

Minden történetnek van egy kezdete. Légy tanúja a Kontinens eddig el nem mesélt történetének a Vaják: A vér eredete című új eredettörténetben. A sorozat a tündék világában, 1200 évvel a Vaják történései előtt játszódik. A rég homályba veszett történetben megismerjük az első vaják megalkotását, valamint az események sorozatát, amely a kulcsfontosságú Szférák találkozásához vezetett, amikor az emberek, szörnyek és tündék világa egybeolvadt.

Tovább

9

A nagy öreg

Dan Chase (Jeff Bridges) egykori CIA-ügynök a világtól elvonultan él két kutyájával, éjszakáinak nyugalmát pedig inkontinenciás problémák, no meg a múlt szellemei bolygatják meg. Egy nap azonban ismeretlen ember bukkan fel a házikóban, az apóka látszatát keltő Chase-nél azonban rögtön aktivizálódnak a régi ösztönök, csak hát az a test már nem úgy funkcionál, mint régen. A már-már idegőrlővé fajuló pusztakezes harc Chase diadalmával zárul, de nincs semmi ok a nyugalomra: hősünk rögtön tudja, hogy megtalálták őt, és ismét mozgásba kell lendülnie.

Tovább

10

A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi

Vígjáték / Rejtély / Romantikus /

A viszonylagos béke korszakától kezdve követhetjük nyomon egy népes szereplőgárda történetét, miközben szembenéznek a Középföldén újból megjelenő gonosszal. A Ködhegység legsötétebb bugyraitól Lindon fenséges erdőin és Númenor lélegzetelállító szigetkirályságán át a térkép legtávolabbi szegletéig felbukkanó különféle királyságok és szereplők öröksége még az eltűntük után is sokáig tovább él majd.

Tovább

11

A nemzet aranya: A történelem peremén

Akció /

Miközben a történelem legnagyobb kincse után kutat, Jess Valenzuela felfedi családja titkos múltját.

Tovább

12

Let the Right One In

Dráma / Bűnügyi /

A sorozat középpontjában egy apa és a 12 éves lánya van, akiknek az élete elég komolyan megváltozott 10 évvel korábban, amikor utóbbi vámpírrá változott, így örökké 12 éves marad. A lány elzárkózott életet él, csak éjszaka jár el, az apja pedig mindent megtesz, hogy szállítson neki valamennyi vért.

Tovább

13

Wednesday

Az okos, szarkasztikus és belül kicsit halott Wednesday Addams egy gyilkosságsorozat ügyében nyomoz, míg új barátokat és ellenségeket szerez a Nevermore Akadémián.

Tovább

14

A páciens

Alan Strauss terapeutát fogva tartja páciense, akiről kiderül, hogy sorozatgyilkos. Fogytán az idő, Alan pedig kétségbeesetten küzd, hogy megállítsa Samet, mielőtt bűnrészessé válna gyilkosságaiban, vagy ami még rosszabb, mielőtt ő válna a következő áldozattá.

Tovább

15

Megzsarolva

Háborús / Western /

Egy kezdő ügyvéd története a CIA-nál, aki veszélyes nemzetközi politikai játszmába keveredik, amikor egy korábbi ügynök azzal fenyegetőzik, hogy leleplezi az ügynökséggel való hosszú távú kapcsolatának természetét, hacsak nem mentik fel egy súlyos bűncselekmény alól.

Tovább

16

A férjem nevében

Egy nő bosszúszomjas küldetésbe kezd férje gyilkosának megtalálására, közben felfedve kis hegyi közösségének legmélyebb és legsötétebb titkait.

Tovább

17

Spencer: Hazatérés

Megismerhetjük egy ígéretes, fiatal teniszjátékos és egy elit kosárlabdás történetét, akik a főiskolás sportolók világába kalauzolnak el minket.

Tovább

20

WeCrashed

Megtörtént eseménysor - és a középpontjában álló szerelmi történet - alapján. A WeWork egyetlen közös munkatérből 47 milliárd dollárt érő globális branddé nőtte ki magát kevesebb, mint egy évtized alatt. Aztán kevesebb, mint egy év alatt az értéke 40 milliárdot esett. Mi történt?

Tovább

21

Sandman: Az álmok fejedelme

Akció / Thriller /

Létezik egy másik világ,- az Álom -, amely akkor vár ránk, ha lehunyjuk a szemünket és elalszunk. Itt a Sandman, az álmok mestere segít alakot önteni titkos félelmeinknek és fantáziánknak. De amikor a Mestert váratlanul elfogják és egy évszázadra börtönbe zárják, hiánya olyan események sorát indítja el, amelyek örökre megváltoztatják mind a valós, mind pedig az álomvilágot. A rend helyreállításához az Álomnak különböző világokon és időzónákon kell átutaznia, hogy helyrehozza hosszú létezése alatt elkövetett hibáit, miközben felkeres régi barátokat és ellenségeket, és új lényekkel – kozmikus és emberi – találkozik.

Tovább

22

Az ördög Ohióban

Családi / Romantikus / Dráma /

Egy pszichiáter elhatározza, hogy megvéd egy titokzatos kultusz elől megszökött fiatal pácienst, ezért magához veszi, veszélybe sodorva ezzel családja és a saját életét.

Tovább

23

Valaki valahol

Hatalmas síksága és végtelen prérije ellenére Kansas korlátozó lehet egy olyan személyiség számára, mint Sam Miller. A komika és énekesnő, Bridget Everett élete által inspirált sorozatban Everett saját magát alakítja Sam karakterében, aki a felszínen egy igazi kansasi, aki minden gondjával együtt végső soron azért küzd, hogy megfeleljen a szülővárosa normáinak. Miközben a veszteséggel és saját maga elfogadtatásával birkózik, az éneklésben talál vigaszra. Közben egy olyan úton indul el, amelyen lépésről lépésre felfedezi önmagát és más hasonszőrű kívülállókat, akik szintén küzdenek a beilleszkedéssel, mégsem adják fel, hanem megmutatják, hogy igenis lehetséges megtalálni az embernek saját magát és igazi hangját.

Tovább

24

Kiút

Akció / Dráma / Thriller /

Egy rémálmokba illő város Amerika közepén foglyul ejti azokat, akik belépnek. A csapdába esett lakosok igyekeznek megőrizni ép elméjüket és megpróbálják túlélni a veszélyeket, amik a közeli erdőben leselkednek rájuk - beleértve a szörnyű lényeket, melyek az éj leple alatt jönnek elő.

Tovább

25

Minx

Romantikus /

Az 1970-es évek Los Angelesében egy komoly fiatal feminista összefog egy olcsó kiadóval, hogy létrehozzák az első női erotikus magazint.

Tovább

26

A küldetés

Dokumentum /

Tovább

27

A legszebb nemzeti parkok

A korábbi amerikai elnök, Barack Obama mutatja be a világ öt leglenyűgözőbb nemzeti parkját.

Tovább

29

A takarítónő

Egy talpraesett kambodzsai orvos az Egyesült Államokba érkezik, hogy megmentse a fiát egy kezeléssel, ami csak ott elérhető. Viszont amikor a rendszer összedől, arra kényszerül, hogy rejtőzzön és kihasználja intelligenciáját a harcban - és mindeközben megszegje a törvényt a lehető legjobb indokokkal.

Tovább

31

Gudetama zseniális kalandja

Miután beletörődött abba, hogy valaki tányérján fogja végezni, Gudetama mindig csak lustálkodni akar. Ám egy rátermett, belevaló csibe ráveszi, hogy elhagyja a hűtőszekrényt, és elinduljon a nagyvilágba. Ez a furcsa pár nagy kalandra indul, hogy megtalálják édesanyjukat!

Tovább

32

Szexi svédek

Anette egy kormányzati tanulmány részeként a 40-es éveik közepén járó és annál idősebb nőket kérdez szexuális életükről, és olyan kérdésekről humorizál, amelyek ismerősen csengenek mindenkinek, aki már maga mögött hagyta a fiatalkori hormonok által vezérelt eufóriát.

Tovább

35

Miért nem szóltak Evansnek?

A volt tengerészgyalogos Bobby Jones egy nap egy kiáltásra lesz figyelmes a helyi golfpályán. Nem sokkal később észreveszi, hogy egy férfi mozdulatlanul hever a földön. A férfi mielőtt meghal csak ennyit kérdez: "Miért nem szóltatok Evansnek?". Bobby-t nem hagyja nyugodni a dolog és nyomozásba kezd...

Tovább

37

Én, Georgina

Akció / Dráma /

Georgina Rodriguez anya, influencer, üzletasszony és Christiano Ronaldo párja. Ebben a sorozatban megismerhetjük életének mindennapjait.

Tovább

38

Narkószentek

Egy civil üzletember története, akinek nincs más választása, mint együttműködni a Nemzeti Hírszerző Szolgálat titkos műveletében, amelynek célja a dél-amerikai Szurinamot uraló koreai drogbáró letartóztatása.

Tovább

40

Az igazság ára

A Michael Connelly regényei alapján készült sorozatban egy rendhagyó, idealista ügyvéd az autója hátsó ülésén rendezte be az irodáját.

Tovább

41

Gamestop kontra Wall Street

Egy pillantás az intrikák rétegeire, amelyek behálózzák a digitális közösségeket és a kereskedelmet, amelyben a videójátékok egyre nagyobb szerephez jutnak.

Tovább

42

Kísérleti alanyok

Dráma / Romantikus /

Miután egy kísérleti génterápia szörnyeteggé változtatja őket, három huszonéves fiatal összefog, hogy levadásszák a felelős tudóst és rákényszerítsék, hogy újra emberré változtassa őket.

Tovább

43

A törvénytelen fiú és az ördög

A tizenhat éves Nathan a világ legrettegettebb varázslójának törvénytelen fia. Egész életét azzal töltötte, hogy figyelték, nem találnak-e olyan jeleket, amelyek arra utalnak, hogy ő is ugyanazt a pusztító utat követheti, mint az apja. Ám ahogy a feszültségek fokozódnak, a "jó" és a "rossz" közötti régi határok elmosódnak, és Nathan rájön, milyen ember is ő valójában.

Tovább

45

Star Wars: Andor

A Zsivány Egyes történetében bemutatott Cassian Andor előtörténetével ismerkedhetünk meg, amint a lázadás kialakulásának kezdeti éveiben tevékenykedik.

Tovább

46

Egy dzsigoló naplója

A férfi eszkort élete elkezd széthullani, amikor belekeveredik egy kuncsaftja családi ügyeibe, és megszegi munkája első számú szabályát: Ne ess szerelembe!

Tovább

47

Egy botrány anatómiája

Sophie kiváltságos élete a befolyásos politikus, James feleségeként szétesik, amikor fény derül egy botrányos titokra, és férjét megdöbbentő bűncselekménnyel vádolják.

Tovább