×

Sorozat ajánlása a listára

Kezdje el begépelni a beküldeni kívánt film-sorozat-színész nevét és válasszon a listából.

Legjobb Netflix dokumentum sorozatok

Ha szereted a dokumentum filmeket akkor biztosan használod a Netflix streaming szolgáltatást, hiszen itt vannak a legjobb dokumentum sorozatok. A Netflix által készített sorozatok egyre szélesebb körben készülnek, az életművektől a szörnyűségekig szinte bármilyen szaftos témáról készítenek sorozatot, nagyon sok elítélést is kapnak egyes sorozataik, mert nagyon mélyre nyúlnak és ha áldozatokról van szó benne a hozzátartozóknak természetesen nem tetszik. Fontos, hogy itt a Netflix által készített dokumentum sorozatokat találhatod, nem pedig azokat amelyeket a streaming szolgáltató sugároz.

Hozz létre te is egy hasonló listát, a listák létrehozásához nem kell mást tenned mint regisztrálni az oldalunkon, és máris létrehozhatsz film, sorozat vagy színész listákat, amit megmutathatsz ismerőseidnek és persze az oldal látogatóinak.

Hiányzik egy sorozat a listáról? Ezt a listát te magad is alakíthatod, mert a lista létrehozója engedélyezte a listára való ajánlást. Regisztráció után bárki küldhet be a listára elemeket amiről értesítést kap a lista létrehozója, és ha jónak találja az ajánlatot elfogadhatja.


avatarWakanda DC

38 elem a listán
7 átlagos értékelés
Legjobb Netflix dokumentum sorozatok
Legjobb Netflix dokumentum sorozatok

Legjobb Netflix dokumentum sorozatok lista elemei

1

Formula 1: Hajsza a túlélésért

Akció / Háborús /

A Senna készítőinek szériája a Forma-1 színfalai mögé invitál be minket. Az első évadban 10 részen át nem csak azt mutatják be, hogy mi minden kell ahhoz, hogy az ember a leggyorsabb legyen a pályán, de még pár pilóta családját is megismertetik majd velünk.

Tovább

2

Az Oszmán Birodalom felemelkedése

II. Mehmed oszmán szultán nagyívű hódító hadjáratra indul a bizánci főváros, Konstantinápoly bevételére, és ezzel évszázadokra meghatározza a történelem alakulását.

Tovább

4

Megoldatlan rejtélyek

Dokumentum / Történelmi /

Rejtélyes eltűnések, megrázó gyilkosságok, paranormális jelenségek. A legendás dokumentumsorozat valós eseményeket feldolgozó lebilincselő epizódokkal tér vissza.

Tovább

5

Gyilkosfaragás

Dráma /

A Making a Murderer című dokumentumfilm sorozat egy tíz éves periódust ölel fel. A történet középpontjában Steven Avery és példátlan élete áll, aki miközben egy korrupciós ügyet próbál felderíteni, maga is egy zűrös bűncselekmény elsőszámú gyanúsítottjává válik.

Tovább

6

Vér és szex - A brit uralkodók történelme

Megismerhetjük a brit uralkodók és királyi családok legpikánsabb, legbotrányosabb és legikonikusabb pillanatait.

Tovább

8

Valaki etesse meg Philt!

Vígjáték /

A Szeretünk Raymond megalkotója, Phil Rosenthal körbeutazza a világot és belekóstol Bangkok, Lisszabon, Mexikóváros és megannyi más város konyhájába és kultúrájába.

Tovább

9

Afrikai királynők: Nzinga

Dráma / Zenei / Romantikus /

Szakértői interjúk és egyéb dokumentumfilmes tartalmak forgatókönyves dokudrámával ötvözve, amik bemutatják Afrika különböző királynőit.

Tovább

10

Mocskos pénz

Uzsorakamatra adott kis összegű hitelektől az autós károsanyag-kibocsájtási tesztek meghamisításáig: a sorozat a nagyvállalati kapzsiságot és korrupciót leplezi le.

Tovább

11

Harry és Meghan

A dokumentumsorozatban Harry és Meghan saját szavaikkal mesélik el az általuk bejárt bonyolult utat az udvarlástól egészen a királyi udvar életéből való kilépésig.

Tovább

12

A konyhafőnök asztaláról

Az Emmy-díjra jelölt sorozatban olyan gasztro-sztárokkal találkozunk, akik újszerű ételekkel és ízletes desszertekkel alakítják át az ínyenc konyhát.

Tovább

13

Megöltem az apámat

Anthony Templet lelőtte az apját, ezt soha nem tagadta. De azt, hogy miért tette egy összetett, mélyreható következményekkel járó kérdés. Fedezze fel Anthony pszichéjét a 2019. június 3-i eseményeket megelőzően, valamint az eseményt követő mentális és érzelmi útját.

Tovább

14

EMLÉKMŰHELY

Horror /

Az álmok és emlékek műhelye, ahol a féltett kincsek visszakapják korábbi fényüket. Csodálatos brit vidéken működik az Emlékműhely, ahol a megkopott és törött tárgyak, régiségek és érdekességek életre kelnek. Jay Blades bútorrestaurátor vezetésével az Emlékműhely egy különleges műhely, ahol képzett és szenvedélyes kézművesek elkötelezett csapata dolgozik. Az óramestertől a keramikuson át a kárpitosig, megannyi mester várja a féltett kincseket. Minden tárgy egyedülálló történetet mond el, és minden epizód egy magával ragadó mese arról, honnan származnak ezek az emlékek, és mit jelentenek a tulajdonosok számára.

Tovább

15

Szerelem az autizmus spektrumban

Thriller / Dráma / Horror / Romantikus /

A szerelem bonyolult ügy. Az autizmussal élő fiataloknak viszont a randizás kiszámíthatatlan világa még nehezebb terep, mint másoknak.

Tovább

16

Zac Efronnal a Föld körül

Vígjáték /

Zac Efron színész és Darin Olien wellnessguru világ körüli utazásra indul az egészséges és fenntartható életmód titkát keresve.

Tovább

17

Sorozatgyilkosok nyomában

A sorozatban olyan bűnügyekkel ismerkedhetünk meg, melyeket sorozatgyilkosok követtek el, és betekintést nyerhetünk a nyomozók fáradságos és helyenként hátborzongató munkájába, miközben fáradhatatlanul üldözik az elkövetőt.

Tovább

18

A kalózok elveszett királysága

Dokumentumsorozat, melyben a Karib-tenger valódi kalózai erőszakosan fosztogatják a világ gazdagjait, miközben létrehoznak egy meglepően egyenlőségpárti köztársaságot.

Tovább

19

Autók a Rozsda-völgyből

Dráma / Akció / Bűnügyi /

Tovább

20
21

A pompomcsapat

Vígjáték / Dráma / Dokumentum /

Tovább

22

Van rá magyarázat

Sci-Fi /

A Vox izgalmas sorozata olyan változatos témákkal foglalkozik, mint a kriptovaluták, a fogyókúrák sikertelenségének oka vagy éppen a K-pop őrült világa.

Tovább

23

Házépítők

Vígjáték / Dráma / Romantikus /

A tervező és szakíró Kevin McCloud mindegyik részben olyan embereket mutat be, akik saját elképzeléseiket követve megépítették saját álomházukat.

Tovább

24

Élet a világ legkeményebb börtöneiben

Oknyomozó újságírók önként vonulnak be a világ legkeményebb börtöneibe, ahol a megfélemlítés és a brutalitás uralkodik.

Tovább

25

GYILKOS VAGYOK

Ebben a dokumentumsorozaban szándékos emberölés miatt halálra ítélt fegyencek számolnak be bűneikről.

Tovább

26

Last Chance U

Bonyolult múlttal rendelkező kiváló sportolók főiskolai focicsapathoz szegődnek utolsó mentsvárként, hogy megváltoztassák életüket és megvalósítsák álmaikat.

Tovább

27

Séf show

Jon Favreau, író, rendező és az ételek szerelmese Roy Choi séffel, valamint más elismert szakácsokkal és híres vendégekkel karöltve járja körbe a konyha világát.

Tovább

29

Lenox Hill

Dokumentumsorozat a New Yorkban működő legendás Lenox Hill-i Kórház négy orvosáról, akik próbálnak egyensúlyt teremteni a magánélet és a szakmai elhivatottság között.

Tovább

30

Ételünk és életünk

A dokumentumsorozat az élelmiszeripar ellátási láncát vizsgálja meg közelről, hogy felfedjen kellemetlen igazságokat és rejtett erőket, amelyek meghatározzák, mit eszünk.

Tovább

31

Heavy Rescue: 401

A legzordabb időjárásban újonc és veterán katasztrófavédelmisek együtt küzdenek, hogy a dél-ontarioi forgalom haladjon, és az utak tiszták és biztonságosak legyenek.

Tovább

32

Abstract: The Art of Design

Thriller / Rejtély / TV film / Horror /

Tovább

34

Meghatározó filmek a múltból

Ezek a kasszasikerek összehoztak minket, és felemelő érzést hagytak bennünk. Íme a színészek, rendezők és az iparág belső emberei, akiknek mindezt köszönhetjük.

Tovább

35

Van rá magyarázat: Az agy

Gondolkoztál már azon, hogy mi történik a fejedben, amikor álmodsz vagy szorongasz? Fedezd fel az agyad működését ebben az elgondolkodtató sorozatban.

Tovább

36

A Hip-Hop Történetei

A dokumentumsorozat befolyásos rapperekkel, DJ-kkel és zenei mogulokkal készített interjúkban mutatja be a műfaj dinamikus fejlődését az 1970-es évektől a 2000-es évekig.

Tovább

37

Házasság indiai módra

Sima Taparia házasságközvetítő végigkalauzolja amerikai és indiai ügyfeleit az elrendezett házasságok útvesztőjén, belülről mutatva be a ma is élő ősi hagyományt.

Tovább

38

A szitokszavak története

Vígjáték / Dráma /

Nicolas Cage a házigazdája ennek a vállaltan profán sorozatnak, amely néhány hírhedten csúnya angol szó történetét és hatásait mutatja be.

Tovább