×

Sorozat ajánlása a listára

Kezdje el begépelni a beküldeni kívánt film-sorozat-színész nevét és válasszon a listából.

Legjobb Netflix dokumentum sorozatok

Ha szereted a dokumentum filmeket akkor biztosan használod a Netflix streaming szolgáltatást, hiszen itt vannak a legjobb dokumentum sorozatok. A Netflix által készített sorozatok egyre szélesebb körben készülnek, az életművektől a szörnyűségekig szinte bármilyen szaftos témáról készítenek sorozatot, nagyon sok elítélést is kapnak egyes sorozataik, mert nagyon mélyre nyúlnak és ha áldozatokról van szó benne a hozzátartozóknak természetesen nem tetszik. Fontos, hogy itt a Netflix által készített dokumentum sorozatokat találhatod, nem pedig azokat amelyeket a streaming szolgáltató sugároz.

Hozz létre te is egy hasonló listát, a listák létrehozásához nem kell mást tenned mint regisztrálni az oldalunkon, és máris létrehozhatsz film, sorozat vagy színész listákat, amit megmutathatsz ismerőseidnek és persze az oldal látogatóinak.

Hiányzik egy sorozat a listáról? Ezt a listát te magad is alakíthatod, mert a lista létrehozója engedélyezte a listára való ajánlást. Regisztráció után bárki küldhet be a listára elemeket amiről értesítést kap a lista létrehozója, és ha jónak találja az ajánlatot elfogadhatja.


avatarWakanda DC

32 elem a listán
7.13 átlagos értékelés
Legjobb Netflix dokumentum sorozatok
Legjobb Netflix dokumentum sorozatok

Legjobb Netflix dokumentum sorozatok lista elemei

1

Pepsi, hol van a vadászgépem?

Amikor egy 20 éves fiatalember megpróbál egy vadászgépet nyerni egy Pepsi-nyereményjátékban, egy Dávid és Góliát csatájára hasonlító perbe kezd, ami egy emlékezetes bírósági tárgyalást eredményez.

Tovább

2

Megoldatlan rejtélyek

Dokumentum / Történelmi /

Rejtélyes eltűnések, megrázó gyilkosságok, paranormális jelenségek. A legendás dokumentumsorozat valós eseményeket feldolgozó lebilincselő epizódokkal tér vissza.

Tovább

3

Formula 1: Hajsza a túlélésért

Akció / Háborús /

A Senna készítőinek szériája a Forma-1 színfalai mögé invitál be minket. Az első évadban 10 részen át nem csak azt mutatják be, hogy mi minden kell ahhoz, hogy az ember a leggyorsabb legyen a pályán, de még pár pilóta családját is megismertetik majd velünk.

Tovább

4

Valaki etesse meg Philt!

Vígjáték /

A Szeretünk Raymond megalkotója, Phil Rosenthal körbeutazza a világot és belekóstol Bangkok, Lisszabon, Mexikóváros és megannyi más város konyhájába és kultúrájába.

Tovább

5

Róma császárai

Vígjáték / Dokumentum /

Tovább

6

Az Oszmán Birodalom felemelkedése

II. Mehmed oszmán szultán nagyívű hódító hadjáratra indul a bizánci főváros, Konstantinápoly bevételére, és ezzel évszázadokra meghatározza a történelem alakulását.

Tovább

7

Gyilkosfaragás

Dráma /

A Making a Murderer című dokumentumfilm sorozat egy tíz éves periódust ölel fel. A történet középpontjában Steven Avery és példátlan élete áll, aki miközben egy korrupciós ügyet próbál felderíteni, maga is egy zűrös bűncselekmény elsőszámú gyanúsítottjává válik.

Tovább

9

A konyhafőnök asztaláról

Az Emmy-díjra jelölt sorozatban olyan gasztro-sztárokkal találkozunk, akik újszerű ételekkel és ízletes desszertekkel alakítják át az ínyenc konyhát.

Tovább

11

Élet a világ legkeményebb börtöneiben

Oknyomozó újságírók önként vonulnak be a világ legkeményebb börtöneibe, ahol a megfélemlítés és a brutalitás uralkodik.

Tovább

12

Házépítők

Vígjáték / Dráma / Romantikus /

A tervező és szakíró Kevin McCloud mindegyik részben olyan embereket mutat be, akik saját elképzeléseiket követve megépítették saját álomházukat.

Tovább

13

Sorozatgyilkosok nyomában

A sorozatban olyan bűnügyekkel ismerkedhetünk meg, melyeket sorozatgyilkosok követtek el, és betekintést nyerhetünk a nyomozók fáradságos és helyenként hátborzongató munkájába, miközben fáradhatatlanul üldözik az elkövetőt.

Tovább

14

GYILKOS VAGYOK

Ebben a dokumentumsorozaban szándékos emberölés miatt halálra ítélt fegyencek számolnak be bűneikről.

Tovább

15

Autók a Rozsda-völgyből

Dráma / Akció / Bűnügyi /

Tovább

16

Mocskos pénz

Uzsorakamatra adott kis összegű hitelektől az autós károsanyag-kibocsájtási tesztek meghamisításáig: a sorozat a nagyvállalati kapzsiságot és korrupciót leplezi le.

Tovább

17

Szerelem az autizmus spektrumban

Thriller / Dráma / Horror / Romantikus /

A szerelem bonyolult ügy. Az autizmussal élő fiataloknak viszont a randizás kiszámíthatatlan világa még nehezebb terep, mint másoknak.

Tovább

18

Van rá magyarázat

Sci-Fi /

A Vox izgalmas sorozata olyan változatos témákkal foglalkozik, mint a kriptovaluták, a fogyókúrák sikertelenségének oka vagy éppen a K-pop őrült világa.

Tovább

19

A pompomcsapat

Vígjáték / Dráma / Dokumentum /

Tovább

20

Meghatározó filmek a múltból

Ezek a kasszasikerek összehoztak minket, és felemelő érzést hagytak bennünk. Íme a színészek, rendezők és az iparág belső emberei, akiknek mindezt köszönhetjük.

Tovább

21

Last Chance U

Bonyolult múlttal rendelkező kiváló sportolók főiskolai focicsapathoz szegődnek utolsó mentsvárként, hogy megváltoztassák életüket és megvalósítsák álmaikat.

Tovább

22

A kalózok elveszett királysága

Dokumentumsorozat, melyben a Karib-tenger valódi kalózai erőszakosan fosztogatják a világ gazdagjait, miközben létrehoznak egy meglepően egyenlőségpárti köztársaságot.

Tovább

23

Megöltem az apámat

Anthony Templet lelőtte az apját, ezt soha nem tagadta. De azt, hogy miért tette egy összetett, mélyreható következményekkel járó kérdés. Fedezze fel Anthony pszichéjét a 2019. június 3-i eseményeket megelőzően, valamint az eseményt követő mentális és érzelmi útját.

Tovább

24

Hogyan váljunk zsarnokká

Horror / Thriller /

Vasököllel uralkodni egy nép felett nem egyszerű. Egy diktátornak tudnia kell a szabályok szerint játszani, és minden lépését előre meggondolni az abszolút hatalom íratlan nagykönyve alapján. A dokumentumfilm-sorozat bemutatja, hogy az elmúlt idők legnagyobb türannoszai hogyan érték el céljaikat, és milyen lépéseket tettek hatalmuk megszilárdítása érdekében.

Tovább

25

Van rá magyarázat: Az agy

Gondolkoztál már azon, hogy mi történik a fejedben, amikor álmodsz vagy szorongasz? Fedezd fel az agyad működését ebben az elgondolkodtató sorozatban.

Tovább

27

Házasság indiai módra

Sima Taparia házasságközvetítő végigkalauzolja amerikai és indiai ügyfeleit az elrendezett házasságok útvesztőjén, belülről mutatva be a ma is élő ősi hagyományt.

Tovább

30

Történelmi gyorstalpaló

Nyúlfarknyi történelemleckék infografikák és archív felvételek bemutatásával tudományos áttörésekről, társadalmi mozgalmakról és világrengető felfedezésekről.

Tovább

31

Séf show

Jon Favreau, író, rendező és az ételek szerelmese Roy Choi séffel, valamint más elismert szakácsokkal és híres vendégekkel karöltve járja körbe a konyha világát.

Tovább

32

Medal of Honor

Animációs / Családi / Dráma /

Tovább