×

Film ajánlása a listára

Kezdje el begépelni a beküldeni kívánt film-sorozat-színész nevét és válasszon a listából.

Legjobb mesefilmek 2022

A legjobb 2022-es mesefilmek listája nagyon sok jó animációs filmet hoz számunkra, minden gyerek és mese szerető felnőtt elégedet lehet majd ezzel az évvel, sok szuper mesét nézhetünk meg majd a mozikban és több olyan animációs remekmű második harmadik részét nézhetjük meg a mozikban amiket már mind nagyon vártunk, mint például a minyonok új része vagy a Csizmás kandúr új része.

Hozz létre te is egy hasonló listát, a listák létrehozásához nem kell mást tenned mint regisztrálni az oldalunkon, és máris létrehozhatsz film, sorozat vagy színész listákat, amit megmutathatsz ismerőseidnek és persze az oldal látogatóinak.

Hiányzik egy film a listáról? Ezt a listát te magad is alakíthatod, mert a lista létrehozója engedélyezte a listára való ajánlást. Regisztráció után bárki küldhet be a listára elemeket amiről értesítést kap a lista létrehozója, és ha jónak találja az ajánlatot elfogadhatja.


avatarWakanda DC

20 elem a listán
0.5 átlagos értékelés
06 óra 15 perc összes futási idő

Legjobb mesefilmek 2022 lista elemei

1

DC Szuperállatok ligája
(2022.07.27) 47 / 4

Animációs / Akció / Családi / Vígjáték / Sci-Fi /

Krypto szuperkutya: tud repülni, és csak egy egészen kicsit nagyképű – de hát melyik kutya maradna szerény, ha Superman a gazdája, akivel osztozik a szupererőn, és együtt harcol Metropolis elvetemült bűnözői ellen? Csakhogy az Igazság Ligájának összes tagját, így Supermant is elrabolja egy legfőbb főgonosz, és a kutya magára marad. Mit tehetne mást, mancsába veszi az irányítást. Különös társaságot terel össze: egy bamba vérebet, egy pocakos malacot, egy nem túl gyorsa teknőcöt és egy nagyszájú mókust, és együtt veti bele magát a mentőakcióba: kalandjaik során mindannyian új szuperképességekre tesznek szert, ami okoz némi kalamajkát, de azért jól jön a szupergonosz elleni embert- és állatot próbáló küzdelmek során.

Tovább

2

Minyonok: Gru színre lép
(2022.06.29) 42 / 6

Animációs / Vígjáték / Családi /

A borzas hajú, trapézgatyás Gru kertvárosi kamasz a 70-es években. Az Álnok Hatos nevű szupergonosz szupercsoport rajongójaként tervet kovácsol, hogy elég gonosz legyen ahhoz, hogy beállhasson közéjük. Szerencsére segítsége is akad az állandóan galibát okozó hűséges minyonok személyében.

Tovább

3

Pirula panda
(2022.03.10) 38 / 2

Animációs / Családi / Vígjáték / Fantasy /

Mei Lee, a 13 éves magabiztos lány próbál anyukája kötelességtúdó lánya lenni, miközben küzd a kamaszkori problémákkal. Védelme érdekében édesanyja, Ming mindig lánya közelében van, ami egy sajnálatos valóság a kamasz számára. És ha a változások a lány érdeklődési körében, kapcsolataiban és testében nem lenne elég, mindannyiszor, amikor ő túl izgatott lesz (szinte mindig), átváltozik egy hatalmas vörös pandává.

Tovább

4

Szörnyviadal
(2021.12.15) 32 / 5

Animációs / Családi /

Egy világban, ahol a szörnyek szelídek és a szörnybírkózás egy népszerű sport, Winnie, apja nyomdokain menedzserként igyekszik egy tapasztalatlan szörnyből bajnokot csinálni.

Tovább

5

Lightyear
(2022.06.15) 30 / 7

Animációs / Akció / Kaland / Családi / Sci-Fi /

Buzz Lightyear és robottársa, Sox intergalaktikus kalandra indul egy csapat újonccal.

Tovább

6

Tomboló Blöki
(2022.07.14) 27 / 2

Animációs / Akció / Kaland / Vígjáték / Családi / Western /

Hank, az álmodozó kutyus egyik leghőbb vágya, hogy egy nap igazi szamurájjá válhasson. A macskák világában azonban aligha van esélye, mígnem egy nap a gonosz hadúr, Ika Chu rá nem veszi Hanket, hogy Kakamucho városának szamurája legyen. A gondok akkor kezdődnek, amikor ugyanezt a várost Ika Chu ki akarja fosztani, Hank pedig egyáltalán nem biztos abban, hogy meg tudja védeni a lakókat.

Tovább

7

Fantasztikus Maurícius
(2022.12.16) 24 / 1

Animációs / Kaland / Vígjáték / Családi / Fantasy /

Maurice-nek megvan a maga tökéletes élete, amelyben bárkit bármikor képes átverni. Rövidesen azonban megismerkedik egy sráccal, aki mindent megváltoztat. A legendás Terry Pratchett műve alapján készült animációs filmben Maurícius - a sokat látott, dörzsölt vén kandúr - egy jól képzett patkányokból (és egy ostoba küllemű kölyökből) álló csapatot vezet egy jövedelmezőnek induló küldetésre, mely aztán egy nem mindennapi kalanddá növi ki magát.

Tovább

8

Catwoman: Hunted
(2022.02.07) 20 / 0

Animációs / Akció / Bűnügyi /

Tovább

9

Fireheart
(2022.01.16) 19 / 2

Animációs / Családi /

A tizenhat éves Georgia Nolan arról álmodik, hogy ő lesz a világ első női tűzoltója. Amikor egy titokzatos gyújtogató felgyújtja a Broadwayt, New York tűzoltói eltűnnek. Georgia apját, Shawnt egyenesen a New York polgármesterét hívja vissza a nyugdíjból, hogy vezesse az eltűnések ügyében indított nyomozást. Georgia kétségbeesetten próbál segíteni apjának és megmenteni a várost, ezért egy "Joe" nevű fiatalembernek adja ki magát, és csatlakozik a tűzoltók kis csapatához, akik megpróbálják megállítani a gyújtogatót.

Tovább

10

Vad Buck jégkorszaki kalandjai
(2022.01.28) 17 / 3

Animációs / Vígjáték / Kaland / Családi /

A rettenthetetlen Buck összehozza egy csapatba Crash-t és Eddie-t, hogy közösen egy felejthetetlen kalandban vegyenek részt.

Tovább

11

Wendell és Wild
(2022.10.21) 16 / 2

Animációs / Vígjáték / Fantasy / Kaland /

Két furfangos démon alkut köt egy punk-rocker tinédzserrel, hogy kijuthassanak az alvilágból, és valóra válthassák álmaikat az élők földjén.

Tovább

12

Naya Legend of the Golden Dolphin
(2023.06.30) 15 / 1

Akció / Kaland / Animációs /

Tovább

13

Chip és Dale: A Csipet Csapat
(2022.05.20) 15 / 3

Animációs / Családi / Vígjáték / Kaland / Rejtély /

Újra visszatértek mindenki kis kedvenc nyomozói, a Csipet Csapat. Chip és Dale újra hatalmas kihívásokkal és kalandokkal néznek szembe. A Disney élőszereplős változatában John Mulaney és Andy Samberg kölcsönözték hangjukat hőseinknek.

Tovább

14

Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánság
(2022.12.07) 13 / 2

Animációs / Kaland / Vígjáték / Családi /

Csizmás Kandúr rájön, hogy kalandszenvedélye megtette a hatását: kilenc életéből nyolcat már elhasznált, így csak egy élete maradt. Kandúr az eddigi legnagyobb kalandjára indul, hogy megtalálja a legendás Kívánságcsillagot, és visszaszerezze az életeit.

Tovább

15

A tini nindzsa teknőcök felemelkedése: A film
(2022.08.05) 9 / 1

Animációs / Akció / Sci-Fi /

Amikor egy titokzatos idegen érkezik a jövőből egy szörnyű figyelmeztetéssel, Leo kénytelen kézbe venni a dolgokat, és testvéreit vezetni a harcba. Raph, Donnie és Mikey oldalán küzd, hogy megmentsék a világot egy félelmetes idegen fajtól.

Tovább

16

Dragonkeeper
(2023.08.04) 8 / 2

Akció / Kaland / Animációs / Családi / Fantasy /

Tovább

18

Girl of Ashima
7 / 2

Animációs /

Tovább

19

Hump
6 / 2

Animációs /

Tovább

20

Apám sárkánya
(2022.11.04) 4 / 2

Animációs / Kaland / Családi / Fantasy / Vígjáték /

A Newbery-nyertes gyerekkönyv alapján készült animációs film egy kisfiút követ, aki egy szigetre menekül, hogy megmentsen egy fiatal sárkányt, és összebarátkozzon vele.

Tovább