×

Film ajánlása a listára

Kezdje el begépelni a beküldeni kívánt film-sorozat-színész nevét és válasszon a listából.

Legjobb filmek 2023

Ebben a listában a legjobb filmeket láthatjátok a 2023-as évben, a lista folyamatosan frissül ahogy jelennek meg új információk a filmekről. Mivel most még csak 2022 év vége van ezért a lista még nagyon kezdetleges, de naponta fog frissülni a legnézettebb filmekkel. Ha már most kíváncsi vagy, hogy melyek lesznek a legjobb filmek 2023-ban akkor ebben a listában megnézheted, sajnos a legtöbb filmhez még nincs előzetes, de ez is folyamatosan változik.

Hozz létre te is egy hasonló listát, a listák létrehozásához nem kell mást tenned mint regisztrálni az oldalunkon, és máris létrehozhatsz film, sorozat vagy színész listákat, amit megmutathatsz ismerőseidnek és persze az oldal látogatóinak.

Hiányzik egy film a listáról? Ezt a listát te magad is alakíthatod, mert a lista létrehozója engedélyezte a listára való ajánlást. Regisztráció után bárki küldhet be a listára elemeket amiről értesítést kap a lista létrehozója, és ha jónak találja az ajánlatot elfogadhatja.


avatarWakanda DC

49 elem a listán
3.47 átlagos értékelés
57 óra 58 perc összes futási idő
$1.30B összes bevétel
Legjobb filmek 2023
Legjobb filmek 2023

Legjobb filmek 2023 lista elemei

1

Sikoly VI.
(2023.03.08)

Horror / Rejtély / Thriller /

A legutóbbi gyilkosságokat követően, a négy túlélő Woodsboro elhagyásával új fejezetet kezd.

Tovább

2

Luther: A lemenő nap
(2023.02.24)

Thriller / Bűnügyi / Akció / Dráma /

John Luther ez alkalommal egy filmben tér vissza nyomozói munkájához, viszont egyelőre börtönben ül, miközben Londont egy sorozatgyilkos tartja rettegésben. A gyilkos már egyszer kicsúszott a kezei közül, most pedig Luther úgy érzi, mintha gúnyt űzne belőle. Mindent feláldoz annak érdekében, hogy elkapja a pszichopatát, az első lépés azonban nagyon egyszerű: ki kell szabadulnia a börtönből.

Tovább

3

A kis hableány
(2023.05.24)

Kaland / Családi / Fantasy / Romantikus /

Ariel, a kíváncsi sellő szárazföldi élet után vágyakozik, s apja akarata ellenére a felszínre merészkedik. Váratlanul az önismeret útjára lép, amikor találkozik egy herceggel, egy tengeri boszorkával és egy hihetetlen, új világgal.

Tovább

4

Kokainmedve
(2023.02.22)

Thriller / Vígjáték /

1985-ben egy drogfutárnak lezuhant a repülője, és az eltűnt kokaint megette egy fekete medve. Ez az igaz történet ihlette ezt a vad thrillert, melyben egy zsarukból, bűnözőkből, turistákból és tinédzserekből álló csoport gyűlik össze egy georgiai erdőben, ahol egy 230 kilós csúcsragadozó bődületes mennyiségű kokaint kebelezett be, és bekokózva tombolni kezd, mert még több port – és vért - kíván…

Tovább

5

Shazam! Az istenek haragja
(2023.03.15)

Akció / Vígjáték / Fantasy /

Mit csinál egy kamasz srác, aki szupererőt kap, és ha kimondja a varázsszót, piros ruhás, villámos logós szuperhőssé változik? Nyilván a lehető legtöbbször kiabálja azt, hogy Shazam!, és ahol csak lehet, küzd a világ gonoszai ellen. És közben nagyon élvezi a szupererővel járó összes nagy poént. Ha pedig együtt lakik egy csomó más többé-kevésbé vele egyidős sráccal és lánnyal, akkor előbb-utóbb őket is beveszi a buliba. A Shazam! náluk is működik: nappal suliba járnak, éjszaka pedig kiosonnak otthonról, és lazán bűnüldöznek. Egészen addig, míg a játék komolyra nem fordul: a szuperhősök életében ugyanis az a nehéz, hogy akkor is kénytelenek az igazság bajnokai maradni és szűk ruhát hordani, amikor náluk erősebb ellenféllel találják szemben magukat. És eléggé úgy néz ki, hogy Atlasz lányai pont ilyenek. A csapat viszont már nem tudja visszacsinálni, amit elkezdett. Kénytelenek úgy tenni, mintha igazi szuperhősök volnának. Vagy elhinni, hogy tényleg azok.

Tovább

6

65
(2023.03.02)

Thriller / Sci-Fi / Akció /

A nem túl távoli jövőben játszódó, hátborzongató sci-fi/horror magányos hőse (Adam Driver) űrhajós, aki balesetet szenved, és egy elhagyott bolygóra kerül. Minden nap meg kell küzdeni az életben maradásért, és nem túl jók az esélyei. És van még egy baj: hogy rájön, nincs is egyedül a bolygón…

Tovább

7

Creed III
(2023.03.01)

Dráma /

A kultikus Rocky franchise spin-offjaként indult Creed-filmek mostanra egy önálló történetté értek össze. Adonis Creed minden eddiginél nagyobb kihívás előtt találta magát, ráadásul régi mentorára sem számíthat.

Tovább

8

John Wick: 4. felvonás
(2023.03.22)

Akció / Thriller / Bűnügyi /

John Wick neve hallatán mindenki megborzong az alvilágban, hiszen tudják, ha a visszavonult bérgyilkost felbőszítik, akkor bizony képes az egész várost csatatérré változtatni, és még az sem számít, ha egy egész hadsereget küldenek ellene. Wick számára a nyugodt élet továbbra sem adatik meg, ismét fel kell vennie a harcot, ha egyáltalán szeretné megélni a holnapot, persze a rosszfiúk ezúttal sem tudják, kivel húztak ujjat.

Tovább

9

Fortune-hadművelet: A nagy átverés
(2023.01.04)

Akció / Thriller / Vígjáték /

A Five Eyes, a nemzetközi hírszerző ügynökség beszervezi Orson Fortune MI6 ügynököt, hogy megakadályozza egy halálos új fegyvertechnológia eladását, amely a világrend megbomlásával fenyeget.

Tovább

10

Dungeons & Dragons: Betyárbecsület
(2023.03.24)

Kaland / Fantasy / Vígjáték /

Egy sármos tolvaj és különc kalandorokból álló bandája nagyszabású akciót terveznek egy elveszett ereklye megszerzéséért, de a dolgok veszélyesen kisiklanak, amikor a rossz emberekkel húznak ujjat…

Tovább

11

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia
(2023.02.15)

Kaland / Sci-Fi / Vígjáték /

Scott Lang és Hope Van Dyne, valamint Hank Pym és Janet Van Dyne felfedezik a Kvantum Birodalmat, ahol különös lényekkel lépnek kapcsolatba, és olyan kalandba kezdenek, amely túlmutat az általuk lehetségesnek hitt határokon.

Tovább

12

A bostoni fojtogató
(2023.03.17)

Bűnügyi / Thriller / Dráma /

Egy igaz történeten alapuló krimi a hírhedt bostoni fojtogatós gyilkosságok történetét feltáró úttörő újságírókról: Loretta McLaughlinról, aki a Record American újságírója, és Jean Cole-ról, aki kollégája és egyben bizalmasa. Miközben a gyilkos újabb és újabb áldozatokat szed, a páros bátran folytatja tovább a nyomozást, saját életüket is kockára téve az igazság kiderítése érdekében.

Tovább

13

Super Mario Bros.: A film
(2023.03.30)

Animációs / Kaland / Családi / Fantasy /

A két brooklyni vízszerelő, Mario, és öccse, Luigi épp egy főcsapot akarnak megjavítani a föld alatt, amikor egy titokzatos csövön át egy csodálatos új világba kerülnek. Ám amikor a testvérek elszakadnak egymástól, Mario egy szédületes küldetésbe kezd, hogy megkeresse Luigit. Ebben segítségére van a Gombakirályság egyik alattvalója, Toad, és maga a határozott uralkodó, Peach hercegnő is, aki felkészíti Mariót a várható küzdelmekre a gonosz Bowserrel, és a koopák seregével…

Tovább

14

Eltűnt
(2023.01.19)

Dráma / Rejtély / Thriller /

Amikor édesanyja eltűnik, miközben új barátjával Kolumbiában nyaral, June válaszok utáni keresését a nemzetközi bürokrácia akadályozza. A több ezer mérfölddel távolabb, Los Angelesben rekedt June kreatívan használja a karnyújtásnyira lévő legújabb technológiát, hogy megpróbálja megtalálni, mielőtt túl késő lenne.

Tovább

15

Champions

Vígjáték /

Tovább

16

Messzeség
(2023.03.08)

Romantikus / Vígjáték /

Zeynep boldogtalan, és az élete nem úgy alakult, ahogyan szerette volna. Ezért elmenekül egy horvát szigetre, ahol elhunyt édesanyja régen vett egy házat. Azt reméli, hogy végre nyugalomra és pihenésre lelhet, de nem számolt Josippal, aki még mindig a birtokon él.

Tovább

17

Ghosted
(2023.04.20)

Akció / Kaland / Romantikus /

Tovább

18

Szellem van a házunkban
(2023.02.24)

Fantasy / Családi / Vígjáték / Kaland /

Amikor kiderül, hogy egy Ernest nevű szellem kísérti új otthonukat, Kevin családja egyik napról a másikra a közösségi média szenzációjává válik. De amikor Kevin és Ernest nyomozni kezd a kísértet múltjának rejtélye után, a CIA célpontjává válnak.

Tovább

19

Gonosz halott - Ébredés
(2023.04.19)

Horror / Thriller /

Két nővér egy ősi könyvet talál, amely vérszomjas démonokat szabadít a világra, akik egy Los Angeles-i bérházban ámokfutásba kezdenek. A lányoknak a túlélésért kell küzdeniük, miközben szembenéznek ezzel a rémálommal.

Tovább

20

Kopogás a kunyhóban
(2023.02.01)

Horror / Rejtély / Thriller /

Egy kislány a szüleivel egy elhagyatott kunyhóban vakációzna, azonban négy fegyveres idegen túszul ejti őket, és azt követelik a családtól, hogy hozzanak meg egy képtelen döntést az apokalipszis elkerülésének érdekében. A család a külvilággal szinte nem tud kommunikálni, így kell eldönteniük, mit hisznek el és mit nem, mielőtt mindennek vége.

Tovább

21

Muti

Akció / Thriller /

Tovább

22
23

No Hard Feelings
(2023.06.15)

Vígjáték / Romantikus /

Tovább

24

Infinity Pool
(2023.01.27)

Horror / Sci-Fi / Thriller /

James (Alexander Skarsgård) és Em (Cleopatra Coleman) egy elszigetelt szigeti üdülőhelyen töltik tökéletes vakációjukat, ahol érintetlen strandok, kivételes személyzet és napozás várja őket. Ám a csábító és titokzatos Gabi (Mia Goth) vezetésével az üdülőhely területén kívülre merészkednek, és egy erőszakkal, hedonizmussal és kimondhatatlan borzalmakkal teli kultúrában találják magukat. Egy tragikus baleset miatt a bűnözéssel szemben alkalmazott zéró tolerancia politikával kell szembenézniük: vagy kivégeznek, vagy - ha elég gazdag vagy ahhoz, hogy megengedhesd magadnak - inkább végignézheted a halálodat.

Tovább

25

Micimackó: Vér és méz
(2023.01.27)

Horror / Thriller /

Tovább

26

Air
(2023.04.05)

Dráma /

Tovább

27

Flash – A Villám
(2023.06.14)

Sci-Fi / Akció / Kaland /

Tovább

28

Halálos iramban 10
(2023.05.17)

Akció / Bűnügyi / Thriller /

Dom Toretto és családja minden útjukba kerülő ellenségnek túljárt az eszén és minden helyzetből kihozta a lehető legjobbat. Most szembe kell nézniük egy félelmetes fenyegetéssel, amely a múlt árnyékából bukkan fel, akit a vérbosszú fűt, és aki elhatározza, hogy szétzilálja ezt a családot, és elpusztít mindent – és mindenkit –, akit Dom szeret. Örökre.

Tovább

29

Untitled Luv Ranjan's Project
(2023.03.08)

Akció / Vígjáték /

Tovább

30

A gép
(2023.01.12)

Akció / Kaland / Thriller /

A viharban megsérült repülő utasait, a háborús övezetnek számító szigeten végrehajtott sikeres kényszerleszállás után elrabolják. A pilóta egyetlen lehetséges segítsége, a gyilkossággal vádolt Louis Gaspare, aki az FBI őrizetében utazott a repülőn.

Tovább

31

Simlis
(2023.02.10)

Thriller / Bűnügyi / Dráma /

A film története New York City titkain keresztül bontakozik ki, a Fifth Avenue-i penthouse-aitól Queens árnyékos utcasarkaiig. A gyanús motivációk és a feje tetejére állított elvárások forgatagában semmi sem az, aminek látszik.

Tovább

32

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem
(2023.08.02)

Animációs / Akció / Vígjáték / Sci-Fi /

Tovább

33

Oppenheimer
(2023.07.19)

Dráma / Történelmi /

J. Robert Oppenheimer amerikai tudós története és szerepe az atombomba kifejlesztésében a második világháború alatt.

Tovább

35

Indiana Jones és a sors tárcsája
(2023.06.28)

Kaland / Akció /

Egy új korszakban találja magát és Indy azzal küszködik, hogy beilleszkedjen egy olyan világba, amely úgy tűnik, kinőtte őt. De amint egy ismert gonosz csápjai visszatérnek egy régi rivális képében, még egyszer fel kell vennie a kalapját és az ostorát, hogy megbizonyosodjon arról, hogy egy ősi és erős ereklye ne kerüljön rossz kezekbe.

Tovább

36

80 for Brady
(2023.02.03)

Vígjáték /

Egy baráti társaság életcéljául tűzte ki, hogy elmennek a Super Bowlra, és találkoznak az NFL szupersztárjával, Tom Bradyvel.

Tovább

37

Magic Mike utolsó tánca
(2023.02.09)

Vígjáték / Dráma / Romantikus /

Magic Mike szünetet tart. Elbúcsúzott a show-tól, nem vetkőzik többet. Nagy tervei voltak, de azokkal csődbe ment, úgyhogy jobb híján koktélokat kever. Míg ő maga bele nem keveredik valamibe: egy unatkozó milliomosnő szerződteti és Londonba csábítja, hogy az ő színházában hozza össze Magic Mike pályájának legnagyobb showműsorát. Olyan világba keveredik, amit nem ismer, és egyelőre nem is nagyon szeret. De azt csinálja, amihez ért: összeszedi Európa legjobban mozgó, legjobb testű, legmerészebb táncosait, kitalálja a koreográfiát, átépíti a színpadot, és mehet a műsor! Azaz mehetne, ha nem jönne közbe néhány olyan akadály, ami nyilvánvalóan lehetetlenné teszi a premiert. Például az, hogy a nő, aki minderre rábeszélte, valami titokban valami egészen másra vágyik…

Tovább

38

Dűne: Második rész
(2023.11.01)

Akció / Kaland / Dráma / Sci-Fi /

Tovább

39

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes
(2023.11.15)

Thriller / Akció / Dráma / Kaland /

Tovább

40

Barbie
(2023.07.19)

Vígjáték /

Tovább

41

The Expendables 4
(2023.09.22)

Akció / Kaland / Thriller / Háborús /

Tovább

42

Transformers: A fenevadak kora
(2023.06.07)

Akció / Kaland / Sci-Fi /

Tovább

43

A galaxis őrzői: 3. rész
(2023.05.03)

Sci-Fi / Akció / Kaland /

Tovább

44

कुत्ते
(2023.01.13)

Vígjáték / Bűnügyi / Thriller /

Tovább

45

Kóborlók
(2023.02.17)

Thriller / Rejtély / Dráma / Horror /

Egy felső-középosztálybeli nő tökéletes élete kezd felborulni, amikor két titokzatos alak érkezik a városába.

Tovább

46

Consecration
(2023.02.09)

Horror / Thriller /

Pap testvére állítólagos öngyilkossága után Grace elutazik abba a távoli skót kolostorba, ahol a férfi a halálba zuhant. Mivel nem bízik az egyház beszámolójában, gyilkosságra és szentségtörésre bukkan, valamit egy nyugtalanító igazságra saját magával kapcsolatban.

Tovább

47

Mission: Impossible – Leszámolás, 1. rész
(2023.07.12)

Akció / Kaland / Thriller /

Tovább

48

Nálad vagy nálam?
(2023.02.10)

Romantikus / Vígjáték /

Debbie és Peter legjobb barátok és egymás tökéletes ellentétei. A nő rutinra vágyik a fiával Los Angelesben, a férfit a változás élteti New Yorkban. Amikor egy hétre házat és életet cserélnek, rájönnek, hogy amire saját maguk szerint vágynak, talán mégsem az, amire valóban szükségük van.

Tovább

49

A bűvész elefántja
(2023.03.10)

Animációs / Kaland / Családi / Fantasy /

Egy elszánt fiú belemegy a király által támasztott kihívásba: három lehetetlen feladatot kell végrehajtania egy varázslatos elefántért, és hogy beteljesíthesse sorsát.

Tovább