×

Sorozat ajánlása a listára

Kezdje el begépelni a beküldeni kívánt film-sorozat-színész nevét és válasszon a listából.

Legjobb Disney sorozatok

A Disney közel több, mint 50 éves televíziós jelenléte után számos nagy és befolyásos műsort tudott létrehozni. A rajzfilmektől kezdve a játékműsorokon át a sitcomokig és a komolyabb drámákig mindenki számára van valami a csatornán, amit élvezhet. Rengeteg olyan sorozat van, amelyiknek sikerült kiemelkednie az évek során, de nehéz konszenzust találni arról, hogy melyek az abszolút legjobbak. Egy jó hangulatú új sorozatot keresel, amit jobban megismerhetsz, vagy egy klasszikust, amit újra megnézhetsz? Nos, szerencsére a Disney legtöbb sorozata még sok évtized után is sikert sikerre halmoz. Nemcsak szórakoztató újra felidézni őket, de a Disney műsorai egy vidám adag nosztalgiával is visszarepítenek a gyerekkorodba. Ráadásul, nézzünk szembe a tényekkel: Néha jó csak úgy elvonulni egy jó hangulatú műsorral és a szeretett karakterekkel, akikkel együtt nőttél fel. Ha tehát valami szórakoztatót keresel, amit megnézhetsz, íme néhány a legjobb Disney műsorok közül, amelyeket talán fiatalabb korodban néztél, és most, hogy idősebb vagy, érdemes újra megnézned. Ha a legújabb és legfrissebb Disney sorozatokat keresed, akkor sem jársz rossz helyen!

Hozz létre te is egy hasonló listát, a listák létrehozásához nem kell mást tenned mint regisztrálni az oldalunkon, és máris létrehozhatsz film, sorozat vagy színész listákat, amit megmutathatsz ismerőseidnek és persze az oldal látogatóinak.

Hiányzik egy sorozat a listáról? Ezt a listát te magad is alakíthatod, mert a lista létrehozója engedélyezte a listára való ajánlást. Regisztráció után bárki küldhet be a listára elemeket amiről értesítést kap a lista létrehozója, és ha jónak találja az ajánlatot elfogadhatja.


avatarPankó Evelin

30 elem a listán
7.63 átlagos értékelés
Legjobb Disney sorozatok
Legjobb Disney sorozatok

Legjobb Disney sorozatok lista elemei

1

Holdlovag
32 / 1

Egy volt amerikai tengerészgyalogost, aki disszociatív identitászavarral küzd, egy egyiptomi holdisten erejével ruházzák fel. Hamarosan azonban rájön, hogy ezek az újonnan szerzett erők egyszerre lehetnek áldás és átok a zűrös életében.

Tovább

2

Obi-Wan Kenobi
30 / 0

A sorozat tíz évvel a Sithek bosszúja után játszódik, a Tatuinon, és bemutatja, hogy Obi-Wan hogyan él és védi a kis Luke Skywalkert, miközben egy rejtélyes sötét alak bukkan fel a Tatuin világában.

Tovább

3

Ms. Marvel
28 / 0

Horror / Rejtély /

Kamala Khan New Jersey-ben nevelkedett és nőtt fel. Hatalmas szuperhős rajongó, akik közül Marvel Kapitány iránti rajongása kiemelkedő, viszont ő maga nem rendelkezik szuperképességekkel, valamint az iskolában is beilleszkedési nehézségekkel küzd az otthoni, családi problémái mellett. Egészen addig, amíg saját maga is szupererőre tesz szert.

Tovább

4

Sztárok leszünk!
27 / 0

Fantasy / Dráma / Háborús /

Minden fiatal elképzelte már magát rock- vagy popsztárnak. Csak az odáig vezető utat nehéz végigjárni, főleg, ha az az út egy iskolai kóruson át halad. A William McKinley Gimnáziumban ez az érvényesülés lehetséges módja. De most talán vége az unalmas daloknak! Megüresedik a Glee Klub, az iskolai kórus vezetői posztja, és a fiatal spanyoltanár, Will jelentkezik a helyre, aki gyökeres változtatásokra készül, hajlandó követni a divatot, és új diákokat toboroz. Eltökélt szándéka, hogy visszaadja a kórus egykori fényét, és olyan menők lesznek, mint senki az Államokban.

Tovább

5

Marvel Fenegyerek
27 / 0

Zenei /

A Fenegyerek Matt Murdock történetét tárja elénk, aki fiatal korában – egy baleset következtében – veszítette el látását, ám ezzel egyidőben a többi érzékszerve emberfeletti módon kifinomulttá vált. Az azóta férfivá cseperedett Matt nappal ügyvédként, éjszaka pedig igazságosztóként küzd New York City városának bűnözői ellen.

Tovább

6

Sólyomszem
27 / 0

A sorozat története Kate Bishopra, arra a fiatal lányra koncentrál, aki átvette Clint Bartontól Sólyomszem szerepét.

Tovább

7

Egyszer volt, hol nem volt
25 / 0

Emma Swan talpraesett nő, akinek óvadékügynökként az a feladata, hogy a legdörzsöltebb szökevénynek is a nyomára bukkanjon. Amikor azonban a születésnapján beállít hozzá egy kisfiú, Henry, és azt állítja, hogy ő Emma gyereke, akit tíz évvel ezelőtt örökbe adott, Emma alatt megbillen a talaj. Mikor visszaviszi őt a nevelőanyjához egy Maine állambeli Storybrook nevű kisvárosba, a fiú azt állítja, hogy egy átok következtében a mesék szereplői ezen a helyen ragadtak úgy, hogy a mesevilág létezéséről sem tudnak. Miután rövid úton összerúgja a port Henry nevelőanyjával, Emma úgy dönt, egy időre a városban marad.

Tovább

8

Loki
23 / 0

Vígjáték / Romantikus / Dráma /

Miután Loki 2012-ben ellopta a Tesseractot (Bosszúállók: Végjáték), az Idővariációs Hatóság elfogja, mivel galibát okozott a múltban. Lokinak választási lehetőséget adnak, vagy törlik a létezésből, vagy segít nekik. Loki végül segít nekik.

Tovább

9

The Muppet Show
23 / 0

Thriller / Dráma / Rejtély /

Tovább

10

JONAS L.A.
21 / 0

Családi / Vígjáték / Bűnügyi /

Tovább

12

Jessie
19 / 0

Vígjáték /

A sorozat főhőse Jessie, az álmodozó vidéki lány, aki Texas-ból New York-ba költözik, hogy felfedezze, milyen a világ szülővárosa határain túl. Nem telik el sok idő, és máris egy több millió dollárt érő luxuslakásban találja magát, nagymenő szülők 4 gyermekének, egy képzeletbeli barátnak és egy 2 méteres gyíknak a bébiszittereként. Miközben próbál beilleszkedni, és hozzászokni a nagyvárosi élethez, szerencsére szövetségesekre is lel a kimért lakáj, Bertram, és a helyes, 20 éves portásfiú, Tony személyében.

Tovább

13
14

Rejtélyek városkája
17 / 0

Fantasy / Akció / Kaland /

A Pines ikrek, Dipper és Mabel különös rejtélyek nyomára bukkannak bohókás nagybátyjuk, Stan városában, ahol a nyári szünetet töltik. Gravity Falls egy kis elszigetelt észak-nyugati városka, ahol azonban semmi nem az, aminek látszik. A született kalandor Dipper, és az optimista energiabomba, Mabel egy rejtélyes újság után rájönnek, hogy Gravity Falls titkokat rejt. Miközben belevetik magukat a kutatásba, arra is rájönnek, hogy leginkább egymásra számíthatnak.

Tovább

15

Flash Forward
16 / 0

Vígjáték /

Tovább

16

Even Stevens
15 / 0

Vígjáték / Fantasy /

Tovább

17

Lizzie McGuire
15 / 0

Lizzie McGuire amolyan átlagos kamaszlány: nem élsportoló, nem bomba nő, és még csak nem is lázadó. Legjobb barátnője Miranda, akivel nem tartoznak a menő lányokhoz az osztályban, Gordoval pedig annak ellenére, hogy fiú, szintén elválaszthatatlanok. Amikor Danny, az iskola Brad Pittje meghívja szombatra egy buliba, Lizzie élete legboldogabb percét éli át. Amikor kiderül, hogy aznap a nagyi születésnapjára hivatalosak, szülei nem értik meg hogy tinédzserkora legmeghatározóbb eseményétől tartják távol. Miranda nélküle is elmegy a többi lánnyal, Lizzie ezért családjában és barátnőjében is csalódik.

Tovább

18

Kim Possible (Kis tini hős)
13 / 0

Kim Possible, vöröshajú tini hősnőnk miközben a világban utazgatva bűnözőkkel és gonosztevőkkel veszi fel a harcot, nap mint nap meg kell birkóznia családi és iskolai problémákkal is. Segítségére van ebben az ő bolondos bajtársa s egyben lgjobb barátja, Ron Stoppable is, valamint Ron háziállata, Rufus, a csupasz vakondpatkány - aki már-már védjegyévé vált a sorozatnak -, s nem utolsósorban Wade, egy tízéves szupergéniusz, aki csodakütyüket gyárt Kim számára bűnmegállító útjaira s egyúttal Kim honlapját igazgatja.

Tovább

19

A Mandalóri
12 / 0

Zenei /

A történet a Birodalom bukása után játszódik, de még az Első rend megerősödése előtt. A ruhából is látható, hogy egy újabb harcos emelkedik ki Jango és Boba Fett után, aki magányosan járja útját a galaxis peremén, messze az Új Köztársaság fennhatóságától.

Tovább

20

A Sólyom és a Tél Katonája
12 / 1

A Bosszúállók: Végjáték eseményeit követően, a Sólyom Sam Wilson, és a Tél Katonája Bucky Barnes, egy globális kalandban állnak össze, amely teszteli képességeiket és türelmüket.

Tovább

21

Mickey Egér
10 / 0

Dráma / Horror / Rejtély /

Ebben a rajzfilmes sorozatban Mickey Mouse ostoba helyzetekben találja magát a világ minden tájáról! New York-tól Párizson át Tokióig Mickey új kalandokat él át barátaival!

Tovább

23

Gargoyles
8 / 0

Dráma / Romantikus /

Tovább

24

A bagolyház
7 / 0

Luz tinédzser, aki egy nyári táborban véletlenül egy varázslatos világ kapujára bukkan. Hamarosan összebarátkozik a lázadó boszorkánnyal, Edával, illetve egy imádnivaló harcossal, Kinggel. Annak ellenére, hogy ő maga nem rendelkezik mágikus képességekkel, Eda tanítványaként megpróbálja elsajátítani a boszorkánymesterséget.

Tovább

25

So Weird
6 / 0

Sci-Fi / Thriller /

Tovább

26

X-Men
5 / 0

Bűnügyi /

Az X-Men: Az animációs sorozat 1992-től 1997-ig futott amerikai televíziós rajzfilmsorozat, amelynek alkotója Stan Lee. A sorozat a Disney-ABC Domestic Television forgalmazásában jelent meg. 5 évadot át 76 részt élt meg. A sorozatot Amerikában 1992. október 31. és 1997. szeptember 20. között futott. Magyarul az első 2 évadot a Fox Kids sugározta.

Tovább

27

Boy Meets World
4 / 0

Dokumentum /

Tovább

29

Pókember
2 / 0

Fantasy / Vígjáték / Családi /

Minden idők egyik legnépszerűbb akcióhőse, Spider-man, vagyis a Pókember szembeszáll a világ legveszélyesebb gonosztevőivel és gazembereivel. Hősünk emberfeletti, pókokra jellemző képességeivel, hihetetlen elszántsággal küzd a bűnözők ellen. A Spider-man epizódjai során részesei lehetünk a szuperhős kalandjainak. A pókember hatalmas erővel, gyors reflexekkel, hihetetlen egyensúlyérzékkel rendelkezik, és bármely felületre képes rátapadni. E tulajdonságok megkönnyítik a New York városának legveszélyesebb bűnözőivel való szembeszállást.

Tovább

30

A Simpson család
1 / 0

Aki még nem ismeri a Simpson családot, annak fogalma sincs arról, hogy egy rajzfilm ilyen humoros is lehet! Immár több mint 10 éve fut az amerikai televízióban töretlen, sőt, egyre növekvő népszerűséggel a különös Simpson család hajmeresztően vicces hétköznapjait bemutató rajzfilmsorozat. Az atomerőműben dolgozó, kissé bugyuta Homer, felesége, a kontymagassági világrekordot tartó Marge, egyetlen szertelen fiúk, a mindig minden kópéságra kapható Bart, a család esze, a kis Lisa és a mindig láb alatt totyogó aprócska cumis Maggie népszerűsége mostanra olyan figurákéval vetekszik, mint Mickey Egér, Superman és Tapsi Hapsi! A siker nem véletlen, hiszen a nem csak rikító sárga külsejük miatt abnormális Simpsonék kalandjaik során a mindenki által jól ismert hétköznapi helyzeteket, a legismertebb sztárokat, politikusokat és a legnagyobb filmsikereket figurázzák ki rendkívül eredeti és harsány humorral.

Tovább