IMAX filmek 2022

Az IMAX filmek mindig nagyszabásúak és ez így lesz 2022-ben is hiszen amit IMAX minőségben készítenek az igen magas költségvetésű, hiszen a normál felvétel minőségének többszörösével veszik fel a filmeket mind kép és hang minőségben jóval felül múlja a normál filmeket 2D és 3D változatban is, de talán a 3D IMAX legkiugróbb minőségi különbséget hozza el számunkra. Lássuk melyek lesznek a 2022 IMAX filmek amelyek biztosan nagyszabásúak és szinte garantáltan jó filmek lesznek!

Hozz létre te is egy hasonló listát, a listák létrehozásához nem kell mást tenned mint regisztrálni az oldalunkon, és máris létrehozhatsz film, sorozat vagy színész listákat, amit megmutathatsz ismerőseidnek és persze az oldal látogatóinak.


avatarWakanda DC

8 elem a listán

IMAX filmek 2022 lista elemei

1

Mission: Impossible 7
8 / 0

Tovább
2

Jurassic World: Világuralom
7 / 0

Tovább
3

Morbius
6 / 0

Michael Morbius halálos beteg. A ritka, de végzetes kórban szenvedő tudósnak talán azelőtt jár le az ideje, hogy rátalálhatna betegsége gyógymódjára – amely nemcsak az ő, hanem sok ezer sorstársa életét menthetné meg. Ezért nem akar meghalni. De az életet sem választja: amikor egy különleges, ősi technika nyomára jut, nem hátrál meg, felkutatja, és az örök életet választja. És minden panasza elmúlik. Erős lesz, gyors, éles hallású, eszes… és vérre szomjazik.

Tovább
4

Doctor Strange az Őrület Multiverzumában
5 / 0

Tovább
5

Uncharted
4 / 0

Tovább
6

Top Gun: Maverick
3 / 0

A bizonytalan jövővel szemezve és a múlt árnyaitól kísérve Maverick kénytelen megküzdeni legbelsőbb félelmeivel, és ez a küzdelem egy olyan küldetésben csúcsosodik ki, amely során a legnagyobb áldozatot kell meghoznia azoknak, akiket végül kiválasztanak a repülésre.

Tovább
8

Minyonok: Gru színre lép
1 / 0

A borzas hajú, trapézgatyás Gru kertvárosi kamasz a 70-es években. Az Álnok Hatos nevű szupergonosz szupercsoport rajongójaként tervet kovácsol, hogy elég gonosz legyen ahhoz, hogy beállhasson közéjük. Szerencsére segítsége is akad az állandóan galibát okozó hűséges minyonok személyében.

Tovább