×

Film ajánlása a listára

Kezdje el begépelni a beküldeni kívánt film-sorozat-színész nevét és válasszon a listából.

IMAX filmek 2022

Az IMAX filmek mindig nagyszabásúak és ez így lesz 2022-ben is hiszen amit IMAX minőségben készítenek az igen magas költségvetésű, hiszen a normál felvétel minőségének többszörösével veszik fel a filmeket mind kép és hang minőségben jóval felül múlja a normál filmeket 2D és 3D változatban is, de talán a 3D IMAX legkiugróbb minőségi különbséget hozza el számunkra. Lássuk melyek lesznek a 2022 IMAX filmek amelyek biztosan nagyszabásúak és szinte garantáltan jó filmek lesznek!

Hozz létre te is egy hasonló listát, a listák létrehozásához nem kell mást tenned mint regisztrálni az oldalunkon, és máris létrehozhatsz film, sorozat vagy színész listákat, amit megmutathatsz ismerőseidnek és persze az oldal látogatóinak.

Hiányzik egy film a listáról? Ezt a listát te magad is alakíthatod, mert a lista létrehozója engedélyezte a listára való ajánlást. Regisztráció után bárki küldhet be a listára elemeket amiről értesítést kap a lista létrehozója, és ha jónak találja az ajánlatot elfogadhatja.


avatarWakanda DC

8 elem a listán

IMAX filmek 2022 lista elemei

2

Jurassic World: Világuralom
(2022.06.01) 7 / 0

Kaland / Akció / Sci-Fi / Thriller /

Négy évvel azután, hogy a Nublar-sziget elpusztult, a dinoszauruszok most már világszerte az emberek között élnek – és vadásznak. Ez a törékeny egyensúly átformálja a jövőt és egyszer s mindenkorra meghatározza, hogy az emberi lények maradnak-e a fő ragadozók a bolygón, melyen most a történelem legfélelmetesebb teremtményeivel kell osztozniuk.

Tovább

3

Morbius
(2022.03.30) 6 / 0

Action / Science Fiction / Fantasy /

Dangerously ill with a rare blood disorder, and determined to save others suffering his same fate, Dr. Michael Morbius attempts a desperate gamble. What at first appears to be a radical success soon reveals itself to be a remedy potentially worse than the disease.

Tovább

4

Doctor Strange az őrület multiverzumában
(2022.05.04) 5 / 0

Fantasy / Akció / Kaland /

Doctor Strange, régi és új misztikus szövetségesei segítségével bejárja a Multiverzum észbontó és veszélyes alternatív valóságait, hogy szembeszálljon egy titokzatos új ellenféllel.

Tovább

5

Uncharted
(2022.02.10) 4 / 0

Akció / Kaland /

Nathan Drake és a kincsvadász, Victor "Sully" Sullivan útra kel, hogy visszaszerezzék az 500 éve elveszett Magellan vagyont. Santiago Moncada azt hiszi, hogy ő és családja a jogos örökösök. Ha Nate és Sully megfejtik a világ egyik legrégebbi rejtélyét, 5 milliárd dollár értékű kincset találnak, és talán Nate rég elveszett testvérét is...

Tovább

6

Top Gun: Maverick
(2022.05.24) 3 / 0

Akció / Dráma /

A bizonytalan jövővel szemezve és a múlt árnyaitól kísérve Maverick kénytelen megküzdeni legbelsőbb félelmeivel, és ez a küzdelem egy olyan küldetésben csúcsosodik ki, amely során a legnagyobb áldozatot kell meghoznia azoknak, akiket végül kiválasztanak a repülésre.

Tovább

7

Legendás állatok: Dumbledore titkai
(2022.04.06) 2 / 0

Akció / Kaland / Fantasy /

Albus Dumbledore egykori tanítványa segítségét kéri, hogy meghiúsítsa Grindelwald varázslóvilág feletti irányítás átvételére irányuló terveit. Göthe beleegyezik, hogy egy varázslókból, boszorkányokból és a bátor mugli pékből álló csapatot, egy veszélyes küldetésre vezesse, ahol régi és új vadállatokkal találkoznak, és összecsapnak Grindelwald követőinek egyre növekvő légiójával.

Tovább

8

Minyonok: Gru színre lép
(2022.05.30) 1 / 0

Családi / Animációs / Akció / Kaland / Vígjáték /

A borzas hajú, trapézgatyás Gru kertvárosi kamasz a 70-es években. Az Álnok Hatos nevű szupergonosz szupercsoport rajongójaként tervet kovácsol, hogy elég gonosz legyen ahhoz, hogy beállhasson közéjük. Szerencsére segítsége is akad az állandóan galibát okozó hűséges minyonok személyében.

Tovább