×

Film ajánlása a listára

Kezdje el begépelni a beküldeni kívánt film-sorozat-színész nevét és válasszon a listából.

Horrorfilmek 2021

Ebben a listában a legjobb 2021-es horrorfilmeket próbáltam meg összeszedni nektek, ha szereted a horror témájú filmeket akkor ez a lista sok jó filmet tartogat számodra amelyek egy része biztosan ismerős lesz, vagy akár már láttad is, és ha láttad akkor szavazz, hogy tetszett vagy nem, így a listát te magad is alakíthatod, hiszen a filmek a szavazatok alapján rendeződnek. Nézd meg a filmek előzeteseit egyetlen kattintással, ha a poszterre húzod az egeredet láthatsz egy play ikont amire ha kattintasz máris indulhat a horrorfilm előzetese, vagy kattints a link ikonra és máris megnézheted a film adatlapját, előzetesekkel, poszterekkel, háttérképekkel és mindenféle adattal ami egy filmnél fontos.

Hozz létre te is egy hasonló listát, a listák létrehozásához nem kell mást tenned mint regisztrálni az oldalunkon, és máris létrehozhatsz film, sorozat vagy színész listákat, amit megmutathatsz ismerőseidnek és persze az oldal látogatóinak.

Hiányzik egy film a listáról? Ezt a listát te magad is alakíthatod, mert a lista létrehozója engedélyezte a listára való ajánlást. Regisztráció után bárki küldhet be a listára elemeket amiről értesítést kap a lista létrehozója, és ha jónak találja az ajánlatot elfogadhatja.


avatarWakanda DC

97 elem a listán
4.6 átlagos értékelés
137 óra 52 perc összes futási idő
$1.07B összes bevétel
Horrorfilmek 2021
Horrorfilmek 2021

Horrorfilmek 2021 lista elemei

1

Idő
(2021.07.21) 114 / 1

Thriller / Rejtély / Horror /

Egy család a trópusi vakációja során felfedez egy félreeső partszakaszt, ahol pár órányi pihenés alatt valahogy gyorsan öregedni kezdenek… és így az egész életük egyetlen napba sűrűsödik.

Tovább

2

Gyilkos Halloween
(2021.10.14) 111 / 0

Horror / Thriller /

A rémálom még nem ért véget, amikor a megállíthatatlan gyilkos, Michael Myers megszökik Laurie Strode csapdájából, hogy folytassa rituális vérfürdőjét. A megsérült és kórházba szállított Laurie átvészeli a fájdalmat, miközben inspirálja Haddonfield lakóit, hogy keljenek fel Myers ellen. A Strode-nők és a többi túlélő saját kezükbe véve az irányítást csapatot alkotnak, hogy levadásszák, és végleg véget vessenek Michael rémuralmának.

Tovább

3

Vaksötét 2.
(2021.08.12) 109 / 0

Thriller / Horror /

A vak veterán évek óta bujkált egy elszigetelt házban, ahol befogadott és felnevelt egy fiatal lányt, aki egy pusztító háztűz miatt árván maradt. Csendes közös életük összeomlik, amikor egy csoport bűnöző elrabolja a lányt, és arra kényszeríti a Vak Embert, hogy elhagyja biztonságos menedékét, hogy megmentse őt.

Tovább

4

Démoni
(2021.07.29) 108 / 0

Dráma / Horror / Sci-Fi /

Angela évek óta nem tartja a kapcsolatot anyjával, akinek soha nem tudta megbocsátani a szörnyűségeket, amiket tett. Mikor egy csapat tudós felkeresi a fiatal nőt, hogy egy különleges eljárás segítségével kapcsolatba léphet a kómában fekvő édesanyjával, sötét erők szabadulnak el.

Tovább

5

Eleven kór
(2021.09.01) 107 / 0

Horror / Rejtély / Thriller /

Madison szörnyű dolgokat lát. Néha révületbe esik, úgy érzi, egy idegen lakásban tér magához, képtelen megmozdulni, és végig kell néznie, amint egy árnyalak brutálisan meggyilkolja az ismeretlen hely lakóját. De még ez sem elég: a bűnügyi hírek nem hagyják kétségek között: amit lát, az valóság.

Tovább

6

Megtisztulás éjjel-nappal
(2021.06.30) 105 / 0

Horror / Akció / Thriller /

Minden megváltozik, amikor egy csapat törvényen kívüli a megtisztulás éjszakája másnapján is tovább folytatja a brutális vérengzést...

Tovább

7

Démonok között: Az ördög kényszerített
(2021.05.25) 104 / 0

Horror / Rejtély / Thriller /

A gyilkosnak nem jár felmentés. Kivéve, ha ártatlan. Ed és Lorraine Warren, a legendás démonűző pár mindig a jót szolgálta, de néha a gonosz eszközévé válik. Ezúttal egy olyan ügyben harcolnak a nem e világi hatalmak ellen, amelynek során valaki meghalt – és a brutális gyilkosságot talán egy ártatlan ember követte el: akit a benne bujkáló démon kényszerített szörnyű tettére. A Warren-házaspár úgy érzi, akkor is választ kell találnia a kérdésre, ha közben a saját életük kerül veszélybe…

Tovább

8

Lego Star Wars: Ijesztő mesék
(2021.10.01) 104 / 0

Animációs / Családi / Sci-Fi / Vígjáték / Akció / Horror /

Poe Dameron és BB-8 a Mustafar vulkanikus bolygón kényszerleszállást hajtanak végre. Találkoznak Graballával, a Hutt-tal, aki az új tulajdonosa Darth Vader kastélyának, és vidámparkot akar csinálni belőle. Viszont Vader hű követője, Vaneé a kastély sötét bugyraiba csalogatja őket, ahol egy félelmetes erő lappang.

Tovább

9

Gonosz csoda
(2021.03.31) 103 / 3

Horror / Rejtély /

Csoda történt, igazi csoda! Egy kisvárosban élő, siket lányt meglátogat Szűz Mária, és meggyógyítja az ártatlant. Mivel véletlenül egy cinikus, szakmája legszélére sodródott újságíró is éppen ott tartózkodik, az egész világ értesül a csodálatos gyógyulásról – és arról, hogy Alice egyre több embert gyógyít meg. Az egyház eleinte kételkedik, de végül hozzájárul, hogy a lány tömegeknek prédikáljon. És Bainfield felé megindul a hívők áradata.

Tovább

10

A barlang mélyén
(2020.07.09) 101 / 0

Horror / Akció / Kaland /

Eric és Jennifer egy baráti társasággal Észak-Ausztráliába utazik, hogy felkutassanak az erdő mélyén egy ismeretlen barlangrendszert. A trópusi vihar közeledtével behúzódnak a barlang szájába, a víz szintje azonban egyre jobban nő, ami fokozza a feszültséget a csapat tagjai közt. Hamarosan azonban rájönnek, hogy a vihar és a csökkenő oxigénszint legkevésbé sem a legnagyobb probléma, amivel szembe kell nézniük, a barlang mélyéről ugyanis csúcsragadozók támadnak rájuk.

Tovább

11

Végtelen útvesztő 2. – Bajnokok csatája
(2021.07.01) 101 / 0

Horror / Thriller / Rejtély /

Hat ember összezárva találja magát egy menekülőszobában, ahonnan csak egy újabb menekülőszobába vezet kijárat – és aki hibázik, az nem pontot veszít, hanem az életét. Így indult a Végtelen útvesztő, amelyből a végén csupán csak ketten kerültek ki élve. Zoey és Ben megúszta a kalandot és megfogadta, hogy leleplezi a titokzatos Játékmester megbízóit. De ők közben új játékot terveztek: a túlélési esély 4%, és Zoey és Ben is játszani fog. Akár akarja, akár nem.

Tovább

12

Hang nélkül 2
(2021.05.21) 101 / 1

Sci-Fi / Thriller / Horror /

Az otthoni eseményeket követően az Abbott családnak továbbra is szembe kell néznie a külvilág fenyegetéseivel. Arra kényszerülve, hogy az ismeretlenbe induljanak, rájönnek, hogy nem csak a hangra vadászó lények jelentenek fenyegetést a homokösvényen túl...

Tovább

13

Kampókéz
(2021.08.25) 97 / 3

Horror / Rejtély / Thriller /

Anthony és barátnője, Brianna beköltöznek egy tetőtérbe Cabrini-Green területén. Egy véletlen találkozás során Anthony megtudja a helyi legenda mögötti igaz történetet. Ezt festményei témájaként használva, tudtán kívül ajtót nyit a múlt felé, amely kikezdi józan eszét, és felszabadítja az erőszak újabb hullámát.

Tovább

14

Lázálom
(2021.10.06) 96 / 0

Thriller / Dráma / Rejtély /

Két – egy helyi és egy látogatóba érkező – fiatal anya közötti feszült kapcsolat nyomán kibontakozik egy közelgő környezeti katasztrófa és egy lelki összeomlás.

Tovább

15

Az utolsó rítus
(2020.12.04) 96 / 0

Horror / Thriller / Rejtély /

Hat barát összegyűlt a szokásos heti Zoom-os beszélgetésükre. Haley volt a soros, hogy megszervezze a netes találkát. Haley a kvíz helyett egy Médiumot kért meg arra, hogy tartson egy szeánszot nekik. Az unott Jemma úgy dönt, hogy megvicceli társait, és kitalál egy történetet egy fiúról az iskolájában, aki felakasztotta magát…

Tovább

16

Spirál: Fűrész hagyatéka
(2021.05.12) 95 / 1

Horror / Bűnügyi / Rejtély /

Miközben egy elismert veterán rendőr árnyékában dolgozik, a pimasz Ezekiel “Zeke” Banks nyomozónak és újonc társának egy borzalmas gyilkosságsorozatot kell felderítenie, ami kisértetiesen emlékeztet a város rémes múltjára. Ahogy akaratlanul egyre mélyebbre sodródik a rejtélyes ügyben, Zeke a gyilkos morbid játékának középpontjában találja magát.

Tovább

17

Az éjszaka fogai
(2021.10.20) 93 / 0

Horror / Thriller / Akció /

Egy fiatal sofőr felvesz két titokzatos nőt, akik át akarják bulizni az éjszakát. Azonban amikor felfedik valódi énjüket, a férfinak az életéért kell küzdenie.

Tovább

18

Halálos kitérő: Az örökség
(2021.01.26) 92 / 0

Horror / Thriller /

Jen öt barátjával az Appalache-hegységben kirándul. Barátjának javaslatára letérnek a kijelölt turistaútvonalról, hogy megnézzenek egy polgárháborús erődítményt. A romok felé igyekezve egy, a 19. század óta az erdőben elszigetelten élő közösséggel találkoznak, akik örökösöknek hívják magukat. Vezetőjük, John Venable mindent megtesz annak érdekében, hogy az örökösök életére ne legyen befolyással a külvilág...

Tovább

19

Freaky
(2020.11.12) 91 / 0

Vígjáték / Fantasy / Horror / Thriller /

A 17 éves Millie Kessler nem szeretne mást, csak túlélni a Blissfield gimi folyosóin a menő csajok és srácok kegyetlenkedéseit. Ám amikor a város hírhedt sorozatgyilkosa őt szemeli ki új áldozatának, akkor egyből elfelejti a gimi utolsó évének minden nyűgét. A Böllér misztikus tőre az oka, hogy egymás bőrében kötnek ki. Ha Millie 24 órán belül nem szerzi vissza a testét, akkor a csere véglegessé válik és a lány örökre egy középkorú elmebetegben ragad.

Tovább

20

The Mad Hatter
(2021.01.29) 89 / 0

Horror / Thriller /

Tovább

21

Peninsula - Holtak szigete
(2020.07.15) 89 / 0

Akció / Horror / Thriller /

Jung-seok a katona, aki korábban elmenekült a beteg sivatagból, újraéli a rémületet, amikor két egyszerű célú küldetéssel bízzák meg: "hozza vissza és élje túl". Amikor csapata váratlanul belebotlik a túlélőkbe, életük attól függ, hogy az emberi természet legjobb vagy legrosszabb oldala érvényesül ezen körülmények között...

Tovább

22

A hetedik nap
(2021.03.26) 88 / 0

Horror /

Egy gyakorlott és tapasztalt ördögűző és egy fiatal pap közös küldetésen vesznek részt, amely során a jó és rossz közötti határvonalak egyre inkább elmosódnak.

Tovább

23

Közönséges horrorsztori
(2021.07.14) 86 / 0

Horror / Rejtély /

Öt idegen egy elhagyatott házban, ahol gyermekeknek szól a zene. Ez akár egy horrorsztori kezdete is lehetne. A hátborzongatóan feszült filmben a Dél-Olaszországban utazgató fiatalok egy erdőben rekednek, ahol kétségbeesett harcot kell vívniuk az életben maradásért.

Tovább

24

Bűvölet: Az örökség
(2020.10.28) 86 / 0

Horror / Dráma / Fantasy /

Lily világa felfordul. Az anyja férjhez megy, és ők beköltöznek az új apuka hatalmas házába, három fia mellé. Az új suliban mindenki bunkó. Csak három fura csaj fogadja be: szükségük van ugyanis egy negyedikre boszorkányos, a túlvilágot megidéző játékukhoz. Csak azt nem tudják, hogy Lily különleges képességekkel rendelkezik, és amikor vele egészül ki a rituális kör, csakugyan megtörténik a csoda – de gonosz erők szabadulnak el tőle. És egyre furcsább dolgok történnek a gimiben, meg otthon – ahol szintén fény derül néhány sötét titokra… A gonosz mindenütt ott volt, és most a lányoknak kell szembenézniük vele.

Tovább

25

Hentesek
(2020.10.15) 84 / 0

Horror /

A szadista hentesek családja visszatér hátországába, és a tél mély fagyától a nyári legkutyább meleg napokig mindenki, aki átlép az útjukon, halott hús.

Tovább

26

The Banishing
(2021.04.29) 83 / 0

Horror /

Tovább

27

Jaga: A sötét erdő titka
(2020.02.27) 82 / 0

Horror /

Maguk mögött hagyva régi életüket egy kis család vidékre költözik, ahol legkisebb lányuk mellé dadust fogadnak. Az idős hölgy hamar elnyeri a család bizalmát, ám fiuknak hamar szemet szúr a nő különös viselkedése.

Tovább

28

Éjszaka a házban
(2021.07.15) 81 / 1

Dráma / Horror / Rejtély / Thriller /

A férje váratlan halála felett napirendre térni képtelen fiatal nő egyedül él a tóparti házban, amit a férfi épített. Beth igyekezete, hogy lelkileg ép maradjon, hiábavalónak bizonyul, amikor rémálmok törnek rá. Felkavaró látomásaiban a házban ólálkodó kísérteties jelenlét őt szólítja. Barátai tanácsa ellenére Beth kutakodni kezd néhai férje holmijai között, abban bízva, hogy válaszokra lel. A titkok, amiket feltár, egyszerre különösek és ijesztőek – ám ez sem tántorítja el attól, hogy megoldja a rejtélyt.

Tovább

29

A kaptár: Raccoon City visszavár
(2021.11.24) 80 / 0

Horror / Sci-Fi / Akció /

Egykor az Umbrella Corporation virágzó otthona volt, de Raccoon City ma csak egy haldokló középnyugati város. A társaság kivándorlása pusztává tette a várost… de a felszín alatt nagy gonoszság lakozik. Amikor ez a gonosz elszabadul, a városlakók örökre… megváltoznak… és a túlélők egy kis csoportjának együtt kell működnie, hogy feltárják az Umbrella mögötti igazságot, és túléljék az éjszakát.

Tovább

30

Till Death
(2021.07.02) 79 / 0

Horror / Thriller /

Egy férfi öngyilkossága előtt feleségéhez láncolja magát. Emmának ki kell szabadulnia, mivel férje, a halála előtt gyilkosokat küldött rá.

Tovább

31

Separation
(2021.04.30) 78 / 0

Horror / Dráma /

Egy fiatal lány apja művészetében és édesanyja szellemével próbál vigasztalást találni.

Tovább

32

Látlak
(2019.09.11) 78 / 0

Thriller / Rejtély / Horror / Bűnügyi /

A feleség hűtlensége beárnyékolja a Harper család életét. A férj, Greg nyomozó, aki egy fiatal fiú eltűnése ügyében nyomoz. Miközben a munkáját végzi, próbálja rendezni kapcsolatát a nejével. Jackie is mindent megtesz annak érdekében, hogy feledtesse a botlását, azonban úgy tűnik, hogy a bűntudata lassan az agyára megy, amikor szokatlan dolgokat kezd tapasztalni a házukban. Ám a furcsa jelenések egyre gyakoribbak lesznek, a megmagyarázhatatlan gonosz már Greg és Jackie kisfiát fenyegeti.

Tovább

33

Initiation
(2020.10.08) 77 / 0

Horror / Rejtély /

Tovább

34

Playhouse
(2020.11.17) 75 / 0

Horror / Thriller /

Tovább

35

Utolsó éjszaka a Sohóban
(2021.10.21) 74 / 1

Horror / Rejtély / Thriller /

Eloise szenvedélye a divattervezés. Rejtélyes módon képes belépni a hatvanas évekbe, ahol találkozik bálványával, egy káprázatos feltörekvő énekessel. Ám az 1960-as évek Londonja nem teljesen az, aminek tűnik: olyan, mintha az idő szétesne, és ennek megvannak a maga baljós következményei...

Tovább

36

Szputnyik
(2020.09.08) 73 / 0

Sci-Fi / Dráma / Horror /

Történetünk 1983-ban játszódik, amikor a Szovjetunió két asztronautát küld az űrbe, ugyanis az egyik állomásuk meghibásodott. A rutinmunkának tűnő feladat csakhamar katasztrófába torkollik, mivel az űrhajó összeütközik valamilyen idegen tárggyal, amelynek következtében megszakad a hajóval a kapcsolat. Az űrkatasztrófának egyetlen egy túlélője lesz, ám hősünk másodmagával tér vissza Földre, ugyanis valamilyen idegen lény belehatolt, és parazitaként kezdett el benne élni. Az asztronautát egy szovjet titkos laborban próbálják megmenteni a lénytől, és kideríteni, mégis mivel állhatnak szemben.

Tovább

37

Az ismeretlen
(2020.08.21) 72 / 0

Thriller / Horror /

Miután a Brit Hadsereg orvosa hazatér a háborúból, úgy találja, hogy a rosszindulat, melyet munkája soárn tapasztal, ismeretlenné teszi számára a saját életét.

Tovább

38

Psycho Goreman
(2020.10.29) 72 / 0

Sci-Fi / Vígjáték / Horror /

A testvérek, Mimi és Luke akaratlanul feltámasztanak egy ősi idegen nagyurat. Egy mágikus amulett segítségével arra kényszerítik a szörnyeteget, hogy engedelmeskedjen gyermeki szeszélyeiknek, és véletlenül egy kisvárosi külvárosba vonzzák az intergalaktikus bérgyilkosok gazembereinek galériáját.

Tovább

39

Mesék a hullaházból
(2020.10.08) 70 / 0

Fantasy / Horror /

Az idős, kissé rémisztő temetkezési vállalkozóhoz egy napon váratlan vendég érkezik, egy fiatal lány szeretne munkát vállalni nála. Amíg körbevezeti új segédjét a vérfagyasztó épületben, a férfi elképesztő történeteket mesél azokról az elhunytakról, akik hozzá kerültek. Talán a lány története lesz a következő…

Tovább

40

Torcidos
(2021.08.27) 69 / 0

Horror /

Tovább

41

Halálom napja
(2020.10.02) 68 / 0

Horror / Rejtély /

Neil és Christine Thaiföldön töltik romantikus nyaralásukat, egyik éjszaka azonban végzetes fordulatot vesz az idilli vakáció. Egy átmulatott éjszaka után másnaposan ébrednek a hotelszobájukban, a kamerájukon pedig egy különös videót fedeznek fel. Neil látszólag megöli kedvesét, majd egy mély verembe taszítja élettelen testét. Vajon mi történt az éjszaka? És hogy tudnak kiszabadulni ebből a rémálomból?

Tovább

42

13 Fanboy
(2021.10.22) 67 / 0

Horror /

Tovább

43

Fekete telefon
(2022.06.22) 67 / 0

Horror / Thriller /

A félénk, de okos 13 éves fiút egy szadista gyilkos elrabolja, és egy hangszigetelt pincébe zárja. Amikor egy lekapcsolt telefon a falon csörögni kezd, Finney rájön, hogy a gyilkos korábbi áldozatainak hangját hallja. És készen állnak arra, hogy gondoskodjanak róla, hogy ami velük történt, az ne történjen meg vele.

Tovább

44

Rontás
(2020.10.30) 66 / 0

Thriller / Horror / Fantasy /

Miután egy férfi gépe lezuhan az Appalache-régióban, egy idős házaspár otthonában tér magához, akik hoodoo rituálé segítségével próbálják meggyógyítani. Kétségbeesetten próbálja kijátszani "jótevőit", hogy megmenthesse családját egy baljós szertartástól, még mielőtt megjelenik az égen a vérhold.

Tovább

45

Agancs
(2021.10.28) 65 / 0

Dráma / Horror / Rejtély /

Egy oregoni kisvárosban élő tanár és testvére élete teljesen összefonódik egy hallgatóéval, aki sötét titkokat tartogat számukra.

Tovább

46

Fear of Rain
(2021.02.12) 63 / 0

Thriller / Horror / Dráma /

Tovább

47

Az üres ember
(2020.10.22) 62 / 0

Horror / Rejtély / Thriller /

Egy egykori rendőr egy eltűnt lány után kutat. Találkozik egy titkos csoporttal, amely félelmetes, természetfeletti entitások megidézésével kísérletezik.

Tovább

48

Morbius
(2022.03.30) 62 / 1

Akció / Sci-Fi / Fantasy /

Dr. Michael Morbius, aki egy ritka vérbetegségben szenved, és eltökélt szándéka, hogy megmentsen másokat is, akik ugyanerre a sorsra jutnak, kétségbeesett hazárdjátékba kezd. Ami eleinte radikális sikernek tűnik, hamarosan kiderül, hogy a betegségnél is rosszabb gyógymód.

Tovább

49

A tulajok
(2020.08.27) 60 / 0

Thriller / Horror /

Néhány fiatal környékbeli házak kifosztásával igyekszik könnyű pénzhez jutni. Úgy gondolják, megtalálták a tökéletes célpontot egy idős házaspár személyében, akik köztudottan egy hatalmas széfet rejtenek a pincéjükben. A betörés azonban nem várt fordulatot vesz, amikor a pár idő előtt hazaér és a fenyegetések ellenére nem hajlandó kinyitni a széfet. Ahogy a látszólag kedves öregek egyre furcsábban és fenyegetőbben kezdenek viselkedni, a fiatalok menekülőre fognák, de talán soha nem hagyhatják már el a házat…

Tovább

50

A fenyegetés körében
(2020.11.13) 59 / 1

Horror /

Egy baráti társaságnak rémisztő játékban kell szembenéznie félelmeivel. Egy 100 gyertyából kirakott kör közepén ülve egyiküknek horrortörténetet kell mesélnie. Amint a gyertyák lángja fellobban, furcsa árnyak veszik körül őket. Azonban a rettegés ellenére sem fejezhetik be a játékot, különben rettenetes átok sújtja őket.

Tovább

51

A háború démonai
(2020.07.03) 58 / 0

Horror / Thriller / Háborús / Fantasy /

Öt, kemény harcra kiképzett amerikai katonát követhetünk, akiket a második világháború vége felé egy francia kastély felügyeletére küldenek ki. A korábban egy náci főparancsnok által lefoglalt hely azonban hamar lelohasztja kezdeti lelkesedésüket és gyorsan az őrületbe kergeti őket...

Tovább

52

A nagy fehér
(2021.05.13) 57 / 0

Horror / Thriller /

A turistaút gyorsan életveszélyes kalanddá változik, mikor a hidroplán balesetet szenved mérföldekre a parttól. Ami ezután következik, az egy kétségbeesett túlélési kísérlet, ahogy a csoport megpróbál a partra jutni, mielőtt kifogynának az élelemből és a vízből, vagy elkapnák őket a felszín alatt megbúvó emberevő cápák.

Tovább

53

Sötét erő
(2021.06.03) 56 / 0

Horror /

London, 1974. Val éppen azon az éjszakán kezdi meg első munkanapját a Kelet-Londoni Kórház gyengélkedőjén, amikor áramkimaradások tapasztalhatóak országszerte. Bár a legtöbb beteget átszállítják más intézményekbe, a fiatal nővérnek az omladozó épület rideg falai között kell töltenie mint éjszakai ügyeletes. A sötét folyosók félelmetes titkot rejtenek, és a lány hamarosan rájön, hogy nincs egyedül…

Tovább

54

Prisoners of the Ghostland
(2021.08.31) 55 / 0

Akció / Fantasy / Horror / Western / Dráma / Vígjáték / Bűnügyi / Sci-Fi / Kaland /

Egy fékezhetetlen bűnözőre vár a feladat, hogy kiszabadítson egy fiatal lányt, aki egy olyan univerzumban rekedt, amelyben megmagyarázhatatlan természetfeletti jelenségek uralkodnak. A küldetés azonban mindkettőjük számára gyilkos hajsza a gonosz és démoni erők elől.

Tovább

55

Jeepers Creepers Reborn
(2022.09.15) 54 / 0

Horror / Thriller / Rejtély /

Laine-t barátjával való közös utazása során különös érzés fogja el... mintha egy szörnyeteg közeledne feléjük.

Tovább

56

For the Sake of Vicious
(2021.04.16) 53 / 0

Akció / Horror / Rejtély /

Romina arra tér haza az esti műszakból, hogy egy gyilkos túszt ejtett az otthonában. Az óra ketyeg, a nőnek pedig egyre kevesebb ideje jut megoldani a helyzetet.

Tovább

57

COVID-21: Lethal Virus
(2021.01.01) 52 / 0

Sci-Fi / Thriller / Horror /

A jégtakarók olvadásával egy ősi vírus is elszabadul, amely a teljes emberiség kipusztulását okozhatja. Két kutató elkeseredett harcot vív az idővel, hogy megtalálja a megoldást.

Tovább

58

The Beta Test
(2021.10.15) 51 / 0

Thriller / Horror / Vígjáték /

Egy hollywoodi ügynök magánélete teljesen felborul, miután egy volt egyéjszakás kalandja zaklatni és zsarolni kezdi őt.

Tovább

59

Gyere, játssz
(2020.10.28) 50 / 0

Horror /

Oliver egy autista kisfiú, aki telefonon keresztül tud csak kommunikálni a szüleivel és az iskolában, de barátai nincsenek. Egyszer csak a készüléken keresztül megszólítja őt Larry, a meg nem értett magányos szörny, aki egy barátra vágyik. Miután a szülei felfigyelnek a furcsa jelenségekre maguk körül, mindent megtesznek azért, hogy Larry ne juthasson ki a saját világából, és ne tudja magával vinni Olivert.

Tovább

60

Szeánsz
(2021.05.21) 49 / 0

Horror /

Egy fiatal lány, Camille érkezik a Fairfield Academyre nem sokkal azután, hogy az egyik diákot meggyilkolták.

Tovább

61

The Devil Below
(2021.03.05) 48 / 0

Horror / Thriller /

Az Appalache-hegységben egy expedíció során sötét, démoni erők szabadulnak el, amelyek halálos veszélyt jelentenek a résztvevőkre.

Tovább

62
63

Gaia
(2021.06.18) 46 / 0

Horror / Fantasy / Dráma /

Dél-Afrika sűrű erdős területén két parkőr különös idegenekbe botlik és megkezdődik a küzdelem a természettel és természetfelettivel.

Tovább

64

Brain Freeze
(2021.10.29) 45 / 0

Horror / Vígjáték /

Tovább

65

Censor
(2021.06.11) 44 / 0

Horror / Rejtély /

Egy filmcenzorként dolgozó nő megdöbben egy horrorfilm megnézésekor, mert furcsán ismerős dolgokat lát benne a gyermekkorában történt traumatikus eseményről. Ezután nekiáll megoldani nővére eltűnésének múltbeli rejtélyét, és egy olyan küldetésbe kezd, amely feloldja a fikció és a valóság közötti határt.

Tovább

66

All My Friends Are Dead
(2021.10.31) 43 / 0

Horror /

Tovább

67

We Summon the Darkness
(2020.08.28) 42 / 0

Horror / Thriller /

Tovább

68

In the Earth
(2021.04.16) 41 / 0

Horror / Sci-Fi / Thriller /

Mialatt a világ egyre elkeseredettebben kutatja egy vírus ellenszerét, egy tudós és egy cserkész egy erdő mélyén keresi a megoldást.

Tovább

69

A hívatlan
(2020.03.09) 40 / 1

Horror / Rejtély / Thriller /

Az idilli amerikai kisváros csendesen éli mindennapjait, ám egy napon valami megváltozik. Ben, akinek szülei épp válni készülnek, egyre furcsább dolgokat tapasztal a szomszédból. Az ott élő, addig kedves és törődő családanya látszólag teljesen kifordult magából, már fia is retteg tőle. Ezzel egy időben furcsa jeleket fedeznek fel a közeli erdőben és mintha valami gonosz lenne úrrá a városon.

Tovább

70

Coming Home in the Dark
(2021.08.12) 39 / 0

Thriller / Horror /

Egy középiskolai tanár kénytelen szembenézni a múltban történt borzalmakkal.

Tovább

71

Hunted
(2021.02.03) 38 / 0

Thriller / Horror /

Tovább

72

The Unlit
(2021.09.23) 37 / 0

Thriller / Horror /

Tovább

73

The Deep House
(2021.06.30) 36 / 0

Horror /

Egy fiatal házaspár Franciaországba utazik, hogy felkutassanak egy rejtélyes, víz alá került házat, és hogy minderről a közösségi médiában is beszámoljanak. Jelenlétük azonban felébreszt egy természetfeletti erőt.

Tovább

74

The House Next Door: Meet the Blacks 2
(2021.06.11) 35 / 0

Vígjáték / Horror /

Amikor a bestselleríró Carl Black a családjával visszaköltözik gyerekkori otthonába, összefog a szomszédaival, hogy legyőzhessenek egy férfit, aki jó eséllyel vámpír.

Tovább

75

Bloodthirsty
(2021.04.23) 34 / 0

Horror /

Gray sikeres és népszerű énekes, aki egyre gyakrabban érzi, hogy legbelül valójában egy farkas. Amikor meghívást kap, és lehetősége nyílik együtt dolgozni Vaughn Danielsszel, az egyik legbefolyásosabb producerrel, a munkálatokat egy erdő mélyén található házban kezdik el, ahol Gray időközben csakugyan megismeri valós önmagát.

Tovább

76

Valaki van a házadban
(2021.09.24) 33 / 0

Thriller / Horror / Rejtély /

Makani és barátai az osborne-i gimiben el akarják kapni a maszkos gyilkost, aki diákokat vesz célba, és kiteregeti legnagyobb titkaikat.

Tovább

77

Bárány
(2021.08.12) 32 / 0

Dráma / Fantasy / Horror /

A gyermektelen pár, Maria és Ingvar egy távoli izlandi tanyán élnek, s állattenyésztéssel foglalkoznak. Karácsony éjjelén egy félig ember félig bárány újszülöttre találnak istállójukban. Úgy döntenek, sajátjukként gondjukba veszik és felnevelik az újszülöttet. A családi élet ígérete örömmel tölti el őket, de ám az emberek nem ennyire megértően viszonyulnak a furcsa szerzethez, akit ráadásul a bárány anyukája is szeretne visszakapni magának.

Tovább

78

V/H/S/94
(2021.09.26) 30 / 0

Horror / Thriller /

Tovább

79

A kúria
(2021.10.08) 29 / 0

Horror /

Egy enyhe agyvérzést követően Judith Albright vonakodva beköltözik egy történelmi épületben lévő idősek otthonába. Hamarosan megbizonyosodik afelől, hogy egy természetfeletti erő gyilkolja a bentlakókat.

Tovább

80

Senki nem szabadul élve
(2021.09.29) 28 / 1

Horror / Thriller / Rejtély /

Ambar bevándorló, aki az amerikai álmot keresi. Amikor azonban beköltözik egy hatalmas házba, olyan rémálomban találja magát, ahonnan nincs menekvés.

Tovább

81

Hipnózisban
(2021.10.27) 24 / 0

Thriller / Dráma / Horror /

A mind a magánéletében, mind a hivatásában megrekedt Jenn egy titokzatos hipnoterapeutához fordul segítségért, de egy halálos manipulációs játékban találja magát.

Tovább

82

A félelem utcája 1. rész: 1994
(2021.06.28) 23 / 0

Rejtély / Horror / Fantasy /

A brutális gyilkosságsorozat után egy tini és barátai harcba szállnak a gonosz erővel, amely évszázadok óta sanyargatja hírhedt városukat..

Tovább

83

Till Death
22 / 0

Bűnügyi / Thriller /

Tovább

84

If I Can't Have Love, I Want Power
(2021.08.20) 21 / 0

Zenei / Fantasy /

A film Halsey debütáló albumának hangulatát mutatja be. Lila királnő éppen gyermeket vár, az élet teremtésének ereje pedig egyúttal egy természetfeletti erőt is felszabadít benne.

Tovább

85

Anyák
(2021.10.08) 20 / 0

Horror /

Az első gyermeküket váró mexikói–amerikai házaspár az 1970-es években egy migráns gazdálkodói közösségbe költözik, Kaliforniába. Amikor a feleség furcsa tüneteket és félelmetes látomásokat tapasztal, megpróbálja megállapítani, hogy van-e köze a legendabeli átokhoz.

Tovább

86

A félelem utcája 2. rész: 1978
(2021.07.08) 19 / 0

Rejtély / Horror / Fantasy /

Shadyside elátkozott városában egy gyilkos ámokfutó tartja rettegésben a Nightwing Tábor lakóit, akiknek a nyári szórakozás helyett a túlélésre kell koncentrálniuk.

Tovább

87

Éjszakai mesék
(2021.09.15) 18 / 1

Fantasy / Családi / Horror /

A történet Alexet követi, egy fiút, aki a horrortörténetek megszállottja. Egy gonosz boszorkány bebörtönzi őt New Yorkban található lakásában. A horrorsztorik szerelmese kénytelen minden este újabb rémisztő történettel előállni, ellenkező esetben örökre a gonosz boszorkány mágikus lakásában reked.

Tovább

88

Bingópokol
(2021.10.01) 15 / 0

Thriller /

Egy csoport önfejű és erős idősebb ember kiáll magáért, és nem hajlandók elveszíteni lakhelyüket. Vezetőjük Lupita, aki összefogja őket egy családban. De nem tudják, hogy szeretett bingo termüket másnak akarják eladni, aki hatalmasabb, mint a pénz.

Tovább

89

Sötét, mint az éjszaka
(2021.10.01) 14 / 0

Horror / Thriller /

Egy önértékelési gondokkal küzdő tinédzser lány a legvalószínűtlenebb módon szerez magabiztosságot, méghozzá úgy, hogy a nyáron vámpírok ellen vív csatát legjobb barátja és egy különös, gazdag lány segítségével.

Tovább

90

A félelem utcája 3. rész: 1666
(2021.07.14) 13 / 0

Rejtély / Horror /

Az 1666-ba visszataszított Deena megtudja az igazságot Sarah Fierről. 1994-ben a barátok az életükért és Shadyside jövőjéért harcolnak.

Tovább

91

Vérvörös égbolt
(2021.07.23) 12 / 0

Horror / Thriller / Akció /

Egy rejtélyes betegségben szenvedő nő kénytelen akcióba lendülni, amikor egy csoport terrorista megpróbálja eltéríteni a tengerentúli járatot, amelyen kisfiával utazik. Fia védelmében sötét titkot kell feltárnia, és szabadjára engedi az eddig elnyomott, benne lakozó szörnyet.

Tovább

92

Demigod
(2021.10.08) 10 / 0

Horror /

Tovább

93

Parajelenségek: Kapcsolódás
(2021.10.29) 9 / 0

Horror / Rejtély / Thriller /

A Parajelenségek franchise új filmje, ami nem folytatása a Szellemdimenziónak, hanem egy reboot. Egy szekta életébe nyerhetünk betekintést, ahová visszatér egy fiatal nő, akit szívélyesen üdvözölnek, viszont a háttérben sötét erők mozgolódnak.

Tovább

94

Véres vakáció
(2021.04.30) 8 / 0

Horror /

Négy jóbarát Hawaiire érkezik, hogy egy elhagyatott házban kutassanak, amelyet a hiedelmek szerint kísértetek járnak. Céljuk, hogy megtaláljanak egy hírhedt kísértetet. Viszont amikor megérkeznek, rájönnek, hogy nem mindig jó, ha a kívánságok teljesülnek.

Tovább

95

The Alpines
(2021.01.19) 5 / 0

Rejtély / Thriller /

Tovább

96

Superhost
(2021.08.14) 2 / 0

Thriller / Horror /

Teddy és Claire mindent megtesznek, hogy növeljék a követőik számát, a páros utazó vloggerként éli felhőtlen mindennapjait, Rebecca azonban a nyomukba ered, a gyilkos hajsza pedig megkezdődik.

Tovább

97

The Mutation
(2021.08.04) 1 / 1

Horror /

Tovább