Keress pénzt filmes cikkek írásával
×

Sorozat ajánlása a listára

Kezdje el begépelni a beküldeni kívánt film-sorozat-színész nevét és válasszon a listából.

Horror sorozatok 2022

Nagyon sok horror témájú sorozat készült 2022-ben és ezek nagyon nagy népszerűségnek örvendenek, talán ez a legjobb műfaj a sorozatok között, ezekből készülnek a legtöbb évadok és epizódok. Nem is gondoltam, volna, hogy több mint 100 készült ebben az évben, természetesen ezek a sorozatok legtöbbje Magyarországra nem jutnak el, de ha valaki szereti a feliratos sorozatokat esetleg az angol sem okoz gondot, nekik nagyon nagy a választék.

Hozz létre te is egy hasonló listát, a listák létrehozásához nem kell mást tenned mint regisztrálni az oldalunkon, és máris létrehozhatsz film, sorozat vagy színész listákat, amit megmutathatsz ismerőseidnek és persze az oldal látogatóinak.

Hiányzik egy sorozat a listáról? Ezt a listát te magad is alakíthatod, mert a lista létrehozója engedélyezte a listára való ajánlást. Regisztráció után bárki küldhet be a listára elemeket amiről értesítést kap a lista létrehozója, és ha jónak találja az ajánlatot elfogadhatja.


avatarWakanda DC

38 elem a listán
6.03 átlagos értékelés
Horror sorozatok 2022
Horror sorozatok 2022

Horror sorozatok 2022 lista elemei

1

A megfigyelő

Zenei /

Vészjósló levelek... Furcsa szomszédok... Baljós fenyegetések... Egy család beköltözik külvárosi álomotthonukba, majd rájönnek hogy egy rémálmot örököltek...

Tovább

2

Sandman: Az álmok fejedelme

Akció / Thriller /

Létezik egy másik világ,- az Álom -, amely akkor vár ránk, ha lehunyjuk a szemünket és elalszunk. Itt a Sandman, az álmok mestere segít alakot önteni titkos félelmeinknek és fantáziánknak. De amikor a Mestert váratlanul elfogják és egy évszázadra börtönbe zárják, hiánya olyan események sorát indítja el, amelyek örökre megváltoztatják mind a valós, mind pedig az álomvilágot. A rend helyreállításához az Álomnak különböző világokon és időzónákon kell átutaznia, hogy helyrehozza hosszú létezése alatt elkövetett hibáit, miközben felkeres régi barátokat és ellenségeket, és új lényekkel – kozmikus és emberi – találkozik.

Tovább

3

Guillermo del Toro: Rémségek tára

Rejtély /

A Guillermo del Toro által összeállított, lenyűgöző látványvilágú, hátborzongató horrorgyűjtemény nyolc vérfagyasztó történetében bizarr rémálmok bontakoznak ki.

Tovább

5

Kiút

Akció / Dráma / Thriller /

Egy rémálmokba illő város Amerika közepén foglyul ejti azokat, akik belépnek. A csapdába esett lakosok igyekeznek megőrizni ép elméjüket és megpróbálják túlélni a veszélyeket, amik a közeli erdőben leselkednek rájuk - beleértve a szörnyű lényeket, melyek az éj leple alatt jönnek elő.

Tovább

6

Az éjféli klub

Egy végső stádiumú fiataloknak otthont adó hospice-házban klub alakul, amelynek tagjai hátborzongató egyezséget kötnek: aki először meghal, jelet küld a síron túlról.

Tovább

7

Mindannyian halottak vagyunk

Egy középiskolában járvány tör ki és gyorsan terjed. A fertőzöttek rendkívül erőszakossá válnak, a veszélyeztetett diákoknak pedig a túlélésért és a kiszabadulásért kell megküzdeniük.

Tovább

8

A kis démon

Vígjáték /

Miután az ördög teherbe ejti, egy vonakodó anya és antikrisztusi lánya megpróbálnak hétköznapi életet élni Delaware-ben.

Tovább

10

Let the Right One In

Dráma / Bűnügyi /

A sorozat középpontjában egy apa és a 12 éves lánya van, akiknek az élete elég komolyan megváltozott 10 évvel korábban, amikor utóbbi vámpírrá változott, így örökké 12 éves marad. A lány elzárkózott életet él, csak éjszaka jár el, az apja pedig mindent megtesz, hogy szállítson neki valamennyi vért.

Tovább

11

A 81-es számú archívum

Thriller / Vígjáték / Családi /

Egy levéltárost felbérelnek, hogy sérült videószalagokat állítson helyre, azonban rádöbben, hogy egy dokumentarista munkáján dolgozik, aki egy veszélyes szekta után nyomozott.

Tovább

12

Summertime Render

Zenei /

Szülei korai halála után Ajiro Shinpei egy ideig a Kofune nővérekkel, Mióval és Ushióval élt együtt, de azóta már elköltözött Tokióba. Miután azonban Ushio vízbe fullad, miközben megpróbálja megmenteni a fiatal Kobayakawa Shiorit, hősünk hazatér, hogy meggyászolja a lány távozását. Az Ushio nyakán lévő zúzódások azonban megkérdőjelezik a lány halálának okát. Nem sokkal később Shinpeinek látomása lesz az elhunyt Ushióról, aki még utoljára arra kéri őt, hogy mentse meg Miót. Shinpei biztos benne, hogy valami sötét dolog készülődik az idilli kis szigeten – és Ushio halála csak egy darabja a kirakósnak.

Tovább

13

Tales of the Walking Dead

A Tales of the Walking Dead egy antológiasorozat, amely a The Walking Dead-univerzum új és meglévő karaktereire épül.

Tovább

15

Az első áldozat

Zenei /

A tinivámpír, Juliette Calliope-t, az új lányt szemeli ki magának első áldozatául. De Juliette legnagyobb meglepetésére Calliope vámpírvadász. Mindketten rájönnek, hogy a másikat nem lesz olyan könnyű megölni, viszont annál könnyebb belehabarodni.

Tovább

16

Shining Vale

Dráma /

Egy működésképtelen család a nagyvárosból egy átkozott házba költözik vidéken.

Tovább

17

Feria: A legsötétebb fény

Két nővér kénytelen szembenézni egy új valósággal – és természetfeletti dolgokkal –, amikor kiderül, hogy a szüleik részt vettek egy szekta halálos kimenetelű rítusán.

Tovább

18

A lány a tükörben

Fantasy / Dráma / Horror /

Tovább

19

Urban Legend

Vígjáték / Dráma / Horror / Thriller /

Tovább

26

A baba

Vígjáték /

Amikor a 38 éves Natasha váratlanul várandós lesz, az élete, amelyben azt csinált, amit és amikor csak akart, drámai módon összeomlik. Az irányító, manipulatív és erőszakos képességekkel rendelkező baba horrorshow-vá változtatja Natasha életét. Vajon honnan jön? Mit akar? És milyen messzire kell Natashának elmennie, hogy visszakapja az életét? Ő nem akar gyereket. A baba akarja őt.

Tovább

27

Az út vége a paranormális parkban

Dráma /

Két tini és egy beszélő mopsz összefognak, hogy démonokkal harcoljanak egy kísértetjárta vidámparkban, miközben a világot egy természetfeletti apokalipszis fenyegeti.

Tovább

28

Krakkói szörnyek

Egy fiatal nő, akit kísért a múltja, csatlakozik egy titokzatos professzorhoz és tehetséges diákjainak csoportjához, akik paranormális tevékenységet vizsgálnak és démonok ellen harcolnak.

Tovább

29

Kivétel

A távoli jövőben az emberek arra kényszerülnek, hogy elhagyják a Földet, és egy másik galaxisba vándoroljanak. Egy fejlett űrhajócsapat megérkezik egy bolygóra, amelyet terraformálni kell. A csapat minden egyes tagját egy biológiai 3D nyomtató készíti el.

Tovább

30

Szellemkutyák

Egy kisfiú és a családja egy kísértetjárta házba költöznek. Szerencsére a szellemek három aranyos kutya, akiknek a fiú segít valódi kutyákká válni.

Tovább

32

Sventoonie

Vígjáték /

Tovább

36

Az ördög Ohióban

Családi / Romantikus / Dráma /

Egy pszichiáter elhatározza, hogy megvéd egy titokzatos kultusz elől megszökött fiatal pácienst, ezért magához veszi, veszélybe sodorva ezzel családja és a saját életét.

Tovább