×

Film ajánlása a listára

Kezdje el begépelni a beküldeni kívánt film-sorozat-színész nevét és válasszon a listából.

Horror Filmek 1970s

Az 1970-es évek horror filmjei. Itt található meg az 1970-ben készült összes horror film. A lista saját elgondolás alapján készült, a horror filmeken belüli kategóriák nincsenek feltüntetve,a filmek nem nézettség illetve bevétele szerint lettek a listához adva,a listában az a lényege, hogy itt az összes,ebben az évben elkészült és elérhető film szerepeljen benne!

Hozz létre te is egy hasonló listát, a listák létrehozásához nem kell mást tenned mint regisztrálni az oldalunkon, és máris létrehozhatsz film, sorozat vagy színész listákat, amit megmutathatsz ismerőseidnek és persze az oldal látogatóinak.

Hiányzik egy film a listáról? Ezt a listát te magad is alakíthatod, mert a lista létrehozója engedélyezte a listára való ajánlást. Regisztráció után bárki küldhet be a listára elemeket amiről értesítést kap a lista létrehozója, és ha jónak találja az ajánlatot elfogadhatja.


Antal József

8 elem a listán
6 átlagos értékelés
12 óra 06 perc összes futási idő

Horror Filmek 1970s lista elemei

1

Hentesbárd
(1970.06.02)

Horror / Rejtély / Thriller /

Egy párizsi divatház tulajdonosának kedvenc szórakozása, hogy a hozzá betérő menyasszonyokat gyilkolássza. Amikor a feleségét is megöli, olyan dolog történik, amire nem számít: a nő szellemként kezd kísérteni, és nem hajlandó távozni.

Tovább

2

Kristálytollú madár
(1970.02.27)

Horror / Rejtély / Thriller /

Sam Dalmas, az amerikai író Rómában tartózkodva szemtanúja lesz egy gyilkossági kísérletnek, amit egy művészeti galéria tulajdonosának felesége ellen követnek el, éppen két nappal hazautazása el?tt. Ezzel megakadályozta, hogy a nő egy sorozatgyilkos újabb áldozatává váljon. Az író úgy dönt elhalasztja az utazást, Rómában marad barátnőjével, Julia-val és segít a rendőrségnek a nyomozásban. A dolgok addig fajulnak, amíg a gyilkos be nem cserkészi Julia-t és őt is...

Tovább

3

...és hamarosan a sötétség
(1970.09.10)

Horror / Rejtély / Thriller /

A két fiatal angol lány, Jane és Cathy a nyári vakációjukon Franciaországba indulnak kerékpártúrára. Az egyik vendéglőben Cathynak megtetszik egy fiatal férfi, aki eleinte közömbösen viselkedik a lányokkal szemben. Mikor továbbindulnak, észreveszik, hogy a férfi motorján követi őket. Cathy mindenáron meg akarja várni a jóképű motorost, míg Jane ellenzi az ötletet. A lányok végül összevesznek és szétválnak, ám mikor sötétedni kezd, Jane visszafordul barátnőjéért. Hiába keresi, Cathynak csak néhány holmijára bukkan, melyek szanaszét hevernek a fűben. Jane valami nagyon rosszat kezd sejteni...

Tovább

4

Valéria és a csodák hete
(1970.10.16)

Fantasy / Kaland / Dráma /

V. Nezval művének egy nagyon erőteljesen stilizált adaptációja. Egy leheletnyi misztikummal fűszerezett mesebeli történet foglalja keretbe a tizennégy éves főhős szexuális elképzeléseit. A tudatalattiból felmerülő szexuális motívumok keverednek az örök ifjúság áráról szóló vámpírtörténettel. Az elvárások, a mohóság, a félelem és a vágyakozás a nyár és az ősz pasztellszíneivel elmesélt szürreális történetté válik.

Tovább

5

A sebhelyes Drakula
(1970.11.08)

Horror /

Egy elhagyatott kastély falai között vértől szennyes szájú vámpír-denevér emészt csendesen emberi holttestek felett. A sokat sejtető képek után Drakula gróf ismét feltámad sírjából, hogy több vödörnyi vér és sok-sok erőszak "kíséretében" okozzon ismét örömet a horror rajongóinak. A félelemtől már-már eszét vesztett falusi lakosok - hogy megelőzzék Drakula újabb rémuralmát - felgyújtják a rettegett gróf kastélyát. A következmény azonban csak a borzalmak kezdete: bosszúra szomjazó denevérraj tör ki az ódon épület lángoló falai közül, s még a templomban menedéket kereső anyát és gyermekét sem kímélik az iszonyatos haláltól. Évekkel később Paul, egy fiatal utazó szerencsétlenségére keresztezi a vérszomjas Drakula gróf szolgálójának útját, s naivan elfogadja a számára felkínált szálláshelyet. A kastély falain belül azonban olyan világ vár rá, amelyet elképzelni sem lenne elég bátor.

Tovább