×

Film ajánlása a listára

Kezdje el begépelni a beküldeni kívánt film-sorozat-színész nevét és válasszon a listából.

Filmek amit biztosan meg fogsz nézni 2022-ben

30 film amit biztosan te is megfogsz nézni a 2022-es évben, ezek a filmek biztosan kasszasikerek lesznek, köztük az Avatar 2 amelynek az első része a világon jelenleg is a legtöbb bevételt hozó filmek toplistájának az elején található, de a fekete párduc új része is biztosan téged is felcsigáz és már most megnéznéd ha lehetne, de jön még Thor és Doctor Strange új része is, de nézd csak meg a listát és szavazz, hogy te melyik filmet várod 2022-ben.

Hozz létre te is egy hasonló listát, a listák létrehozásához nem kell mást tenned mint regisztrálni az oldalunkon, és máris létrehozhatsz film, sorozat vagy színész listákat, amit megmutathatsz ismerőseidnek és persze az oldal látogatóinak.

Hiányzik egy film a listáról? Ezt a listát te magad is alakíthatod, mert a lista létrehozója engedélyezte a listára való ajánlást. Regisztráció után bárki küldhet be a listára elemeket amiről értesítést kap a lista létrehozója, és ha jónak találja az ajánlatot elfogadhatja.


avatarWakanda DC

30 elem a listán
04 óra 00 perc összes futási idő
Filmek amit biztosan meg fogsz nézni 2022-ben
Filmek amit biztosan meg fogsz nézni 2022-ben

Filmek amit biztosan meg fogsz nézni 2022-ben lista elemei

1

Avatar: A víz útja
(2022.12.14) 31 / 0

Akció / Kaland / Fantasy / Sci-Fi /

Tovább

2
3

Fekete Párduc 2.
(2022.11.09) 29 / 0

Akció / Kaland / Sci-Fi /

Tovább

4

Morbius
(2022.03.30) 27 / 0

Action / Science Fiction / Fantasy /

Dangerously ill with a rare blood disorder, and determined to save others suffering his same fate, Dr. Michael Morbius attempts a desperate gamble. What at first appears to be a radical success soon reveals itself to be a remedy potentially worse than the disease.

Tovább

5

Legendás állatok: Dumbledore titkai
(2022.04.06) 26 / 0

Akció / Kaland / Fantasy /

Albus Dumbledore egykori tanítványa segítségét kéri, hogy meghiúsítsa Grindelwald varázslóvilág feletti irányítás átvételére irányuló terveit. Göthe beleegyezik, hogy egy varázslókból, boszorkányokból és a bátor mugli pékből álló csapatot, egy veszélyes küldetésre vezesse, ahol régi és új vadállatokkal találkoznak, és összecsapnak Grindelwald követőinek egyre növekvő légiójával.

Tovább

6

Jurassic World: Világuralom
(2022.06.01) 26 / 0

Kaland / Akció / Sci-Fi / Thriller /

Négy évvel azután, hogy a Nublar-sziget elpusztult, a dinoszauruszok most már világszerte az emberek között élnek – és vadásznak. Ez a törékeny egyensúly átformálja a jövőt és egyszer s mindenkorra meghatározza, hogy az emberi lények maradnak-e a fő ragadozók a bolygón, melyen most a történelem legfélelmetesebb teremtményeivel kell osztozniuk.

Tovább

8

John Wick: Chapter 4
(2023.03.23) 22 / 0

Action / Crime / Thriller /

Tovább

9

Batman
(2022.03.01) 22 / 0

Bűnügyi / Rejtély / Thriller /

A bűnözés elleni küzdelem második évében Batman olyan korrupciót tár fel Gotham Cityben, amely a saját családjához kötődik, miközben szembesül a Rébusz néven ismert sorozatgyilkossal.

Tovább

10

Halál a Níluson
(2022.02.09) 20 / 0

Bűnügyi / Dráma / Rejtély / Thriller /

Hercule Poirot belga nyomozó egyiptomi vakációja egy elbűvölő folyami gőzhajó fedélzetén egy rettenetes gyilkosság felkutatásába csap át, amikor egy tökéletes pár idilli nászútja tragikusra fordul.

Tovább

11

Uncharted
(2022.02.10) 20 / 0

Akció / Kaland /

Nathan Drake és a kincsvadász, Victor "Sully" Sullivan útra kel, hogy visszaszerezzék az 500 éve elveszett Magellan vagyont. Santiago Moncada azt hiszi, hogy ő és családja a jogos örökösök. Ha Nate és Sully megfejtik a világ egyik legrégebbi rejtélyét, 5 milliárd dollár értékű kincset találnak, és talán Nate rég elveszett testvérét is...

Tovább

12

The Expendables 4
18 / 0

Akció / Kaland / Thriller /

Tovább

13

Top Gun: Maverick
(2022.05.24) 17 / 0

Akció / Dráma /

A bizonytalan jövővel szemezve és a múlt árnyaitól kísérve Maverick kénytelen megküzdeni legbelsőbb félelmeivel, és ez a küzdelem egy olyan küldetésben csúcsosodik ki, amely során a legnagyobb áldozatot kell meghoznia azoknak, akiket végül kiválasztanak a repülésre.

Tovább

14

Minyonok: Gru színre lép
(2022.05.30) 16 / 0

Családi / Animációs / Akció / Kaland / Vígjáték /

A borzas hajú, trapézgatyás Gru kertvárosi kamasz a 70-es években. Az Álnok Hatos nevű szupergonosz szupercsoport rajongójaként tervet kovácsol, hogy elég gonosz legyen ahhoz, hogy beállhasson közéjük. Szerencsére segítsége is akad az állandóan galibát okozó hűséges minyonok személyében.

Tovább

15

DC Szuperállatok ligája
(2022.07.27) 15 / 0

Animációs / Akció / Családi / Fantasy /

Krypto szuperkutya: tud repülni, és csak egy egészen kicsit nagyképű – de hát melyik kutya maradna szerény, ha Superman a gazdája, akivel osztozik a szupererőn, és együtt harcol Metropolis elvetemült bűnözői ellen? Csakhogy az Igazság Ligájának összes tagját, így Supermant is elrabolja egy legfőbb főgonosz, és a kutya magára marad. Mit tehetne mást, mancsába veszi az irányítást. Különös társaságot terel össze: egy bamba vérebet, egy pocakos malacot, egy nem túl gyorsa teknőcöt és egy nagyszájú mókust, és együtt veti bele magát a mentőakcióba: kalandjaik során mindannyian új szuperképességekre tesznek szert, ami okoz némi kalamajkát, de azért jól jön a szupergonosz elleni embert- és állatot próbáló küzdelmek során.

Tovább

16

Mission: Impossible – Leszámolás, 1. rész
(2023.07.12) 15 / 0

Akció / Kaland / Thriller /

Tovább

17

Hotel Transylvania: Transzformánia
(2022.02.25) 13 / 0

Animációs / Családi / Fantasy / Vígjáték / Kaland /

Amikor Van Helsing titokzatos találmánya tönkremegy, Drakula és szörnytársai mind emberré változnak, Johnny pedig szörnyeteggé válik. Új, egymáshoz nem illő testükben Drakula és Johnny összefog, hogy gyógymódot találjanak, mielőtt túl késő lenne, és még mielőtt megőrjítenék egymást.

Tovább

18

Flash – A Villám
(2023.06.23) 13 / 0

Akció / Dráma / Sci-Fi /

Tovább

19

Black Adam
(2022.10.19) 11 / 1

Akció / Fantasy / Kaland /

Tovább

20

Sikoly
(2022.01.12) 10 / 0

Horror / Rejtély / Thriller /

Huszonöt évvel azután, hogy Woodsboro csendes kisvárosát brutális gyilkosságsorozat rázta meg, egy új gyilkos ölti magára a maszkot, hogy egy csapat tinédzsert kiszemelve felszínre hozza a település véráztatta múltjának titkait.

Tovább

21

Sonic, a sündisznó 2
(2022.03.30) 9 / 0

Akció / Sci-Fi / Vígjáték / Családi / Kaland /

Miután letelepedett Green Hillsben, Sonic minden vágya, hogy bebizonyítsa: megvan benne az, ami ahhoz kell, hogy igazi hős legyen. Nem kell sokat várnia, hogy próbára tegye magát, ugyanis Dr. Robotnyik visszatér, ezúttal új társával, Knucklesszel, és egy smaragdot keresnek, amelynek ereje civilizációkat képes elpusztítani. Sonic összeáll saját segítőjével, Tailsszel, és együtt vágnak neki a világkörüli útnak, hogy megtalálják a smaragdot, mielőtt rossz kezekbe kerülne...

Tovább

22

Szörnyviadal
(2021.12.15) 8 / 0

Családi / Vígjáték / Animációs /

Egy világban, ahol a szörnyek szelídek és a szörnybírkózás egy népszerű sport, Winnie, apja nyomdokain menedzserként igyekszik egy tapasztalatlan szörnyből bajnokot csinálni.

Tovább

23

Halloween Ends
(2022.10.13) 7 / 0

Horror / Thriller /

Tovább

24

Rohammentő
(2022.03.16) 6 / 0

Akció / Thriller / Bűnügyi /

Will Sharp a kitüntetett veterán, kétségbeesetten keresi a pénzt felesége orvosi számláinak fedezésére, ezért örökbefogadott testvére, Danny segítségét kéri. Danny, a karizmatikus bűnöző, segítségképpen egy balhét ajánl neki: 32 millió dolláros zsákmánnyal kecsegtető bankrablást. Az élet azonban keresztülhúzza Danny számításait.

Tovább

25

Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánság
(2022.12.21) 5 / 0

Animációs / Kaland / Vígjáték / Családi / Fantasy /

Visszatér mindenki kedvenc tejimádó, kardforgató, veszélyekre fittyet hányó macskája. A DreamWorks Animation több mint egy évtized után rukkol ki egy új kalanddal a Shrek-univerzumból, amelyben a bátor bandita Csizmás Kandúr ráébred, hogy nagy ára volt annak, hogy fittyet hányt a veszélyre, és nem ügyelt a testi épségére. Kandúr nyolcat eltékozolt a kilenc életéből, bár már nem is számolta őket. Most tehát az eddigi legnagyobb kalandja vár rá: vissza akarja szerezni az életeit. Nekivág a Fekete Erdőnek, hogy megkeresse a legendás Kívánságcsillagot. Ám mivel már csak egy élete maradt, Kandúrnak meg kell alázkodnia, és segítséget kell kérnie egykori társától és vetélytársától, a lenyűgöző Puha Praclitól. Útjuk során betársul melléjük – bár nem kérik – egy izgága, fecsegő, fáradhatatlanul vidám blöki, Perro. Együtt veszik fel a harcot Aranyfürtöcskével és a Három Medve Maffiacsaláddal, valamint egy rémisztő fejvadásszal, a Nagy Gonosz Farkassal...

Tovább

26

Legally Blonde 3
4 / 0

Vígjáték /

Tovább

27

Indy
(2023.06.29) 3 / 0

Akció / Kaland /

Tovább

28

Marvelek
(2023.07.26) 2 / 0

Akció / Kaland / Sci-Fi /

Tovább

29

Doctor Strange az őrület multiverzumában
(2022.05.04) 2 / 0

Fantasy / Akció / Kaland /

Doctor Strange, régi és új misztikus szövetségesei segítségével bejárja a Multiverzum észbontó és veszélyes alternatív valóságait, hogy szembeszálljon egy titokzatos új ellenféllel.

Tovább

30

A gyilkos járat
(2022.06.22) 1 / 0

Akció / Thriller / Rejtély /

Aki egyszer a bűn útjára lép, az nem szállhat ki többet. Ladybug (Brad Pitt) megpróbálta letenni a fegyvert, és nem sikerült. Újabb megbízást kap titokzatos főnökétől (Sandra Bullock), és újra munkába kell állnia. Ezúttal egy aktatáskát kell megszereznie bármi áron. Mindegy hányan halnak meg érte.A táska az óránként több száz kilométeres sebességgel haladó japán szupervonaton utazik. Ladybug felszáll, egyszerű, tiszta munkára számít, és rájön, mennyire kellemetlen, ha nincs kiszállás. Mert a vonaton vannak még néhányan, akik a) a táskával b) vele c) valami egészen mással akarnak valamit, ami őrült, kiszámíthatatlan és kegyetlen. Bérgyilkosok, bosszúállók, simlisek és rablók küzdenek egymással először óvatosan azután egyre vadabbul. És nincs kiszállás. Mert a vonat száguld tovább. A Deadpool 2. rendezőjének japánban játszódó akcióvígjátéka elképesztő tempót diktál, nagyon gátlástalan, nagyon vicces, és csupa zseniális színész őrültködik benne.

Tovább