×

Film ajánlása a listára

Kezdje el begépelni a beküldeni kívánt film-sorozat-színész nevét és válasszon a listából.

Filmajánló 2023

Ezek a filmek lesznek a legjobb filmek 2023-ban, és ezt ajánljuk minden film szeretőnek, egyenlőre ez még csak egy bemutató, mert ugye ezeket a filmeket még nem tudjátok megnézni, de a listát folyamatosan frissíteni fogjuk amint eljön 2023 és olyan filmeket tudunk ajánlani amit meg is lehet már nézni.

Hozz létre te is egy hasonló listát, a listák létrehozásához nem kell mást tenned mint regisztrálni az oldalunkon, és máris létrehozhatsz film, sorozat vagy színész listákat, amit megmutathatsz ismerőseidnek és persze az oldal látogatóinak.

Hiányzik egy film a listáról? Ezt a listát te magad is alakíthatod, mert a lista létrehozója engedélyezte a listára való ajánlást. Regisztráció után bárki küldhet be a listára elemeket amiről értesítést kap a lista létrehozója, és ha jónak találja az ajánlatot elfogadhatja.


avatarWakanda DC

97 elem a listán
5.4 átlagos értékelés
157 óra 34 perc összes futási idő
$5.12B összes bevétel
Filmajánló 2023
Filmajánló 2023

Filmajánló 2023 lista elemei

1

John Wick: 4. felvonás
(2023.03.22)

Akció / Thriller / Bűnügyi /

John Wick neve hallatán mindenki megborzong az alvilágban, hiszen tudják, ha a visszavonult bérgyilkost felbőszítik, akkor bizony képes az egész várost csatatérré változtatni, és még az sem számít, ha egy egész hadsereget küldenek ellene. Wick számára a nyugodt élet továbbra sem adatik meg, ismét fel kell vennie a harcot, ha egyáltalán szeretné megélni a holnapot, persze a rosszfiúk ezúttal sem tudják, kivel húztak ujjat.

Tovább

2

Super Mario Bros.: A film
(2023.04.05)

Animációs / Családi / Kaland / Fantasy / Vígjáték /

A két brooklyni vízszerelő, Mario, és öccse, Luigi épp egy főcsapot akarnak megjavítani a föld alatt, amikor egy titokzatos csövön át egy csodálatos új világba kerülnek. Ám amikor a testvérek elszakadnak egymástól, Mario egy szédületes küldetésbe kezd, hogy megkeresse Luigit. Ebben segítségére van a Gombakirályság egyik alattvalója, Toad, és maga a határozott uralkodó, Peach hercegnő is, aki felkészíti Mariót a várható küzdelmekre a gonosz Bowserrel, és a koopák seregével…

Tovább

3

Halálos iramban 10.
(2023.05.17)

Akció / Bűnügyi / Thriller /

Dom Toretto és családja minden útjukba kerülő ellenségnek túljárt az eszén és minden helyzetből kihozta a lehető legjobbat. Most szembe kell nézniük egy félelmetes fenyegetéssel, amely a múlt árnyékából bukkan fel, akit a vérbosszú fűt, és aki elhatározza, hogy szétzilálja ezt a családot, és elpusztít mindent – és mindenkit –, akit Dom szeret. Örökre.

Tovább

4

A kis hableány
(2023.05.18)

Kaland / Családi / Fantasy / Romantikus /

Ariel, a kíváncsi sellő szárazföldi élet után vágyakozik, s apja akarata ellenére a felszínre merészkedik. Váratlanul az önismeret útjára lép, amikor találkozik egy herceggel, egy tengeri boszorkával és egy hihetetlen, új világgal.

Tovább

5

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia
(2023.02.15)

Akció / Kaland / Sci-Fi /

Scott Lang és Hope Van Dyne, valamint Hank Pym és Janet Van Dyne felfedezik a Kvantum Birodalmat, ahol különös lényekkel lépnek kapcsolatba, és olyan kalandba kezdenek, amely túlmutat az általuk lehetségesnek hitt határokon.

Tovább

6

Gonosz halott: Ébredés
(2023.04.12)

Thriller / Horror /

Két nővér egy ősi könyvet talál, amely vérszomjas démonokat szabadít a világra, akik egy Los Angeles-i bérházban ámokfutásba kezdenek. A lányoknak a túlélésért kell küzdeniük, miközben szembenéznek ezzel a rémálommal.

Tovább

7

To Catch a Killer
(2023.04.06)

Akció / Bűnügyi / Thriller / Rejtély /

Baltimore. Szilveszter. Egy tehetséges, de problémás rendőrtisztet (Shailene Woodley) toboroz az FBI főnyomozója (Ben Mendelsohn), hogy segítsen profilozni és felkutatni egy zavart személyt, aki terrorizálja a várost.

Tovább

8

Shazam! Az istenek haragja
(2023.03.15)

Vígjáték / Akció / Fantasy /

Mit csinál egy kamasz srác, aki szupererőt kap, és ha kimondja a varázsszót, piros ruhás, villámos logós szuperhőssé változik? Nyilván a lehető legtöbbször kiabálja azt, hogy Shazam!, és ahol csak lehet, küzd a világ gonoszai ellen. És közben nagyon élvezi a szupererővel járó összes nagy poént. Ha pedig együtt lakik egy csomó más többé-kevésbé vele egyidős sráccal és lánnyal, akkor előbb-utóbb őket is beveszi a buliba. A Shazam! náluk is működik: nappal suliba járnak, éjszaka pedig kiosonnak otthonról, és lazán bűnüldöznek. Egészen addig, míg a játék komolyra nem fordul: a szuperhősök életében ugyanis az a nehéz, hogy akkor is kénytelenek az igazság bajnokai maradni és szűk ruhát hordani, amikor náluk erősebb ellenféllel találják szemben magukat. És eléggé úgy néz ki, hogy Atlasz lányai pont ilyenek. A csapat viszont már nem tudja visszacsinálni, amit elkezdett. Kénytelenek úgy tenni, mintha igazi szuperhősök volnának. Vagy elhinni, hogy tényleg azok.

Tovább

9

A galaxis őrzői: 3. rész
(2023.05.03)

Sci-Fi / Kaland / Akció /

Peter Quillnek, akit még mindig gyötör Gamora elvesztése, össze kell verbuválnia csapatát, hogy megvédjék az univerzumot és megóvják egyik társukat is. Ha ez a küldetés nem jár sikerrel, az a galaxis őrzőinek végét jelenti...

Tovább

10

Anya
(2023.05.04)

Akció / Thriller /

Jennifer Lopez egy bérgyilkost játszik, aki évekig bujkált Alaszkában, de most visszatér, hogy megmentse lányát a bosszúvágyó kegyetlen bűnözőktől, és ebben nem akadályozhatja meg senki és semmi.

Tovább

11

Pókember: A Pókverzumon át
(2023.05.31)

Akció / Kaland / Animációs / Sci-Fi /

Miles Morales, a népszerű és közismert pókember visszatér. Ismét igazi otthonában, Brooklynban van, újra találkozik Gwen Stacyvel… már jöhetne a nyugis bűnüldözés, de akkor átkerül a multiverzumba, ahol egy csomó pókember van, akiknek az a dolguk, hogy különböző világaikat védjék. Csakhogy a világ békéjének sok és sokféle őrzője nem ért mindenben egyet, és közeleg egy új fenyegetés, amivel mind másképpen szállnának szembe. Miles nem így tervezte, de nem kell hozzá sok, és az összes pók őt üldözi, ő pedig menekül. Ha egyszer lendületbe jön, van pár trükkje, de akik a nyomában járnak, azok is pókok… Miles nem tudja, mit tegyen: magát mentse, vagy azokat, akiket szeret?

Tovább

12

Kráter
(2023.05.12)

Sci-Fi / Akció / Kaland / Családi /

Öt gyerek egy bányászkolóniában a Holdon elköt egy rovert, és felfedezőutat tesznek egy kráterhez.

Tovább

13

Creed III.
(2023.03.01)

Dráma / Akció /

Adonis Creed (Michael B. Jordan) KO-zta a világot, és az most a lába előtt hever. Bajnok lett. Boldogan él. Mindene megvan. De a bunyó olyan, mint az élet: a győztesnek is mindig készülnie kell egy váratlan fordulatra. A bajnok egy régi haverja, Damian kiszabadul a sittről. Tizennyolc évet húzott le odabent, és abból kb. tizenhatot gyúrással tölthetett. Elképesztő formában van, és forr benne a düh. Mindenkit utál, aki kinn volt, amíg ő benn. De a legjobban a bajnokot gyűlöli – és be akarja bizonyítani, hogy neki jár a cím. És odabenn nem sportszerű meccsre készült. A gyerekkori barátoknak meg kell küzdeniük egymással. Adonis csak akkor győzhet, ha mindent kockára tesz: ő nagyon sokat veszíthet, az ellenfele viszont semmit. A legendás franchise új részében két elképesztő formában lévő színész csap össze: lélegzetelállító bunyókkal és nagy izgalmakkal jön a harmadik menet!

Tovább

14

Snag
(2023.04.28)

Akció / Bűnügyi / Thriller /

Tovább

15

The Covenant
(2023.04.19)

Háborús / Akció / Thriller /

A film John Kinley őrmestert követi nyomon, aki utolsó afganisztáni szolgálati útja során a helyi tolmáccsal, Ahmeddel dolgozik együtt, aki a saját életét kockáztatva viszi a sérült Johnt a kimerítő terepen át a biztonságba.

Tovább

16

A pápa ördögűzője
(2023.04.05)

Horror / Thriller /

A filmben Amorth felhatalmazást kap a pápától, hogy ördögűzést hajtson végre, és feltár egy jelentős összeesküvést a Vatikánon belül.Ahogy Amorth a vizsgálata során halad előre, felfedez egy évszázados összeesküvést, amelyben ugyanaz a démon vesz részt, akivel korábban a katolikus egyház is találkozott.

Tovább

17

Ghosted
(2023.04.18)

Akció / Vígjáték / Romantikus /

Miután Cole és Sadie randiznak egymással, a lány nem válaszol az üzeneteire. Cole úgy dönt, hogy meglepetés gyanánt Londonba utazik, de ott meglepő felfedezést tesz: kiderül, hogy Sadie titkos ügynök. A következő randi helyett egy nemzetközi akcióba keverednek, ahol együtt kell megmenteniük a világot.

Tovább

18

El puño del cóndor
(2023.04.04)

Akció / Dráma /

Tovább

19

The Best Man
(2023.04.21)

Akció / Thriller /

Tovább

20

Pán Péter és Wendy
(2023.04.20)

Családi / Fantasy / Akció / Kaland /

J. M. Barrie klasszikus meséjének élőszereplős adaptációja egy fiúról, aki három fiatal testvért toboroz Londonban, hogy csatlakozzanak hozzá egy varázslatos kalandra az elvarázsolt Sosevolt-szigetre.

Tovább

21

Sikoly VI.
(2023.03.08)

Horror / Rejtély / Thriller /

A legutóbbi gyilkosságokat követően, a négy túlélő Woodsboro elhagyásával új fejezetet kezd.

Tovább

22

Dungeons & Dragons: Betyárbecsület
(2023.03.23)

Kaland / Fantasy / Vígjáték /

Egy sármos tolvaj és különc kalandorokból álló bandája nagyszabású akciót terveznek egy elveszett ereklye megszerzéséért, de a dolgok veszélyesen kisiklanak, amikor a rossz emberekkel húznak ujjat…

Tovább

23

Gyönyörű sorscsapás
(2023.04.04)

Romantikus / Dráma / Vígjáték /

Az egyetemista Abby és Travis egymásba szeretnek, miután egy ideig barátok voltak. Travis nem hisz a kapcsolatokban, csak az egyéjszakás kalandokban. Amíg nem kerül a képbe Abby.

Tovább

24

Polite Society
(2023.04.27)

Akció / Kaland / Vígjáték /

Ria Khan úgy véli, hogy meg kell mentenie idősebb nővérét, Lénát a közelgő házasságtól. Miután barátai segítségét kéri, a függetlenség és a testvériség nevében megpróbálja véghezvinni a legambiciózusabb esküvői rablást.

Tovább

25

Zsákolj, ha tudsz!
(2023.05.11)

Vígjáték / Dráma /

Az ikonikus film modern feldolgozásában a korábbi sztárjátékos, Jeremy, akinek a sérülései kettétörték a karrierjét, vonakodva, de összefog Kamallal, az egykor ígéretes kosarassal, aki vakvágányra vitte a saját pályafutását. Bizonytalan kapcsolataik, nyomasztó anyagi helyzetük és belső küzdelmeik közepette a két, látszólag különböző kosaras összefog, hogy még egyszer, utoljára megpróbálják megvalósítani az álmaikat.

Tovább

26

Gyagyás Gyilkosság 2.
(2023.03.28)

Vígjáték / Bűnügyi /

Négy évvel azután, hogy megoldották első gyilkossági rejtélyüket, Nick és Audrey Spitz (Adam Sandler és Jennifer Aniston) főállású nyomozóként dolgozik, akik igyekeznek beindítani vállalkozásukat, amikor meghívást kapnak barátjuk, a maharadzsa (Adeel Akhtar) esküvőjére egy szigetén. A baj azonban ide is követi főszereplőinket, amikor a vőlegényt nem sokkal az ünnepség kezdete után elrabolják, és váltságdíjat követelnek érte. Minden elbűvölő vendég, családtag és maga a menyasszony is gyanúsítottá válik. A Gyagyás Gyilkosság második részében Nick és Audrey Spitz számára végre megadatik mindaz, amire régóta vágynak: egy esély, hogy sikeres nyomozóirodát vezessenek… és elutazhassanak Párizsba.

Tovább

27

A hét király halála
(2023.04.14)

Akció / Kaland / Háborús /

Edward király halála után betolakodók és rivális örökösök harcolnak a koronáért, és Uthrednek ismét kalandoznia kell bajtársaival, miközben megpróbálják egyesíteni Angliát.

Tovább

28

Maggie Simpson: Zsivány majdnem egyes
(2023.05.04)

Animációs / Családi / Sci-Fi / Vígjáték /

Az óvodába tartva Homer szem elől téveszti Maggie-t, aki Grogu repülő babakocsiján hiperűrugrásokkal átszeli a galaxist, majd egy szakasznyi birodalmi TIE-vadásszal szembekerülve csatatérré változtatja Springfieldet ebben a Star Wars világát ünneplő kisfilmben.

Tovább

29

Transformers: A fenevadak kora
(2023.06.06)

Akció / Kaland / Sci-Fi /

Tovább

30

65
(2023.03.02)

Sci-Fi / Kaland / Thriller /

A nem túl távoli jövőben játszódó, hátborzongató sci-fi/horror magányos hőse (Adam Driver) űrhajós, aki balesetet szenved, és egy elhagyott bolygóra kerül. Minden nap meg kell küzdeni az életben maradásért, és nem túl jók az esélyei. És van még egy baj: hogy rájön, nincs is egyedül a bolygón…

Tovább

31

Múmiák
(2023.01.05)

Animációs / Vígjáték / Családi / Kaland / Fantasy /

A múmiák nem nyughatnak. Jól megérdemelt, évezredes pihenőjüket töltik, de városukban nincs síri csend: számukra csak az a lényeg, hogy az élőkkel ne találkozzanak, egyébként nagy, pezsgő, élettel (és szerelemmel) teli városban töltik az örökkévalóságot. Éppen a fáraó lányának keresnek férjet, és a főnix ki is választja számára az egykori kocsihajtó bajnokot, Tutot. De egy angol régész megtalálja a holtak városába vezető átjárót, lejut hozzájuk, és magával viszi a hercegnő varázslatos gyűrűjét. Néhány váratlan fordulat és súlyos félreértés következtében a kocsihajtó srác, a kisöccse meg a hercegnő kénytelen a nyomába eredni az élők világába, hogy visszaszerezzék a gyűrűt. Még szerencse, hogy egy jókedvű házikrokodilt is visznek magukkal. Amerre a három múmia jár, szörnyű felfordulást csinál: a mai világ valahogy nincs felkészülve a csínytevő múmiák felbukkanására.

Tovább

32

Renfield
(2023.04.07)

Horror / Vígjáték / Fantasy /

Miután belefáradt a Drakula lakájaként eltöltött évszázadokba, Rebecca Quincy felbukkanása után Renfield új életre – és talán megváltásra is – talál, amikor beleesik a vad, örökké dühös közlekedési rendőrbe.

Tovább

33

One Day as a Lion
(2023.04.04)

Akció / Thriller / Bűnügyi /

Jackie Powers semmitől sem riad vissza, hogy megakadályozza, hogy a fia kövesse őt a bűnözésbe. Miközben maffiózó megbízója üldözi, egy véletlen találkozás egy út menti büfében új utat nyit számára.

Tovább

34

Hattyúhercegnő: Új tündérmese születőben
(2023.05.23)

Családi / Animációs / Fantasy /

Amikor Uberta előkészül arra, hogy átadja a királyi jogart Odette-nek és Dereknek, egy másik királynő álnok terveket sző, hogy meghiúsítsa a koronázást.

Tovább

35

Kokainmedve
(2023.02.22)

Thriller / Vígjáték / Bűnügyi /

1985-ben egy drogfutárnak lezuhant a repülője, és az eltűnt kokaint megette egy fekete medve. Ez az igaz történet ihlette ezt a vad thrillert, melyben egy zsarukból, bűnözőkből, turistákból és tinédzserekből álló csoport gyűlik össze egy georgiai erdőben, ahol egy 230 kilós csúcsragadozó bődületes mennyiségű kokaint kebelezett be, és bekokózva tombolni kezd, mert még több port – és vért - kíván…

Tovább

36

Ahol a sínek véget érnek
(2023.05.26)

Dráma / Vígjáték / Családi /

A vidéki Mexikóban egy Georgina nevű tanárnő elkötelezett, hogy megváltoztassa a vasúti kocsiból kialakított tanteremben tanuló fiatal és tehetséges diákjai életét.

Tovább

37

A gép
(2023.01.12)

Akció / Kaland / Thriller /

A viharban megsérült repülő utasait, a háborús övezetnek számító szigeten végrehajtott sikeres kényszerleszállás után elrabolják. A pilóta egyetlen lehetséges segítsége, a gyilkossággal vádolt Louis Gaspare, aki az FBI őrizetében utazott a repülőn.

Tovább

38

Nada que ver
(2023.03.02)

Romantikus / Vígjáték /

Tovább

39

Dead Shot
(2023.05.12)

Akció / Thriller /

Tovább

40

Chupa
(2023.04.07)

Kaland / Fantasy / Családi /

A tizenéves Alex mexikói családlátogatása során egy valószínűtlen társra tesz szert, amikor felfedez egy fiatal chupacabrát, amely a nagyapja fészerében rejtőzik. Hogy megmentsék a mitikus lényt, Alexnek és unokatestvéreinek életük kalandjába kell belevágniuk.

Tovább

42

The Black Demon
(2023.04.26)

Horror / Thriller /

Paul Sturges Mexikóba viszi a családját, hogy megvizsgálja a cége tulajdonában lévő olajfúrótornyot. Amikor kiérnek, a fúrótornyot szinte teljesen elhagyatottan találja. Már csak néhány rémült munkás maradt ott, akik elmondják neki, hogy többször megtámadta őket egy félelmetes cápa, ami egy mexikói legenda része. Mivel a fúrótorony a vízbe süllyed, a cápa pedig rájuk vadászik, ki kell találnia, hogyan maradhat életben, és hogyan őrizze meg családja biztonságát.

Tovább

43

Kopogás a kunyhóban
(2023.02.01)

Horror / Thriller /

Egy kislány a szüleivel egy elhagyatott kunyhóban vakációzna, azonban négy fegyveres idegen túszul ejti őket, és azt követelik a családtól, hogy hozzanak meg egy képtelen döntést az apokalipszis elkerülésének érdekében. A család a külvilággal szinte nem tud kommunikálni, így kell eldönteniük, mit hisznek el és mit nem, mielőtt mindennek vége.

Tovább

44

Flash – A Villám
(2023.06.14)

Sci-Fi / Akció / Kaland /

Világok ütköznek össze, amikor a szupergyorsnál is gyorsabb Barry (Ezra Miller) arra használja a szupererejét, hogy visszafusson a múltba – reméli, hogy ha ott változtat, a jelen is más lesz. Csak a családja sorsát akarja jobbá tenni, a szülein szeretne segíteni, de sajnos, megtörténik, amiért nekirugaszkodott: megváltoztatja a jelent. Egy újfajta valóság csapdájába esik. Ebben Zod tábornok visszatér, és a Föld elpusztításával fenyeget, de nincsenek szuperhősök, akik az emberiség segítségére siethetnének. Ha meg akarja menteni a világot, amiben élt, és vissza akar térni a jövőbe, amit remél, Barry-nek futnia kell. És különleges gyorsasága segítségével elő kell kerítenie azokat a szuperhősöket, akik segíthetnek a bajban. De nem pont azokat találja, akikért indult. És nem biztos, hogy az ő önfeláldozása elég hozzá, hogy helyretolja a kizökkent valóságot.

Tovább

45

Szupercella
(2023.03.17)

Akció /

William egész életében arról ábrándozott, hogy apja nyomdokaiba lépve ő is viharvadász legyen. A legendás apát évekkel korábban egy szupertornádó ragadta el. Azóta a tornádók üldözése igazi üzletté változott, a katasztrófaturizmus pedig virágzik. A tinédzser elszökik otthonról és apja volt kollégájával ered egy hurrikán nyomába, ám a régmúlt idők óta a tornádók csak nagyobbá és pusztítóbbá váltak. Eközben William édesanyja kétségbeesetten keresi fiát, nem is sejtve, hogy éppen minden idők legnagyobb vihara, egy szupercella készül lecsapni a környékre, veszélyeztetve nemcsak a viharvadászok, de a környékbeliek életét is.

Tovább

46

Two Sinners and a Mule
(2023.04.21)

Western / Akció /

Tovább

47

Micimackó: Vér és méz
(2023.01.27)

Horror / Thriller /

Róbert Gida egyetemi tanulmányai során elhanyagolja a Százholdas Pagony állatait, és nem látja el őket ennivalóval. Az éhező állatok közül Micimackó és Malacka úgy dönt, magának szerez eleséget, s ezzel visszatérnek állati ösztöneik. A Mackó a méz mellett a vérre is szomjazik. Ez pedig halálos veszélyt jelent az odaérkező turisták számára. Ám Micimackó és Malacka Róbert Gidával is le akar számolni, amiért elhagyta őket.

Tovább

48

La extorsión
(2023.04.06)

Thriller / Bűnügyi /

Tovább

49

From Black
(2023.03.15)

Horror /

Egy gyógyulófélben lévő drogfüggő, aki kétségbeesetten keresi a lezárást, és akit nyomasztó bűntudat gyötri kisfia eltűnése után, bizarr ajánlatot kap: megtudhatja az igazságot a történtekről és helyrehozhatja a dolgokat - ha hajlandó megfizetni egy ijesztő árat. Vajon mennyire hajlandó belemenni a sötétségbe a megváltás esélyéért?

Tovább

50

Saint Seiya: Knights of the Zodiac
(2023.04.27)

Fantasy / Akció / Kaland /

Tovább

51

Batman: The Doom That Came to Gotham
(2023.03.10)

Animációs / Fantasy / Horror / Akció / Rejtély /

Egy ősi gonosz ébred, és csak Bruce Wayne mentheti meg az 1920-as évek Gotham Cityjét.

Tovább

52

Last Sentinel
(2023.03.17)

Sci-Fi / Thriller / Dráma /

Egy csapat katona egy elhagyatott katonai bázison rekedt a közeli jövőben a Földön, és várják a felmentést vagy az ellenséget, attól függően, hogy melyik jön előbb.

Tovább

53

Two Witches
(2023.03.02)

Horror /

A boszorkányok nem halnak meg anélkül, hogy ne hagynának örökséget maguk után.

Tovább

54

Assassin Club
(2023.02.24)

Akció / Rejtély / Thriller /

Egy bérgyilkos megbízást kap, hogy öljön meg hét embert a világ különböző pontjain, ám kiderül, hogy a célpontok szintén bérgyilkosok, akiket azért béreltek fel, hogy megöljék őt.

Tovább

55

80 for Brady
(2023.02.03)

Vígjáték /

Egy baráti társaság életcéljául tűzte ki, hogy elmennek a Super Bowlra, és találkoznak az NFL szupersztárjával, Tom Bradyvel.

Tovább

56

Az óra
(2023.03.28)

Horror / Rejtély / Thriller /

Ellának mindene megvan: a belsőépítészet egyre fényesebben ragyogó csillaga, az otthona mintha egy magazinból került volna ki, házastársa pedig szerető férj. De Ella kitaszított, mert… nem akar gyereket. És ezt senki – se a család, se a barátok, se a társadalom – nem tolerálja, hiába bizonygatja, hogy boldog. A nyomás egyre fokozódik, a nő pedig rátalál egy klinikai vizsgálatra, ami a helyzetét termékenységi problémának tekinti – egy kémiai egyensúlyhiánynak, ami a közelmúltban kifejlesztett, mesterséges hormonokkal és kognitív viselkedésterápiával kezelhető. Ella úgy dönt, hogy részt vesz a vizsgálatban. Nagy meglepetésére a kezelés hatni kezd, de a gyógyszer mellékhatásai miatt egyre paranoidabbá és erőszakosabbá válik. Ella végre gyereket szeretne… de milyen áron?

Tovább

57

¡Que Viva México!
(2023.03.23)

Dráma / Vígjáték /

Tovább

58

The Communion Girl
(2023.02.10)

Horror /

Spanyolország, az 1980-as évek vége. Az újonc Sara megpróbál beilleszkedni a többi tinédzser közé egy Tarragona tartománybeli kisvárosban. Egyik este legjobb barátnőjével elmennek egy szórakozóhelyre, hazafelé menet pedig egy kislányra bukkannak, aki egy babát tart a kezében, és elsőáldozáshoz van öltözve. És ekkor kezdődik a rémálom.

Tovább

59

Az ördög összeesküvése
(2023.01.13)

Horror / Fantasy / Sci-Fi / Thriller /

Egy erős biotechnológiai vállalat áttörést jelentő technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi számukra, hogy a történelem legbefolyásosabb embereit klónozzák néhány DNS-töredékkel. A társaság mögött egy sátánisták összecsapása áll, amely ellopja Krisztus lepeljét, és birtokába veszi Jézus DNS-ét. A klón a végső felajánlás az ördögnek. Mihály arkangyal a földre jön, és semmiben sem áll meg, hogy véget vessen az ördög összeesküvésének.

Tovább

60

A bűvész elefántja
(2023.03.10)

Animációs / Kaland / Családi / Fantasy /

Egy elszánt fiú belemegy a király által támasztott kihívásba: három lehetetlen feladatot kell végrehajtania egy varázslatos elefántért, és hogy beteljesíthesse sorsát.

Tovább

61

Útikönyv a szerelemhez
(2023.04.21)

Romantikus / Vígjáték / Kaland /

Egy amerikai utazásszervezőt a munkája Vietnámba szólít, ahol egy szabad szellemű idegenvezető rádöbbenti, hogy milyen gyönyörű kalandokkal teli életet is élhetne.

Tovább

62

Transfusion
(2023.01.05)

Bűnügyi /

Egy volt különleges ügynök az alvilágba kényszerül, hogy megakadályozza, hogy egyetlen fiát elvegyék tőle.

Tovább

63

Air – Harc a legendáért
(2023.04.05)

Dráma / Történelmi /

A sport világa többé soha nem lesz olyan, mint volt. Egy hízásra hajlamos, korosodó kosaras játékos-megfigyelő (Matt Damon) a Nike alkamazottja lesz. És szenvedélyesen keresi azt a kosarast, akivel szerződve az akkor még kis cég megmutathatja a világnak, mit tud. Keresi, keresi, és végül megtalálja az emberét: egy olyan játékos személyében, aki még egy percet sem töltött az NBA pályáin. Ő mégis harcba száll azért, amiben hisz: hogy ha ezzel a zöldfülű kosarassal kötnek szerződést, az magasra viheti a céget. Új cipőt terveztet. Újfaja szerződést köt. Mindenkivel szembeszáll... Ő és társai másképpen gondolkodtak, mint a szakmájukban mindenki más. Mindent kockára tettek. És igazuk lett.

Tovább

64

Island of the Dolls
(2023.01.13)

Horror /

Tovább

65

Lagos bandái
(2023.04.07)

Bűnügyi /

Három jó barát – Obalola, Ify és Gift – Isale Ekóban született és nőtt fel, ott, ahol az utcákat politikai kötődésű bandák uralják. Mikor a bandák rivalizálása vérrel árasztja el az utcákat, Obalola, Ify és Gift is belekeveredik a bandaháborúba, és olyan titkokra derítenek fényt, amelyek nem csak alapjaiban rázzák meg Isale Ekót, de őket is közelebb juttatják sorsuk beteljesítéséhez.

Tovább

66

Darker Shades of Summer
(2023.03.01)

Thriller / Romantikus /

Tovább

67

Meg 2.: Az árok
(2023.08.02)

Akció / Sci-Fi / Horror /

A 2018-as 'Meg - Az őscápa' című film folytatása.

Tovább

68

The Park
(2023.03.02)

Akció / Dráma / Horror / Sci-Fi / Thriller /

Tovább

69

Cazadora
(2023.01.19)

Thriller /

Tovább

70

Chris Rock: Selective Outrage
(2023.03.04)

Vígjáték /

Tovább

71

Barbie
(2023.07.19)

Vígjáték /

Tovább

72

Homestead
(2023.03.03)

Horror / Thriller / Western /

Tovább

73

Tetőpont: A Pornhub története
(2023.03.15)

Dokumentum /

Kövesse nyomon a leghíresebb felnőtt szórakoztató platform felemelkedésének történetét, és ismerje meg a közelmúltban feltámadó ellenérzéseket a weboldallal szemben.

Tovább

74

A mumus
(2023.05.31)

Horror / Rejtély /

A tizenhat éves Sadie és tíz esztendős húga, Sawyer nehezen emésztik meg édesanyjuk közelmúltbeli, tragikus halálát. Apjuk, Will Harper igyekszik mindent megtenni értük, ám mégis képtelen közel kerülni hozzájuk akár érzelmi, akár pszichológiai szinten. A sikeres házi praxist vezető lélekgyógyász kudarca, hogy szóra bírja őket a súlyos veszteségről, csak tovább lazítja amúgy is megtört családjuk összetartó erejét. Egy nap titokzatos új beteg, Lester Billings toppan be váratlanul otthonukba, hogy kiönthesse szívét gyermekei gyötrő haláláról. Akad azonban valami, amit hátrahagy: egy gonosz jelenlét, ami a sötétben leledzik és áldozatai szenvedéséből táplálkozik. Sadie és Sawyer egy sor iszonyatos dolgon megy keresztül a természetfeletti lény miatt, Will pedig egyszerűen képtelen hinni lányainak, s ezzel családja pusztulását idézheti elő.

Tovább

75

Die Hart
(2023.02.22)

Akció / Vígjáték / Thriller /

Kevin Hart kitalált változatát követhetjük nyomon, amint megpróbál akciófilmsztárrá válni. Egy Ron Wilcox által vezetett iskolába jár, ahol megpróbálja elsajátítani, hogyan válhat az iparág egyik legkeresettebb színészévé.

Tovább

76

Legion of Super-Heroes
(2023.02.07)

Animációs / Akció / Sci-Fi /

Tovább

77

Sayen
(2023.03.03)

Akció /

Tovább

78

The Mummy Resurrection
(2023.01.02)

Horror /

Tovább

79

Rooming With Danger
(2023.03.31)

Thriller / TV film /

Tovább

80

Elemi
(2023.06.14)

Animációs / Vígjáték / Családi / Fantasy / Romantikus /

Egy olyan városban, ahol a tűz, a víz, a szárazföld és a levegő lakói együtt élnek, egy tüzes, fiatal nő és egy jóindulatú srác valami elemi dolgot fedez fel: mennyi a közös bennük.

Tovább

81

Robots

Sci-Fi / Vígjáték / Romantikus /

Tovább

82

Knight nyomozó 3: Függetlenség
(2023.01.20)

Akció / Bűnügyi / Thriller /

James Knight nyomozó utolsó pillanatban kapott megbízása versenyfutássá válik, hogy megakadályozza, hogy egy mentőorvos veszélyeztesse a városi ünnepségeket. A félrevezetett önbíráskodó, aki lopott fegyverrel és egyenruhával zsarunak adja ki magát veszélyes tervre készül...

Tovább

83

Ripper's Revenge
(2023.04.03)

Horror /

Tovább

84

Fortune-hadművelet: A nagy átverés
(2023.01.04)

Akció / Vígjáték / Kaland / Thriller /

A Five Eyes, a nemzetközi hírszerző ügynökség beszervezi Orson Fortune MI6 ügynököt, hogy megakadályozza egy halálos új fegyvertechnológia eladását, amely a világrend megbomlásával fenyeget.

Tovább

85

Big George Foreman
(2023.04.27)

Történelmi / Dráma /

George Foreman élete és bokszolói karrierje.

Tovább

86

Little Dixie
(2023.02.03)

Thriller / Akció / Dráma / Bűnügyi /

Doc elősegíti a törékeny fegyverszünetet a kormányzó és a kartell között, a vádhatósági engedékenységet pénzért cserébe adva. A fegyverszünet megszűnésével Doc magára marad, hogy megvédje az egyetlen makulátlan dolgot az életében: a lányát, Little Dixie-t.

Tovább

87

Indiana Jones és a sors tárcsája
(2023.06.28)

Kaland / Akció /

Egy új korszakban találja magát és Indy azzal küszködik, hogy beilleszkedjen egy olyan világba, amely úgy tűnik, kinőtte őt. De amint egy ismert gonosz csápjai visszatérnek egy régi rivális képében, még egyszer fel kell vennie a kalapját és az ostorát, hogy megbizonyosodjon arról, hogy egy ősi és erős ereklye ne kerüljön rossz kezekbe.

Tovább

88

Tyler Rake: A kimenekítés 2.
(2023.06.09)

Akció / Thriller /

Tovább

91

Organ Trail
(2023.04.14)

Western / Horror /

Tovább

92

Paint
(2023.04.06)

Vígjáték / Dráma /

Tovább

93

Quiero Tu Vida
(2023.05.03)

Vígjáték /

Tovább

94

Bama Rush
(2023.05.23)

Dokumentum /

Tovább

95

Infelices para Siempre
(2023.01.26)

Vígjáték / Romantikus /

Tovább

97

Uno para morir
(2023.05.05)

Thriller / Rejtély / Dráma / Horror /

Tovább