×

Film ajánlása a listára

Kezdje el begépelni a beküldeni kívánt film-sorozat-színész nevét és válasszon a listából.

Filmajánló 2022

Ha nem tudod mit nézz akkor mi ajánlunk neked 100 filmet amit épp mások néznek online, ezeket a filmeket azért merjük bátran ajánlani, mert több ezren nézik a legnagyobb online filmes oldalakon, az adatokat naponta frissítjük, így ebben a listában mindig olyan filmet ajánlunk ami tényleg népszerű és csak azokat amelyek 2022-ben jelentek meg.

Hozz létre te is egy hasonló listát, a listák létrehozásához nem kell mást tenned mint regisztrálni az oldalunkon, és máris létrehozhatsz film, sorozat vagy színész listákat, amit megmutathatsz ismerőseidnek és persze az oldal látogatóinak.

Hiányzik egy film a listáról? Ezt a listát te magad is alakíthatod, mert a lista létrehozója engedélyezte a listára való ajánlást. Regisztráció után bárki küldhet be a listára elemeket amiről értesítést kap a lista létrehozója, és ha jónak találja az ajánlatot elfogadhatja.


avatarWakanda DC

97 elem a listán
5.1 átlagos értékelés
150 óra 18 perc összes futási idő
$1.22B összes bevétel
Filmajánló 2022
Filmajánló 2022

Filmajánló 2022 lista elemei

3

Zöld Lámpás: Rettegje erőmet
(2022.05.19)

Animációs / Akció / Sci-fi /

A nemrégiben elbocsátott tengerészgyalogos, John Stewart élete válaszútjához érkezett, amelyet csak bonyolít az, hogy megkapta a földönkívüli gyűrűt, amely megadja neki a Zöld Lámpásának erejét.

Tovább

4

Zomblogalypse
(2022.05.24)

Vígjáték / Horror /

A kultikus brit zombis websorozat nagyjátékfilmes adaptációja, amely egy zombi apokalipszis három alkalmatlan túlélőjének kalandjait követi nyomon egy videoblogon keresztül, amelyet a mindennapi túlélés unalmának enyhítésére vezetnek.

Tovább

6

Zombik 3
(2022.07.09)

Zenés / Fantasy / Vígjáték / Sci-fi / Családi / TV Movie /

Zed és Addison immár végzősök a seabrooki gimiben, Seabrook városkája pedig biztonságos menedékként szolgál az emberek és a szörnyek számára egyaránt. Zed egy fociösztöndíjra hajt, aminek segítségével ő lehetne az első zombi, aki egyetemre jár, Addison pedig nemzetközi szurkolóbajnokságot szervez, amire váratlanul egy földönkívüli csapat is benevez. A seabrookiak azonban gyanítják, hogy űrből érkezett látogatóik nem kizárólag a barátságos verseny miatt érkeztek.

Tovább

7

Zero Contact
(2022.05.27)

Sci-fi / Thriller /

A film 17 különböző országban készült, teljes egészében virtuálisan a 2020-as világjárvány idején.

Tovább

8

Zanox - Kockázatok és mellékhatások
(2022.05.26)

Romantikus / Vígjáték / Sci-fi / Krimi /

A kétes eredetű házipálinkák sok fejfájást okoznak, a Zanox nevű kísérleti szerrel viszont lehetővé teszik az időutazást. Ráadásul más piákkal ellentétben nem előre, hanem a múltba. Misivel is ez történik, akit a következő reggelen a másnaposság helyett ismét az érettségi vár. A szokatlan helyzettel élve Misi bátrabban kezdeményez Jankánál, akibe régóta szerelmes, megpróbál megakadályozni egy gyilkosságot, és a töri tételt is átnézi, amit húzni fog. Arra viszont nem gondol, hogy mennyi mindennek kell a helyén lennie ahhoz, hogy napját valóban a legjobbá alakítsa, miközben vészesen fogy az időutazás üzemanyaga, a házipálinka.

Tovább

9

Elátkozott barlang
(2022.06.02)

Családi / Fantasy /

Az erdő mélyén található egy barlang, aminek van egy titka, amit a király és egy harcosa ismer. Amikor egy nap a király meghal, és két fia rivalizálni kezd a trónért, kezdetét veszik a nehézségek.

Tovább

10

Zafira küldetése
(2022.11.16)

Dokumentum /

Zarifa Ghafari 26 évesen Afganisztán egyik első női polgármestere lett, és a legfiatalabb, aki valaha is betöltötte ezt a tisztséget. A két viharos év alatt forgatott film a túlélésért folytatott személyes küzdelmét dokumentálja, miközben országa felbomlik.

Tovább

11
13

XX. századi lány
(2022.10.06)

Romantikus / Dráma /

Egy kedves, jószívű lány megígéri barátnőjének, hogy szemmel tartja egyik osztálytársukat, akibe a a lány titkon szerelmes. De aztán végül a saját románca ragadja magával...

Tovább

15

X
(2022.03.17)

Horror / Rejtély / Thriller /

Egy félreeső texasi tanyára forgatócsoport érkezik, hogy egy felnőttfilmet készítsenek. Vendéglátóik, egy visszahúzódó idős házaspár, különös érdeklődést tanúsít fiatal vendégeik iránt. Ahogy leszáll az éj, a pár érdeklődése erőszakossá válik.

Tovább

16

A nők beszélnek
(2022.12.23)

Dráma /

Egy elszigetelt vallási szektában élő nők egy csoportja azért küzd, hogy fényt derítsenek az ellenük elkövetett szexuális bűncselekményekre.

Tovább

20

Wildflower
(2023.03.17)

Vígjáték / Dráma /

A felnőtté válásról szóló film a születéstől az érettségiig követi Bea Johnsont, aki egy értelmi fogyatékos szülővel és egy olyan nagycsaláddal él, amely nem igazán tud megegyezni abban, hogyan segíthetne a legjobban.

Tovább

22

White Elephant
(2022.06.03)

Akció / Krimi / Thriller /

Egy volt tengerészgyalogosnak meg kell küzdenie a lelkiismeretével és saját becsületkódexével, amikor arra kényszerül, hogy a maffiának dolgozzon.

Tovább

24

When You Finish Saving the World
(2023.01.20)

Dráma / Vígjáték /

Evelyn és fia, Ziggy egymás hiányát vetítik másokra. Evelyn kétségbeesetten próbál megnevelni egy igénytelen tinédzsert, míg Ziggy egy csodálatos fiatal nő iránt érdeklődik az iskolában.

Tovább

27
28

Wendell és Wild
(2022.10.21)

Animációs / Vígjáték / Fantasy / Kaland /

Két furfangos démon alkut köt egy punk-rocker tinédzserrel, hogy kijuthassanak az alvilágból, és valóra válthassák álmaikat az élők földjén.

Tovább

29

Weird: Az Al Yankovic Sztori
(2022.09.08)

Zenés / Vígjáték /

'Weird Al' Yankovic életének minden aspektusát feltárja, a korai slágerekkel, mint például az 'Eat It' és a 'Like a Surgeon' által elért hírnévre emelkedésétől a hírességek heves szerelmeiig és híresen romlott életstílusáig.

Tovább

31

WarHunt
(2022.01.21)

Akció / Horror / Thriller / Háborús / Fantasy /

A második világháború utolsó évében egy amerikai katonai teherszállító repülőgép lezuhan az ellenséges vonalak mögött. A kegyetlenségéről ismert Johnson őrnagy pedig azonnal mentőakcióra küldi a legbátrabb katonákat, hogy visszaszerezzék a gép által szállított szigorúan titkos anyagot.

Tovább

33

Volt egyszer egy nyár
(2022.10.21)

Dráma /

Sophie az apjával töltött gyerekkori nyaralás közös élményeire gondol vissza, amikor azt érezte boldog volt. Húsz évvel később a zűrzavaros emlékek és a képzelt emlékek közepette próbál rájönni, milyen is valójában az a férfi, aki az édesapja.

Tovább

34

Virus-32
(2022.04.21)

Horror /

Tovább

38

विक्रम वेधा
(2022.09.30)

Akció / Krimi / Thriller /

Vikram nyomozó rajtaüt egy helyen és megöl mindenkit, aki a rettegett gengszter, Vedha-nak dolgoznak, de nem kap semmilyen információt az ő rejtekhelyéről. Vedha bujkál, mert fél, hogy letartóztatják. Vikram rájön a rejtekhelyére de mielőtt elindulhatna a csapatával, meglepő módon Vedha feladja magát a rendőrségen. A kihallgatás során Vedha hallgat és csak akkor nyílik meg, amikor Vikram hallgatja ki őt. A múltjáról mesél neki, arról, hogy a kis gonosztevőből hogyan lett gengszter. Ám a következő néhány percben Vedha óvadékot kap az ügyvédjétől Priya-tól, aki Vikram felesége. Vikram rájön, hogy Vedha-nál ez a terv része volt, hogy letartóztassa magát, majd óvadék ellenében rövid időn belül kiengedik...

Tovább

39

Viking farkas
(2022.11.18)

Horror / Thriller / Rejtély /

Thale egy kisvárosba költözik édesanyjával, rövidesen azonban egy gyilkossági ügybe keveredik, amelyben ő lehet a legfontosabb szemtanú.

Tovább

41

Veszélyes lehet a fagyi
(2022.11.17)

Romantikus / Vígjáték / Dráma /

Adél (Stork Natasa) radiológusként dolgozik egy magyar közkórházban, egypetéjű ikerpárja, Éva (Stork Natasa) pedig jó anyagi körülmények között neveli pár hónapos kisfiát vállalkozó férje oldalán. Különböző nézőpontból látják egymás életét. Az egyértelmű külső hasonlóságok ellenére máshogyan látják magukat és egymást, mindkettejüknek a másik élete tűnik könnyebbnek és jobbnak. Ebbe a konfliktusokkal terhelt kapcsolatba Ákos (Patkós Márton) színrelépése hoz váratlan fordulatot. Elsőre úgy tűnik, hogy a férfi mélyíti a távolságot az ikrek között, azonban éppen az ő hatására kezdenek el újra egymásra figyelni.

Tovább

42

Veszedelmes vonzódás
(2022.11.01)

Dráma / Vígjáték / Romantikus / Krimi /

Adrien, a jóképű és megnyerő egykori táncos karrierjét egy motorbaleset törte derékba. A férfi a francia Riviérán tengeti napjait és íróként próbál érvényesülni, miközben megismerkedik az egykori filmsztárral, a dúsgazdag Marthával, aki minden lehetséges módon igyekszik elkényeztetni fiatal szeretőjét. Ám hiába a csillogó partik és a tengernyi pénz, Adrien többet akar. Amikor találkozik a gyönyörű és féktelen Margot-val, aki a manipuláció mestere, ördögi tervet eszelnek ki.

Tovább

43

Veszedelmes viszonyok
(2022.07.08)

Dráma / Romantikus /

Célène 17 éves idealista. Hisz az abszolút szerelemben, és jobban érdekli az olvasás, mint a közösségi hálózatok. Éppen arra készül, hogy egy időre külön éljen vőlegényétől, Pierre-től, és Párizsból Biarritzba költözik. Nagyon hamar szembe kell néznie új iskolája gonosz elitjével, amelyet az egykori nagy filmsztár és Instagram-királynő Vanessa és a sztárszörfös Tristan ural, aki egyszerre veszélyes és csábító. Célène beleszeret a férfiba, de még messze nem sejti, hogy Tristan és Vanessa kegyetlen fogadásának középpontjában áll. Vajon meddig fognak elmenni?

Tovább

44

Vesper
(2022.08.17)

Sci-fi / Dráma / Kaland /

A Föld ökoszisztémájának összeomlása után Vesper, a 13 éves lány, aki lebénult apjával küzd a túlélésért, találkozik egy titokzatos nővel, aki arra kényszeríti Vespert, hogy eszét, erejét és biohacking képességeit felhasználva küzdjön a jövőért.

Tovább

45

Vesd magad a mélybe
(2022.10.05)

Vígjáték / Dráma / Romantikus /

Egy fiatal nő különleges kalandra indul legjobb barátja utolsó kívánságának következtében - le kell győznie szorongását és félelmeit, illetve még a szerelmet is megtalálhatja.

Tovább

46

Véres örökség
(2022.10.26)

Thriller / Dráma /

Guillaume a rendőrség által elkövetett gyilkosságsorozatot vizsgálja, miután testvére szokatlan módon irányítja apja vállalkozását.

Tovább

47

Vérapó
(2022.11.30)

Akció / Vígjáték / Krimi / Thriller / Horror /

Amikor karácsony estéjén egy zsoldoscsapat betör egy gazdag családhoz, és mindenkit túszul ejt, a csapat nincs felkészülve a meglepetésre: a Télapó a helyszínen van, és meg akarja mutatni, hogy ez a név nem egy szentet takar.

Tovább

48
49

Vegyél el
(2022.02.09)

Romantikus / Vígjáték / Zenés /

Amikor Kat pillanatokkal a házassági szertartás előtt megtudja, hogy Bastian megcsalta, összeomlik a színpadon, kétkedni kezd a szerelemben, az igazságban és a hűségben. Ahogy világának szappanbuborékja kipukkan, tekintete találkozik egy idegenével - egy arccal a tömegben. Ha az, amit ismersz, cserben hagy, talán az a válasz, amit nem ismersz, így az őrület egy pillanatában Kat úgy dönt, hogy összeházasodik az idegennel.

Tovább

50

Végtelenség
(2022.09.15)

Dráma /

A Clara és gyermekei közötti szeretet története a 70-es évek Rómájában.

Tovább

51

Végtelen vihar
(2022.03.25)

Thriller / Kaland / Dráma /

Amikor egy hegymászó hóviharba kerül, találkozik egy ottrekedt ismeretlennel. Mindkettejüknek le kell jutnia a hegyről, mielőtt leszáll az éjszaka.

Tovább

52

Vedd be a gyógyszered! Xanax
(2022.11.30)

Dokumentum /

Ebben a tényfeltáró dokumentumfilmben betegek és szakemberek mondják el a tapasztalataikat ezzel a népszerű nyugtatóval kapcsolatban, amely egyeseknek orvosság, másoknak méreg.

Tovább

53

Váratlan szerencse
(2022.03.11)

Thriller / Krimi / Dráma /

Egy férfi betör egy milliárdos üres nyaralójába, azonban rosszra fordulnak a dolgok, amikor megérkezik az arrogáns techmogul és felesége.

Tovább

54

Váratlan szerelem
(2022.04.29)

Vígjáték / Romantikus /

Egy feltörekvő fiatal művésznő csatlakozik a középiskola futócsapatához, és később felfedezi, milyen az igazi szerelem, amikor váratlanul beleszeret egy csapattársába.

Tovább

55

Válassz vagy meghalsz!
(2022.04.15)

Horror / Thriller / Sci-fi /

A videojátékok sokat változtak az elmúlt négy évtizedben. Talán nem emlékszel, de az otthoni számítógépeken a legkorábbi játékok mind szöveges alapúak voltak. Ez azt jelenti, hogy a játék legtöbb cselekménye a képzeletedben játszódik le. A Netflix hamarosan megjelenő horrorfilmjében Válassz vagy halj megnevű elveszett túlélési horrorjáték CURS>R újra megjelent. De ahogy a film első előzetese is sugallja, CURS>R olyan képességekkel rendelkezik, amelyek messze túlmutatnak egy játékon.

Tovább

56

Valami a Tiffanytól
(2022.11.29)

Romantikus / Vígjáték /

Egy nő életét követhetjük figyelemmel, amikor egy másnak szánt eljegyzési gyűrű elvezeti ahhoz a személyhez, akivel együtt kellene lennie.

Tovább

57

Valaki figyel
(2022.06.03)

Horror / Rejtély / Thriller /

Egy fiatal amerikai nő Bukarestbe költözik, majd gyanakodni kezd, hogy a szemközti házból egy idegen figyeli minden mozdulatát. Ráadásul úgy véli, hogy a helyi sorozatgyilkos lehet az, aki nőket fejez le.

Tovább

58
59

Vad trópus
(2022.03.23)

Dráma / Krimi / Thriller /

Mosest csecsemőként hozták illegálisan a Franciaországhoz tartozó Mayotte szigetre, ahol egy francia ápoló nevelte fel. Amikor a fiú tizenhárom éves korában az anyja váratlanul meghal, attól félve, hogy kiutasítják az országból, Moses csatlakozik a nyomornegyedben egyedül élő gyerekekhez.

Tovább

61

V/H/S/99
(2022.09.15)

Horror / Thriller /

Tanúi lehetünk 1999 pokoli víziójának, ahol a társadalmi elszigeteltség, az analóg technológia és a nyugtalanító házi videók a kegyetlenség rémálmává olvadnak össze.

Tovább

63

Ünnepi dallamok
(2022.11.24)

Romantikus / Vígjáték / Zenés /

Az énekes-dalszerző Gail lehetőséget kap, hogy versenyezzen egy nagy lehetőségért, és elindul az országon át, de csak az oklahomai Harmony Springsig jut el, amikor az útja, a költségvetése és minden reménye megakad. Mivel mindössze két hét áll rendelkezésére, hogy eljusson álmai tárgyára, az iHeartRadio karácsony esti előadására, megfogadja a helyi mindenes, Jeremy tanácsát, és felveszi a harcot egy csapatnyi alkalmatlan sráccal, akik abban reménykednek, hogy felléphetnek a saját karácsony esti gálájukon. Gail és Jeremy egyre közelebb kerülnek egymáshoz, de ha a lány teljesíteni akarja élete álmát, lehet, hogy el kell hagynia őt és a várost, amelyet megszeretett.

Tovább

65

Ügynökjátszma
(2022.04.08)

Akció / Thriller /

Egy CIA-tiszt egy kiadatási akció célpontjává válik, miután őt gyanúsítják egy kulcsfontosságú tanú halála miatt.

Tovább

66

A Simpson család – Üdvözlet a klubban
(2022.09.08)

Animációs / Vígjáték /

Disney+ nap van, és Lisa Simpson eltökélte, hogy hercegnővé változik. Ám a Disney néhány megátalkodott gonosztevője meggyőzi őt arról, hogy rosszalkodni bizony szórakoztatóbb.

Tovább

67

Uunchai
(2022.11.11)

Dráma /

Tovább

68

Utolsó esély
(2022.11.09)

Az 50 éves Dodi úgy dönt, hogy itt az ideje megtanulni longboardozni. Összebarátkozik egy tinédzserrel, aki hajlandó megtanítani őt. A közös gyakorlás során megtanulják egymástól, mit jelent küzdeni azért, ami igazán fontos.

Tovább

69

Utazás a végtelenbe
(2022.09.26)

Dokumentum /

Létezik a végtelen? Megtapasztalhatjuk-e a végtelent? Ebben az animációs filmben, amelyet 10 ország művészei készítettek, tudósok és matematikusok a végtelen és annak az univerzumra gyakorolt észbontó következményei után kutatnak a világ legmodernebb eszközeivel.

Tovább

70

Utama – Az elfelejtett föld
(2022.05.11)

Dráma /

A bolíviai felföldön egy idős quechua házaspár évek óta élik kettesben mindennapjaikat. Egy szokatlanul hosszú szárazság idején Virginio és felesége, Sisa talán egyik legkegyetlenebb nyári időszakuk előtt állnak, amely könnyen legyőzheti mindkettőjüket.

Tovább

72

Unwelcome
(2023.01.27)

Horror /

Maya és Jamie London forgatagából Írország mesés vidékére költözik, hogy új és nyugodtabb életet kezdhessenek, ám nem sokkal megérkezésük után gyilkos goblinok bukkannak fel új otthonuk közelében.

Tovább

75

Unhuman
(2022.06.03)

Horror / Vígjáték /

Egy csoport középsulis srác autóbusza lerobban a semmi közepén, rövidesen pedig a túlélés lesz számukra a cél, miután azzal szembesülnek, hogy valaki üldözi őket.

Tovább

77

Uncharted
(2022.02.10)

Akció / Kaland /

Nathan Drake és a kincsvadász, Victor "Sully" Sullivan útra kel, hogy visszaszerezzék az 500 éve elveszett Magellan vagyont. Santiago Moncada azt hiszi, hogy ő és családja a jogos örökösök. Ha Nate és Sully megfejtik a világ egyik legrégebbi rejtélyét, 5 milliárd dollár értékű kincset találnak, és talán Nate rég elveszett testvérét is...

Tovább

78

Unboxed
(2022.07.25)

Horror /

Tovább

80

Újságírók veszélyben
(2022.06.12)

Dokumentum /

A dokumentumfilm az újságírók elleni fenyegetéseket vizsgálja az Egyesült Államokban és nemzetközi szinten, a megfélemlítéstől a fizikai erőszakig.

Tovább

81

La Caída
(2022.10.24)

Dráma /

Tovább

82

Ufóvadászok
(2022.12.25)

Sci-fi / Kaland /

Denise nyolc éves volt, amikor elvesztette édesapját. A tinédzser lánynak meggyőződése, hogy az apja nem meghalt, hanem elrabolták az ufók. A rebellis tini egyedül áll elképzelésével, ám hamarosan segítséget kap egy ufótársaságtól, akiknek a tagjai legalább nem szkeptikusok a földönkívüliek létezését illetően. A kérdés csupán az, hogy a rendelkezésre álló bizonyítékok, nyomok, elegendőek-e egy kutatáshoz, amelyen a furcsa társaság elindulhat, és megfejtse Denise apjának rejtélyét. A paranormális jelenségek fokozódása mindenesetre azt sejteti, a lánynak nemcsak eszelős lázálma lehet az ufók létezése.

Tovább

83

Tüzes szív
(2022.01.16)

Animációs / Családi /

A tizenhat éves Georgia Nolan arról álmodik, hogy ő lesz a világ első női tűzoltója. Amikor egy titokzatos gyújtogató felgyújtja a Broadwayt, New York tűzoltói eltűnnek. Georgia apját, Shawnt egyenesen a New York polgármesterét hívja vissza a nyugdíjból, hogy vezesse az eltűnések ügyében indított nyomozást. Georgia kétségbeesetten próbál segíteni apjának és megmenteni a várost, ezért egy "Joe" nevű fiatalembernek adja ki magát, és csatlakozik a tűzoltók kis csapatához, akik megpróbálják megállítani a gyújtogatót.

Tovább

84

Tündéri bajkeverő
(2022.10.13)

Animációs / Kaland / Vígjáték / Családi / Fantasy /

Violetta, az örökké kíváncsi, és szeleburdi tündérlány fogtündérnek készül, ám a megannyi gyakorlás ellenére sem tud játékokat varázsolni, melyeket a fogakért cserébe kellene a gyerekeknél hagynia. A nagy tündérvizsga pedig közeledik, és csak azok lehetnek fogtündérek, akik sikeresen átmennek a vizsgán. Violetta megbukik, ám engedély nélkül így is elmegy az emberek világába. A kaland balul sül el: egy baleset következtében képtelen visszajutni a tündérek világába, így kénytelen egy kislány segítségét kérnie.

Tovább

85

Tűzgyújtó
(2022.05.12)

Sci-fi / Thriller / Horror /

Andy és Vicky évek óta menekülnek, hogy elrejtsék lányukat egy titokzatos ügynökség elől, akik Charlie képességét fegyverként akarják használni.

Tovább

88
89

Túl közel a naphoz
(2022.09.28)

Dráma / Romantikus /

A kórházból kikerülve a harmincas Basile a húgához, egyszersmind bizalmasához, Sarah-hoz költözik. A mentális zavarral élő Basile minden tőle telhetőt megtesz, hogy visszaállítsa a stabilitást a munkájában és a szerelmi életében is.

Tovább

90

Tucatjával olcsóbb
(2022.03.18)

Családi / Vígjáték /

Egy 12 tagú vegyes család, a Bakerek fergeteges kalandjai, ahogyan a mozgalmas mindennapokat megélik.

Tovább

92

Troll
(2022.12.01)

Fantasy / Akció / Kaland /

A Dovre-hegység mélyén valami gigantikus lény ébred fel ezer évnyi fogság után. A lény mindent elpusztít, ami az útjába kerül, és Oslo felé közeledik.

Tovább

95

Tőrbe ejtve - Az üveghagyma
(2022.11.12)

Vígjáték / Krimi / Rejtély /

Benoit Blanc, a világhírű nyomozó Görögországba utazik, hogy felgöngyölítsen egy új rejtélyt, melyben egy milliárdos és az ő eklektikus baráti társasága szerepelnek.

Tovább

96

Tökéletes találkozás
(2022.09.21)

Vígjáték / Romantikus / Sci-fi /

Amikor Sheila és Gary találkoznak, az szerelemnek tűnik első látásra – egészen addig, amíg rá nem jövünk, hogy varázslatos randevújuk egyáltalán nem a sorsnak köszönhető. Sheila időgépet használ, újra és újra egymásba szeretnek. Mivel azonban a tökéletes éjszaka sosem sikerül teljesen hibátlanul, Sheila Gary múltjába utazik, hogy tökéletes férfivá változtassa.

Tovább

97

Több mint hercegnő
(2023.01.14)

Romantikus / TV Movie /

Lexi New Yorkban élő, szabad szellemű keramikus művész. Nagyon boldog a életet él, virágzó társasági élete van, és egyre többen értékelik gyönyörű kerámiáit. De nem sokan tudják, hogy Lexinek van egy titka. Sentovia hercegnőként született egy kis egy kis európai szigeten, szülei Alfred király és amerikai felesége, Charlotte királynő. Lexi édesanyja azt akarja, hogy lánya minél normálisabb életet éljen, ezért megegyeztek, hogy Lexi maradjon távol a rivaldafénytől... a 35. születésnapjáig. Egyedüli gyermekként és örökösként mostantól elvárják tőle, hogy kötelezettségeket vállaljon, és végül feleségül menjen egy alkalmas agglegényhez.

Tovább