×

Film ajánlása a listára

Kezdje el begépelni a beküldeni kívánt film-sorozat-színész nevét és válasszon a listából.

A hét legnézettebb filmjei 2022

Ebben a listában olyan filmeket találhatsz amiket a napokban a legtöbben néznek az online filmes oldalakon, a lista folyamatosan frissül így mindig a legnépszerűbb filmeket találod itt. Fontos, hogy csak a 2022-es filmek közül találsz filmeket ebben a listában, mert gyakran előfordul, hogy régebbi filmeket néznek többen, de ezt a listát csak olyan filmekkel frissítjük amelyek 2022-ben kerültek vetítésre bármilyen formában. Így megtalálod itt a legújabb Disney+, Netflix és mozi filmeket is.

Hozz létre te is egy hasonló listát, a listák létrehozásához nem kell mást tenned mint regisztrálni az oldalunkon, és máris létrehozhatsz film, sorozat vagy színész listákat, amit megmutathatsz ismerőseidnek és persze az oldal látogatóinak.

Hiányzik egy film a listáról? Ezt a listát te magad is alakíthatod, mert a lista létrehozója engedélyezte a listára való ajánlást. Regisztráció után bárki küldhet be a listára elemeket amiről értesítést kap a lista létrehozója, és ha jónak találja az ajánlatot elfogadhatja.


avatarWakanda DC

59 elem a listán
5.2 átlagos értékelés
97 óra 32 perc összes futási idő
$786.26M összes bevétel
A hét legnézettebb filmjei 2022
A hét legnézettebb filmjei 2022

A hét legnézettebb filmjei 2022 lista elemei

1

Mira
(2022.12.22)

Dráma / Kaland / Sci-fi / Családi /

Egy űrállomáson dolgozó apának csak műholdas telefonok és kamerák segítségével kell megmentenie 15 éves lányát, miután meteorzápor érte a Földet.

Tovább

4

Green Lantern: Beware My Power
(2022.05.19)

Animációs / Akció / Sci-fi /

A nemrégiben elbocsátott tengerészgyalogos, John Stewart élete válaszútjához érkezett, amelyet csak bonyolít az, hogy megkapta a földönkívüli gyűrűt, amely megadja neki a Zöld Lámpásának erejét.

Tovább

5

Zomblogalypse
(2022.05.24)

Vígjáték / Horror /

A kultikus brit zombis websorozat nagyjátékfilmes adaptációja, amely egy zombi apokalipszis három alkalmatlan túlélőjének kalandjait követi nyomon egy videoblogon keresztül, amelyet a mindennapi túlélés unalmának enyhítésére vezetnek.

Tovább

7

Zombik 3
(2022.07.09)

Zenés / Fantasy / Vígjáték / Sci-fi / Családi / TV Movie /

Zed és Addison immár végzősök a seabrooki gimiben, Seabrook városkája pedig biztonságos menedékként szolgál az emberek és a szörnyek számára egyaránt. Zed egy fociösztöndíjra hajt, aminek segítségével ő lehetne az első zombi, aki egyetemre jár, Addison pedig nemzetközi szurkolóbajnokságot szervez, amire váratlanul egy földönkívüli csapat is benevez. A seabrookiak azonban gyanítják, hogy űrből érkezett látogatóik nem kizárólag a barátságos verseny miatt érkeztek.

Tovább

8

Zero Contact
(2022.05.27)

Sci-fi / Thriller /

A film 17 különböző országban készült, teljes egészében virtuálisan a 2020-as világjárvány idején.

Tovább

9

Zanox - Kockázatok és mellékhatások
(2022.05.26)

Romantikus / Vígjáték / Sci-fi / Krimi /

A kétes eredetű házipálinkák sok fejfájást okoznak, a Zanox nevű kísérleti szerrel viszont lehetővé teszik az időutazást. Ráadásul más piákkal ellentétben nem előre, hanem a múltba. Misivel is ez történik, akit a következő reggelen a másnaposság helyett ismét az érettségi vár. A szokatlan helyzettel élve Misi bátrabban kezdeményez Jankánál, akibe régóta szerelmes, megpróbál megakadályozni egy gyilkosságot, és a töri tételt is átnézi, amit húzni fog. Arra viszont nem gondol, hogy mennyi mindennek kell a helyén lennie ahhoz, hogy napját valóban a legjobbá alakítsa, miközben vészesen fogy az időutazás üzemanyaga, a házipálinka.

Tovább

10

Elátkozott barlang
(2022.06.02)

Családi / Fantasy /

Az erdő mélyén található egy barlang, aminek van egy titka, amit a király és egy harcosa ismer. Amikor egy nap a király meghal, és két fia rivalizálni kezd a trónért, kezdetét veszik a nehézségek.

Tovább

11

Zafira küldetése
(2022.11.16)

Dokumentum /

Zarifa Ghafari 26 évesen Afganisztán egyik első női polgármestere lett, és a legfiatalabb, aki valaha is betöltötte ezt a tisztséget. A két viharos év alatt forgatott film a túlélésért folytatott személyes küzdelmét dokumentálja, miközben országa felbomlik.

Tovább

12
14

XX. századi lány
(2022.10.06)

Romantikus / Dráma /

Egy kedves, jószívű lány megígéri barátnőjének, hogy szemmel tartja egyik osztálytársukat, akibe a a lány titkon szerelmes. De aztán végül a saját románca ragadja magával...

Tovább

16

X
(2022.03.17)

Horror / Rejtély / Thriller /

Egy félreeső texasi tanyára forgatócsoport érkezik, hogy egy felnőttfilmet készítsenek. Vendéglátóik, egy visszahúzódó idős házaspár, különös érdeklődést tanúsít fiatal vendégeik iránt. Ahogy leszáll az éj, a pár érdeklődése erőszakossá válik.

Tovább

17

A nők beszélnek
(2022.12.23)

Dráma /

Egy elszigetelt vallási szektában élő nők egy csoportja azért küzd, hogy fényt derítsenek az ellenük elkövetett szexuális bűncselekményekre.

Tovább

21

Wildflower
(2023.03.17)

Vígjáték / Dráma /

A felnőtté válásról szóló film a születéstől az érettségiig követi Bea Johnsont, aki egy értelmi fogyatékos szülővel és egy olyan nagycsaláddal él, amely nem igazán tud megegyezni abban, hogyan segíthetne a legjobban.

Tovább

23

White Elephant
(2022.06.03)

Akció / Krimi / Thriller /

Egy volt tengerészgyalogosnak meg kell küzdenie a lelkiismeretével és saját becsületkódexével, amikor arra kényszerül, hogy a maffiának dolgozzon.

Tovább

25

When You Finish Saving the World
(2023.01.20)

Dráma / Vígjáték /

Evelyn és fia, Ziggy egymás hiányát vetítik másokra. Evelyn kétségbeesetten próbál megnevelni egy igénytelen tinédzsert, míg Ziggy egy csodálatos fiatal nő iránt érdeklődik az iskolában.

Tovább

28
29

Wendell és Wild
(2022.10.21)

Animációs / Vígjáték / Fantasy / Kaland /

Két furfangos démon alkut köt egy punk-rocker tinédzserrel, hogy kijuthassanak az alvilágból, és valóra válthassák álmaikat az élők földjén.

Tovább

30

Weird: Az Al Yankovic Sztori
(2022.09.08)

Zenés / Vígjáték /

'Weird Al' Yankovic életének minden aspektusát feltárja, a korai slágerekkel, mint például az 'Eat It' és a 'Like a Surgeon' által elért hírnévre emelkedésétől a hírességek heves szerelmeiig és híresen romlott életstílusáig.

Tovább

32

WarHunt
(2022.01.21)

Akció / Horror / Thriller / Háborús / Fantasy /

A második világháború utolsó évében egy amerikai katonai teherszállító repülőgép lezuhan az ellenséges vonalak mögött. A kegyetlenségéről ismert Johnson őrnagy pedig azonnal mentőakcióra küldi a legbátrabb katonákat, hogy visszaszerezzék a gép által szállított szigorúan titkos anyagot.

Tovább

34

Volt egyszer egy nyár
(2022.10.21)

Dráma /

Sophie az apjával töltött gyerekkori nyaralás közös élményeire gondol vissza, amikor azt érezte boldog volt. Húsz évvel később a zűrzavaros emlékek és a képzelt emlékek közepette próbál rájönni, milyen is valójában az a férfi, aki az édesapja.

Tovább

35

Virus-32
(2022.04.21)

Horror /

Tovább

39

विक्रम वेधा
(2022.09.30)

Akció / Krimi / Thriller /

Vikram nyomozó rajtaüt egy helyen és megöl mindenkit, aki a rettegett gengszter, Vedha-nak dolgoznak, de nem kap semmilyen információt az ő rejtekhelyéről. Vedha bujkál, mert fél, hogy letartóztatják. Vikram rájön a rejtekhelyére de mielőtt elindulhatna a csapatával, meglepő módon Vedha feladja magát a rendőrségen. A kihallgatás során Vedha hallgat és csak akkor nyílik meg, amikor Vikram hallgatja ki őt. A múltjáról mesél neki, arról, hogy a kis gonosztevőből hogyan lett gengszter. Ám a következő néhány percben Vedha óvadékot kap az ügyvédjétől Priya-tól, aki Vikram felesége. Vikram rájön, hogy Vedha-nál ez a terv része volt, hogy letartóztassa magát, majd óvadék ellenében rövid időn belül kiengedik...

Tovább

40

Viking farkas
(2022.11.18)

Horror / Thriller / Rejtély /

Thale egy kisvárosba költözik édesanyjával, rövidesen azonban egy gyilkossági ügybe keveredik, amelyben ő lehet a legfontosabb szemtanú.

Tovább

42

Veszélyes lehet a fagyi
(2022.11.17)

Romantikus / Vígjáték / Dráma /

Adél (Stork Natasa) radiológusként dolgozik egy magyar közkórházban, egypetéjű ikerpárja, Éva (Stork Natasa) pedig jó anyagi körülmények között neveli pár hónapos kisfiát vállalkozó férje oldalán. Különböző nézőpontból látják egymás életét. Az egyértelmű külső hasonlóságok ellenére máshogyan látják magukat és egymást, mindkettejüknek a másik élete tűnik könnyebbnek és jobbnak. Ebbe a konfliktusokkal terhelt kapcsolatba Ákos (Patkós Márton) színrelépése hoz váratlan fordulatot. Elsőre úgy tűnik, hogy a férfi mélyíti a távolságot az ikrek között, azonban éppen az ő hatására kezdenek el újra egymásra figyelni.

Tovább

43

Veszedelmes vonzódás
(2022.11.01)

Dráma / Vígjáték / Romantikus / Krimi /

Adrien, a jóképű és megnyerő egykori táncos karrierjét egy motorbaleset törte derékba. A férfi a francia Riviérán tengeti napjait és íróként próbál érvényesülni, miközben megismerkedik az egykori filmsztárral, a dúsgazdag Marthával, aki minden lehetséges módon igyekszik elkényeztetni fiatal szeretőjét. Ám hiába a csillogó partik és a tengernyi pénz, Adrien többet akar. Amikor találkozik a gyönyörű és féktelen Margot-val, aki a manipuláció mestere, ördögi tervet eszelnek ki.

Tovább

44

Veszedelmes viszonyok
(2022.07.08)

Dráma / Romantikus /

Célène 17 éves idealista. Hisz az abszolút szerelemben, és jobban érdekli az olvasás, mint a közösségi hálózatok. Éppen arra készül, hogy egy időre külön éljen vőlegényétől, Pierre-től, és Párizsból Biarritzba költözik. Nagyon hamar szembe kell néznie új iskolája gonosz elitjével, amelyet az egykori nagy filmsztár és Instagram-királynő Vanessa és a sztárszörfös Tristan ural, aki egyszerre veszélyes és csábító. Célène beleszeret a férfiba, de még messze nem sejti, hogy Tristan és Vanessa kegyetlen fogadásának középpontjában áll. Vajon meddig fognak elmenni?

Tovább

45

Vesper
(2022.08.17)

Sci-fi / Dráma / Kaland /

A Föld ökoszisztémájának összeomlása után Vesper, a 13 éves lány, aki lebénult apjával küzd a túlélésért, találkozik egy titokzatos nővel, aki arra kényszeríti Vespert, hogy eszét, erejét és biohacking képességeit felhasználva küzdjön a jövőért.

Tovább

46

Vesd magad a mélybe
(2022.10.05)

Vígjáték / Dráma / Romantikus /

Egy fiatal nő különleges kalandra indul legjobb barátja utolsó kívánságának következtében - le kell győznie szorongását és félelmeit, illetve még a szerelmet is megtalálhatja.

Tovább

47

Véres örökség
(2022.10.26)

Thriller / Dráma /

Guillaume a rendőrség által elkövetett gyilkosságsorozatot vizsgálja, miután testvére szokatlan módon irányítja apja vállalkozását.

Tovább

48

Vérapó
(2022.11.30)

Akció / Vígjáték / Krimi / Thriller /

Amikor karácsony estéjén egy zsoldoscsapat betör egy gazdag családhoz, és mindenkit túszul ejt, a csapat nincs felkészülve a meglepetésre: a Télapó a helyszínen van, és meg akarja mutatni, hogy ez a név nem egy szentet takar.

Tovább

49
50

Vegyél el
(2022.02.09)

Romantikus / Vígjáték / Zenés /

Amikor Kat pillanatokkal a házassági szertartás előtt megtudja, hogy Bastian megcsalta, összeomlik a színpadon, kétkedni kezd a szerelemben, az igazságban és a hűségben. Ahogy világának szappanbuborékja kipukkan, tekintete találkozik egy idegenével - egy arccal a tömegben. Ha az, amit ismersz, cserben hagy, talán az a válasz, amit nem ismersz, így az őrület egy pillanatában Kat úgy dönt, hogy összeházasodik az idegennel.

Tovább

51

Végtelenség
(2022.09.15)

Dráma /

A Clara és gyermekei közötti szeretet története a 70-es évek Rómájában.

Tovább

52

Végtelen vihar
(2022.03.25)

Thriller / Kaland / Dráma /

Amikor egy hegymászó hóviharba kerül, találkozik egy ottrekedt ismeretlennel. Mindkettejüknek le kell jutnia a hegyről, mielőtt leszáll az éjszaka.

Tovább

53

Vedd be a gyógyszered! Xanax
(2022.11.30)

Dokumentum /

Ebben a tényfeltáró dokumentumfilmben betegek és szakemberek mondják el a tapasztalataikat ezzel a népszerű nyugtatóval kapcsolatban, amely egyeseknek orvosság, másoknak méreg.

Tovább

54

Váratlan szerencse
(2022.03.11)

Thriller / Krimi / Dráma /

Egy férfi betör egy milliárdos üres nyaralójába, azonban rosszra fordulnak a dolgok, amikor megérkezik az arrogáns techmogul és felesége.

Tovább

55

Váratlan szerelem
(2022.04.29)

Vígjáték / Romantikus /

Egy feltörekvő fiatal művésznő csatlakozik a középiskola futócsapatához, és később felfedezi, milyen az igazi szerelem, amikor váratlanul beleszeret egy csapattársába.

Tovább

56

Válassz vagy meghalsz!
(2022.04.15)

Horror / Thriller / Sci-fi /

A videojátékok sokat változtak az elmúlt négy évtizedben. Talán nem emlékszel, de az otthoni számítógépeken a legkorábbi játékok mind szöveges alapúak voltak. Ez azt jelenti, hogy a játék legtöbb cselekménye a képzeletedben játszódik le. A Netflix hamarosan megjelenő horrorfilmjében Válassz vagy halj megnevű elveszett túlélési horrorjáték CURS>R újra megjelent. De ahogy a film első előzetese is sugallja, CURS>R olyan képességekkel rendelkezik, amelyek messze túlmutatnak egy játékon.

Tovább

57

Valami a Tiffanytól
(2022.11.29)

Romantikus / Vígjáték /

Egy nő életét követhetjük figyelemmel, amikor egy másnak szánt eljegyzési gyűrű elvezeti ahhoz a személyhez, akivel együtt kellene lennie.

Tovább

58

Valaki figyel
(2022.06.03)

Horror / Rejtély / Thriller /

Egy fiatal amerikai nő Bukarestbe költözik, majd gyanakodni kezd, hogy a szemközti házból egy idegen figyeli minden mozdulatát. Ráadásul úgy véli, hogy a helyi sorozatgyilkos lehet az, aki nőket fejez le.

Tovább

59