×

Film ajánlása a listára

Kezdje el begépelni a beküldeni kívánt film-sorozat-színész nevét és válasszon a listából.

2022 DC szuperhős filmek

2022-ben szuper DC filmeket nézhetünk, új és régi szuperhősök fognak a mozi vászonra kerülni, a legújabb DC szuperhős Black Adam (Bemutató dátuma: 2022. július) Dwayne Johnson főszereplésével, nagyon ígéretes filmnek tűnik, és biztosan nagyon sok DC rajongónak lesz az egyik kedvenc szuperhőse. A legjobban várt szuperhős nem más mint Aquaman, de természetesen Flash a villám és Batman is nagyon sok rajongót fog a mozikba vonzani. A listán nem lehet szavazni, és a filmeket időrendi sorrendben találjátok.

Hozz létre te is egy hasonló listát, a listák létrehozásához nem kell mást tenned mint regisztrálni az oldalunkon, és máris létrehozhatsz film, sorozat vagy színész listákat, amit megmutathatsz ismerőseidnek és persze az oldal látogatóinak.

Hiányzik egy film a listáról? Ezt a listát te magad is alakíthatod, mert a lista létrehozója engedélyezte a listára való ajánlást. Regisztráció után bárki küldhet be a listára elemeket amiről értesítést kap a lista létrehozója, és ha jónak találja az ajánlatot elfogadhatja.


avatarWakanda DC

4 elem a listán
02 óra 56 perc összes futási idő

2022 DC szuperhős filmek lista elemei