Legjobb tv movie filmek 2020


2020 tv movie filmek népszerűség szerint rendezve, itt megtalálhatsz minden tv movie filmet a 2020 évből, a lista mindig naprakész és ha egy film népszerűbb lesz a lista elejére kerül, legyen az régi vagy új film, mindig az adott film adatlapjának látogató száma szerint rendezzük.

Tv movie filmek 2020

Katica és Fekete Macska kalandjai a világ körül: Egyesült Hősök 2020
8.238 / 10

Marinette osztálya New Yorkba megy, hogy megismerjék az amerikai kultúrát és találkozzanak a testvériskola diákjaival. Az egész osztály az utazásra készül, kivéve Adrient, ugyanis az apja őt nem engedte el! Katica és Fekete Macska kalandjai Párizsban játszódnak, ahol a két fiatal szuperhősként védelmezik a várost. A gyerekeknek van egy-egy talizmánjuk, amelyek segítségével átváltozhatnak szuperhősökké, és így képesek felvenni a harcot a gonosz Hawk Moth ellen.

Tovább

Medvetesók: A film 2020
7.846 / 10

A San Francisco külvárosában élő medvék, Grizz, Panda és Jeges imádnak street foodot enni és videókat nézni az interneten, egy szóval előszeretettel élnek napjaink társadalmának eszközeivel. Ez azonban felkelti a Nemzeti Vadvédelmi Hivatal munkatársának figyelmét, aki a fejébe veszi, hogy visszaviszi őket a természetes élőhelyükre, ami azt jelentené, hogy örökre elválasztanák őket. A medvetesók menekülőre fogják, és Grizz ötlete nyomán elindulnak Kanada irányába. Az út során új barátságokat kötnek, veszélyes akadályokba ütköznek és nagyokat buliznak. De ami talán a legfontosabb, hogy a hosszú utazás során a három medve felidézi a megismerkedésüket és azt, hogyan lettek egy család.

Tovább

Phineas és Ferb, a film: Candace az Univerzum ellen 2020
7.356 / 10

Phineas és Ferb a galaxisban utaznak, hogy megmentsék idősebb nővérüket, Candace-t, akit idegenek raboltak el, és bosszantó kistestvéreitől mentesen egy távoli bolygón utópiába (sehol-hely) vitték.

Tovább

Tótágas mágia 2020
7.162 / 10

A 13 éves Nory és legjobb barátja, Reina belépnek a Sage Akadémiára, melyet a varázserővel bíró gyerekek számára alapítottak. Nory zizis mágiája miatt az Ugyan Dehogy Mágia, röviden az UDM osztályba kap besorolást. Sokan úgy vélik, hogy az UDM diákjai a veszélyes és gonosz árnymágia célpontjaivá válnak egyedülálló képességeik miatt. Azonban Nory és UDM-es osztálytársai bebizonyítják, hogy ők a jó oldalon állnak.

Tovább

Wild Card: Egy nagyszájú rádiós bukása 2020
7 / 10

A dokumentumfilm a híres New York-i sportrádiós személyiség, Craig Carton felemelkedését és bukását mutatja be. A Cartonnal folytatott őszinte interjúkból kiderül, hogy a tiltott jegyközvetítő üzletből finanszírozott titkos, kielégíthetetlen szerencsejáték-függősége miatt tört ketté a pályafutása 2017-ben. Miután az FBI ügynökei letartóztatták összeesküvéssel, számítógépes és értékpapírokkal kapcsolatos csalással vádolták meg. Két évvel később elítélték, ma a börtönbüntetését tölti.

Tovább

Zombik 2. 2020
7.7 / 10

Zed és Addison továbbra is a Seabrook Gimnáziumot irányítják. Azonban egy rejtélyes vérfarkas csapat érkezése teljesen összekuszálja a dolgokat és szakadékot teremt Zed és Addison között.

Tovább

Christmas on the Menu 2020
0 / 10

Josie Jennings a celebrated, romantic, 35-year old chef in the city heads home to spend the holidays at the quaint, magical bed and breakfast where she grew up, and where her mother Shannon has just opened a new restaurant. Famous food critic Tanner Rhodes, who has given Josie harsh reviews in the past, comes to town to review the new restaurant and Josie’s Christmas Cuisine. As the holidays unfold, Josie and Tanner get to know each other better, and a romance soon begins to blossom but will Tanner find a way to right his wrongs, write a rave review for the bistro’s delicious cuisine, and win Josie’s heart by Christmas Eve?

Tovább

Azok a dolgok Harryről 2020
7.2 / 10

A The Thing About Harry a Freeform és a Hulu közös gyártású tévéfilmje, amely arról szól, hogy miként alakul ki barátság, majd szerelem egy pánszexuális pasi és annak középsulis zaklatója között. A gyönyörűen megírt szerelmi történet napjaink Chicagójában játszódik. A főbb szerepekben Jake Borelli (Grace klinika) és a barbadosi születésű Niko Terho látható.

Tovább

A medencetisztító 2020
6.6 / 10

Gale rövid kapcsolatba keveredik a medence tisztítóval, Adammel, de hamar visszautasítja kapcsolat folytatását. Adam megsértődik az elutasításon, és randevúzni kezd Gale középiskolás korú lányával, Beccával, aki nem sejt semmit arról, hogy a férfi csak bábként használja a bosszú fűtötte játékában.

Tovább