Legjobb romantikus filmek 2023


2023 romantikus filmek népszerűség szerint rendezve, itt megtalálhatsz minden romantikus filmet a 2023 évből, a lista mindig naprakész és ha egy film népszerűbb lesz a lista elejére kerül, legyen az régi vagy új film, mindig az adott film adatlapjának látogató száma szerint rendezzük.

Romantikus filmek 2023

Elemi 2023
7.764 / 10

Egy olyan városban, ahol a tűz, a víz, a szárazföld és a levegő lakói együtt élnek, egy tüzes, fiatal nő és egy jóindulatú srác valami elemi dolgot fedez fel: mennyi a közös bennük.

Tovább

Miután annyi minden történt 2023
6.543 / 10

Az előző film szívszaggató eseményei után Hardin és Tessa távolabb sodródtak egymástól, mint eddig valaha, aminek hatására a fiú alkotói válságba kerül, képtelen befejezni a következő könyvét. Hogy kilábaljon a mélypontról, Hardin úgy dönt, távolságra van szüksége, ezért repülőre száll, hogy maga mögött hagyjon mindent, ami szerelmére emlékezteti.

Tovább

A kis hableány 2023
6.545 / 10

Ariel, a kíváncsi sellő szárazföldi élet után vágyakozik, s apja akarata ellenére a felszínre merészkedik. Váratlanul az önismeret útjára lép, amikor találkozik egy herceggel, egy tengeri boszorkával és egy hihetetlen, új világgal.

Tovább

Barátnőt felveszünk 2023
7.158 / 10

A gyermekkori otthona elvesztésének küszöbén Maddie egy érdekes álláshirdetést fedez fel: gazdag helikopteres szülők keresnek valakit, aki „randevúzna” introvertált 19 éves fiukkal, mielőtt az egyetemre indul. Meglepetésére Maddie hamarosan rájön, hogy Percy nem könnyű eset.

Tovább

Katicabogár és Fekete Macska kalandjai 2023
7.8 / 10

Marinette a sivárnak tűnő párizsi iskolai éveiben küzd a boldogulásért. Egyetlen reménysugara Adrien. Amióta csak az eszét tudja, a fiúba szerelmes. De a srác egyszerűen képtelen észre venni a lányt. Egy nap véletlenül rátalál egy varázslényre, akinek nagy tervei vannak vele, és aki szuperhőssé változtatja, így Marinette Katicabogárként új képességekre tesz szert, rövidesen pedig azt is megtudja, hogy van egy társa. Azt azonban ekkor még nem tudja, hogy új szuperhős társa, a Cat Noir nevű maszk mögött éppen Adrien rejtőzik. Együtt elhatározzák, hogy megmentik a várost egy gonosztevőtől, aki sötét mágiával fenyegeti azt.

Tovább

Én vétkem 2023
8.122 / 10

Noahnak el kell hagynia korábbi otthonát, barátait és szülővárosát, hogy anyja újgazdag férjének kastélyába költözzön. A 17 éves büszke és független fiú azonban elutasítja a fényűző életet. Amikor azonban találkozik Nickkel, az újdonsült mostohatestvérével, titokban őrülten egymásba szeretnek.

Tovább

Vajon létezik szerelem első látásra? 2023
7.4 / 10

Hadley és Oliver a New Yorkból Londonba tartó repülőútjukon kezdenek egymásba szeretni. Hogy valaha is újra egymásra találnak, lehetetlennek tűnik, de a szerelem – és London – talán dacol az esélyekkel.

Tovább

Ghosted 2023
7.062 / 10

Miután Cole és Sadie randiznak egymással, a lány nem válaszol az üzeneteire. Cole úgy dönt, hogy meglepetés gyanánt Londonba utazik, de ott meglepő felfedezést tesz: kiderül, hogy Sadie titkos ügynök. A következő randi helyett egy nemzetközi akcióba keverednek, ahol együtt kell megmenteniük a világot.

Tovább

Torta extrákkal 2023
7.4 / 10

Az igaz történetet feldolgozó film két 20-as éveiben járó jó barát életét mutatja be Los Angelesben. Az extrovertált Corinne ráveszi Jane-t, a visszahúzódó, tehetséges cukrászt, hogy egy éven át vigyen tortákat bárokba, hogy ismerkedjen és magabiztosabb legyen. Amikor azonban Corinne életét megváltoztatja egy diagnózis, egy olyan kihívással kell szembenézniük, amilyennel korábban még soha.

Tovább

Jeanne du Barry - A szerető 2023
6.976 / 10

Jeanne, a fiatal munkásosztálybeli nő, aki a kultúra és az élvezetek megszállottja, intelligenciáját és vonzerejét használja fel arra, hogy a társadalmi ranglétra lépcsőfokait egyenként megmássza. XV. Lajos király figyelmét is felkelti és hamar a kedvencévé válik, aki - kurtizán státuszáról mit sem sejtve - rajta keresztül nyeri vissza életkedvét. Miután őrülten egymásba szeretnek és minden illem és etikett ellenére Jeanne Versailles-ba költöznek, a nő érkezése komoly botrányt okoz az udvarban.

Tovább

Vörös, fehér és királykék 2023
8.18 / 10

A Casey McQuiston azonos című regénye alapján készült történet középpontjában Alex Claremont-Diaz, az Egyesült Államok elnökének fia és a fiatal walesi herceg, Henry rivalizálása áll. Miután nagy felfordulást okoznak egy esküvőn, hamarosan kényszerű barátság, majd még ennél is több alakul közöttük, amit igyekeznek titokban tartani.

Tovább

Szélhámos rokonok 2023
6.15 / 10

Miután az Owen által vezetett bankot pár nappal az esküvője előtt kirabolják, minden bizonyíték egy hihetetlenül kínos dolgot sejtet: a rablók a menyasszonya szülei.

Tovább

Az ablakomon át: A tengeren túl 2023
6.576 / 10

Egy egymástól távol töltött év után Raquel és Ares újra találkoznak egy fülledt tengerparti vakáció alkalmával. De a szerelmük vajon túléli az új flörtöket és titkokat?

Tovább

Hatalmas csábítás 2023
6.5 / 10

Lehetett volna jobb is, mármint nem egy rossz film, kifejezetten tetszettek a karakterek és az interakcióik, viszont kicsit mélyebb, szimbolikusabb is lehetett volna, a téma végülis adott volt.

Tovább

Boldog befejezés 2023
5.73 / 10

Egyévnyi gyakorlatilag boldog párkapcsolatot követően Luna javaslata, miszerint vonjanak be egy harmadik személyt a szexuális életükbe, felborítja a dolgokat Minkkel.

Tovább

Gyönyörű sorscsapás 2023
6.6 / 10

Az egyetemista Abby és Travis egymásba szeretnek, miután egy ideig barátok voltak. Travis nem hisz a kapcsolatokban, csak az egyéjszakás kalandokban. Amíg nem kerül a képbe Abby.

Tovább