Legjobb dráma filmek 2021


2021 dráma filmek népszerűség szerint rendezve, itt megtalálhatsz minden dráma filmet a 2021 évből, a lista mindig naprakész és ha egy film népszerűbb lesz a lista elejére kerül, legyen az régi vagy új film, mindig az adott film adatlapjának látogató száma szerint rendezzük.

Dráma filmek 2021

Miután elbuktunk 2021
7.158 / 10

Tessa élete egyik legfontosabb döntésének meghozatalára készül, ám hirtelen minden a feje tetejére áll. A lány családjával kapcsolatos titkok felszínre törése minden eddiginél nagyobb próbatétel elé állítja a Hardinnal való kapcsolatát, és ezúttal egyáltalán nem biztos, hogy boldog végkifejlete lesz kettejük szerelmi történetének.

Tovább

Belle: A sárkány és a szeplős hercegnő 2021
8.006 / 10

Suzu együtt él édesapjával egy kis faluban. A 17 éves lány úgy érzi, egyszerűen nem találja a helyét, így regisztrál az "U" nevű virtuális világba, amellyel megteremt egy másik identitást önmaga számára. Új énje szöges ellentéte a valódinak, ebben a világban azonban ő lesz Belle, a világhírű énekesnő. Belle egyik koncertjét egy különös teremtmény szakítja félbe, ezzel pedig új élete teljesen a feje tetejére áll. A lány és új társa azonban egy különleges kaland előtt találja magát.

Tovább

Csernobil 1986 2021
6.188 / 10

Egy hősies tűzoltó története, aki az elsők között dolgozott a csernobili katasztrófa helyszínén.

Tovább

Mobile Suit Gundam Hathaway 2021
7.5 / 10

Hathaway Noa épp felkelést szervez a Föld Föderáció ellen, amikor találkozik egy titokzatos nővel, ez pedig teljesen más irányba tereli a férfi sorsát.

Tovább

Amina 2021
6.4 / 10

A 16. században Zazzauban, Nigéria területén Amina beveti harci tudását és taktikai képességeit, hogy megvédje családja királyságát. Igaz történet alapján.

Tovább

Halálos útvesztő 2021
6.081 / 10

Egy nő egy halálos játék kellős közepébe csöppen. Minden egyes új hely, ahová megérkezik, egy gyilkos csapdát rejt magában.

Tovább

Finch 2021
8.045 / 10

On a post-apocalyptic Earth, a robot, built to protect the life of his dying creator's beloved dog, learns about life, love, friendship, and what it means to be human.

Tovább

Agancs 2021
6.346 / 10

Egy oregoni kisvárosban élő tanár és testvére élete teljesen összefonódik egy hallgatóéval, aki sötét titkokat tartogat számukra.

Tovább

Rémálmok sikátora 2021
7 / 10

Az utazócirkusznál dolgozó Stanton Carlisle becsvágyó férfi, aki néhány jól megválasztott szóval tehetségesen manipulálja az embereket. Találkozik egy pszichiáternővel, akiről rövidesen kiderül, hogy talán még nála is veszedelmesebb.

Tovább

Ruróni Kensin: A kezdet 2021
7.758 / 10

Kenshin Himura egy titokzatos fegyverkereskedővel száll szembe, aki Kína alvilágát irányítja.

Tovább

Separation 2021
5.828 / 10

Egy fiatal lány apja művészetében és édesanyja szellemével próbál vigasztalást találni.

Tovább

Ted K 2021
5.8 / 10

Portréfilm Ted Kaczynski életéről, a letartóztatását megelőző évekről.

Tovább

Az utolsó párbaj 2021
7.523 / 10

A négyszeres Oscar-jelölt Ridley Scott rendezésében készült, megtörtént eseményeket feldolgozó Az utolsó párbaj izgalmas történet árulásról és bosszúról a 14. századi Franciaországban, ahol a nőknek az elnyomott szerepe jut. Jean de Carrouges (az Oscar-díjas Matt Damon) és Jacques Le Gris (a kétszeres Oscar-jelölt Adam Driver) két viszálykodó, nemesi születésű úr, akiknek sérelmeit csak egy halálig tartó párbaj orvosolhatja. A további szerepekben az Emmy-díjas Jodie Comer és az Oscar-díjas Ben Affleck láthatók.

Tovább

A halál falai mögött 2021
5 / 10

Miután Misael bosszút áll gyermeke gyilkosán, előzetes letartóztatásban várja a bírói ítéletet. A börtönben a gyászoló apának szembe kell néznie a rabok erőszakos kegyetlenségével és a fegyőrök általi kíméletlen megaláztatásokkal, miközben korábbi élete családja eltávolodásával fakó emlékké halványul. A kiábrándult, magára maradt férfi a börtön kutyájában, Sarnában talál barátra.

Tovább

Pretty Guardian Sailor Moon Eternal – A film - 2.rész 2021
8.1 / 10

Amikor a teljes napfogyatkozás után sötét erő borítja be a Földet, a szétszóródott harcosoknak újra egyesülniük kell, hogy visszahozzák a fényt a világba.

Tovább