Legjobb dráma filmek 2021


2021 dráma filmek népszerűség szerint rendezve, itt megtalálhatsz minden dráma filmet a 2021 évből, a lista mindig naprakész és ha egy film népszerűbb lesz a lista elejére kerül, legyen az régi vagy új film, mindig az adott film adatlapjának látogató száma szerint rendezzük.

Dráma filmek 2021

Lángoló tenger 2021
6.768 / 10

Egy olajfúrótorony összeomlik a norvég partoknál, a helyszínre érkező kutatók pedig rövidesen azzal szembesülnek, hogy sokkal súlyosabb jelenség húzódik a történtek mögött.

Tovább

Finch 2021
7.987 / 10

Egy masszív napkitörés következtében az ózonréteg erősen megsérült, a Föld felszíne pedig lakhatatlanná vált. Az emberek többsége a föld alá menekült, s hasonlóképp tett főhősünk, Finch (Tom Hanks) is, aki egyetlen élő társával, az ír terrier kutyussal, Goodyearrel (Seamus) éli túl a mindennapokat az őket körülvevő veszélyes és megtépázott világban.

Tovább

Miután elbuktunk 2021
7.131 / 10

Tessa élete egyik legfontosabb döntésének meghozatalára készül, ám hirtelen minden a feje tetejére áll. A lány családjával kapcsolatos titkok felszínre törése minden eddiginél nagyobb próbatétel elé állítja a Hardinnal való kapcsolatát, és ezúttal egyáltalán nem biztos, hogy boldog végkifejlete lesz kettejük szerelmi történetének.

Tovább

Csernobil 1986 2021
6.2 / 10

Egy hősies tűzoltó története, aki az elsők között dolgozott a csernobili katasztrófa helyszínén.

Tovább

Utóhatás 2021
7.684 / 10

Egy iskolai trauma következtében Vada élete teljesen a feje tetejére állt, kapcsolata a barátaival és családjával pedig valószínűleg örökre megváltozik.

Tovább

Az oltalmazó 2021
6.9 / 10

Jim Hanson csendes életét hirtelen megzavarja az amerikai-mexikói határt átlépő két ember -egy nő és a fia-, akik kétségbeesve menekülnek egy mexikói kartell elől. Miután Jim lövöldözésbe keveredik a kartell embereivel, egy eltévedt golyó végez az anyával. Jim vonakodva bár, de védelmébe veszi a fiút.

Tovább

Rurouni Kenshin: A kezdet 2021
7.684 / 10

Mielőtt Kensin védelmező lett, a Tokugawa sógunátus Battosai néven ismert félelmetes bérgyilkosa volt. A shógun könnyek nélküli embere. Egy nap találkozott a szelíd Yukishiro Tomoe-val és az élete lassan megváltozott, de a kardját megtartotta. ​

Tovább