Legjobb sorozatok 2023

Jelenleg ezek a legnépszerűbb sorozatok a világon, a sorozatok rendezését egy nemzetközi oldal rendezése alapján rendeztük, így a lista elején található sorozatok valószínűleg Amerikában a legnépszerűbbek és valószínűleg ezeket a sorozatokat csak feliratosan tudjátok megnézni.

The Last of Us
8.773 / 10

Húsz évvel azután, hogy a modern civilizáció elpusztult, Joel, az edzett túlélő megbízást kap, egy 14 éves lány, Ellie kicsempészésére, egy elnyomó karanténzónából. Ami kis munkának indul, hamarosan brutális, szívszorító utazássá válik, mivel mindkettőjüknek át kell utazniuk az Egyesült Államokon, és egymásra kell támaszkodniuk a túlélésben.

Tovább

Vai na Fé
6 / 10

Tovább

Dirty Linen
4.875 / 10

Tovább

Dear Ishq
8 / 10

Tovább

Batang Quiapo
7.5 / 10

Tovább

Gotham Knights
8.3 / 10

Tovább

心想事成
0 / 10

Tovább

Marvel Lucha Libre: A maszk eredete
7 / 10

Egy dokumentumfilmes stáb követi nyomon a Marvel szuperhősök által ihletett pankrátorokat a látványos verseny során, amelynek csúcspontja az áhított bajnoki övért vívott végső küzdelem lesz. Az El Simbionte nevű veszélyes anyag azonban veszélyezteti a tornát.

Tovább

Mila és a multiverzum
7 / 10

A 16 éves Mila élete legnagyobb kalandjára indul. Bejárja a multiverzumot, hogy felkutassa az anyját, Elist. Útja során szembe találja magát az operátorokkal, egy rejtélyes és veszélyes csoporttal, akik minden univerzumot ki akarnak irtani. Milának fel kell vennie velük a harcot, hogy megmentse a hatalmas multiverzumot.

Tovább

Volver a caer
6.4 / 10

Tovább

الثمن
5.4 / 10

Tovább

Triptichon
8 / 10

Tovább

Anne Rice's Mayfair Witches
7.3 / 10

Egy idegsebészt követhetünk nyomon, aki felfedezi, hogy ő egy boszorkánycsalád valószínűtlen örököse. Meg kell küzdenie egy baljós szellemmel, amely generációk óta kísérti a családját.

Tovább

A raj
6.8 / 10

A sorozat középpontjában nemzetközi tudósok egy csoportja van, akik az emberiség legnagyobb fenyegetésével kell szembenézzenek, amikor rájönnek, hogy a tenger mélyén egy kollektív intelligencia van, ami a civilizáció miatt veszteségeket szenvedett, és eldöntötte, hogy visszavág.

Tovább