Legjobb sorozatok 2022

Jelenleg ezek a legnépszerűbb sorozatok a világon, a sorozatok rendezését egy nemzetközi oldal rendezése alapján rendeztük, így a lista elején található sorozatok valószínűleg Amerikában a legnépszerűbbek és valószínűleg ezeket a sorozatokat csak feliratosan tudjátok megnézni.

A kibukott
7.306 / 10

2003-ban Holmes megalapította saját egészségügyi technológiai cégét, a Theranost, amelyet 2015-ben 9 milliárd dollárra értékeltek, és ugyanebben az évben a Forbes őt nevezte meg Amerika legfiatalabb és leggazdagabb női milliárdosának. Cégéről azonban végül azt állították, hogy átverés volt. Állítólag egyik technológia sem működött ténylegesen, és az állításuk, miszerint új technológiával forradalmasították a vérvizsgálatot - mindössze kis mennyiségű vér felhasználásával, gyors eredményekkel - hamisnak bizonyult.

Tovább

Rács
8.1 / 10

1997-ben egy titokzatos szellem megmentette az emberiséget, majd eltűnt. A titokzatos szellem 24 évvel később újra megjelenik, és segít egy sorozatgyilkosnak megszökni. Kim Sae Ha, Jung Sae Byeok és Song Eo Jin különböző okokból üldözik a szellemet.

Tovább

Oussekine
5.2 / 10

1986. december 5-én Malik Oussekine francia-algériai diákot egy párizsi egyetemi tömegtüntetés során letartóztatták, majd a fogdában, tisztázatlan körülmények közt elhunyt. A négyrészes miniszéria a család jogi küzdelmeit követi, és bemutatja, milyen óriási hatással volt ez a tragédia a francia társadalomra.

Tovább

Engedetlen hősök
7.9 / 10

1941, Kairó. David Stirling (Connor Swindells) egy kissé különc fiatal tiszt, aki kórházba került, amikor a kiképzésen egy gyakorlat rosszul sült el, és most unatkozik. Meggyőződése, hogy a hagyományos kommandós egységek nem működnek, ezért kidolgoz egy olyan radikális tervet, amely szembemegy a modern hadviselés összes elfogadott szabályával. Azért küzd, hogy engedélyt kapjon arra, hogy egy kis, titkos egységet verbuváljon a legkeményebb, legmerészebb és legeszesebb katonákból, akik súlyos pusztítást végeznek majd az ellenséges vonalak mögött. Stirling csapatának tagjai inkább lázadók, mintsem katonák, és épp annyira ellentmondásosak, sérültek és vakmerők, amennyire hihetetlenül bátrak és hősiesek.

Tovább

Maria Clara at Ibarra
9.5 / 10

Tovább

大博弈
0 / 10

Tovább

Bunt!
4 / 10

Tovább

마녀의 게임
0 / 10

Tovább

Travessia
4 / 10

Tovább

حيرة
10 / 10

Tovább

冥冥之中
1 / 10

Tovább

幸福到万家
0 / 10

Tovább

Harina
4 / 10

Tovább

沸腾人生
5.75 / 10

Tovább

我们这十年
5 / 10

Tovább