Legjobb sorozatok 2021

Jelenleg ezek a legnépszerűbb sorozatok a világon, a sorozatok rendezését egy nemzetközi oldal rendezése alapján rendeztük, így a lista elején található sorozatok valószínűleg Amerikában a legnépszerűbbek és valószínűleg ezeket a sorozatokat csak feliratosan tudjátok megnézni.

4400
6.867 / 10

4400 ember, akiket egykor lenéztek, nem becsültek és átnéztek rajtuk, minden ok nélkül eltűnt az elmúlt száz évben. Viszont egy nap mindegyikük ugyanabban a pillanatban tér vissza, nem öregedtek egy percet sem, és nem emlékeznek, mi történt velük.

Tovább

Európa a jövőben
7.1 / 10

2074-ben egy globális katasztrófa után Európában harcban állnak egymással a mikroállamok. Három testvér, Kiano, Liv és Elja a túlélésért küzd, miközben még nagyobb veszély közeleg.

Tovább

Takt Op. Destiny
6.6 / 10

2047-ben az Egyesült Államok romokban hever, miután egy fekete meteor csapódott a Földbe, magával hozva a groteszk D2 szörnyeket, amik rendkívül agresszívan reagálnak mindenféle zenére, így azok hamar betiltásra kerültek. Vannak azonban olyan különleges erővel rendelkező lányok, a Musicartok, akik a zene erejével képesek felvenni a harcot a szörnyekkel szemben, de csak a Karmesterek irányítása alatt. Ilyen Karmester a zenét mindennél jobb kedvelő Takt is, aki az Unmei(Sors)/Cosette nevű Musicart lánnyal épp New Yorkba tart.

Tovább

Mi volt az indíték?
5.1 / 10

1986-ban, egy téli pénteki napon a 14 éves "A" az otthonában ébredt Jeruzsálemben. Magához vette apja fegyverét, és közvetlen közelről fejbe lőtte szüleit és két lánytestvérét. Átöltözött és átment a szomszédaihoz. Amikor a rendőrség megérkezett, megkérdezték, miért tette. A fiú szerint egy zöld lény parancsolta neki. Több száz pszichiáter próbálta kideríteni, mi volt az indíték, de senki sem tudott rájönni, mi járhatott a fiú fejében. Yossi Arnon, a gyermek védőügyvédje beismerte, hogy a zöld lény csak egy kitalált történet volt. A dokumentumfilmben hozzáértők, rendőrök, jogászok, újságírók szólnak a témához, és próbálnak rájönni a rejtélyre. Hogy lehet, hogy egy kedves, okos fiú ilyen szörnyű tettet vitt véghez?

Tovább

Acapulco
7.2 / 10

1984-ben Maximo Gallardo álma valóra válik, amikor megszerzi élete lehetőségét: Acapulco legfelkapottabb szállodájában, a Las Colinasban kap állást; ám hamar rá kell jönnie, hogy az élet itt is tartogat számára nem várt meglepetéseket.

Tovább

A kígyó
7.604 / 10

1975-ben és 1976-ban az indiai, thaiföldi és nepáli „hippi nyomvonalon” induló nyugati fiatal utazók meggyilkolásának fő gyanúsítottjaként, Charles Sobhraj többször kicsúszott a hatóságok markából, hogy az Interpol legkeresettebb emberévé váljon, letartóztatási parancsokkal három különböző kontinensen.

Tovább

Dragons: The Nine Realms
7.722 / 10

1300 évvel az Így neveld a sárkányod eseményei után már csak legendákban élnek a történések. Egy geológiai anomália megnyit egy hatalmas hasadékot a földben, amelyet tudósok tanulmányoznak a világ minden tájáról. Egy csapat bajkeverő gyerek érkezik a helyszínre a szüleikkel, és felfedezik az igazságot a sárkányokkal kapcsolatban - amit titokban kell tartaniuk, hogy megvédjék őket.

Tovább

Quanto Mais Vida, Melhor!
8 / 10

Tovább

亲爱的爸妈
0 / 10

Tovább

Paraíso
0 / 10

Tovább

Star Trek: Prodigy
9.9 / 10

Tovább