Legjobb sorozatok 2021

Jelenleg ezek a legnépszerűbb sorozatok a világon, a sorozatok rendezését egy nemzetközi oldal rendezése alapján rendeztük, így a lista elején található sorozatok valószínűleg Amerikában a legnépszerűbbek és valószínűleg ezeket a sorozatokat csak feliratosan tudjátok megnézni.

Bhagya Lakshmi
5.217 / 10

Tovább

オナホ教室 ~女子全員妊娠計画~ THE ANIMATION
9.1 / 10

Tovább

Kingstown polgármestere
8.211 / 10

A McLusky család egy olyan várost ural, ahol a börtönök jelentik az egyetlen virágzó üzletet. Itt próbálnak rendet és igazságot teremteni, miközben a városban egyik sem létezik.

Tovább

亲爱的爸妈
0 / 10

Tovább

Record of Ragnarok
8.563 / 10

Minden 1000 évben az istenek tanácsa összeül, hogy döntsenek az emberiség sorsáról. Csaknem 7 millió év után végül úgy döntenek, hogy az emberek menthetetlenek, és itt az ideje kiirtani őket.

Tovább

La Brea
7.417 / 10

Egy Los Angeles-ben rejtélyes módon megnyíló víznyelő több száz embert nyel el, akik egy megmagyarázhatatlan őskori világban találják magukat, és egymással együttműködve túl kell élniük a helyzetet, ki kell találniuk, hogy hová kerültek, és hogy miképp juthatnak haza, miközben a világ a jelenben kutatja, hogy mi történhetett. A középpontban a történtek által szétszakított család lesz, melynek tagjai próbálják ismét megtalálni egymást.

Tovább

Superman és Lois
8.1 / 10

Tyler Hoechlin alakítja a világ leghíresebb szuperhősét és Elizabeth Tulloch a képregényvilág leghíresebb újságíróját, akiknek meg kell birkózniuk azzal a stresszel, nyomással és mindazokkal a bonyodalmakkal, amelyekkel napjainkban a dolgozó szülőknek szembe kell nézniük.

Tovább

Vágyak / Valóság
7.141 / 10

Felszínre tör egy házas édesanya merész múltja, amikor ismét feltűnik az életében egy rosszfiú exe, akiről még mindig fantáziál.

Tovább

Nyerd meg az életed
7.837 / 10

Több száz pénztelen játékos elfogad egy különös meghívást, hogy gyerekeknek való játékokban mérjék össze a tudásukat. Csábító díj – és halálos veszedelem – vár rájuk.

Tovább

Dr. Death
7.375 / 10

Dr. Christopher Duntsch páciensei rutinműtétekre érkeznek az orvoshoz, viszont vagy meghalnak, vagy egy életre megnyomorítva távoznak. Két sebész és egy fiatal ügyész úgy dönt, meg kell őt állítani.

Tovább

Star Wars: Rossz Osztag
8.343 / 10

A Bad Batch elit kísérleti klónokról szól, akik boldogulni akarnak a Clone Wars utáni időkben. Mindegyikük egy különleges képességgel bír, így lesznek verhetetlenek csapatként, akik különböző zsoldos bevetéseken vesznek részt, miközben új célt igyekeznek találni maguknak.

Tovább