Legjobb sorozatok 2021

Jelenleg ezek a legnépszerűbb sorozatok a világon, a sorozatok rendezését egy nemzetközi oldal rendezése alapján rendeztük, így a lista elején található sorozatok valószínűleg Amerikában a legnépszerűbbek és valószínűleg ezeket a sorozatokat csak feliratosan tudjátok megnézni.

4400
7 / 10

4400 ember, akiket egykor lenéztek, nem becsültek és átnéztek rajtuk, minden ok nélkül eltűnt az elmúlt száz évben. Viszont egy nap mindegyikük ugyanabban a pillanatban tér vissza, nem öregedtek egy percet sem, és nem emlékeznek, mi történt velük.

Tovább

Európa a jövőben
7.185 / 10

2074-ben egy globális katasztrófa után Európában harcban állnak egymással a mikroállamok. Három testvér, Kiano, Liv és Elja a túlélésért küzd, miközben még nagyobb veszély közeleg.

Tovább

Acapulco
7.2 / 10

1984-ben Maximo Gallardo álma valóra válik, amikor megszerzi élete lehetőségét: Acapulco legfelkapottabb szállodájában, a Las Colinasban kap állást; ám hamar rá kell jönnie, hogy az élet itt is tartogat számára nem várt meglepetéseket.

Tovább

A kígyó
7.6 / 10

1975-ben és 1976-ban az indiai, thaiföldi és nepáli „hippi nyomvonalon” induló nyugati fiatal utazók meggyilkolásának fő gyanúsítottjaként, Charles Sobhraj többször kicsúszott a hatóságok markából, hogy az Interpol legkeresettebb emberévé váljon, letartóztatási parancsokkal három különböző kontinensen.

Tovább

Kristiania magiske tivolitheater
0 / 10

Tovább

B&B Vol Liefde
7 / 10

Tovább

你好检察官
0 / 10

Tovább

亲爱的爸妈
0 / 10

Tovább

女心理师
4 / 10

Tovább

Clickbait
7.6 / 10

Tovább

Paraíso
0 / 10

Tovább

Star Trek: Prodigy
9.9 / 10

Tovább

Dragons: The Nine Realms
8.2 / 10

1300 évvel az Így neveld a sárkányod eseményei után már csak legendákban élnek a történések. Egy geológiai anomália megnyit egy hatalmas hasadékot a földben, amelyet tudósok tanulmányoznak a világ minden tájáról. Egy csapat bajkeverő gyerek érkezik a helyszínre a szüleikkel, és felfedezik az igazságot a sárkányokkal kapcsolatban - amit titokban kell tartaniuk, hogy megvédjék őket.

Tovább