Legjobb sorozatok 2019

Jelenleg ezek a legnépszerűbb sorozatok a világon, a sorozatok rendezését egy nemzetközi oldal rendezése alapján rendeztük, így a lista elején található sorozatok valószínűleg Amerikában a legnépszerűbbek és valószínűleg ezeket a sorozatokat csak feliratosan tudjátok megnézni.

Fekete hétfő
7.4 / 10

1987. október 19-én összeomlott a New York-i tőzsde. A mai napig nem tisztázott, hogy mi vagy ki okozta a Fekete Hétfőt. A történet arról szól, hogy kívülállók egy csoportja hogyan fektette meg a kékvérű öregfiúk által uralt Wall Streetet.

Tovább

Bécsi vér
7.6 / 10

1900-as évek, Bécs: a filozófia, a tudomány és a művészet melegágya, ahol kultúrák és ötletek találkoznak, vagy éppen ütköznek a város legnagyobb kávézóiban. Max Liebermann híres pszichoanalitikus, nem mellesleg a közismert osztrák pszichiáter, Sigmund Freud lelkes fiatal hallgatója. Amikor véletlenül összetalálkozik Oskar Reinhardttal, a furcsa esetekkel küzdő nyomozóval, vállalja, hogy segít neki a szokatlan gyilkossági sorozatok felgöngyölítésében. Max rendkívüli észleléssel és kriminalisztikai készséggel van megáldva: mélyen megért különleges emberi viselkedéseket. Ezen képességeivel áll szolgálatba, hogy Reinhardttal együtt megoldják Bécs titokzatos haláleseteit.

Tovább

Le Bazar de la Charité - A jótékonysági vásár
7.3 / 10

1897-ben egy pusztító tűzvész után Párizsban három nő életét árulás, hazugság és szerelmi zűrzavar forgatja fel. Valós események alapján.

Tovább

מהצד השני עם גיא זוהר
0 / 10

Tovább

XL上司。
5.6 / 10

Tovább

Black
0 / 10

Tovább

Bolivar
7.6 / 10

A venezuelai Simon Bolívar tábornok szerelmekkel átszőtt életében történelmi jelentőségű háborúkat vívott. Győztes csatái több dél-amerikai ország függetlenségének kivívásában játszottak szerepet.

Tovább

In For a Penny
0 / 10

Tovább

Gullak
8.8 / 10

Tovább

WWE The Bump
7 / 10

Tovább

Tíz ember a szigeten
5.662 / 10

10 ember emlékek nélkül egy vendégmarasztaló szigeten ébred. Mindent megtesznek, hogy hazakerülhessenek, csakhogy a világ nem az, aminek tűnik.

Tovább

Cubicles
7.8 / 10

Tovább

明星大侦探之名侦探学院
0 / 10

Tovább

Содержанки
7.7 / 10

Tovább

Viva la pipol
0 / 10

Tovább

Kongen befaler
8 / 10

Tovább