Legjobb sorozatok 2019

Jelenleg ezek a legnépszerűbb sorozatok a világon, a sorozatok rendezését egy nemzetközi oldal rendezése alapján rendeztük, így a lista elején található sorozatok valószínűleg Amerikában a legnépszerűbbek és valószínűleg ezeket a sorozatokat csak feliratosan tudjátok megnézni.

Fekete hétfő
7.514 / 10

1987. október 19-én összeomlott a New York-i tőzsde. A mai napig nem tisztázott, hogy mi vagy ki okozta a Fekete Hétfőt. A történet arról szól, hogy kívülállók egy csoportja hogyan fektette meg a kékvérű öregfiúk által uralt Wall Streetet.

Tovább

Bécsi vér
7.6 / 10

1900-as évek, Bécs: a filozófia, a tudomány és a művészet melegágya, ahol kultúrák és ötletek találkoznak, vagy éppen ütköznek a város legnagyobb kávézóiban. Max Liebermann híres pszichoanalitikus, nem mellesleg a közismert osztrák pszichiáter, Sigmund Freud lelkes fiatal hallgatója. Amikor véletlenül összetalálkozik Oskar Reinhardttal, a furcsa esetekkel küzdő nyomozóval, vállalja, hogy segít neki a szokatlan gyilkossági sorozatok felgöngyölítésében. Max rendkívüli észleléssel és kriminalisztikai készséggel van megáldva: mélyen megért különleges emberi viselkedéseket. Ezen képességeivel áll szolgálatba, hogy Reinhardttal együtt megoldják Bécs titokzatos haláleseteit.

Tovább

Le Bazar de la Charité - A jótékonysági vásár
7.323 / 10

1897-ben egy pusztító tűzvész után Párizsban három nő életét árulás, hazugság és szerelmi zűrzavar forgatja fel. Valós események alapján.

Tovább

מהצד השני עם גיא זוהר
0 / 10

Tovább

XL上司。
5.6 / 10

Tovább

La bandida
6 / 10

Tovább

Black
0 / 10

Tovább

The Family Chantel
8 / 10

Tovább

Victor és Valentino
8.2 / 10

Victor és Valentino féltesók, de nem mindig értenek mindenben egyet, egy dologban azonban igen: valami rejtély lengi körül a kisvárost, Monte Macabrét. A csínytevő ősi szellemek és a pajkos szörnyek gondoskodnak róla, hogy a nyár ne csak szupermókás legyen, hanem természetfeletti kalandokat is tartogasson.

Tovább

sMothered
10 / 10

Tovább

斉木楠雄のΨ難 Ψ始動編
7.6 / 10

Tovább

书灵记
5 / 10

Tovább

Aranyláz Alaszkában: Dave Turin elhagyott bányái
8.389 / 10

Amerika legkülönbözőbb vidékeiről fordulnak a tapasztalt bányászhoz, Dave Turinhoz, aki segít a bányák újraélesztésében, hogy tulajdonosaik ismét kutathassanak az arany után.

Tovább

Gigantosaurus
7 / 10

Tovább

Paranormal Caught on Camera
8.4 / 10

Tovább

むぎゅっと!ブラッククローバー
6.5 / 10

Tovább