Legjobb sorozatok 2018

Jelenleg ezek a legnépszerűbb sorozatok a világon, a sorozatok rendezését egy nemzetközi oldal rendezése alapján rendeztük, így a lista elején található sorozatok valószínűleg Amerikában a legnépszerűbbek és valószínűleg ezeket a sorozatokat csak feliratosan tudjátok megnézni.

Lost in Space - Elveszve az űrben
7.61 / 10

2046-ot írunk, amikor a kolonizáló Anyahajót váratlanul megtámadják. A kényszerleszállást követően pedig utasai egy addig teljesen ismeretlen és felfedezetlen bolygón találják magukat.

Tovább

Büszkeség
4.5 / 10

2018. májusában került a francia ARTE csatorna műsorára egy háromrészes, meleg témájú minisorozat, Fiertés (Büszkeség) címmel. A sorozatot a marokkói származású, Cézar-díjas rendező, Philippe Faucon jegyzi, és nem sok kellett hozzá, hogy több európai országban, még a melegellenességéről hírhedt Oroszországban is bemutassák. A három epizód a francia melegjogi küzdelmek három nagy pillérét foglalja magában.

Tovább

A póz
8.314 / 10

1987, New York. Az LGBTQ-bulik állandó vendége, Blanca saját házat alapít, és hamarosan befogad egy tehetséges táncost és egy divatmajom ügyfelébe szerelmes szexmunkást.

Tovább

Agatha Christie - Az alibi
6.977 / 10

1954 karácsonyán meggyilkolják a köztiszteletnek örvendő Rachel Argyll-t. A gyilkossággal egyik fogadott fiát, Jack-et gyanúsítják, akit rövid időn belül el is ítélnek. Jack a börtönben öngyilkos lesz, így az ügyet lezártnak tekintik, azonban másfél évvel a szörnyű eset után felbukkan egy Arthur nevű férfi, aki biztosan tudja, hogy nem a fogadott fiú volt a nő gyilkosa. A gyanú ezután a család többi tagjára terelődik...

Tovább

A tengeralattjáró
6.8 / 10

1942, La Rochelle: az U-612 első útjára indul a legénységgel és Klaus Hoffmann kapitánnyal. A parton Simone Strasser világa irányíthatatlanná válik, amint veszélyes viszonyba keveredik.

Tovább

Agatha Christie - ABC-gyilkosságok
6.453 / 10

1933-ban, az egykor ünnepelt detektív, Hercule Poirot rejtélyes leveleket kap egy "ABC" névre hallgató férfitól. A levelekben a férfi gyilkosságokkal fenyegetőzik, ezért Poirot értesíti a Scotland Yard-ot, akik mit sem törődnek a figyelmeztetéssel. Nem sokkal később kezdetét is veszi a gyilkosság sorozat.

Tovább

Az elmeorvos
7.7 / 10

1896-ban New York Cityben Theodore Roosevelt rendőrbiztos felkéri Laszlo Kreizler pszichológust, hogy kapja el a hontalan fiúkra vadászó gyilkost.

Tovább

A nyomorultak
7.568 / 10

1815-ben Franciaország a waterlooi csata után zűrzavaros időknek néz elébe. Jean Valjean 19 éves büntetése a végéhez közeledik a touloni kényszermunkatelepen, ahová egy darab kenyér ellopása miatt zárták. Javert, a fegyőrtiszt mély gyűlöletet érez minden bűnelkövetővel, de különösen Jean Valjeannal szemben, akit hamarosan szabadon kelll bocsájtania. Egy volt fegyenc nem sok jóra számíthat a világban, ám egy sorsfordító találkozás egy nagylelkű püspökkel, aki olyan bizalmat tanúsít Valjean iránt, amelyre önmaga sem tartja magát érdemesnek, egy új élet kezdetét jelenti számára. A kis Marius Pontmercyt királypárti nagyapja neveli, aki gyűlöli a kisfiú apját, Pontmercy bárót, amiért Napoleon seregében szolgált. A fiatal ezredest ugyan megmentette a waterlooi csatatéren – merő véletlenségből – egy arra járó fosztogató, Thénardier, ám felépülése után sem tud igazán talpra állni. Párizsban egy fiatal varrónő, Fantine táncolni megy barátnőivel, ekkor akad meg rajtuk a szeme egy jóképű úri társaságnak. A sármos Felix azonnal csapni kezdi a szelet Fantine-nak, aki enged a szerelem csábításának.

Tovább

राधाकृष्ण
10 / 10

Tovább

おとなの防具屋さん
8 / 10

Tovább

パズドラ
0 / 10

Tovább

やがて君になる
8 / 10

Tovább

Seeking Sister Wife
10 / 10

Tovább

萌妻食神
9 / 10

Tovább